Legkevesbe telefonalasra, 1-2 honap alatt csupan 2-3 orat beszeltem rajta.
Pl. most egy ertehetetlen es unalmas szamvitel orarol irok...
Szorakoztatas miatt kell; gyors bongeszes/aktiv internethasznalat, (egytemen es otthon is allando Wifi kapcsolatban allok) emailezes, film nezes, jatekok, szorakoztato appok hasznalata, sok zenehallgatas fulessel es gyakran anelkul is.
Koszonom a linkeket Szkita, el fogom olvasni!
Ezekre mind a kettő jó, leszámítva pár apróságot.
- JB nélkül macerásabb az élet az iphone-nal
- Iphone-on nincs flash
- Nem tudom mekkora tárhellyel veszed az iphone-t, de az nem bővíthető, SGS2-nél 16GB+32GB+ akármekkora pendrive
- Játékra jobb az iphone
- Sokkal kisebb a kijelzője az Iphone-nak mint az SGS2-nek, ez filmnézésnél
szerintem hátrányt jelent
- SGS2-nél ha megunod a kinézetét, könnyen megváltoztathatod, romot cserélhetsz stb.
- Ismét szerintem sokkal könnyebb bármit rámásolni az SGS2-re mint az iphone-ra. Itunes függőségre gondolok. (JB itt is segít)
- Az egyedi csatlakozó miatt nehezebb töltőre dugni, a szabvány micro usb elterjedtebb, könnyebb találni embert akinek ez van, és még az SGS2 mellett szól az is, hogy pluszban vihetsz magaddal tartalék akkut, míg iphone-nál ez nem lehetséges. (van más megoldás tudom, de azok a külső akkus töltők nagyobbak és nehezebbek mint egy tartalék akku)
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, de ha nagyon az iphone felé húz a szíved, ne vegyél androidot, mert meg fogod bánni.
Amikor felteszik a kérdést hogy HTC vagy Samsung, és elkezdik emlegetni a Sense felületet, akkor is mindig azt írom, vegyenek HTC-t, mert már a kérdésből látszik, hogy melyik felé húz a szívük