2024, 11 24, 20:41:16
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 118928 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #500 Dátum: 2011, 11 30, 23:24:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem mondod, hogy szabad szemmel látod a pixelezettségét???

Jájájj, vigyázz, ezért én már nagyon megkaptam, háháhá.  :-X
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #501 Dátum: 2011, 11 30, 23:44:38 »

Jájájj, vigyázz, ezért én már nagyon megkaptam, háháhá.  :-X
Jóvanna, nem gondoltam, hogy terminátorokkal vagyok körülvéve... :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető ronq14

• PDA: Iphone 4s / Blackberry Bold 9780
  • PDA ROM: ios5 / os 6
« Reply #502 Dátum: 2011, 12 01, 16:20:17 »
Nem mondod, hogy szabad szemmel látod a pixelezettségét???

Látom a TW-be  az indikátor pontok pixelesek, vagy mikor az órát nézem a lockscreenen ottis :D de főleg játéknál veszem észre ott zavar inkább

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #503 Dátum: 2011, 12 01, 16:31:17 »
Látom a TW-be  az indikátor pontok pixelesek, vagy mikor az órát nézem a lockscreenen ottis :D de főleg játéknál veszem észre ott zavar inkább
Értem.
Fantasztikus.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #504 Dátum: 2011, 12 01, 16:38:48 »
Értem.
Fantasztikus.
Próbáld meg szemüveggel, hátha át tudod érezni a problémát...Ha megtalálom a szemüvegemet, csodákat látok a kijelzőn :D
Pl. A "tudod melyik" navi ikonja szőrös. :hmm:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #505 Dátum: 2011, 12 01, 16:42:34 »
Próbáld meg szemüveggel, hátha át tudod érezni a problémát...Ha megtalálom a szemüvegemet, csodákat látok a kijelzőn :D
Pl. A "tudod melyik" navi ikonja szőrös. :hmm:
Természetesen, nagyítóval OK. Meg ha valaki rövidlátó és közelre (akár pár centire is) jól lát, az is OK.

De hogy valakinek, akinek normális a szeme és a 220 ppi körüli érték neki zavaróan pixeles legyen...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető ronq14

« Reply #506 Dátum: 2011, 12 01, 16:45:23 »
Természetesen, nagyítóval OK. Meg ha valaki rövidlátó és közelre (akár pár centire is) jól lát, az is OK.

De hogy valakinek, akinek normális a szeme és a 220 ppi körüli érték neki zavaróan pixeles legyen...

használat közbe nem zavar egyáltalán, de én rengeteget játszok vele és pl angry birdsnél mikor kizoomolok és közelről nézem célzásnál a disznajok igen csak téglásak :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #507 Dátum: 2011, 12 01, 18:26:48 »
használat közbe nem zavar egyáltalán, de én rengeteget játszok vele és pl angry birdsnél mikor kizoomolok és közelről nézem célzásnál a disznajok igen csak téglásak :D
Háááát, tudod, végigjátszottam mind3 AB-t, az összes pályát 3*-osra és egyetlenegynél sem zavart, sőt, fel sem tűnt, hogy pixeles lenne.
Na de nem vagyunk egyformák, attól még Téged zavarhat, belátom...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető ronq14

« Reply #508 Dátum: 2011, 12 01, 18:55:01 »
nem téma a sgs3 ugyis hd kijelzővel jön ki vagy ha másnem addigra csak megromlik a szemem :D

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #509 Dátum: 2011, 12 02, 14:18:36 »
Eszméletlen... >:(

az Apple megint perli...a Samsung  - Tab 10.1N  variánst is... dec 22.  a tárgyalás.   >:( :-X

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #510 Dátum: 2011, 12 04, 15:47:10 »
Sziasztok !
Most már kicsit mérgesebben állok ehhez a vs kérdéshez. Kocsiban indítottam egy hívást. A stabil iphone fogta lefagyott se kép se hang. Se bekapcsolni semmit nem tudok. Kocsiban próbáltam töltőre rakni semmi nem működik. Ezen nincs valami gombos soft reset ????
Hátha olvassa a topicot valaki aki tud tanácsot adni , nem mindig csak a vita ;)

