PSP emulátor a Samsung Galaxy Note 4-en

Szerző:

kiskepA PPSSPP emulátort már kipróbáltam a Note 3-mal, így most a kíváncsiságtól hajtva, feltettem a Note 4-re is. Erről videót készítettem, amelyben egyszerre látható a két phablet játék közben, így sebességük összehasonlítható.

Kihaló félben lévő játékkonzoljaink és számítástechnikai hardvereink tovább élnek telefonunkban, ez alól a Sony PSP sem kivétel, így a PPSSPP emulátorral játszhatunktovábbra is kedvencünkkel. Ha tönkre ment PSP konzolunk, és játékaink még megvannak, akkor az ingyenes PPSSPP emulátorral konzerválhatjuk a múltat. A szoftver beállításáról és használatáról már készült cikk, amit itt olvashattok. Tapasztalataim szerint, minden játéknak más és más beállításra van szüksége az optimális játékélmény eléréséhez. Következzen, néhány videó, amiben megmérkőzik a két Samsungos phablet, elsőként a Tomb Raider Anniversary emulálásával kell megbirkózniuk.

A Note 4 száz százalékos tempót diktál, míg a Note 3 jó néhányszor belassul, sajnos az emulátor szoftver sem tökéletes, így belassulások azért akadnak mindkettőn. A következő játék a Crash Titan, amelynél nem volt olyan nagy különbség a lejátszás sebességében.

A virtuális harcot kedvelők örömére, a népszerű Tekkent is futtattam az emulátoron.

Még néhány, ismertebb PSP játékról is készült videó, de ezeken már csak a Note 4 villantja meg tudását. A felvételek segítségével eldönthetjük, érdemes-e újraéleszteni egy telefonon a jó öreg PSP-t.

Végre a telefonok hardvere elért arra a szintre, hogy meg sem kottyan számukra egy PSP emulátor tökéletes futtatása. Inkább a szoftveres fiúknak kellene összekapniuk magukat, hogy programjaik tökéletesebben alkalmazkodjanak az új hardveres környezethez.

2 hozzászólás a cikkhez

  1. István Tenke szerint:

    S5 ön kipróbáltam 🙂 egèsz jópofa .

  2. Zagor szerint:

    Na ez már valami! 😀 Kezd tényleg értelmes lenni ez a színvonal… 🙂

Vélemény, hozzászólás?