2024, 11 24, 18:41:00
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 118924 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #575 Dátum: 2011, 12 07, 12:31:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
U.i.: Kereskedelem és Marketing szakos hallgató vagyok, és igenis, a mi dolgunk az (lesz), hogy bizonyos termékekhez különleges értéket csatoljunk....
.... Ha ezt elhiteted az emberekkel, sokkal többen fognak konkrétan vágyni rá, mert ebben a nagy és szürke világban különlegesnek szeretnének tűnni.
Vagyis ne azért vegyél meg valamit, mert szükséged van rá és, mert jó neked, hanem mert jelent valamit!
Na én pont ettől hányok!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #576 Dátum: 2011, 12 07, 12:40:05 »
Épp azért kell addig élvezni az életet, míg felette vagy!
Ha nem vagy képes élvezni az életet önmagáért, akkor mindegy, hogy alá, vagy főlé képzeled magad!
Csak azt tudom javasolni, amit a kezdő narkó dealernek szoktak... "csak áruld, de ne használd!"
Szóval tanuld meg jól a szakmát, valószínűleg sok pénzt fogsz vele keresni, de ne váljon hiteddé, mert rámehetsz a csalódásokra, amiket az ilyen torz értékrend magában hordoz!

Tudatában vagyok annak, hogy egyetemi szinten oktatják az ellenkezőjét, de elárulok egy nagy titkot... Valójában egyetlen használati tárgy sem jelent többet önmagánál!
És bizony ez az emberekre is igaz, bár látom, mennyi energiát fordítanak arra, hogy többnek látszódjanak önmaguknál!

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #577 Dátum: 2011, 12 07, 14:43:12 »
A Bnetet valaki leírhatná nekem priviben, hogy miért gáz... :)

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #578 Dátum: 2011, 12 09, 20:19:11 »
Na ezt nevezem kínlódásnak és szerintem egyáltalán nincsenek feljebb azok a "márkák". Nézzük pl. a luxustelefonokat. Ronda, giccses, számomra értéktelen arannyal és egyebekkel díszítve. Igen, értéktelen, nekem az arany csak annyiban különbözik a vastól, hogy más a színe, meg puhább az anyaga. Ugyanígy vagyok az összes drágakővel. Ez a véleményem, nem tudok használni semmire egyiket sem. Ezek azért vannak, hogy a sok pénzükkel értelmes dolgot kezdeni nem tudó emberek vehessenek még valamit...

Nincs köztünk nézetkülönbség. Ezek a márkák valójában gagyi technológia, méregdrága körítésben. DE és amire utaltam, ezek valóban semmi másra nem jók, mint arra, hogy megmutassák, hogy milyen tehetős vagy. Státuszszimbólumok, semmi egyebek.
Egy Samsung vagy akár Apple mobil bárki bármit gondol, csupán használati tárgyak, nem egyediek, nem különlegesek és főként nem lesz valaki "menőbb" attól, hogy ilyet vásárol.
Egy pár száz példányban gyártott Tag Heuer viszont bár éppen a használati értéke minimális, de valóban egyedi és valóban van más jelentése is, ha kirakod az asztalra (az más kérdés, hogy kinek mit jelent :D).

Az aranyról, gyémántról 10000%-ig egyezik a véleményünk.

Nem elérhető Mordon

« Reply #579 Dátum: 2011, 12 09, 20:20:31 »
Vagyis ne azért vegyél meg valamit, mert szükséged van rá és, mert jó neked, hanem mert jelent valamit!
Na én pont ettől hányok!

Azért pár tucat vita után örülök, ha azt látom, hogy alapvetően nem sokban különbözik a világképünk :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #580 Dátum: 2011, 12 09, 22:02:27 »
Nincs köztünk nézetkülönbség. Ezek a márkák valójában gagyi technológia, méregdrága körítésben. DE és amire utaltam, ezek valóban semmi másra nem jók, mint arra, hogy megmutassák, hogy milyen tehetős vagy. Státuszszimbólumok, semmi egyebek.
Egy Samsung vagy akár Apple mobil bárki bármit gondol, csupán használati tárgyak, nem egyediek, nem különlegesek és főként nem lesz valaki "menőbb" attól, hogy ilyet vásárol.
Egy pár száz példányban gyártott Tag Heuer viszont bár éppen a használati értéke minimális, de valóban egyedi és valóban van más jelentése is, ha kirakod az asztalra (az más kérdés, hogy kinek mit jelent :D).