Update :)
Hosszan kikapcs meg főgomb 10 másodpercig és újraindult. Holnap szerviz mert augusztus óta nem az első. Mielőtt javasolnátok 5.0.1-re már frissítettem. JB-zve nincs és nem is akarom. Bocs,hogy előbb írtam és utána kerestem.
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #511 Dátum: 2011, 12 04, 16:01:08 »
Sziasztok !
Most már kicsit mérgesebben állok ehhez a vs kérdéshez. Kocsiban indítottam egy hívást. A stabil iphone fogta lefagyott se kép se hang. Se bekapcsolni semmit nem tudok. Kocsiban próbáltam töltőre rakni semmi nem működik. Ezen nincs valami gombos soft reset ????
Hátha olvassa a topicot valaki aki tud tanácsot adni , nem mindig csak a vita ;)

Hosszan kikapcs meg főgomb 10 másodpercig és újraindult. Holnap szerviz mert augusztus óta nem az első. Mielőtt javasolnátok 5.0.1-re már frissítettem. JB-zve nincs és nem is akarom. Bocs,hogy előbb írtam és utána kerestem.
Teljesen vitamentesen, de épp a múltkor gondolkodtam el rajta, hogy vajon milyen lehet egy lefagyott Android. Hogyan csinálja?
Mert eddig volt/van SGS1-2-m, ZTE Blade-m, LG2x-em, ACE-m, Huawei S7 tabletem, a nejemnek van Galaxy W-je és SOHA nem láttam még lefagyni egyik készüléket sem, 2010. augusztus eleje óta.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető jjc

• Navigáció / Navigation: igo primo
  • PDA: sgs4 active, nexus 7
  • PDA ROM: XXUBMK3
« Reply #512 Dátum: 2011, 12 04, 16:07:02 »
Teljesen vitamentesen, de épp a múltkor gondolkodtam el rajta, hogy vajon milyen lehet egy lefagyott Android. Hogyan csinálja?
Mert eddig volt/van SGS1-2-m, ZTE Blade-m, LG2x-em, ACE-m, Huawei S7 tabletem, a nejemnek van Galaxy W-je és SOHA nem láttam még lefagyni egyik készüléket sem, 2010. augusztus eleje óta.

hasonlóan, mint bármilyen számítástechnikai eszköz. kifagyott kép, és csak a hosszú kikapcsra reagál. az elmúlt fél évben kb 2x fagyott opera mini alatt böngészés közben. nem sok, de ezzel is megtörténhet.

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #513 Dátum: 2011, 12 04, 16:20:05 »

Androidot nem láttam még soha kifagyni, mert a watchdog egy idő után lelövi és újraindul a készülék magától.
Ilyet viszont láttam éppen eleget.
Konkrétan próbálj meg lefuttatni MyBackup Pro-val egy teljes mentést XWKK5-ön úgy, hogy nem gyári, vagy CF-Root kernel van fent, ragyogóan demonstrálja, hogy milyen a lefagyó-újrabootoló android :D

Nem elérhető Mordon

« Reply #514 Dátum: 2011, 12 04, 16:24:41 »
Sziasztok !

Egy lehetőséged még van, csinálj egy Restore-t és a végén ne töltsd vissza a régi mentéseket, indulj tiszta lappal, ha ezután is előjön ilyen probléma, akkor az valóban hardveres és szerviz gond.

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #515 Dátum: 2011, 12 04, 16:32:12 »

Megesik, nekem volt olyan, hogy ki kellett venni az akksit, bár, lehet, ha várok, magától újraindul.
De nálam ez normális, mert nálam dolgoznia kell néha, nem csak alapon futnia. Bár ritka jelenség, de én velejárójának tartom a heavy usage-nek, mostanában, hogy nincs időm sok, nem is fordul elő.
Nem én találom ki, angol fórumon olvastam, vagy igaz, vagy nem, volt iPhone, ami az akksi lemerüléséig hulla vala!
Egy nőé volt és nem tudta szétszedni, ugye, hogy az akksit kivegye... ráadásul repülőn történt, de legalább nem robbant, háhá...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Mordon

« Reply #516 Dátum: 2011, 12 04, 16:42:02 »
Nem én találom ki, angol fórumon olvastam, vagy igaz, vagy nem, volt iPhone, ami az akksi lemerüléséig hulla vala!
Egy nőé volt és nem tudta szétszedni, ugye, hogy az akksit kivegye... ráadásul repülőn történt, de legalább nem robbant, háhá...

Elhiszem, van ilyen. Nekem az a kedvencem, mikor MSN-en segítettem egy ficeknek jailbreakelni a készülékét és mikor arra kértem, hogy kapcsolja ki, nagy csend, majd kérdés, hogy azt, hogy kell, mert 4 hónap alatt erre eddig még nem volt szüksége  :D

A reset egyébként, ami fentebb volt írva minden helyzetben működik, SGS-eknél is van ilyen, itt a power gomb 5 másodperces nyomása lő le mindent (iOS-nél annyi a különbség, hogy ez a művelet plusz szerviz funkcióval is bír, mivel ilyenkor a rendszer töröl minden cache-t és újraépíti azokat, emiatt elég lassú a boot ez után).

