2024, 11 24, 20:50:56
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 118929 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető deadloss72

• Nem: Férfi
  • PDA: i9100
  • PDA ROM: xxki3
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #525 Dátum: 2011, 12 05, 12:11:08 »
Sziasztok!  :)

11.04.15 től , 11-12-03 ig voltam iphone4 tulaj, jeleneleg S2-m van...
Komoly véleménnyel rendelkezem mindkettőről, gondoltam megosztom veletek, hátha valaki ezek alapján "jó döntést tud hozni"  :)
Iphone: atom stabil, gondolok itt pl androidnál a kényszer bezárásra...ami sajna ott elő előfordul...
Cserébe mivel ilyen kis stabil, cseppet sem testreszabható...már az andoidhoz képest, a jb. nem mindig jelent megoldást...pl ha rootolsz egy androidot , nem leszel üldözött a marketen...de az itunes nem szereti a jb.-s telefonokat. Friss szoft esetén a Jb-re várni kell , vagy ha kikapcsolod a telót dughatod mindig rá, hogy a JB. működjön. Alapjában, a iphone nagyon kocka...használd...ne gondolkodj, és ne akarj változtatni! Cserébe adok stabilitást...Kb így jellemezném. Függetlenítésben pedig ne is gondolkodj...a basbended úgyis frisebb annál :)
Amit pozitívnak tartok az talán a kijelző részletgazdagsága, illetve komolyan tartja az értékét, valamint külsőre megnyerőbb.
SamS2: Az android rendszer is stabil, a főzőtt romoknál sajna Maci véleményét osztom...ott is kell a kompromisszum.Olvastam valaki a kijelzőre is mondott negatívat. Én azt gondolom, hogy az iphone kijelzője nagyságrendekkel szebb.Persze ha monitor szervizes szemmel nézem, én is azt választanám. Mind felbontás ,mind "dpi" ben gazdagabb:) Persze a fogyasztása is :)
Azt gondolom, akik technikailag kicsitt érettebbek, azoknak mindig is az andoid rendszer lesz a nyerő! Ha valaki csak felhasználó , és nem érdekli mi rejlik a hardware mögött, annak jöhet a Iphone .

Nekem ez volt az első, és valószínű utolsó iphonom.Azt hiszem a kulcsszó rá az unalmas! :D
Örülök, hogy ismét az android  világába csöppentem, és próbálgathatom az újabbnál újabb szoftokat! :-)

Kb ennyi, örülök hogy ezt megoszthattam veletek :)Már nagyon feszített legbelül :)

Nem elérhető blod001

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM 11
« Reply #526 Dátum: 2011, 12 05, 14:01:52 »
Haverom most vett egy iPhone 4S-t. Nézegette suliba az én készülékemet és arra a megállapításra jutott, hogy nem olyan rossz ez az S2, ha csak telefonálásra meg SMS-re kell.  :D

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #527 Dátum: 2011, 12 05, 14:10:39 »
"Folytatod továbbra: butaságokat beszélsz, óriás tévedésekben vagy és ferdítesz. "

Hát, aki picit is olvasott IT történelemben, az tudja, hogy mekkora bakot lősz folyamatosan, a kis tapsikoló csapatodnak meg nem fogok örömet szerezni, van Google, van Wikipedia és van több ezer weboldal és könyv ami ezzel foglalkozik tessék picit olvasni (ja, bocsi, mindenki ferdít és hazudozik a témában, ezt el is felejtettem).

"Amiknek persze magad is utánanézhetnél, mert megint kellene!"

Ezt én írhatnám neked, mert ahogy látom történelmi tényeket hagysz elegánsan figyelmen kívül, mert ha nem tennéd, akkor megrendülne kicsiny elszabott világod.

