Category: Tesztek

Fossibot DT1 tablet teszt – Robosztus páncélban

A Geekbuying küldött tesztelni számomra  egy robosztus tabletet, ami okozott néhány kellemes meglepetést. Megrakták rendesen memóriával, nem spóroltak a kijelző minőségével sem és a készülékház összeszerelésében sem találtam hibát. Videós tesztet is készítettem a termékről, amelyben sebességteszteket futtattam, valamint játékokkal is kipróbáltam erejét.

 

 

Read more

Huawei FreeBuds 5 teszt – az ezüst csepp

A Huawei a külső füljáratba illeszkedő FreeBuds 5 fülhallgatóját küldte el hozzánk tesztelésre, amely különleges megjelenést kapott, valamint hardverét is felturbózták LDAC kodekkel.  A belsejében is bepillantottunk röntgen segítségével, így láthatóvá vált a belső hardveres elemek elrendezése.

 

Read more

Huawei P60 Pro teszt (külcsín) – változatos egyediség

A Huawei P60 Pro megérkezett hozzánk, és részletesen felülvizsgáltuk az új készüléket. Ahogy azt megszokhattátok tőlem, körbe mértem, mikroszkóppal megvizsgáltam és röntgennel is átvilágítottam a készülékházat, így érdekes „belső” titkokat tudhatunk meg a telefonról.

 

 

 

Read more

Huawei Watch GT 3 SE teszt – Ez SE az aminek látszik

Sorra érkeznek a Huawei újabb órái szerkesztőségünkbe, most a Huawei Watch GT 3 SE a soros, amely egyszerre szeretne prémium és sportos okosórának látszani, mindezt kedvező árral megspékelve. Az óra azonban nem csak a kifinomultságra és sportosságra törekszik, hanem különböző színváltozatokkal is kiszolgálja igényeket.

 

Read more

Samsung Galaxy S23, S23+ és S23 Ultra teszt (külcsín) – tartozék dömping

A Samsung elküldte számunkra az S23-as sorozat minden egyes tagját, így bőven akadt munkánk a tesztelésükkel. A telefonok mellé rengeteg tartozék érkezett, amelyek érdekes megoldásokat vonultatnak fel a használhatóság terén.

 

 

Read more

Huawei FreeBuds 5i teszt – Hi-Res a híres

A Huawei FreeBuds 5i alkotóinak sikerült elődjének kisebb hiányosságait kijavítani, egyik legfontosabb változás, a beépített a Hi/Res kodek, ami magasabb bitrátával tudja megszólaltatni a fülhallgatót. Külső megjelenését is módosították, valamivel kompaktabb készülékházat kapott, így súlya is csökkent.

 

 

Read more

Huawei Mate 50 Pro teszt (külcsín) – rekesz izmoz?

Megérkezett szerkesztőségünkbe a legújabb Mate, a gyártó zászlóshajója. Nagy örömmel szedtük darabjaira, természetesen csak röntgen segítségével, valamint néztük meg közelebbről mikroszkóppal a franciás dizájnnal ellátott készülékházát. Sok érdekességre bukkantunk nyomozásunk során.

 

 

Read more

LG XBoom 360 RP4 és XBoom Go PL7 Teszt – BIG BOOM?

Az LG újabb teszttermékeket küldött szerkesztőségünkbe, előzőleg egy projektor érkezett, most pedig hangtechnikai kínálatukból kaphattunk egy kis ízelítőt. Az XBOOM bluetooth hangszóró családjából két terméket kaphattunk kezeink közé. Az XBoom Go családból a legnagyobb bluetooth hangszóró, a PL7 került tesztpadra, és a komolyabb hangtechnikai ligában induló térbeli hangzást ígérő XBoom 360 RP4.

 

 

Read more

LG Gram 17 teszt – nano pajzzsal

Az LG Gram sorozatából a 17 hüvelykes került hozzánk tesztelésre, meglepett speciális anyaghasználatával és pehelykönnyű súlyával. Kevés gyártó vállalkozik a megszokottól eltérő anyagválasztással, az LG viszont sosem félt újítani, másképp nézni a dolgokra.

 

 

Read more

Huawei Nova 10 Teszt (külcsín) – a vlogger

Megérkezett szerkesztőségünkbe a Nova sorozat legújabb tagja, és már kíváncsian vártam, mit tettek hozzá, hogy megnyerje magának a vásárlók kegyeit. Alaposan átvilágítottam röntgennel, mikroszkóppal közelről is megnéztem összeszerelési minőségét, és sok-sok mérést hajtottam végre készülékházán.

 

 

Read more

Samsung Galaxy Z Flip 4 – nyissuk ki újra

A Samsung legnépszerűbb összecsukható telefonját kaptuk meg tesztelésre, a Galaxy Flip 4-et. Jó alaposan kiveséztük minden pontját, mikroszkóp és röntgen alá tettük, hogy ti is láthassátok a telefon érdekes részleteit. Összehasonlítottuk a tavalyi modellel készülékházának felépítését és belső alkatrészeinek elhelyezkedését is.

 

 

Read more

LG CineBeam HU70LS projektor teszt – a 4K okosság

A Samsung Freestyle hordozható vetítője után, most itt az LG okos vetítője, amely nem okozott csalódást, kitolja magából a 4K felbontást, a HDR anyagokkal is megbirkózik, viszonylag még kompaktnak is mondható és a szoftvere is felhasználó barát.

 

 

Read more