Nem elérhető le_vente

« Reply #517 Dátum: 2011, 12 04, 18:35:53 »
Eszméletlen... >:(

az Apple megint perli...a Samsung  - Tab 10.1N  variánst is... dec 22.  a tárgyalás.   >:( :-X

"Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít nekem, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk."

Steve Jobs

Forrás: napiszar.hu

Szerintem életében sem tartotta be, most meg...

Nem elérhető Mordon

« Reply #518 Dátum: 2011, 12 04, 19:48:07 »
"Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít nekem, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk."

Steve Jobs

Forrás: napiszar.hu

Szerintem életében sem tartotta be, most meg...

Szívesen átraknálak egy párhuzamos valóságba, ahol nem létezett soha az Apple. :D

Elég sok mindenre nem ismernél rá és elég sok mindennel nem találkoznál.

Lássuk, mi minden változna, azon kívül, hogy nem lennének Apple termékek: nem lenne IBM kompatibilis PC, Microsoft, Windows és minden ami a wintel világhoz kötődik jelenleg. Valószínűleg az Intel mára már nem is létezne, viszont a Motorola lenne a félvezetőgyártás éllovasa. Az informatika még ma is élesen elválna mint home és business kategória. A home és irodai szegmensben több gyártó versengene (Acorn, Amstrad, Commodore, Atari), míg a nagyvállalati szegmensben az IBM mainframe-ek és konzolok uralkodnának. Nem létezne a mai formában ismert globális internet sem, hanem adott gyártók kisebb, különálló hálózatai lennének, melyek fizetős pontokon kapcsolódnának.
A smartphone piacon vadul versenyezne a Nokia konzorcium Symbian és a Palm Inc. PalmOS platformja.

--

Szóval, ha eltekintünk attól, hogy számodra nem megfelelő egy Apple által gyártott termék, még nem kéne elfeledni, hogy az IT ipar fejlődésében meghatározó szerepük volt és van is.

Nem elérhető ronq14

« Reply #519 Dátum: 2011, 12 04, 21:21:33 »

Szóval, ha eltekintünk attól, hogy számodra nem megfelelő egy Apple által gyártott termék, még nem kéne elfeledni, hogy az IT ipar fejlődésében meghatározó szerepük volt és van is.

Én nem vagyok apple fan de amit steve jobs alkotott az tényleg elismerésre méltó  :-)

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #520 Dátum: 2011, 12 04, 22:07:44 »
Szívesen átraknálak egy párhuzamos valóságba, ahol nem létezett soha az Apple. :D

--

Figyu, ebben az esetben lehet teljesen más irányba szárnyalt volna az emberi fantázia  és lehet néhány nappal ezelőtt már utasokkal teli űrhajót indítottak volna a Marsra. :D

Nem elérhető le_vente

« Reply #521 Dátum: 2011, 12 04, 22:29:06 »
Figyu, ebben az esetben lehet teljesen más irányba szárnyalt volna az emberi fantázia  és lehet néhány nappal ezelőtt már utasokkal teli űrhajót indítottak volna a Marsra. :D

Ott a pont.
Botorságok halmazára az egyetlen értelmes válasz.
Vannak érdemek, de a hányingerig magasztalni...

Simán lehet, hogy magánál nagyobb elméket taposott el Steve Jobs, másrészről nem egyedül vergődött ő akkortájt, ha valaki megnézi a Számító emberek c. filmet, megismerheti más oldalról is, én jókat röhögtem rajta: Bill Gates kétszer vágt át a "zsenit"...
Nem istenítem én Bill-t se, de emberileg messze fölötte áll, már mikor elment nyugdíjba és kezeli az alapítványát, amivel rászorulókon segít, Steve meg még a sírban félig is rugdalózott. Senkin nem segített!

Tolvaj volt és be is ismerte, meglátott nagy lehetőségeket, jól ki is használta, de mikor valaki kunkurrenciát jelentett, azt a leggusztustalanabb módon kezdte ki. Azt se feledjük, sok dolog él úgy, mintha Apple kitalálás lenne, pedig nem az! Meg a lopott, de levédett dolgok...

