2024, 11 24, 22:21:04
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 118933 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #475 Dátum: 2011, 11 28, 14:38:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megint akkora trágyaságokon vitatkoztok, hogy az hihetetlen!

Azért megkérnék mindenkit, hogy ennyire ne személyeskedjünk már, s egymást ne aggassuk fel aljas, hazug, majom, szánalmas stb jelzőkkel!
Ehhe.

You are not allowed to view links. Register or Login gondolsz pl., amikor a személyeskedést, a sértegetést emlegeted?

Ajánlom figyelmedbe tanulmányozni, milyen stílusban írtam én (lásd idézet) és milyenben válaszoltál te nekem.

Nem volt hülye, aki azt mondta, mindenki a saját portáján söprögessen először.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #476 Dátum: 2011, 11 28, 14:46:32 »
Én nem hiszem, hogy ennyire dramatizálni kéne a dolgot! Szerintem senki nem megy el a fórumról, azért mert páran vagdalkoznak eszetlenül. Legfeljebb beleolvas és elég is neki ennyi, vagy bele is szól, megkapja a magáét  ;) és azután megy odébb.
Szerintem nem kell, hogy mindenki mindenkit szeressen! Elég ha toleráljuk egymást! Legtöbbünknek nem éri meg egy telefon birtoklása, hogy a márka nevében sértéseket nyeljük le illetve, hogy válogatott sértéseken gondolkozzunk! :D
Végül is az élet engem igazolt, hiszen az a két ember maradt itt egymást szapulva, becsmérelve, akikkel már mindenkinek volt itt kisebb nagyobb afférja.
Ők ketten nyilvánvalóan nem képesek a többség által elfogadott és még elviselhető kommunikációs normák között beszélgetni, pláne nem vitatkozni!
Úgyhogy semmiképpen ne általánosítson itt senki!! Aki akar beszélgessen velük, aki nem az ne!
A toleranciába számomra az is beletartozik, hogy őket is elfogadom olyannak, amilyenek!
Mint mondtam, nem kötelező nekem mindenki stílusát szeretnem és nem kell elfogadnom sem! Az enyémet sem kötelező elfogadnia mindenkinek! De bármikor megtehetem, hogy elkerülöm azokat, akikkel nem akarom, hogy dolgom legyen!
Én ezt ajánlom mindenkinek jó szívvel! :) :)

Lacus_

• Vendég
« Reply #477 Dátum: 2011, 11 28, 14:49:40 »
Úgy látszik itt is kicsit rendre kell szólítani titeket mint más topikba.
Be kéne fejezni a személyeskedést...

Szerk: dörgedelmedet kissé csillapítottam - patience

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #478 Dátum: 2011, 11 28, 14:53:57 »

A "titeket" kitétel kikre vonatkozik?

Lacus_

• Vendég
« Reply #479 Dátum: 2011, 11 28, 14:57:19 »
A "titeket" kitétel kikre vonatkozik?
Akinek nem inge nem veszi magára és addig jó míg én szólok, mert valamelyik "PIROS" idejön az már nem szól.

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #480 Dátum: 2011, 11 28, 15:07:57 »
Ehhe.

You are not allowed to view links. Register or Login gondolsz pl., amikor a személyeskedést, a sértegetést emlegeted?

Ajánlom figyelmedbe tanulmányozni, milyen stílusban írtam én (lásd idézet) és milyenben válaszoltál te nekem.

Nem volt hülye, aki azt mondta, mindenki a saját portáján söprögessen először.

Bocsi, hogy mindent tudónak hívtalak. Igazad van, ez a legnagyobb sértés ebben a topicban és szintúgy a legszemélyeskedőbb hozzászólás  :oops: Szerintem nagyon is visszafogott és finom voltam :P
 :taps: ;D :whistle: rotfl meg ne sirassalak  :'(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #481 Dátum: 2011, 11 28, 15:08:45 »
Akinek nem inge nem veszi magára és addig jó míg én szólok, mert valamelyik "PIROS" idejön az már nem szól.
Ahogy gondolod.... Bár fentebb épp az általánosítás ellen emeltem szót...
 :hmm:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #482 Dátum: 2011, 11 28, 15:42:02 »

