2024, 11 28, 13:48:35
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 119153 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #300 Dátum: 2011, 11 24, 20:06:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Van még az Iris mint próbálkozás, ebben a témában.

Az Iris egy paródia, nem jó semmire, ha hasonlót szeretnél, akkor lesd meg az Assistant-t.

Tanulni ez sem tanul, de ez hasonlít szerintem droidon legjobban a Sirire.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #301 Dátum: 2011, 11 24, 20:19:31 »
Az általam olvasott szakmai és híroldalak nem igen használnak flasht.

Ettől behaltam, ennyire a többi sületlenséged együtt nem szórakoztatott el!

Te, meg a szakma...  :hmm:

Ne olvasd azokat az oldalakat, mert az lehet az oka a gondjaidnak.
Akkor nem kellene megpóbálnunk megértetni veled egyenként, miben tévedsz, mit értettél félre, mit nem értettél meg egyáltalán, miről nem is tudsz egyáltalán! Na meg amit te magad ferdítesz el...

Mert valóban, sok híred rossz forrásból jött már és csodálkoztál, mert nem tudtál dolgokat!
Bár, dehogy csodálkoztál, egyszerűen oldottad meg, kapásból cáfoltad, aztán, mikor kiderült, mekkora FAIL vagy, témát váltottál. Ezért nem lehet veled vitázni.

Steve bácsi ittmaradt kedvence..., aki se ide, se Handráshoz nem illik, tartozik...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Mordon

« Reply #302 Dátum: 2011, 11 24, 20:25:19 »
Macika:

"Na, az volt olyan inkorrekt dög, hogy akárhogy is próbáltam megfogni, mindig kicsúszott a kezemből."

:D

"Te miért küzdesz?"

Küzd a halál, én a részemről csak beszélgetek és egyes álláspontjaim ütköztetem, nem én viszek érzelmeket és indulatokat a társalgásba. Ha tényleg olyan elvakult lennék, mint itt páran megpróbálják beállítani, akkor soha nem használnék más készüléket és nem ajánlanék másnak is droidos készüléket, ha tudom, hogy az Ő igényei alapján az a jobb választás. De ettől még kritizálhatom a droidot és kijavíthatom egyesek hibás elképzeléseit az iOS-ről.

"A microSIM-ről MINDENKI tudja, hogy egy ostobaság volt a bevezetése, SEMMI, tehát még egyszer SEMMI nem indokolta, leszámítva persze, hogy a kiválasztottaknak készült..."

Meg leszámítva, hogy kisebb helyet foglal el.
Gondolom a Nokia is a kiválasztottság miatt kezdte használni, sőt, mivel a Nokia felhasználók kiválasztottabbak, így nekik még kisebb fog készülni :D

"De nem, leírod, hogy igaz, majd jó kétsoros, izzadságszagú magyarázatot fűzöl hozzá, hogy miért NEM igaz mégsem."

Nem, én leírtam, hogy igaza van, de ettől még nincs jelentősége, mert a SIM-et akkor látom, mikor a készüléket megveszem és mikor eladom, érdektelen, hogy mekkora, nem cserélgetem. Szóval nem egészen jól értelmezted, hogy mit írtam (vagy akartam írni :)).

"A USB-ről tölthetőséget NEM a Google miatt szabványosították (hanem környezetvédelmi okok miatt, persze, tudom, hogy mostmár tudod és természetesen mindjárt jobban, mint bármelyikünk)"

Hol írtam én olyat, hogy a Google miatt? Én azt írtam, hogy azért, hogy minden készülék egyfajta töltővel működjön, de ez sajna mára már nem igaz a microUSB-re.

"és az 500 mA-es töltőáram bizony teljesen elegendő régóta az USB-ről töltéshez"

Ma még, de mivel egyre nagyobb kapacitású akkukra van szükség és senki nem akar fél napot várni a töltésre, így rövidesen ez már kevés lesz (az SGS-ek hálózati töltője is 0,7 A-s már, ami bizony már határeset).

"Az általam ismert összes táblagép valamilyen más csatlakozó-megoldással tölti a többezer milliamperes áramforrást, nem USB-n keresztül és nem is a (µ)USB porton keresztül."