Szeretem azt a témát is, mikor procitervezőnek hiszik az Apple-t, pedig a Samu és egy külső cég tervezte az A4-et, majd a kis céget felvásárolta Apple... Így lett a tervezője, háháhá

Sajnálom, hogy már nem él, így nem látja, mikor lenyomják.

Siratni nem siratom, arra van elég agymosott.

Semmivel jobban nem sajnálom, mint egy afrikai éhezőt, vagy egy bántalmazott állatot.

Nem elérhető Mordon

« Reply #522 Dátum: 2011, 12 05, 07:49:44 »
"Simán lehet, hogy magánál nagyobb elméket taposott el Steve Jobs"

Igaz, de az is, hogy nélküle egyáltalán nem indul meg az IT fejlődése, ezt nem tudhatjuk, csak azt, hogy azt amit ma ismerünk, az jó részt közvetlenül és közvetve az Ő és társai érdeme.

"Nem istenítem én Bill-t se, de emberileg messze fölötte áll"

Ha nincs az Apple, akkor Gates nem igazán lett volna az, aki ma.

" már mikor elment nyugdíjba és kezeli az alapítványát, amivel rászorulókon segít, Steve meg még a sírban félig is rugdalózott. Senkin nem segített!"

Ismét ok és okozat, ha nincs az Apple, nincs IBM PC, nincs MS-DOS, nincs Windows és nincsen vagyon amivel jótékonykodhat. Az is kérdés, hogy az IT ipar robbanásszerű fejlődésének elindulása, ami az Apple-hez köthető vajon mennyivel több embernek adott munkát, megélhetést és jobb életet, mint Gates jótékonykodása?

"Tolvaj volt és be is ismerte, meglátott nagy lehetőségeket, jól ki is használta, de mikor valaki kunkurrenciát jelentett, azt a leggusztustalanabb módon kezdte ki."

Mondj egy sikeres céget, vagy üzletembert, amelyik nem ezt teszi? Erről szól a kapitalizmus.

"Azt se feledjük, sok dolog él úgy, mintha Apple kitalálás lenne, pedig nem az! Meg a lopott, de levédett dolgok..."

Amit, ha nem vettek volna át, akkor feledésbe merülnek, vagy jóval később kerülnek közkézre.

"Szeretem azt a témát is, mikor procitervezőnek hiszik az Apple-t, pedig a Samu és egy külső cég tervezte az A4-et, majd a kis céget felvásárolta Apple... Így lett a tervezője, háháhá"

Itt némi zavar van az időben, ugyanis előbb megvásárolták a két procifejlesztő céget, utána tervezték meg az A4-et és gyártatták le a Samsunggal. :D
Az más kérdés, hogy ettől nem lettek procitervezők, mert nem is azt tették, hanem egy testre szabott és optimalizált SOC-ot állítottak össze, ami más kategória.

"Sajnálom, hogy már nem él, így nem látja, mikor lenyomják."

Hát ettől még nagyon-nagyon messze vannak. Tudod egy céget és befektetőit nem az érdekli, hogy a statisztikusok hány aktivált készüléket hazudnak /nap, hanem, hogy negyedévente mennyi a profit. Ezen a téren meg az Apple jelenleg verhetetlen. De felhasználói oldalról sem az az érdekes, hogy mennyi olcsó droid szaladgál az utcán, hanem az, hogy a készülékekkel milyen minőségű szolgáltatásokat lehet igénybe venni és ezen a téren is még biza mindig sok-sok fejhosszal az Apple vezet.

"Siratni nem siratom, arra van elég agymosott."

Siratni én sem siratom, sok dolgot vitt végbe, sokat köszönhetünk is neki, de nem volt sem rokonom, sem barátom. Egy ember volt a sok közül, akik nap, mint nap távoznak közülünk.

Nem elérhető le_vente

« Reply #523 Dátum: 2011, 12 05, 08:44:11 »
"Simán lehet, hogy magánál nagyobb elméket taposott el Steve Jobs"

Igaz, de az is, hogy nélküle egyáltalán nem indul meg az IT fejlődése, ezt nem tudhatjuk, csak azt, hogy azt amit ma ismerünk, az jó részt közvetlenül és közvetve az Ő és társai érdeme.

"Nem istenítem én Bill-t se, de emberileg messze fölötte áll"

Ha nincs az Apple, akkor Gates nem igazán lett volna az, aki ma.

" már mikor elment nyugdíjba és kezeli az alapítványát, amivel rászorulókon segít, Steve meg még a sírban félig is rugdalózott. Senkin nem segített!"