Az aranyról, gyémántról 10000%-ig egyezik a véleményünk.

:ok:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #581 Dátum: 2011, 12 12, 22:19:30 »
Egy You are not allowed to view links. Register or Login. És mennyire általános...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Mordon

« Reply #582 Dátum: 2011, 12 13, 05:37:04 »
Egy You are not allowed to view links. Register or Login. És mennyire általános...

Én nem általánosítanék. Főleg, hogy ilyen figurát csak egyet ismerek és ő pont droid user :)

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #583 Dátum: 2011, 12 13, 08:38:09 »

De mi van, ha tényleg nem iPhone-ja volt a fickónak?

Én azt szeretném tudni, mitől 3.990 Ft egy adapter? Mert nem hinném, hogy angyalporból van...
Máshol ugyanaz 1.090Ft.... Sokat nem kerestem, én mondjuk 300Ft-ért vettem, nem pont olyat, de hasonlót.
Tudom, hogy nem lehúzni szeretnék szegény szifonosokat....
Hanem?

Mondjuk, ellenpélda a Samu tv-hez való WiFi stick. Be is kötöttem inkább kábellel.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #584 Dátum: 2011, 12 13, 13:14:17 »
De mi van, ha tényleg nem iPhone-ja volt a fickónak?

Én azt szeretném tudni, mitől 3.990 Ft egy adapter? Mert nem hinném, hogy angyalporból van...
Máshol ugyanaz 1.090Ft.... Sokat nem kerestem, én mondjuk 300Ft-ért vettem, nem pont olyat, de hasonlót.
Tudom, hogy nem lehúzni szeretnék szegény szifonosokat....
Hanem?

Mondjuk, ellenpélda a Samu tv-hez való WiFi stick. Be is kötöttem inkább kábellel.
Ez nagyon egyszerű.
Mert aki megengedheti magának, aki különbnek akar látszani, annak egy jóleső érzés, hogy megengedheti magának azt, hogy ennyit kiadjon egy valamiért.
LEHET, hogy nem ér annyit (sőt, 1000%, hogy nem), de az érzés számít.

A prémium készülékhez prémium-árú tartozékok is járnak, ez logikus.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #585 Dátum: 2011, 12 13, 14:44:27 »
Ez nagyon egyszerű.
Mert aki megengedheti magának, aki különbnek akar látszani, annak egy jóleső érzés, hogy megengedheti magának azt, hogy ennyit kiadjon egy valamiért.
LEHET, hogy nem ér annyit (sőt, 1000%, hogy nem), de az érzés számít.

A prémium készülékhez prémium-árú tartozékok is járnak, ez logikus.

Ezt meg is beszéltük.
Sajnos sok prémium termék prémiumsága ebben ki is merül...  >:(
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

tomiieka

• Vendég
« Reply #586 Dátum: 2011, 12 26, 21:41:38 »
Megéltem ezt is, ma kezembe fogtam egy Iphone 4 S - t , kipróbáltam , húzogattam az ikonokat , próbálgattam az alkalmazásokat , a kamerát , meg miden félét . Háááát , ez a telefon állat gyors, nagyon tetszik a kamera, egyben van az egész , semmi lag , semmi lassulás , tuti gép . Pláne úgy hogy a kis avítos galaxy s2 - met mellé raktam. Ahogy próbálgattam az volt az érzésem hogy amennyibe került az almáék csúcskagylója , annyiért még egy kicsit kevés is amit nyújt , a képernyő lehetne nagyobb , lett volna ott még hely az előlapból , ha magát a telefont nagyobbra nem is akarták volna csinálni  ... Videókat konvertálni kell , jailbreak nélkül pedig maradnak a Free illetve a próbaverziók esetleg megvehetsz pár alkalmazást , nekem ezek nagyon negatív dolgok , ja és a folyamatos térerőhiány , az se egy pozitívum . Összességében ha lenne rá pénzem lehet hogy beruháznék rá , de meggondolnám rendesen ... :)

Nem elérhető Mordon

« Reply #587 Dátum: 2011, 12 26, 22:00:11 »
Videókat konvertálni kell , jailbreak nélkül pedig maradnak a Free illetve a próbaverziók esetleg megvehetsz pár alkalmazást , nekem ezek nagyon negatív dolgok , ja és a folyamatos térerőhiány , az se egy pozitívum .