Az iPad feltölti magát simán USB-ről, igaz lassabban és rinyál, hogy nincs töltés, de ettől még megy. A családi deszka még életében nem látott hálózati töltőt :D

"Más kérdés, hogy vannak táblagépek, amelyek gyártói gondolkoztak (itt nem az iPad alkotóira gondolok) és biztosítanak USB-ről történő töltési lehetőséget minden külön mókolás nélkül, ha az ember türelmes, egy éjszaka alatt felnyomja 100%-ra a kikapcsolt készülék akkuját."

Akkor most gondolj mégis egy picit az iPadre is :D

"A memórakártya hiányát is próbálod a tőled megszokott izzadságszagú módon elbagatelizálni, ám nem ártana, ha további zöldség írogatása helyett inkább"

A 64 GB-os kártya árát inkább ráköltöm a készülékre és nem egy Class4-es lassítóm lesz :D
De persze ettől még akinek ez a perverziója, az cserélgesse a kártyákat, nekem erre soha nem volt okom.

"Erről a "nincs is rá szükségem" megközelítésről már hallottam, legutóbb egy Trabantos mondta, hogy neki nincs is szüksége 100 km/h feletti sebességre, hiszen hová az a nagy rohanás."

Itt azért fordított a dolog, a belső flash száguld 300-al biztonsággal, míg a kártyácskád eldöcög 100-al, mert neked az bőven elég, hova az a rohanás :D

"Az is furcsa megközelítés, hogy IGEN, igaz, hogy nincs a mai napig sem flash-támogatás az almákon (hooooogy is? pár hónap múlva már 5 éve???), de már csak talán 2-3 év és már nem is baj, hogy nincs."

Mire is jó egy mobil eszközön a flash?

- Videót nézni? Köszi, a legtöbb videómegosztó és oldal ma már elvan nélküle.
- Reklám vackokra? Köszi, kihagynám.
- Játékokra? Köszi, de a billentyűzetre, egérre és nagyobb kijelzőre tervezett alkotásokkal inkább nem szenvednék mobilon.
- Flashes oldalakra? Igen, erre jó, de szerencsére egyre kevesebb ilyen van (én egyet sem látogatok), ha meg létszükséglet, akkor iOS-en is megoldható a használatuk.

"SZERINTED ez érv az alma mellett???"

Szerinted ez komoly érv ellene? Főként, mikor a fejlesztője is elismerte már, hogy nem megfelelő megoldás a mobil eszközökre és leállt a fejlesztésével?

Nem elérhető Mordon

« Reply #303 Dátum: 2011, 11 24, 20:29:29 »
le_vente:

"Valaki kérdezze már meg, miért kellene már root a mentéshez?"

Esetleg írd le, hogy miként tudnék teljes mentést készíteni, ami tartalmazza az adataimat, az alkalmazásokat és főként azok beállításait, állásait is.
Sajna ez még rootolt készüléken is kizárólag a nandroid backuppal megy, a My Backup és a Titanium is elvérzik mert jó pár alkalmazást képtelen működőképesen visszaállítani.

De én mindent elhiszek neked, csak mondj megoldást.

Nem elérhető Mordon

« Reply #304 Dátum: 2011, 11 24, 20:31:59 »
"Mert valóban, sok híred rossz forrásból jött már és csodálkoztál, mert nem tudtál dolgokat!"

Bocsi, én nem csak a Samsung Forever és Galaxy S II Rulez oldalakat látogatom :D

No meg eddig csak olyasmit láttam, amit te nem tudtál, ma is párszor, de már megtanultam, hogy veled felesleges vitázni, mert személyeskedésen és csapkodáson kívül másra nem nagyon vagy hivatott.

De kíváncsian várom a megoldásodat a root nélküli teljes backupra :D
(Bár lehet, hogy a kedves jelzőid most visszafele sülnek el?)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #305 Dátum: 2011, 11 24, 21:23:05 »
"A microSIM-ről MINDENKI tudja, hogy egy ostobaság volt a bevezetése, SEMMI, tehát még egyszer SEMMI nem indokolta, leszámítva persze, hogy a kiválasztottaknak készült..."