Én kezdetek óta ezt mondom :taps: . Nincs értelme ilyen topikoknak, mert a magyar mentalitás ilyenkor jön elő igazán. Az a szó, hogy független magyar nyelven nem ismert, hiszen ha két dolgot összehasonlítunk nincs olyan cikk, akármivel is foglalkozzon, amely ne állna valamely említett dolog oldalára, vagy akár már eleve egyik-másik előnnyel indul. Nem lehet össze hasonlítani az SGS2-t a szifonnal, mert ha pl. én tenném nálam alap nyerte a droid, míg másnál abszolút nem. Viszont egy olyan magatartás iszonyat bosszantó, amely az egekig magasztal egy rendszert. Ezt is félre lehetne tenni már...

Nem elérhető xedamen

« Reply #483 Dátum: 2011, 11 28, 16:22:13 »
Én kezdetek óta ezt mondom :taps: . Nincs értelme ilyen topikoknak, mert a magyar mentalitás ilyenkor jön elő igazán. Az a szó, hogy független magyar nyelven nem ismert, hiszen ha két dolgot összehasonlítunk nincs olyan cikk, akármivel is foglalkozzon, amely ne állna valamely említett dolog oldalára, vagy akár már eleve egyik-másik előnnyel indul. Nem lehet össze hasonlítani az SGS2-t a szifonnal, mert ha pl. én tenném nálam alap nyerte a droid, míg másnál abszolút nem. Viszont egy olyan magatartás iszonyat bosszantó, amely az egekig magasztal egy rendszert. Ezt is félre lehetne tenni már...

Teljesen igazad van! Ez is egy független kommentnek indult, de egyből kiderült merre fordulsz :D
De ez már csak ilyen :P Véleménye mindenkinek lehet, sőt legyen is.
Én csak azt nem szeretem, mikor van egy tényleg személyes tapasztalatom, leírom, és belém akarják magyarázni, hogy az nem úgy van...
Mindenki találja meg a számára megfelelőt, csak egyet kérek!

Mindenki arról a rendszerről próbáljon meg nyilatkozni, amit mostanság használ/használt!
Se az iOS 4-et ne hasonlítsuk a 2.3.5-höz, se az android 2.1-et az iOS 5-höz!
És ha valaki nem ért a másik rendszerhez, akkor ne írjon baromságokat és ne fikázza anélkül, hogy használta volna a legfrissebb verzióját legalább 2 hétig!

És amit nagyon szeretném, ha nem látnék: "Haveromét kipróbáltam..." EZT NEEE!

"Bölcsebb lettél volna, ha hallgattál volna..." Igazodjunk ehhez.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #484 Dátum: 2011, 11 28, 17:07:32 »
Komolyan mondom este nyomatok egy print screen-t, hogy mennyit használtam és hány %-on vagyok :)
Gondolom most jól esik kicsit cinkelni az iPhone-t, pedig, mint tudjuk GS II-n sem jobb a helyzet.

Látszik, hogy nem ismersz. Ne keverj össze másokkal. ;) RSS-re vagyok feliratkozva, ott jött ez a cikk. Egyáltalán nem cinkelek, csupán megosztottam egy talált infót, amely számomra hihetetlen az eddig olvasottak alapján.

Nem elérhető xedamen

« Reply #485 Dátum: 2011, 11 28, 17:14:57 »
Látszik, hogy nem ismersz. Ne keverj össze másokkal. ;) RSS-re vagyok feliratkozva, ott jött ez a cikk. Egyáltalán nem cinkelek, csupán megosztottam egy talált infót, amely számomra hihetetlen az eddig olvasottak alapján.

Nevet nem említettem :D

Csak hogy a több száz oldal tesztje szar, mert szeretik az iPhone-t.
Erre ez már egyből nagyon korrekt cikk :D Nem rád célzok, hanem mindenkire akinek nem szimpi az iFa...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #486 Dátum: 2011, 11 28, 17:17:38 »

Én már legszívesebben rég lezártam volna. Írtam is párszor, hogy milyen óvodás szint van itt, ami után szintén nem tudták vagy akarták visszafogni magukat egyesek, nem engedte az egojuk...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #487 Dátum: 2011, 11 28, 17:20:54 »
Nevet nem említettem :D

Csak hogy a több száz oldal tesztje szar, mert szeretik az iPhone-t.
Erre ez már egyből nagyon korrekt cikk :D Nem rád célzok, hanem mindenkire akinek nem szimpi az iFa...

