Category: Összehasonlítás

Huawei FreeBuds 4i teszt – tíz óra nóta

A Huawei februárban mutatta be Kínában FreeBuds 4i fülhallgatóját, amely most nálunk is elérhetővé vált. A fülhallgató aktív zajcsökkentést (ANC) kapott, valamint a gyártó 10 órányi akkumulátor üzemidőt ígér, kikapcsolt ANC-vel. Tesztemben kipróbáltam, valóban bírja-e az akkumulátor ezt az üzemidőt, és a fülhallgató belsejébe is belenézhetünk röntgen segítségével.

 

Read more

A PPSSPP PSP emulátor használja a Vulkan API-t – God of War 60 Fps sebességgel

A Vulkan alkalmazásprogramozási felülete egyre jobban terjed a mobilvilágban, a Samsung Galaxy Note 8 is használja. Segítségével gyorsabbak lehetnek a játékok, aminek bemutatásra két videóval is készültem.

 

 

 

Read more

PFC Videó Csatorna – Jönnek a tesztek!

0pda1Sziasztok!
A HTC és a Vodafone jóvoltából megérkeztek a csatorna első teszt készülékei! Hamarosan videótesztekkel jelentkezem. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miket fogok bemutatni, akkor nézzétek meg a videómat! 🙂 Read more

Nexus 6P és Nexus 5X teszt – Google alapozó

nexusAz Android szó, szinte már egybe forr a Google nevével és évről évre újabb telefonokat is jelentetnek meg. A szoftvert ugyan a Google készíti, de a telefonjait külsős gyártókra szokta bízni. A nagy sikerű Motorola Nexus után a tavalyi évben a Huawei és LG kapta meg eme szerepeket, így egyszerre két piacot is le tudtak fedni, a középkategóriát és a csúcs kategóriát. Míg szoftver szinten teljesen megegyeznek, addig a hardverek jelentős különbségekkel bírnak. A teszünk elkészítéséhez külön köszönet a hazai Huawei és LG képviseletnek. Read more

Eljött Veletech a Huawei P9 és a 3-3-3 garancia

IMG_0498kTegnap egy kellemes reggeli társaságában a Huawei hazai képviselete bemutatta legújabb telefonjait, a Huawei P9-t és a P9 Plus-t. A társaság nem titkolt célja a konkurencia, az iPhone legyőzése. A bemutató során is az iPhone készülékeihez hasonlították az újdonságokat. És meg kell hogy mondjam, az Apple felkötheti a nadrágszíjat. A P9-re a Huawei a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát* kínál.

Read more

Samsung Gear S2 teszt – így kerek a világ

kiskepAz ünnepekben sem állt le szerkesztőségünk, mivel megérkezett hozzánk a Samsung okosórája a Gear S2, amelynek tesztje végre elkészült. Összehasonlítottam elődjével és néhány ellenlábasával, majd vizes- és poros környezetben kellett bizonyítania, hogy kiérdemli az IP68 minősítést.

Read more

Négyes Hatos avagy LG G4 Android 6.0-val

LG-G4-M-Upgrade-02-600x474Manapság nem divat az után követés. Sok gyártó kidobja a telefont a piacra és csak hosszú várakozás után frissíti azt. Tény, hogy ez sok felhasználót nem érdekel, mert nem is értik, hogy minek annyiszor frissíteni – inkább idegesítő, hogy folyton zaklat és sosem tudjuk, meghagyja-e a fájljainkat frisstéskor. Azonban akik kocka fejszerkezettel rendelkeznek, már alig várják a különböző portolt romokat és akár csökkentett funkcióval is kipróbálják a legfrissebb „édességet”, jelen esetben a mályvacukrot.

Read more

LG L Fino – Agyvérzés telefonnak álcázva

L Fino_lg_zoom_09A változatosság kedvéért ismét jelentkezem egy LG középkategóriás telefonnal (Az N5 még mindig a szervizben pihen, ha így folytatják róluk is lesz egy kellemes hangvételű szösszenetem). Mint ahogy azt a cím sejteti, sajnos róla már nem tudok olyan szépeket nyilatkozni, mint a Bello-ról. Ennek ellenére azért igyekszem az objektivitás talaján megmaradni, remélem sikerülni fog. Essünk túl rajta.

Read more

Note 4 vs Mate 7 – A nagyágyúk összecsapnak

P1140304Van úgy, hogy az embernek meg kell szólalnia. Amikor indult a PFC még sokkal több tesztet írtam magam. Aztán jöttek jobb tollú, fiatal tesztelők és beláttam jobb ez így. “Whp” Gabi vagy “Zagor” Arnold szakmai felkészültsége és hozzáértése mellet inkább háttérbe léptem. Ez az összehasonlító tesz sem készült volna el a segítségük nélkül.

Read more