"De ne hagyd abba, érdekes látni, mennyi marhaságot tudsz összehordani"

Inkább hagyom, élj butaságban, mint eddig... Látom igen szorosan a fejedre nőtt a zöld bilidroid fejfedő, már ki sem látsz alóla. Kár, hogy Apple nélkül ezt is nélkülöznöd kellene, de hát ez is mint minden más, biztos csak ferdítés és hazugság :D (érdekes, hogy konkrét tények helyett folyamatosan csak ennyi telik tőled, mert amivel Te nem értesz egyet, az csak hazugság lehet, igaz cáfolatot nem tudsz mondani, de mostanra már igazából nem is számítok ilyesmire tőled).

---

Egyébként beismerem, ismét tévedtem, de ígérem utoljára. Azt gondoltam dőre fejjel, hogy még egyszer megpróbálok valami értelmes kommunikációt folytatni veled, végül is a témában nincs vita, csupán egy érdekes kérdéskört próbáltam feszegetni, ami egyébként izgalmas téma lett volna. De belátom TE semmiről nem vagy képes indulatok és személyeskedések nélkül beszélni, ha meglátod leírva az Apple szót.
Sajnállak, engem elvakult Apple fanboynak tartasz, pedig én semmi nem vagyok hozzád képest és remélem soha nem is leszek olyan besavanyodott, megkeseredett, gyűlölködő figura, mint te.

További szép napot...

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #528 Dátum: 2011, 12 05, 14:24:17 »
A viszont nem látásra!
 ;) :D :taps: :ok:
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #529 Dátum: 2011, 12 05, 14:26:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Haverom most vett egy iPhone 4S-t. Nézegette suliba az én készülékemet és arra a megállapításra jutott, hogy nem olyan rossz ez az S2, ha csak telefonálásra meg SMS-re kell.  :D

Hát, látod, aki ért a dolgokhoz, az okosakat tud mondani...  :D

Ne vitázz olyannal, akin a szándéka se látszik annak, hogy megértse! Képtelenség megértetni velük, hogy az édesanyjuk nő volt, ha a szekta azt nem engedi...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Mordon

« Reply #530 Dátum: 2011, 12 05, 14:36:54 »
Hát, látod, aki ért a dolgokhoz, az okosakat tud mondani...  :D

Ne vitázz olyannal, akin a szándéka se látszik annak, hogy megértse! Képtelenség megértetni velük, hogy az édesanyjuk nő volt, ha a szekta azt nem engedi...

Te már csak tudod, a szekta/hangok megmondta/ák :D
(A hétköznapi életben nem zavar a zöld sityak a szemed előtt?)

Melyiket hordod?

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #531 Dátum: 2011, 12 05, 14:44:40 »
...
Melyiket hordod?
...
Nagyon LOL, hol kapható???
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető Mordon

« Reply #532 Dátum: 2011, 12 05, 15:15:56 »
Nagyon LOL, hol kapható???

:D

Nem elérhető le_vente

« Reply #533 Dátum: 2011, 12 05, 15:26:13 »

Melyiket hordod?

Bármelyiket szívesen!
És te? Elton John-tól egy kis rózsaszínt? Almaformájút?
Apropó, nem elbúcsúztál? Már majdnem elkezdtük szerveznia pezsgőzést...
Persze, butaság volt hinni neked megint...

Nem elérhető seck

• PDA: samsung galaxy S4
  • PDA ROM: I1905XXBMF4
« Reply #534 Dátum: 2011, 12 05, 15:57:42 »
Besírok :D :D   fényt hoztok ebbe a takony sötét időbe :D

Nem elérhető le_vente

« Reply #535 Dátum: 2011, 12 05, 15:59:29 »

Melyiket hordod?

Meg kell mondjam, ez volt a legértelmesebb hozzászólásod, köszönet érte!

Nem elérhető Mordon

« Reply #536 Dátum: 2011, 12 05, 15:59:56 »
"És te? Elton John-tól egy kis rózsaszínt? Almaformájút?"

Áhh, az ilyen sportot meghagyom a te fajtádnak :D
Kedvenc gyártód nem hagy cserben most sem: You are not allowed to view links. Register or Login  :)

"Apropó, nem elbúcsúztál? Már majdnem elkezdtük szerveznia pezsgőzést..."

Csak a komolyabb témát fejeztem be veled, mert az reménytelen.