Meg leszámítva, hogy kisebb helyet foglal el.
Gondolom a Nokia is a kiválasztottság miatt kezdte használni, sőt, mivel a Nokia felhasználók kiválasztottabbak, így nekik még kisebb fog készülni :D
Na, itt bajban vagyok, mert megint jönnek a pontatlanságok menetrend-szerűen.
Egyrészt, mert az első plug in méretű SIM kártyát nem a Nokia (ha esetleg visszaemlékszel, a 2010, a 1610i még full size SIM-mel ment) hanem az Ericsson (a 197-esben, 1993-ban) alkalmazta, csak ezután a 2110-ben jelent meg a Nokiánál. És OTT valóban méretbeli okok indokolták.
A plug in SIM és a microSIM között mindössze 8 mm különbség van hosszabb oldalon és 1-1 mm alul-felül.
A készülékben SEMMI nem indokolja ezt a helyspórolást, hiszen 0,3 mm vastag az egész kártya, ráadásul a kártyaolvasó elektronika semmivel nem tud kisebb lenni, mivel a SIM-kártyán a chip azonos méretű a két kis méretnél.

Hol írtam én olyat, hogy a Google miatt? Én azt írtam, hogy azért, hogy minden készülék egyfajta töltővel működjön, de ez sajna mára már nem igaz a microUSB-re.
Na, megint. Az EU-ban szabvány lett a µUSB-s töltő 2010. január 1-jétől. Persze, egy gyártó van, aki sz.rik az egészre, mondjam-e, hogy melyik...
Pedig a másik nagy amerikai márka, a (RIM) BlackBerry beállt a sorba.

Ma még, de mivel egyre nagyobb kapacitású akkukra van szükség és senki nem akar fél napot várni a töltésre, így rövidesen ez már kevés lesz (az SGS-ek hálózati töltője is 0,7 A-s már, ami bizony már határeset).
Elmondom, hogy a 9210-es Nokia Communicatorhoz (talán dereng emlékeidből, 12 éve jelent meg) már az ACP-12-t adták, ami 800 mA-rel töltött.
Ennek ellenére a ma forgalomban lévő készülékek 100%-át USB-ről, környezetkímélő módon lehetséges feltölteni teljesen lemerült, kikapcsolt állapotból max. 3 óra alatt. Ez teljesen elegendő, ennél nagyobb töltőáram már ártalmas lehet az akkumulátorra, pontosabban csökkentheti a feltöltési ciklusok számát.

Az iPad feltölti magát simán USB-ről, igaz lassabban és rinyál, hogy nincs töltés, de ettől még megy. A családi deszka még életében nem látott hálózati töltőt :D
Tehát SEMMI, azaz SEMMI értelme nem volt, hogy egyedi csatlakozót találjanak ki neki. Csak akkor nem különbözne másoktól. És nem lehetne egy 1.000 Ft-os töltőt eladni 7.900-ért, mert alma-csatlakozó van rajta.

A 64 GB-os kártya árát inkább ráköltöm a készülékre és nem egy Class4-es lassítóm lesz :D
De persze ettől még akinek ez a perverziója, az cserélgesse a kártyákat, nekem erre soha nem volt okom.
Jól jellemzi személyiségedet, hogy az SD-kártya cseréjét, kivételét perverziónak nevezed. Ezzel sok mindent elmondtál magadról.
Megjegyzem, nálam egy Samsung Class10-es 32 GB-os kártya dolgozik 10 MB/sec körüli sebességgel ír, 24 MB/sec felett olvas, ez 11.900 Ft-ért nem volt rossz vétel (boltból, számlával, 5 év garanciával, ÁFA-val). Így most van 48 GB-nyi memóriám, amiből 32-t ki tudok venni, ha esetleg a kép/hangfelvételt más lejátszón, nem számítógépes környezetben szeretném lejátszani.

Itt azért fordított a dolog, a belső flash száguld 300-al biztonsággal, míg a kártyácskád eldöcög 100-al, mert neked az bőven elég, hova az a rohanás :D
Amúgy írsz nekem egy tesztprogi-resultot, ami bizonyítja, hogy a beépített RAM kb. a 3x-osát tudja egy gyors µSD kártyának?
Tehát jelen esetben mondjuk egy 30 MB/sec cache nélküli írássebességet vagy kb. 70 MB/sec olvasási sebességet?
Ha tudsz ilyenről, oszd meg, ha nem, akkor halgas(d) el örökké.

