"1. Azért nem mentettem, mert ez Apple. Droidnál mentettem volna"
és mivel ez Apple, így neked nem is kell mentened, elmenti magától, ott figyel a gépeden a mentés
"mivel 5 hónapot vártunk a JailBreak-re, azt hittem stabilabb lesz."
A jailbreak stabil is, a hiba a billentyűzet és a szék között keresendő
JB után ott a nagy szabadság, de itt is mint droidon élni lehet vele, nem visszaélni, ha nem értesz a dolgokhoz, akkor seperc alatt két vállra tudod fektetni a rendszert, mert nincs korlát.
Persze ehhez idő és tapasztalat (vagy jó sok utánolvasás kell), gondolom az Androidos tapasztalataidat sem a kisújjadból szipkáztad.
"Az iFile-hoz tudtottam JailBreak kell, és az általad említett több tucat mp3 letöltőből az összes csak parasztvakítás és kamu (elég az értékeléseket elolvasni)"
Kamu, vagy sem nálam hiba nélkül lejönnek az mp3-ak a böngészőben.
"3. Droidon mit is nem lehet helyreállítani?"
Konkrétan elég sok mindent.
Vagy használsz külsős megoldásokat (Titanium, MyBackup stb.), de az ezzel lementett alkalmazások jó része visszaállítás után vagy instabil lesz, vagy el sem indul, vagy használsz nandroid backupot, de azzal meg teljes mentést végzel ami nem teszi lehetővé, hogy csak adott alkalmazást, vagy csak az alkalmazásokat állítsd vissza rendszerverziótól függetlenül. Az más kérdés, hogy gyakran még a MyBackuppal visszaállított alkalmazásban is minden újra be kell állítgatni kézzel.
Arról nem is beszélve, hogy bármelyik lehetőséghez kötelező a rootolás, míg iOS-en még a kézzel visszamásolgatáshoz sem kell jailbreak.
"Boccs, de mikor meghal a telefonod, elszáll az IMEI számod, nem lehet bekapcsolni, mikor több óra szenvedés után kínai ROM-mal bekapcsol, de nem veszi be a SIM kártyád és utána helyre állítod, úgy, hogy olyan lesz, mint új korában, akkor az mi? iPhone-on nem tudsz ilyet szerintem
"
Igen, iPhone-t nem tudsz ilyen állapotba hozni normál esetben
Ha meg kifekteted jb-s szeméttel, akkor egy Restore pár perc alatt visszahozza az élők sorába, nem kell bűvészkedni.
"4. Acél ide vagy oda a sz*r, f*s 2 forintos műanyag a Galaxy S-en/II-n semmi baja nem volt, erre ez meg csesződik."
Gondolom azért lett csupa karc az SGS II-m "búbja", pedig mint a hímes tojásra vigyáztam rá.
"Az első 4 magosnormálisabb droidra váltok
"
Előbb legyen végre olyan alkalmazás, ami akár a két magot is munkára tudja fogni
, sajna droidon erre még sokat kell várnod.
"1.5-2 év androiddal azért még bennem van. Sok dolog nem hiányzik, de több minden igen."
Nálam ez sokszor éppen fordítva van, nekem pont androidról hiányzik sok dolog, mert 2-3 évnyi iOS használat után sok dolog természetessé vált.
"Használni szeretném, meg USER szinten hekkelgetni. Tehát nem 66 féle könytárba belemenni, és kimenteni a mentéseimet, hanem mondjuk Cydia-ból tweak-eket telepíteni."
Hát nem tudom, egy játékállás visszamásolása nekem egyetlen platformon sem számított hacknek, vagy komolyabb problémának.
"Egyre jobban érdekel mit hoz a MWC
"
Engem hidegen hagy.
Jöjjön ki végre az ICS Note-ra és ezzel elvagyok az új iPhone-ig most már (azt, hogy nagyjából mi lesz benne, rövidesen az iPad 3 révén úgyis megtudjuk).
Sajnos azt látom, hogy a szoftver ezen a platformon messziről kullogva követi csak a hardveres fejlődést. Így jöhet akármilyen szuper hardver, a rendszer és az alkalmazások képtelenek kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket.
"Persze ha kijön az iPhone 5, amilyen hülye vagyok azt is venni fogok, de hát ez van
Ilyen vagyok
"
Én is ilyen vagyok
"U.i.: Már vártalak
"
Tudom, nem akartam csalódást okozni
De kérlek, ne vedd ezt vitának, csupán beszélgetésnek, nem szeretnék flame-et.