Darko_Samufan

• Vendég
« Reply #537 Dátum: 2011, 12 05, 19:14:46 »
Uraim!

Behalok, mikor csitrik kezében iPhone-okat látok.  :D Ma vizsgázni voltam, és elég sok i4 volt körülöttem.
19-20-21 évesek és lóg a kezükben a főként fehér iPhone 4 (vagy S, mert megkülönböztetni nehéz) és ekkor ismét igazolom magam, hogy jól döntöttem. Vagy ne is beszéljünk a J. Bieber félrenyalt hajú hasonmásokról, vagy fekete tezsvíreinkrű... szégyent hoznak az Apple-re.

De kicsit aggódok amiatt is, hogy néptelefon lesz az S2, mert a T elkezdte árulni 10k-ért (előfiz.-zel) és hamarosan jönnek a "menő" arcok ilyen telókkal.
Szerintem az ilyen termékeket meg kellene hagyni státusztermékeknek vagy presztizstermékeknek. Én spec. nem csak a tudása miatt vettem, hanem, mert nem minden második embernek van ilyenje, hanem különleges dolog. És most, hogy akárki megveheti " censored é- censored 3", olyanok is hozzájuthatnak, akiknek egyébként nem lenne rá erőforrása, tehát elveszti a valódi értékét.
Én nem vagyok se tróger, sem üzletember. Van egy ilyen telefonom, amit megvettem 1xx.xxx-Ft-ért és jól esik egy igényesen felöltözött üzletember kezében látni hasonló készüléket, mint 20 éves csajok kezében.

Nem?

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #538 Dátum: 2011, 12 05, 19:26:54 »

Én nem vagyok se tróger, sem üzletember. Van egy ilyen telefonom, amit megvettem 1xx.xxx-Ft-ért és jól esik egy igényesen felöltözött üzletember kezében látni hasonló készüléket, mint 20 éves csajok kezében.

Nem?
Nem.

Darko_Samufan

• Vendég
« Reply #539 Dátum: 2011, 12 05, 20:05:38 »
Nem.

Nem hiszel az úgynevezett "márkaszemélyiségekben"?
Általában az embereknek van márkasz.ük bizonyos márkákkal, pl. legtipikusabban autókkal szemben.
Ha megkérdezik, szerinted milyen ember száll ki egy Mercedesből, Volvoból, rózsaszín Peugeotból, jellegzetes karakterek bukkannak elő. (üzletember, alvilági figura, fiatal nők stb)

Nem elérhető Mordon

« Reply #540 Dátum: 2011, 12 05, 20:07:07 »
Uraim!

Behalok, mikor csitrik kezében iPhone-okat látok.  :D Ma vizsgázni voltam, és elég sok i4 volt körülöttem.
19-20-21 évesek és lóg a kezükben a főként fehér iPhone 4 (vagy S, mert megkülönböztetni nehéz) és ekkor ismét igazolom magam, hogy jól döntöttem. Vagy ne is beszéljünk a J. Bieber félrenyalt hajú hasonmásokról, vagy fekete tezsvíreinkrű... szégyent hoznak az Apple-re.

De kicsit aggódok amiatt is, hogy néptelefon lesz az S2, mert a T elkezdte árulni 10k-ért (előfiz.-zel) és hamarosan jönnek a "menő" arcok ilyen telókkal.
Szerintem az ilyen termékeket meg kellene hagyni státusztermékeknek vagy presztizstermékeknek. Én spec. nem csak a tudása miatt vettem, hanem, mert nem minden második embernek van ilyenje, hanem különleges dolog. És most, hogy akárki megveheti " censored é- censored 3", olyanok is hozzájuthatnak, akiknek egyébként nem lenne rá erőforrása, tehát elveszti a valódi értékét.

Nem?

Nem.

Egyébként barátkozz meg a gondolattal, hogy vehetsz bármilyen Samsung terméket, az bizony tucatáru, ami a boltból kihozva már elvesztette az értékének a felét.