Mire is jó egy mobil eszközön a flash?
nem hiszem, hogy egy SZAKembernek el kellene magyarázni, hol lennél, ha nem lenne flash a szémítógépeden.

Szerinted ez komoly érv ellene? Főként, mikor a fejlesztője is elismerte már, hogy nem megfelelő megoldás a mobil eszközökre és leállt a fejlesztésével?
Igen, komoly érv, mert már akkor is szart az egészbe az apple, amikor még híre-hamva sem volt annak, hogy leállítják a flash-t. Most persze verhetik a mellüket, hogy UGYE, hogy mennyire jó, hogy nem álltunk be a sorba? Mennyire igazunk lett?

Szánalmas...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #306 Dátum: 2011, 11 24, 21:26:04 »
De kíváncsian várom a megoldásodat a root nélküli teljes backupra :D
CWM
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Mordon

« Reply #307 Dátum: 2011, 11 24, 21:41:22 »
Macika

"Na, itt bajban vagyok, mert megint jönnek a pontatlanságok menetrend-szerűen."

Bajban, mert nem tudod, hogy miről beszélek :D
A Nokia az N9 és az új WP7-es készülékeivel áttért a microSIM-re, igen, pont arra, amire az Apple is.
De már folyamatban van a nanoSIM kidolgozása is.

"A készülékben SEMMI nem indokolja ezt a helyspórolást, hiszen 0,3 mm vastag az egész kártya, ráadásul a kártyaolvasó elektronika semmivel nem tud kisebb lenni"

Ezt cáfolja a valóság, de ez ne zavarjon össze.

"Na, megint. Az EU-ban szabvány lett a µUSB-s töltő 2010. január 1-jétől. Persze, egy gyártó van, aki sz.rik az egészre, mondjam-e, hogy melyik..."

Az Apple kiadott átalakítót, akinek kell megveheti, de nem fog felrúgni egy egész iparágat ezért.

"Elmondom, hogy a 9210-es Nokia Communicatorhoz (talán dereng emlékeidből, 12 éve jelent meg) már az ACP-12-t adták, ami 800 mA-rel töltött."

Valóban, de ha jól tévedek nem microUSB-n, hanem normál töltőfejjel, amit a legtöbb tablet is használ nagyobb töltőáram átvitelére.

"Tehát SEMMI, azaz SEMMI értelme nem volt, hogy egyedi csatlakozót találjanak ki neki."

Nem most találták ki, hanem lassan már 15 éve használják, amikor még a sima USB sem igen volt elterjedve, nem, hogy a microUSB (nem véletlen, hogy ez első iPodok nem is USB-t, hanem firewire portot használtak).
A microUSB-n picit nehézkesebb a vezérlések, line i/o, video I/O és egyéb jelek átvitele
A dokk portot nem szabványosították, de mára már több eszköz használja, mint kiegészítő, mint a microUSB-t összesen. Nincs az a picit is értelmes cégvezető ami az erre épült iparágat felrúgná és hátat fordítana az összes nagy szórakoztatóelektronikai és kiegészítő gyártónak.

"Csak akkor nem különbözne másoktól. És nem lehetne egy 1.000 Ft-os töltőt eladni 7.900-ért, mert alma-csatlakozó van rajta."

Megveheted 700 Ft-ért is, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy a gyári kiegészítőt vedd meg, a Samsung sem annyiért adja az adatkábelt, mint a sarki GSM bolt az utángyártottat.

"Jól jellemzi személyiségedet, hogy az SD-kártya cseréjét, kivételét perverziónak nevezed. Ezzel sok mindent elmondtál magadról."

Vagy esetleg arra utaltam, hogy értelmes okot még ti sem tudtatok erre mondani, csak igencsak izzadtságszagú elképzeléseket.

"Amúgy írsz nekem egy tesztprogi-resultot, ami bizonyítja, hogy a beépített RAM kb. a 3x-osát tudja egy gyors µSD kártyának?"

Egyszerű, rakj ki a Class10-es kártyádra egy nagyobb alkalmazást és vesd össze a betöltődési időket. Látványos lesz a különbség. Sajna abban igazad van, hogy számszerű teszt erre nincs, de nem is arra kell a tárterület, hogy teszteljem, hanem, hogy használjam.