A kis képernyőn nem lehet segíteni, de videókat nem kell konvertálni, mert több tucat player van ami bármit lejátszik.
Az meg, hogy nem lehet könnyen warezolni, az neked negatívum, a fejlesztőknek meg pozitívum, ezért is inkább oda fejlesztenek és nem droidra. Én személy szerint inkább kiadok pár száz forintot egy alkalmazásért, ezzel támogatva a fejlesztőt.

A folyamatos térerőhiány soha nem volt komoly probléma, de az i4S-nél abszolút nincs ilyesmi.

--

A kijelző méret érdekes dolog egyébként, nekem soha nem volt a 3,5"-al problémám, de közel 1 év SGS és SGS II használat után valóban kicsinek látom már én is :D

tomiieka

• Vendég
« Reply #588 Dátum: 2011, 12 26, 22:31:12 »
A kis képernyőn nem lehet segíteni, de videókat nem kell konvertálni, mert több tucat player van ami bármit lejátszik.
Az meg, hogy nem lehet könnyen warezolni, az neked negatívum, a fejlesztőknek meg pozitívum, ezért is inkább oda fejlesztenek és nem droidra. Én személy szerint inkább kiadok pár száz forintot egy alkalmazásért, ezzel támogatva a fejlesztőt.

A folyamatos térerőhiány soha nem volt komoly probléma, de az i4S-nél abszolút nincs ilyesmi.

--

A kijelző méret érdekes dolog egyébként, nekem soha nem volt a 3,5"-al problémám, de közel 1 év SGS és SGS II használat után valóban kicsinek látom már én is :D
Kösz az infót a lejátszókkal kapcsolatban , a warezoláson elgondolkodva igazat adok neked, a térerőhiány pedig egyedi probléma lehet mert nagyon sokszor előfordul hogy nincs térereje az említett telefonnak (T-mobil).

Én mint Androidos SGS2-s kövület , nagyon hiányoltam a visszalépés gombot , ha még menü nincs is. mindig önkéntelenül nyomkodtam home gomb-tól eső jobb oldali részt , az iphone tulajdonosa pedig csak vigyorgott hogy mit művelek, meg a lapát ujjaimnak kicsit kicsik a lejátszókban a hangerő és az idővonal csúszkák, így többszöri nekilendüléssel sikerült csak elmozdítanom őket  :D

horizotya

• Vendég
« Reply #589 Dátum: 2011, 12 27, 08:15:20 »
Megéltem ezt is, ma kezembe fogtam egy Iphone 4 S - t , kipróbáltam , húzogattam az ikonokat , próbálgattam az alkalmazásokat , a kamerát , meg miden félét . Háááát , ez a telefon állat gyors, nagyon tetszik a kamera, egyben van az egész , semmi lag , semmi lassulás , tuti gép . Pláne úgy hogy a kis avítos galaxy s2 - met mellé raktam. Ahogy próbálgattam az volt az érzésem hogy amennyibe került az almáék csúcskagylója , annyiért még egy kicsit kevés is amit nyújt , a képernyő lehetne nagyobb , lett volna ott még hely az előlapból , ha magát a telefont nagyobbra nem is akarták volna csinálni  ... Videókat konvertálni kell , jailbreak nélkül pedig maradnak a Free illetve a próbaverziók esetleg megvehetsz pár alkalmazást , nekem ezek nagyon negatív dolgok , ja és a folyamatos térerőhiány , az se egy pozitívum . Összességében ha lenne rá pénzem lehet hogy beruháznék rá , de meggondolnám rendesen ... :)
Én meg csak ismétlem önmagam ár/érték arányba messze jobb az SGS2, az IPHONE nem nyújt azért annyival többet mint amennyivel többe kerül szerintem, marketingen sok múlik túl van lihegve az IPHONE....

tomiieka

• Vendég
« Reply #590 Dátum: 2011, 12 27, 08:23:15 »
Az iphone gördülékenysége ejtett kissé irigységbe, nagyon jó érzés volt kezelni , viszont sgs 2 -re már használtam olyan romot ami megközelítette a feeling-et ...

Nem elérhető Mordon

« Reply #591 Dátum: 2011, 12 27, 08:36:47 »
Én meg csak ismétlem önmagam ár/érték arányba messze jobb az SGS2, az IPHONE nem nyújt azért annyival többet mint amennyivel többe kerül szerintem, marketingen sok múlik túl van lihegve az IPHONE....

Az Apple a szolgáltatókkal áll elsődleges kapcsolatban, ezért a náluk történő értékesítést támogatja. Így a független árak valóban magasak (főleg itthon).

Ellenben ha a szolgáltatói árakat nézzük, akkor már nem olyan nagy az árkülönbség, sőt van, olyan konstrukció, ahol az SGS II a drágább.

A marketinges szövegeken mindig mosolygok, hisz az Apple minimális méretben reklámozza a készüléket, van 4-5 TV spot, amit ők finanszíroznak és kakukk. A többit a szolgáltatók végzik, de azok sem viszik túlzásba.
A platform ereje a kiemelkedő minőségű szolgáltatásokban és a felhasználói elégedettségben rejlik.
Persze nem elhanyagolható dolog a cég ismertsége és az erre épülő óriási médiavisszhang (ha Cupertinoban valaki hangosan szellent, azt egy óra múlva a világsajtó közli, mint szalagcím).

Nem elérhető le_vente

« Reply #592 Dátum: 2011, 12 27, 15:10:35 »
Az iphone gördülékenysége ejtett kissé irigységbe, nagyon jó érzés volt kezelni , viszont sgs 2 -re már használtam olyan romot ami megközelítette a feeling-et ...

.... és sokkal többet tudott.  ;)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #593 Dátum: 2011, 12 27, 20:39:49 »

.... és sokkal többet tudott.  ;)

Ezt a smooth iPhone4 feelinget nem értem. Nekem van mind a két kütyü és SEMMI különbség gördülékenységben. (Sose volt semmilyen rommal amióta SGS2-m van.) Aki mást mond az valami gyári hardver hibás vagy kínai hamisítványt hajt...:)
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #594 Dátum: 2012, 01 02, 15:35:54 »
BÚÉK!

Na, most hogy sikeresen befagyasztottam a fórumot, megosztok egy előnyt az iPhone javára:

- dragon dictation -MAGYARUL

Tökéletesen megy de sajnos csak iPhone4-en :( Azt írják nem is tervezik megcsinálni más platformra... brühühühü
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #595 Dátum: 2012, 01 02, 16:54:34 »
BÚÉK!

Na, most hogy sikeresen befagyasztottam a fórumot, megosztok egy előnyt az iPhone javára:

Tökéletesen megy de sajnos csak iPhone4-en :( Azt írják nem is tervezik megcsinálni más platformra... brühühühü

Igen, erről én is olvastam sajnos! Legrosszabb, hogy több helyen úgy hirdetik: "okos telefonra is elérhető...", miközben NEM mindegyikre, CSAK kimondottan egyre. Ezt így baromira megtévesztő és ilyenkor áll fel a hátamon a szőr, mert okos telefon != csak Iphone :)
régi időkre:

Nem elérhető le_vente

« Reply #596 Dátum: 2012, 01 02, 17:40:47 »
Igen, erről én is olvastam sajnos! Legrosszabb, hogy több helyen úgy hirdetik: "okos telefonra is elérhető...", miközben NEM mindegyikre, CSAK kimondottan egyre. Ezt így baromira megtévesztő és ilyenkor áll fel a hátamon a szőr, mert okos telefon != csak Iphone :)

Igen, ettől én is h_nyok, de meg fog változni, mikor ráeszmélnek, hol a nagyobb bázis.
Ez annak a hype-nak a lecsengése, amit sokan még nem tudtak levetkőzni, egyesek nem is akarnak.
Az a nagy igazság, hogy ugyebár, minden viszonylagos, kinek ez az okos, kinek az...
De ahogy látom, komoly cégek nem hanyagolják az Android-ot, aki meg mégis, az magát minősíti.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #597 Dátum: 2012, 01 02, 17:44:54 »
BÚÉK!

Ipad2-n is megy, és bizony szinte 100% a találati aránya...
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető le_vente

« Reply #598 Dátum: 2012, 01 02, 17:50:50 »
Ipad2-n is megy, és bizony szinte 100% a találati aránya...

Na, akkor jobb, mint a SIRI angolul?

Félre a tréfát, klassz dolog, láttam a videót róla anno.

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #599 Dátum: 2012, 01 05, 14:58:56 »
BÚÉK!

Gondolom azt szeretted volna írni, hogy, csak iPhone-on megy... Bár az se helyes, mert iPad-en is! Tehát csak iOS rendszerű termékekre :) De nem csak iPhone 4-re :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login