Azt gondoltam nekem céloztad, hiszen én linkeltem és az én írásomra válaszoltál és nem írtad, hogy nem nekem szánod, de akkor nem szóltam. :)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #488 Dátum: 2011, 11 28, 20:59:09 »

No comment.

ps
alig várom Mordon és Xedamen ebből mit hoz ki:)))))))))
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #489 Dátum: 2011, 11 28, 21:44:21 »
Hehe, most már ti hadakoztok, a ne hadakozzunk zászló alatt?
 :)

Én elnézést kérek azoktól, akiket zavar, ha nevén nevezem a dolgokat, így nőttem fel, a hazugság nálunk hazugságnak nevezendő, nem szinonímákat keresünk. Sem a többi dologra, amiket nehezen viselek, de mint írtam, befejeztem.

Azt pedig már többször hiába mondtam el, nem vagyok érdekelt egyik platformban sem, nálam a hideg logika érvényesül, ami sz_r az Android-ban, az sz_r és ami sz_r az iOS-ben, az sz_r és kész.

Ha jövőre megfordul a helyzet, akkor váltok, engem nem kizárólag érzelmek vezetnek, ha az Apple megszűnik evil lenni és képes azt adni, ami kell, rám számíthat. Könnyen mondom, mert kicsi az esély rá, de van, hiszem és tudom, hogy van, csak a szándék hiányzik egyelőre.

De elvtelenül, ferdítve, aljas és hazug módon fikázva a másikat, miközben több hullámban próbáljuk újra, meg újra elmagyarázni, hol téved, azt nehezen viselem, elnézést! Kisiskolás korom óta sok bajom volt abból, hogy nem mentem el fülemet behúzva az igazság tiprása mellett.

Sajnos, elég sarkos a gondolkodásom és jó a memóriám, így összeborulást nem ígérhetek, de ez a tűz nekem se hiányzik, így nem is szállok be többet, felfogtam, hogy teljesen hiábavaló.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #490 Dátum: 2011, 11 28, 21:51:36 »
Sajnos, elég sarkos a gondolkodásom és jó a memóriám, így összeborulást nem ígérhetek, de ez a tűz nekem se hiányzik, így nem is szállok be többet, felfogtam, hogy teljesen hiábavaló.

Kíváncsi vagyok azért, hogy most majd meddig bírod szó nélkül. :D

Nem elérhető xedamen

« Reply #491 Dátum: 2011, 11 28, 22:09:10 »

No comment.

ps
alig várom Mordon és Xedamen ebből mit hoz ki:)))))))))

Van ilyen! De minden évben ez van... Tavaly ugyanígy kigyulladt, a 3Gs robbant... Aztán kiderült, hogy kamu.
Simán előfordulhat, lehetett rossz az akksi, túlpörgött a proci magasabb órajelen sokáig...
Az Apple termékeket is kínában gyártják, nem kell meglepődni :)

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #492 Dátum: 2011, 11 28, 23:56:28 »
Kíváncsi vagyok azért, hogy most majd meddig bírod szó nélkül. :D

HHH  :D

Én is. Néha nehéz lesz.

De tényleg felesleges.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #493 Dátum: 2011, 11 29, 09:03:50 »
Hú! véletlenül tévedtem, ide a topicba, mert nekem csak GS2-őm van, így érdemben nem tudok hozzászólni egy korrekt összehasonlításhoz, de elolvasva a hozzászólásokat, ez lett az egyik kedvenc topicom. Na, ami itt folyik, az az igazi élet :) Remélem nem lesz vége, mert olvasni marha jó  :taps:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #494 Dátum: 2011, 11 29, 21:13:18 »
Ezért indult ez az al-fórum. Egyébként a fórum-moderátorok már régen közbe kellett volna szóljanak, mert nem jó, ha a színvonal lesüllyed, sokan elmennek szerintem.

Úgyhogy én is támogatom a nagy összeborulást!

