Category: eBook

13.000 évnyi elvesztegetett idő

sam1A Samsung megbízásából készült felmérés szerint az európaiak évente egy teljes hetet töltenek ingázással. A Samsung megbízásából készült reprezentatív felmérés szerint az európaiak átlagosan 45 percet töltenek naponta munkába járással, ami évente 180 órát jelent, vagyis egy teljes hetet vesztegetnek el a lakóhelyük és a munkahelyük közötti ingázással. Holott a tömegközlekedés monotonitásából adódóan és a modern technológiai eszközöknek köszönhetően az utazásra fordított időt könnyedén hasznos időtöltéssé változtathatják. Read more

Képlet- és kézírás-felismerés Samsung Galaxy Note 3 módra

kiskep

A Note 3 ára elérhető szintre csökkent, így egyre többen gondolkodnak megvásárlásán. Ehhez a döntéshez szeretnék segítséget nyújtani, három általam készített rövidke videóval. Témának a telefon karakter-felismerő-képességét választottam, valamint összevetettem egy hagyományos könyvvel használhatóságát.

Read more

Az Y magazin megújult – új Quimby-dal és Gasztro rovat

Y_megujulasKét év bármilyen sajtótermék életében elég hosszú idő ahhoz, hogy átessen egy alapos megújításon, főleg, ha olyan innovatív platformon jelenik meg, mint az iPad. A tartalomszolgáltatás ezen a máig újnak számító felületen minden médiumnál jobban megköveteli a folyamatos fejlesztést. A Sanoma iPad-férfimagazinja új arculattal és frissített tartalommal vág neki harmadik évének.

Read more