"nem hiszem, hogy egy SZAKembernek el kellene magyarázni, hol lennél, ha nem lenne flash a szémítógépeden."

Itt ülnék ahol most. Nincs telepítve flash plugin a gépemen. Bocsi.

"Igen, komoly érv, mert már akkor is szart az egészbe az apple, amikor még híre-hamva sem volt annak, hogy leállítják a flash-t. Most persze verhetik a mellüket, hogy UGYE, hogy mennyire jó, hogy nem álltunk be a sorba? Mennyire igazunk lett?"

Igazuk lett?
Igen.
Akkor ki a szánalmas? Az aki az elején szólt, hogy gyerekek ez ide nem lesz jó, találjunk ki valami mást, ami működik, vagy az amelyik foggal-körömmel védett egy ostoba megoldást és pár elpazarolt év után feladja, hogy sajna ezeknek tényleg igaza volt, ez ide nem lesz jó.

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #308 Dátum: 2011, 11 24, 21:41:36 »
Ne mondd már? Hol laggol az SGSII??? Nekem a vásárláskori rom hónapokig fenn volt és nem laggolt 1-et sem. Nem is volt kedvem lecserélni! Nem beszélve a gyári frissítésekről azóta.

Érdekes... 5 hónapig használtam és akkor is leírtam, hogy laggol. Nem tudom miért szépítenek az emberek, mikor a saját készülékeikről van szó. Én beismerem, hogy van hiba és, hogy mi az...
Bocsi, de ha nem lenne lag, akkor nem lenne szükség a főzött ROM-okra.
Nézd már meg a TouchWiz-et. Nincs olyan, hogy ne akadna meg itt-ott!

Az akkuideje sem rosszabb mint a iPhone4-nek, ezt biztosan állítom, mert mind a kettő lemerül estére, ahogyan én szoktam használni, és ettől kiver a víz...

Én a 4s-ről beszéltem! Ott van egy S betű, ha megtaláltad nyomj egy smile-it :)
De ha kell akkor a Galaxy S II-t és az iPhone 4s-t vagy akár egy iPad 2-t is le lehet meríteni estére...
Én csak azt mondom, hogy átlag használat mellett estére nekem a GS II kb 20-30 %-ra ment le, most iPhone 4S (ESSSS)-en 50-55 marad általában. De ma 27 %-ra merítettem le, mert annyit használtam.

Ez szerintem simán pszichés hatás. Mivel az iPhone-on nem tudsz romot cserélni, nem is csinálod és elfogadod a hibáit. A Samun meg nem bírtál magaddal:)

Ez nem így van! Ha találtam egy jó ROM-ot, akkor volt, hogy az volt fent 2 hétig! Defy-n sosem cserélgettem, csak a MIUI verzióit frissítettem! Ha nincs okom mókolni, akkor nem is fogok!

Androidon hol kell nézni a memória zabálást??? Én még sosem néztem! A melegedéssel sem értek egyet. Nekem is és az elfogult iPhone-os barátomnak is volt már tűzforró az Apple készüléke egy beragadt alkalmazástól!

Nem mondtam, hogy nekem még nem indult volna újra az iPhone 4s, mert DE! De az is egy játéktól volt (Cordy) ami még nem támogatta az iOS 5-öt és azért indult újra.
Nem kell nézni? Akkor most szépen fogd meg, nyiss meg a böngészőbe egy Flash játékos oldalt mondjuk, lépj be a Samsung alap gyári RAM kezelőjébe és nézd meg mennyi RAM-ot zabál le. Nekem volt, hogy 5-6 oldal nyitva volt, tele volt Flash-el és 230-40 Mb-ot evett.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mordon

« Reply #309 Dátum: 2011, 11 24, 21:42:23 »
CWM

Root nélkül CWM?

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #310 Dátum: 2011, 11 24, 21:44:23 »
Macika

"Na, itt bajban vagyok, mert megint jönnek a pontatlanságok menetrend-szerűen."

.
.
.

"Igen, komoly érv, mert már akkor is szart az egészbe az apple, amikor még híre-hamva sem volt annak, hogy leállítják a flash-t. Most persze verhetik a mellüket, hogy UGYE, hogy mennyire jó, hogy nem álltunk be a sorba? Mennyire igazunk lett?"