Peace! O->-

Itt vagyok, kit tiltsak ki? :D Zárjam be ezt a témát? De miért? Azért, mert személyeskedéssé fajulnak az android vs ios viták? Kértük már, hogy ha már ilyen szépen tudnak fogalmazni és helyesen írni, akkor próbálják meg visszafogni magukat. Most visszaolvastam és kicsillagoztam a fórumba nem való részket, és le_vente sokadszorra is megígérte, hogy többé nem áll le vitatkozni, én hiszek neki :)
Jó, majd itt leszek és kicsillagozom amiket majd nem ír :)
Úgy gondolom, hogy csak egy szűk réteg látogatja ezeket a témákat, nem hiszem, hogy emiatt elhagynának minket, vagy igen?  :shock:  Mordont sokan (fel)ismerik, és vagy jönnek vitatkozni, vagy be sem teszik ide a lábukat. Tényleg! Ha annyire nem kell ez a téma, mit keresünk itt?  :hmm:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető le_vente

« Reply #495 Dátum: 2011, 11 29, 22:07:21 »
Itt vagyok, kit tiltsak ki? :D Zárjam be ezt a témát? De miért? Azért, mert személyeskedéssé fajulnak az android vs ios viták? Kértük már, hogy ha már ilyen szépen tudnak fogalmazni és helyesen írni, akkor próbálják meg visszafogni magukat. Most visszaolvastam és kicsillagoztam a fórumba nem való részket, és le_vente sokadszorra is megígérte, hogy többé nem áll le vitatkozni, én hiszek neki :)
Jó, majd itt leszek és kicsillagozom amiket majd nem ír :)
Úgy gondolom, hogy csak egy szűk réteg látogatja ezeket a témákat, nem hiszem, hogy emiatt elhagynának minket, vagy igen?  :shock:  Mordont sokan (fel)ismerik, és vagy jönnek vitatkozni, vagy be sem teszik ide a lábukat. Tényleg! Ha annyire nem kell ez a téma, mit keresünk itt?  :hmm:

:D ;) :taps:

Nem elérhető seck

• PDA: samsung galaxy S4
  • PDA ROM: I1905XXBMF4
« Reply #496 Dátum: 2011, 11 30, 14:28:44 »
Kicsit off téma de leírom :)

Főnököm elvakult ( ilyet még nem láttam) Nokia függő és Samsung gyűlőlő.
Szart se ért a telefonokhoz de szigorúan vallja, hogy a Nokia a legjobb telefon és a Samsung a legszarabb :D :D  Ha valakivel telefonálok és a főnökömmel akar beszélni akkor mondanom kell neki, hogy hívja fel, mert nem hajlandó az én telefonommal telefonálni :) Tegnap is azt mondja, hogy többet meg nem fogom ezt a " szutykot" :)

Legszívesebben beolvasnék neki, hogy a Nokia 1 éve már süllyedő hajó, jövőre a Windows-al próbál majd szerencsét mert a Symbian annyira bevállt :)

Nem elérhető musspici

• PDA: Samsung I9192
  • PDA ROM: XXUBNC1_4.2.2-Jelly Bean
« Reply #497 Dátum: 2011, 11 30, 17:29:41 »
Legszívesebben beolvasnék neki, hogy a Nokia 1 éve már süllyedő hajó, jövőre a Windows-al próbál majd szerencsét mert a Symbian annyira bevállt :)
Lehet, hogy neki az lesz a frankó. Kívánj neki szerencsét hozzá! :D
I9192XXUBNC1;
TAB.: Nexus7 32Gb Wi-Fi

Nem elérhető ronq14

• PDA: Iphone 4s / Blackberry Bold 9780
  • PDA ROM: ios5 / os 6
« Reply #498 Dátum: 2011, 11 30, 20:51:00 »
Én tényleg nagyon elégedett vagyok az s2 vel de kicsit hiányolom a magasabb felbontást és az appstoreból egy-két minőségi játékot :( :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #499 Dátum: 2011, 11 30, 22:40:59 »
Én tényleg nagyon elégedett vagyok az s2 vel de kicsit hiányolom a magasabb felbontást és az appstoreból egy-két minőségi játékot :( :D
Nem mondod, hogy szabad szemmel látod a pixelezettségét???
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill