Category: Windows Mobile

Nokia Microsoft Lumia 640 két kártyás kistepsi

logoCikkem alanya ezúttal kicsit eltérhet a megszokottól, hiszen habár telefonnak telefon, ezúttal fejest ugrok a Windows Phone-ok világába.

Read more

CNS Globe Moto – Navigáció motoron is

logoMost egy kicsit más vizekre evezünk és bemutatok nektek egy olyan navigációs eszközt, ami kifejezetten, de nem kizárólag motorosoknak lett kifejlesztve. Csepp- és ütésálló, de nem kell lemondanunk semmiről cserébe. Sőt!

Read more

Nyomtató a zsebben – LG PocketPhoto

logoMár közel fél éve létezik az LG hordozható mini fotónyomtatója, mégsem kavart akkora port mint amekkorát kavarhatott volna. Egy gyors teszt erejéig nálam is megfordolt az LG PocketPhoto.
Read more

Cortana, egy újabb személyi asszisztens… WP 8.1

Személyi asszisztens-3A felgyorsult világunkban egyre nagyobb szerepet kap, kaphat az általunk, az mobil okostelefonokban használatos személyi asszisztens. Sajnos nagy bánatunkra általában a magyar nyelvet valahogy nem sikerül integrálni ezen alkalmazásokba, így számunkra  nem jelent nagy segítséget.

Ennek kiemelt példája az IOS platformon működő Siri alkalmazás, mely immáron nagyon magas szintre lett fejlesztve, legalább is a leírások szerint. A gyakorlati tapasztalat magyar nyelv hiánya miatt nem igazolható…

Read more

Egy évnyi tapasztalat a HTC HD2-ről

kiskepEltelt egy félév, és megint számvetést készítettem a HTC HD2-vel eltöltött újabb időszakomról. Megpróbálom meghatározni Leó helyét a ma megjelent készülékek dömpingjében.

Read more

HTC HD2 – Képregények a múltból.

kiskepEgy régi képregény került kezembe a Mozaik sorozatból. Jóleső érzéssel gondoltam arra, valamikor mennyi kellemes percet szereztek nekem ezek a kis képes irományok. Nagy örömmel vártam mindig az újabb izgalmas részek megjelenését. Elgondolkodtam, mit is lehetne kezdeni velük, hogyan lehetne újra előhozni őket a múlt homályából, egy kis nosztalgia reményében.

 

Read more

Félév a HTC HD2-vel.

cmkp_mini

Tavaly novemberben jutottam hozzá a HD2-höz, a majdnem fél év alatt összegyűlt tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Azoknak ajánlom ezt a cikket legfőképpen, akik most készülnek PDA váltásra, és a listán ott figyel a Leo.

 

 

Read more