Igazuk lett?
Igen.
Akkor ki a szánalmas? Az aki az elején szólt, hogy gyerekek ez ide nem lesz jó, találjunk ki valami mást, ami működik, vagy az amelyik foggal-körömmel védett egy ostoba megoldást és pár elpazarolt év után feladja, hogy sajna ezeknek tényleg igaza volt, ez ide nem lesz jó.

Giga LIKE :)
Jó a szó tesó :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #311 Dátum: 2011, 11 24, 21:58:40 »
Root nélkül CWM?
Na most két lehetőség van.

Vagy te nem tudod, mi az a ClockWorkMod Recovery.
Vagy én nem.

Namost én tudom, hogy mi az.

Van egy rossz hírem.

Te maradtál...

De mondok egy példát.
A Siyah Kernel 2.1.1
Egyáltalán nem tartalmaz Root-ot (ha mindenképpen szükséges, máshogyan kell megoldd), mégis benne van a legfrissebb CWM Recovery.

Szerintem mára hagyd abba az égést...

Bár éghető anyag még van, úgy látom....
Sir Winston Churchill

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #312 Dátum: 2011, 11 24, 22:01:25 »
Érdekes... 5 hónapig használtam és akkor is leírtam, hogy laggol. Nem tudom miért szépítenek az emberek, mikor a saját készülékeikről van szó. Én beismerem, hogy van hiba és, hogy mi az...
Bocsi, de ha nem lenne lag, akkor nem lenne szükség a főzött ROM-okra.
Nézd már meg a TouchWiz-et. Nincs olyan, hogy ne akadna meg itt-ott!
Nem tudom milyen romod volt fenn. Nekem egyetlen gyári sem laggolt sose SGS2-n. SGS1-en igen, ezért is cseréltem le. Ha megnézed korábban is megírtam, hogy SGS2-n SEMMI értelmét nem látom a főzött romok-nak (kivéve a MIUI-t), mert semmi lényeges sem változik tőle. Én szinte minden főzött romot kipróbálok, de őszintén szólva mindig a gyárinál kötök ki, mert az tökéletes.
Komolyan nem értem az akadásaidat, nem szépítek én semmit nem sok értelmét látom ilyesminek. És mivel mint írtam van iPhone4-em, tudom mivel hasonlítom össze. Tök ugyan olyan smooth mind a kettő.

Én a 4s-ről beszéltem! Ott van egy S betű, ha megtaláltad nyomj egy smile-it :)
De ha kell akkor a Galaxy S II-t és az iPhone 4s-t vagy akár egy iPad 2-t is le lehet meríteni estére...
Én csak azt mondom, hogy átlag használat mellett estére nekem a GS II kb 20-30 %-ra ment le, most iPhone 4S (ESSSS)-en 50-55 marad általában. De ma 27 %-ra merítettem le, mert annyit használtam.
Igazad van, a 4S-t nem ismerem, arról csak olvastam, hogy kevésbé bírja, de nem saját tapasztalat, tehát elhiszem a Te meglátásod. Én egyébként ma 55%-ra merítettem le az SGS2-t, igaz MIUI van rajta, de halálra nyomkodtam, a fórum miatt többet is mint szoktam. Nekem egyébként pont ez a szép, hogy van egy hardverem, amire feltehetek bármit, mivel az enyém és szórakozhatok vele. Ha csak telefonálni akarnék, akkor sosem cseréltem volna le a 2110i- telefonom:)

Nem kell nézni? Akkor most szépen fogd meg, nyiss meg a böngészőbe egy Flash játékos oldalt mondjuk, lépj be a Samsung alap gyári RAM kezelőjébe és nézd meg mennyi RAM-ot zabál le. Nekem volt, hogy 5-6 oldal nyitva volt, tele volt Flash-el és 230-40 Mb-ot evett.
Most komoly vagy, vagy poénkodol? Szerinted az i4 memóriája nem fogy, ha sok mindent megnyitsz??? Persze hogy fogy a Samu is, a különbség, hogy SGS-en látod, i4-en nem engedik megnézni. Viszont amióta android van meg se zökken a készülék a sok nyitott dologtól. Mivel neked laggolt, ezért gondolom ezzel sem értesz egyet, de ezek szerint kifogtam az egyetlen SGS2-t, ami tökéletes. Se a kijelzőmmel nem volt baj, se nem laggolt sose se gyári, se főzött rommal. Én nem vagyok elfogult sehova. Én csak a saját tapasztalataimra hagyatkozom. Szépíteni meg nem szoktam semmit, mert így anomim módon elég baromságnak gondolom nem az igazat mondani...
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #313 Dátum: 2011, 11 24, 22:22:47 »
Na most két lehetőség van.

Vagy én nem.

Namost én tudom, hogy mi az.

Van egy rossz hírem.

Te maradtál...

De mondok egy példát.
A Siyah Kernel 2.1.1
Egyáltalán nem tartalmaz Root-ot (ha mindenképpen szükséges, máshogyan kell megoldd), mégis benne van a legfrissebb CWM Recovery.

Szerintem mára hagyd abba az égést...

Bár éghető anyag még van, úgy látom....

A changelog-juk szerint a v1.5 óta tartalmazza az auto-root funkciót.
(nekem ki4 van fent siyah v2.1-el és van root jogom)
v2.1 features (részlet):
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #314 Dátum: 2011, 11 24, 22:29:52 »

Most komoly vagy, vagy poénkodol? Szerinted az i4 memóriája nem fogy, ha sok mindent megnyitsz??? Persze hogy fogy a Samu is, a különbség, hogy SGS-en látod, i4-en nem engedik megnézni. Viszont amióta android van meg se zökken a készülék a sok nyitott dologtól.
Én látom az ipad2-n mennyi a memória, most éppen 26 mega. Újraindítás után meg 300 felett.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #315 Dátum: 2011, 11 24, 22:33:38 »
Én látom az ipad2-n mennyi a memória, most éppen 26 mega. Újraindítás után meg 300 felett.
Breaking news! Patience measured memory leaking on iPad2! Apple denies the facts, but they publish a new update iOS5.0.2 next week! :taps:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #316 Dátum: 2011, 11 24, 22:34:53 »
Breaking news! Patience measured memory leaking in iPad2! Apple denies the facts, but they publish a new update iOS5.0.2 next week! :taps:
Jajj már :) Biztos a 4.3 és a jb miatt van. 4s-en és ios5-ön nem fogy. (már csak 22, nem, most 19. Be fogja zárni a Mercuryt? Ja nem, csak lefagy :) De én szeretem az ipad2-t, ne bántsátok! Sgs2-t is szeretem, azt se :) )
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #317 Dátum: 2011, 11 24, 22:38:20 »
Jajj már :) Biztos a 4.3 és a jb miatt van. 4s-en és ios5-ön nem fogy. (már csak 22, nem, most 19. Be fogja zárni a Mercuryt? Ja nem, csak lefagy :) De én szeretem az ipad2-t, ne bántsátok! Sgs2-t is szeretem, azt se :) )

Nem akarok én senkit bántani!

Világbéke és jó8!  O->-

Nem elérhető Mordon

« Reply #318 Dátum: 2011, 11 24, 22:39:06 »
Macika:

"Na most két lehetőség van.

Vagy én nem."

Rossz hírem van, te nem tudod ezek szerint.

- Root nélkül nem telepíthető, mert ahhoz mindenképpen root jogosultság kell
- Root jogok nélkül nem is tud működni, mert nem férne hozzá a teljes fájlrendszerhez

"De mondok egy példát.
A Siyah Kernel 2.1.1
Egyáltalán nem tartalmaz Root-ot"

Ez meglep, mivel én Siyah kernelt használok és biza azzal rootoltam a készülékemet.

"Szerintem mára hagyd abba az égést..."

Gondoltam a Nokiás égésed után felhagysz mára a próbálkozással, de látom van még idő a nap folyamán mélyebbre ásni magad :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #319 Dátum: 2011, 11 24, 23:41:00 »
Macika:

"Na most két lehetőség van.

Vagy én nem."

Rossz hírem van, te nem tudod ezek szerint.

- Root nélkül nem telepíthető, mert ahhoz mindenképpen root jogosultság kell
- Root jogok nélkül nem is tud működni, mert nem férne hozzá a teljes fájlrendszerhez
Na álljon meg a fáklyás menet, mielőtt elveszítem a maradék jómodoromat!!!!

Az igen nagy különbség, hogy valaminek a felrakásához ROOT KELL (ahogy te írtad) vagy pedig maga a CWM rootolja.

Te az előbbit írtad, ami orbitális f...ság, mivel download mode-ban, Odinnal tudod felrakni, ekkor - a CWM felrakásához - még működő, bebootoló android rendszer sem kell.

Nem baj, ha ennyire nem értesz valamihez.
Végülis nem érthet mindenki mindenhez. Elég, ha az apple-t imádja, ahhoz nem kell érteni sem.

A baj, ha elkezded osztani az észt róla... Szerintem nem kéne...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #320 Dátum: 2011, 11 24, 23:59:53 »
Na álljon meg a fáklyás menet, mielőtt elveszítem a maradék jómodoromat!!!!

Macika, nem kellene... Felesleges, ettől nem lesz olcsóbb holnap a kenyér! Már én is megbántam, hogy 1etlen post-ot is rászántam, és még én ostorozom magam.... Egyébként is minden elismerésem a mai halas hasonlatod, ma vitte nálam a pálmát!
Nincs értelme vele vitába szállni, legyen boldog magának, hogy ő az okos mindenben. Ha senki nem veszi figyelembe, rá jön, hogy egyedül van ebben a nagy világban.
régi időkre:

Nem elérhető Mordon

« Reply #321 Dátum: 2011, 11 25, 08:34:59 »
Macika:

"Na álljon meg a fáklyás menet, mielőtt elveszítem a maradék jómodoromat!!!!"

A hitelességed elvesztése után már nem lepődnék meg ezen sem.

"Az igen nagy különbség, hogy valaminek a felrakásához ROOT KELL (ahogy te írtad) vagy pedig maga a CWM rootolja."

Szövegértéssel mi lesz?
Azt írtam, hogy a CWM telepítéséhez root jogok kellenek, nem kernel flashről írtam, a kettő nem kötődik egymáshoz, CWM-et rakhatsz a gyári kernelre is.

Az megint más tészta, hogy eleve a CWM működéséhez is kell root jog, bár ahogy elnézem mindjárt megmagyarázod, hogy szegény CWM root jogok nélkül fér hozzá a rendszerterületekhez.

"Nem baj, ha ennyire nem értesz valamihez."

Persze, hogy nem baj, de azért ezt elismerhetnéd ezt magadról is, főleg, hogy sorozatban írsz zöldségeket, amiket sorra cáfolok én is és más is. Esetleg egy elnézést kérés, vagy valami elkelne a részedről.

Nem elérhető Mordon

« Reply #322 Dátum: 2011, 11 25, 08:38:05 »
Macika, nem kellene... Felesleges, ettől nem lesz olcsóbb holnap a kenyér! Már én is megbántam, hogy 1etlen post-ot is rászántam, és még én ostorozom magam.... Egyébként is minden elismerésem a mai halas hasonlatod, ma vitte nálam a pálmát!
Nincs értelme vele vitába szállni, legyen boldog magának, hogy ő az okos mindenben. Ha senki nem veszi figyelembe, rá jön, hogy egyedül van ebben a nagy világban.

Kár, hogy nem olvasol, csak bólogatsz... Szegény Macika tegnap minden hozzászólásával csak azt bizonyította, hogy fingja nincs arról, amiről beszél és ezt nem csak én tettem szóvá.

A halas hasonlat viszont nekem is tetszett, mert kis halászó medvénk bárhogy próbált fogást találni rajtam, nem sikerült, a végén éhes maradt. :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #323 Dátum: 2011, 11 25, 08:39:40 »
...
Miután Napnál világosabb, hogy az összes tükröt eltakarítottad az életteredből, így megszűnt az egyetlen, utolsó utáni önkontroll lehetősége.

Ebben már én nem óhajtok részt venni...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Mordon

« Reply #324 Dátum: 2011, 11 25, 08:44:32 »
Miután Napnál világosabb, hogy az összes tükröt eltakarítottad az életteredből, így megszűnt az egyetlen, utolsó utáni önkontroll lehetősége.

Ebben már én nem óhajtok részt venni...

És büszkeségének utolsó maradékait összekaparva elkullogott. :D