"Folytatod továbbra: butaságokat beszélsz, óriás tévedésekben vagy és ferdítesz. "
Hát, aki picit is olvasott IT történelemben, az tudja, hogy mekkora bakot lősz folyamatosan, a kis tapsikoló csapatodnak meg nem fogok örömet szerezni, van Google, van Wikipedia és van több ezer weboldal és könyv ami ezzel foglalkozik tessék picit olvasni (ja, bocsi, mindenki ferdít és hazudozik a témában, ezt el is felejtettem).
"Amiknek persze magad is utánanézhetnél, mert megint kellene!"
Ezt én írhatnám neked, mert ahogy látom történelmi tényeket hagysz elegánsan figyelmen kívül, mert ha nem tennéd, akkor megrendülne kicsiny elszabott világod.
"De ne hagyd abba, érdekes látni, mennyi marhaságot tudsz összehordani"
Inkább hagyom, élj butaságban, mint eddig... Látom igen szorosan a fejedre nőtt a zöld bilidroid fejfedő, már ki sem látsz alóla. Kár, hogy Apple nélkül ezt is nélkülöznöd kellene, de hát ez is mint minden más, biztos csak ferdítés és hazugság
(érdekes, hogy konkrét tények helyett folyamatosan csak ennyi telik tőled, mert amivel Te nem értesz egyet, az csak hazugság lehet, igaz cáfolatot nem tudsz mondani, de mostanra már igazából nem is számítok ilyesmire tőled).
---
Egyébként beismerem, ismét tévedtem, de ígérem utoljára. Azt gondoltam dőre fejjel, hogy még egyszer megpróbálok valami értelmes kommunikációt folytatni veled, végül is a témában nincs vita, csupán egy érdekes kérdéskört próbáltam feszegetni, ami egyébként izgalmas téma lett volna. De belátom TE semmiről nem vagy képes indulatok és személyeskedések nélkül beszélni, ha meglátod leírva az Apple szót.
Sajnállak, engem elvakult Apple fanboynak tartasz, pedig én semmi nem vagyok hozzád képest és remélem soha nem is leszek olyan besavanyodott, megkeseredett, gyűlölködő figura, mint te.
További szép napot...