Ismét ok és okozat, ha nincs az Apple, nincs IBM PC, nincs MS-DOS, nincs Windows és nincsen vagyon amivel jótékonykodhat. Az is kérdés, hogy az IT ipar robbanásszerű fejlődésének elindulása, ami az Apple-hez köthető vajon mennyivel több embernek adott munkát, megélhetést és jobb életet, mint Gates jótékonykodása?

"Tolvaj volt és be is ismerte, meglátott nagy lehetőségeket, jól ki is használta, de mikor valaki kunkurrenciát jelentett, azt a leggusztustalanabb módon kezdte ki."

Mondj egy sikeres céget, vagy üzletembert, amelyik nem ezt teszi? Erről szól a kapitalizmus.

"Azt se feledjük, sok dolog él úgy, mintha Apple kitalálás lenne, pedig nem az! Meg a lopott, de levédett dolgok..."

Amit, ha nem vettek volna át, akkor feledésbe merülnek, vagy jóval később kerülnek közkézre.

"Szeretem azt a témát is, mikor procitervezőnek hiszik az Apple-t, pedig a Samu és egy külső cég tervezte az A4-et, majd a kis céget felvásárolta Apple... Így lett a tervezője, háháhá"

Itt némi zavar van az időben, ugyanis előbb megvásárolták a két procifejlesztő céget, utána tervezték meg az A4-et és gyártatták le a Samsunggal. :D
Az más kérdés, hogy ettől nem lettek procitervezők, mert nem is azt tették, hanem egy testre szabott és optimalizált SOC-ot állítottak össze, ami más kategória.

"Sajnálom, hogy már nem él, így nem látja, mikor lenyomják."

Hát ettől még nagyon-nagyon messze vannak. Tudod egy céget és befektetőit nem az érdekli, hogy a statisztikusok hány aktivált készüléket hazudnak /nap, hanem, hogy negyedévente mennyi a profit. Ezen a téren meg az Apple jelenleg verhetetlen. De felhasználói oldalról sem az az érdekes, hogy mennyi olcsó droid szaladgál az utcán, hanem az, hogy a készülékekkel milyen minőségű szolgáltatásokat lehet igénybe venni és ezen a téren is még biza mindig sok-sok fejhosszal az Apple vezet.

"Siratni nem siratom, arra van elég agymosott."

Siratni én sem siratom, sok dolgot vitt végbe, sokat köszönhetünk is neki, de nem volt sem rokonom, sem barátom. Egy ember volt a sok közül, akik nap, mint nap távoznak közülünk.

Apple érdemei léteznek, de nem úgy, ahogyan te elképzeled, nélküle is létezne sok minden ugyanúgy, eredeti ötletük kevés volt.
Talán az egyablakos böngésző, a korlátozottság, a szemétség, meg az az ócska és nevetséges egér. Akinek ők a királyok, azon nem lehet segíteni. Mára alig van még lopott ötletük is, egy ócska patent-troll cégként végzik, vak, aki nem látja. Eszemben sincs a Samsung-ot ezen az analógián isteníteni, pedig lenne miért, de az ilyesmit meghagyom a hozzád hasonlóknak én inkább élvezem mindig azt, ami a jó, sőt én meg is veszem magamnak!

Folytatod továbbra: butaságokat beszélsz, óriás tévedésekben vagy és ferdítesz.
Nélkülem teszed, nem vagyok ápoló. Se energiám, se értelme tételesen javítani az elmédbe beégett tévedéseket. Amiknek persze magad is utánanézhetnél, mert megint kellene! De akkor csak megint csendben lapítanál abban a témában és kezdenéd elölről a többi sületlenséggel.

De ne hagyd abba, érdekes látni, mennyi marhaságot tudsz összehordani, komoly rajongótáborod van!
Vidám Hétköznap....

Pá!

Nem elérhető seck

• PDA: samsung galaxy S4
  • PDA ROM: I1905XXBMF4
« Reply #524 Dátum: 2011, 12 05, 09:25:31 »
Folytatod továbbra: butaságokat beszélsz, óriás tévedésekben vagy és ferdítesz.
Nélkülem teszed, nem vagyok ápoló. Se energiám, se értelme tételesen javítani az elmédbe beégett tévedéseket. Amiknek persze magad is utánanézhetnél, mert megint kellene! De akkor csak megint csendben lapítanál abban a témában és kezdenéd elölről a többi sületlenséggel.

De ne hagyd abba, érdekes látni, mennyi marhaságot tudsz összehordani, komoly rajongótáborod van!
Vidám Hétköznap....

Pá!

Én sem olvastam el a válaszát :) már én érzem magam kellemetlenül miatta :D