Menu
Categories
Az LG Watch Urbane Luxe egy igazán kifinomult okosóra
2015.09.09. Android

LG Watch Urbane LuxeAz LG Electronics (LG) az amerikai REEDS Jewelers ékszerbolt-hálózattal együttműködve készítette el limitált kiadású prémium okosóráját, az LG Watch Urbane Luxe-ot, mely sokkal inkább ékszer, mint csupán egy viselhető eszköz. Az egyedi ügyfélkört célzó luxus viselhető eszköz 23 karátos arannyal díszítve, aligátorbőr szíjjal, különleges lakkozott dobozban érkezik. Az LG Watch Urbane Luxe október végétől, nagyjából 1200 dollárért lesz kapható.

A Lous Cartier által 1910-ben feltalált csat elegánsabb, exkluzívabb és egyedibb kinézetet kölcsönöz az LG Watch Urban Luxe-nak a vaskosság érzete nélkül. Az óra aligátorbőr szíját 30 tapasztalt bőrműves, legmagasabb feldolgozási körülmények között, ötven különböző lépésben készíti el. Az LG Watch Urbane Luxe-hoz használt 23 karátos arany erősebb és keményebb, mint az ékszerekhez használt 24 karátos arany, illetve nehezebb, mint a hagyományos óráknál használt 18 karátos arany.LG Watch Urbane Luxe Front

A Watch Urban Luxe nem egyszerűen egy okostelefon kiegészítője, annál sokkal több” – mondta Chris Yie, az LG Mobile Communications Company alelnöke, marketingkommunikációs vezetője. „Az okosórák már nem csupán készülékek, egyre inkább válnak mindennapjaink részévé, éppen ezért természetes, hogy a technológia mellett a kivitelezésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Úgy gondoljuk, hogy a viselhető eszközök piaca jó irányba fejlődik, amit mi magunk is támogatunk.

Mind az 500 limitált szériájú órát külön szériaszámmal látnak el a hitelesség kedvéért. A luxuskészülék eleinte csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, az előrendelés a hónap végén kezdődik a www.REEDS.com weboldalon. Az LG Watch Urbane Luxe több más mobilkészülékkel együtt a berlini IFA kiállításon is látható a vállalat standján szeptember 4. és 9. között.

A megfizethető árú “mezei” LG Watch Urbane tesztje itt olvasható.

Vélemény, hozzászólás?
*