Hehe, most már ti hadakoztok, a ne hadakozzunk zászló alatt?
Én elnézést kérek azoktól, akiket zavar, ha nevén nevezem a dolgokat, így nőttem fel, a hazugság nálunk hazugságnak nevezendő, nem szinonímákat keresünk. Sem a többi dologra, amiket nehezen viselek, de mint írtam, befejeztem.
Azt pedig már többször hiába mondtam el, nem vagyok érdekelt egyik platformban sem, nálam a hideg logika érvényesül, ami sz_r az Android-ban, az sz_r és ami sz_r az iOS-ben, az sz_r és kész.
Ha jövőre megfordul a helyzet, akkor váltok, engem nem kizárólag érzelmek vezetnek, ha az Apple megszűnik evil lenni és képes azt adni, ami kell, rám számíthat. Könnyen mondom, mert kicsi az esély rá, de van, hiszem és tudom, hogy van, csak a szándék hiányzik egyelőre.
De elvtelenül, ferdítve, aljas és hazug módon fikázva a másikat, miközben több hullámban próbáljuk újra, meg újra elmagyarázni, hol téved, azt nehezen viselem, elnézést! Kisiskolás korom óta sok bajom volt abból, hogy nem mentem el fülemet behúzva az igazság tiprása mellett.
Sajnos, elég sarkos a gondolkodásom és jó a memóriám, így összeborulást nem ígérhetek, de ez a tűz nekem se hiányzik, így nem is szállok be többet, felfogtam, hogy teljesen hiábavaló.