Ha valóban a nagyarcú sznobok közé akarod magad képzelni, akkor másik készüléket válassz, mondjuk egy eredeti Vertut, vagy Tag Heuert.
De amíg nincs 1,5 milliód egy mobilra, addig törődj bele, hogy semmivel sem vagy különb mint egy iPhone használó tini (mondjuk akkor sem lennél, csak lenne alapod arra, hogy azt hidd).

Nem elérhető Mordon

« Reply #541 Dátum: 2011, 12 05, 20:11:38 »
Általában az embereknek van márkasz.ük bizonyos márkákkal, pl. legtipikusabban autókkal szemben.
Ha megkérdezik, szerinted milyen ember száll ki egy Mercedesből, Volvoból, rózsaszín Peugeotból, jellegzetes karakterek bukkannak elő. (üzletember, alvilági figura, fiatal nők stb)

Márkaszemélyiség, mint a kissé elhízott, pattanásos képű tini, aki a droidos játékszerét bűvöli naphosszat, vagy a milliárdos üzletember, aki egy iPhone-t húz elő az öltönyzsebből?
Mindkettőre ismerek példát és ellenpéldát is, ahogy az általad emlegetett autós hasonlatra is (egyébként a Mercedesre nem az üzletember a példa, mert azok Audival járnak, a vásározó romák kedvenc márkája a merdzsó :D).

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #542 Dátum: 2011, 12 05, 20:18:55 »
Van egy véleményed, ami tiszteletben tartandó! A végén feltettél egy kérdést s én válaszoltam. Ennyi.
A mostani kérdésedre válaszolva...
Aláírván azt amit leírsz, én mégis azt tudom mondani e témában, hogy már nagyon régóta(de az is lehet, hogy soha) nem a szerzett, vásárolt, lopott, kapott javaikból ítélem meg az embereket! És meggyőződésem, hogy nem is lehet! Ha körülnézel a világban, ma már sem anyagi, sem szellemi, sem erkölcsi hovatartozást nem fejeznek ki a birtokolt tárgyaink! A valahova pillanatnyilag tartozni akarást, azt kifejezhetik! De az édes kevés, ha egy emberről valóban képet akarsz alkotni!

Nem elérhető Mordon

« Reply #543 Dátum: 2011, 12 05, 21:00:33 »
Van egy véleményed, ami tiszteletben tartandó! A végén feltettél egy kérdést s én válaszoltam. Ennyi.
A mostani kérdésedre válaszolva...
Aláírván azt amit leírsz, én mégis azt tudom mondani e témában, hogy már nagyon régóta(de az is lehet, hogy soha) nem a szerzett, vásárolt, lopott, kapott javaikból ítélem meg az embereket! És meggyőződésem, hogy nem is lehet! Ha körülnézel a világban, ma már sem anyagi, sem szellemi, sem erkölcsi hovatartozást nem fejeznek ki a birtokolt tárgyaink! A valahova pillanatnyilag tartozni akarást, azt kifejezhetik! De az édes kevés, ha egy emberről valóban képet akarsz alkotni!

Ritka pillanatok egyike, amikor közös a véleményünk!  :ok:

Darko_Samufan

• Vendég
« Reply #544 Dátum: 2011, 12 05, 21:01:42 »
Na, kaptam egy kis savat.  :ima:

A márkaszemélyiség teljesen szubjektív. Van egy, amit te elképzelsz és van egy, amit a márka szeretné, hogy elképzelj róla (marketing + PR), és ezután jön, hogy te hogy veszed a lapot.
Sok kutatás van arra vonatkozóan, hogy a márkának, hogy sikerült kialakítani az imidzsét mások szemében.
Ezért nem vitatkozom az érveitekkel, hiszen mindenki saját maga tapasztalatai alapján tudja megalkotni a képét a világról. (pl. cigányos, bűnözős Mercis "úriemberek" :D) Én teljesen elfogadó vagyok minden érvvel, az értékveszteséggel, vagy a többivel, amit mondtatok, mert Ti így láttátok és hiszek abban, hogy bizonyos részről igazatok van, hiszen tapasztaltátok az elmondottakat.

Köszönöm a véleményeket.  :ok:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #545 Dátum: 2011, 12 05, 23:30:57 »
Bocsáss meg, nem tudok nem STAFF-ként írni (csak azért nem fogok még egy nickkel regelni). A következő hsz-em, mint Macika és nem mint STAFF-tag írom.

Te, mondd már el, ki nem sz.rja le, hogy kinek van ilyenje?

A homlokodra tetováltattad, hogy 120e Ft-ot adtál ki az SGS2-dért, tehát különb ember vagy, mint aki 12e Ft-ért jutott hozzá ugyanahhoz a modellhez?
Valami elcsúszott Nálad rendesen, ne is haragudj.

Én inkább az ilyenek miatt nem örülök, hogy azonos típusú telefonunk van, aki státusz-szimbólumnak használja.
Nálam az övtokban van a telóm, soha senki nem látja meg, milyen a készülék, csak ha hívnak vagy én hívok. És akkor sem előbb körbefordulva, hogy ki látja...

Egy számít, hogy örömet szerezzen annak, aki rendelkezik egy ilyen csoda készülékkel. SEMMI MÁS!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #546 Dátum: 2011, 12 05, 23:32:12 »
Nem.

Egyébként barátkozz meg a gondolattal, hogy vehetsz bármilyen Samsung terméket, az bizony tucatáru, ami a boltból kihozva már elvesztette az értékének a felét.

Ha valóban a nagyarcú sznobok közé akarod magad képzelni, akkor másik készüléket válassz, mondjuk egy eredeti Vertut, vagy Tag Heuert.
De amíg nincs 1,5 milliód egy mobilra, addig törődj bele, hogy semmivel sem vagy különb mint egy iPhone használó tini (mondjuk akkor sem lennél, csak lenne alapod arra, hogy azt hidd).
Sose hittem volna, hogy egyszer teljesen egyetértek veled...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Darko_Samufan

• Vendég
« Reply #547 Dátum: 2011, 12 06, 13:19:21 »
Egyszerűen más az értékrendünk. Az sem egészséges, ha "dugdosog" és félsz, hogy valaki meglátj, mert még mit gondol rólad... nem szeretem a mainstream dolgokat. Egy márka aktuális csúcsmódellje ne legyen megszokott, átlagos és mindennapi.
Érzékeltetném, hogy az i4 tulajdonosok egy része nem csinál mást a készülékével, mint fényképezés, telefonálás és SMS-t írás, közel sem kihasználva a telefon tudását. Vajon mégis miért vették meg, főleg ilyen drága hazai árakon? Az alma logó miatt a hátlapon!
5 embernek nem fontos, hogy ott legyen, 5-nek viszont igen, de a pontos arányokra nem tudok következtetni.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #548 Dátum: 2011, 12 06, 15:02:37 »
Érzékeltetném, hogy az i4 tulajdonosok egy része nem csinál mást a készülékével, mint fényképezés, telefonálás és SMS-t írás, közel sem kihasználva a telefon tudását.
Te még mellé teszed a felsorolt használathoz a "különleges vagyok, mert megengedhettem magamnak egy prémiumkészülék megvásárlását" érzést is?

Na, szerintem ez a deviancia.

Mert IGEN, attól különb leszel másoknál, ha mondjuk olvasott vagy sok témában, ha pl. jól tudsz fejben számolni, vagy ha széles látókörű vagy, ha tudsz hangszeren játszani, stb-stb.

De az, hogy egy pénzért megvásárolható valaminek a birtoklásától különb lenne valaki is, UGYANMÁR!
Minél több pénze van valakinek, annál különb ember lenne? Ezt te sem gondolhatod komolyan...

Legalábbis remélem...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #549 Dátum: 2011, 12 06, 15:10:25 »

Melyiket hordod?

Az alsó sapka szenzációs!
Köszi a karácsonyi tippet, azt hiszem, hogy meg is rendelem nagyanyámnak.
Jól fog menni a trendi gumicsizmájához. :D