2024, 11 28, 22:04:15
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 119180 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Lacus_

• Vendég
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #350 Dátum: 2011, 11 25, 17:38:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
"Ugye te ezt félre írtad és a térerős témával kapcs-ban a szifonra gondoltál, mert egy szervizes ismerősöm nem hallott még arról, hogy az S2 produkált volna ilyet.... "

Ismét ajánlom az XDA fórumait, érdekes, hogy mások is írnak ilyen hibákról.

"Rájöttem, tehát te azért jutottál olyan olcsón az S2-ödhöz, mert átvágták a fejed ( NE HARAGUDJ) de megérdemelted!  Hibás készülék van nálad :) Azért gondolkodsz te így és meg is értelek. :)"

Tudom, ez már a harmadik készülék és ennek is érik a cseréje, nem tehetek róla, hogy ez ilyen gány minőség.
(Első generációs iPhone-t 2 évig, 3GS-t 1 évig, i4-et fél évig használtam, de egyikkel sem volt semmi gondom, nemhogy szervizbe kellett volna velük járnom, ez a Samsung csúcsmodell meg pár havonta már látom, hogy cserélve lesz a szerviz által.)
Eddig nem szóltam, de ha ennyire dicséred a "rohadtalmát" akkor miért nem azt használsz ??? :oops: :oops:

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #351 Dátum: 2011, 11 25, 17:51:48 »
Eddig nem szóltam, de ha ennyire dicséred a "rohadtalmát" akkor miért nem azt használsz ??? :oops: :oops:

Írtam, olvass vissza :D

Egyébként érdekes, hogy az iPhone userek nem illetik kedves jelzőkkel a Android készülékeket, gyártókat és felhasználókat, fordítva meg ez igencsak jellemző.

Lehet, hogy mégis van abban valami, amit írtok, hogy akik iPhone-t használnak azok valahova tartoznak, ha máshova nem is, de egy műveltebb/iskolázottabb csoportba...

Lacus_

• Vendég
« Reply #352 Dátum: 2011, 11 25, 17:58:52 »
Írtam, olvass vissza :D

Egyébként érdekes, hogy az iPhone userek nem illetik kedves jelzőkkel a Android készülékeket, gyártókat és felhasználókat, fordítva meg ez igencsak jellemző.

Lehet, hogy mégis van abban valami, amit írtok, hogy akik iPhone-t használnak azok valahova tartoznak, ha máshova nem is, de egy műveltebb/iskolázottabb csoportba...

Dehogy olvasom vissza, másik topikban már volt ilyen vita és meddő, mindenki fújja a magáét.
Itt is abból indult ki hogy az apple jelentgeti fel a samsungot minden sz..ért, mert érzi a vesztét hogy nem sok van neki hátra, lejárt az ideje.
Ha az amcsi felhasználók is ráéreznek az android ízére onnantól kezdve az iphone-nak teljesen befellegzet ha nem változtat a strukturáján, nem adok neki 1-1.5 évet

Nem elérhető Mordon

« Reply #353 Dátum: 2011, 11 25, 18:04:46 »
Dehogy olvasom vissza, másik topikban már volt ilyen vita és meddő, mindenki fújja a magáét.
Itt is abból indult ki hogy az apple jelentgeti fel a samsungot minden sz..ért, mert érzi a vesztét hogy nem sok van neki hátra, lejárt az ideje.
Ha az amcsi felhasználók is ráéreznek az android ízére onnantól kezdve az iphone-nak teljesen befellegzet, nem adok neki 1-1.5 évet

Erre térjünk vissza 1-1.5 év múlva, bár szerintem addigra már kipukkan a droid lufi és kellemesen fogunk vitázni az iOS vs WP7 topikban :D

Az más történet, hogy a bírósági esetek zömében az Apple jött ki győztesen, szóval nekik ez mindenképpen jó buli volt.
Ha meg a Samsung összekapja magát és végre egyedibb megoldásokkal lép piacra, az a felhasználóknak sem lesz kárára. Az áttervezett Galaxy Tab 10.1 is egész jól sikerült szerintem, végre valakinek eszébe jutott, hogy a hangszórók a felhasználó fele nézzenek
.

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #354 Dátum: 2011, 11 25, 18:42:02 »
"Ugye te ezt félre írtad és a térerős témával kapcs-ban a szifonra gondoltál, mert egy szervizes ismerősöm nem hallott még arról, hogy az S2 produkált volna ilyet.... "

Ismét ajánlom az XDA fórumait, érdekes, hogy mások is írnak ilyen hibákról.

"Rájöttem, tehát te azért jutottál olyan olcsón az S2-ödhöz, mert átvágták a fejed ( NE HARAGUDJ) de megérdemelted!  Hibás készülék van nálad :) Azért gondolkodsz te így és meg is értelek. :)"

Tudom, ez már a harmadik készülék és ennek is érik a cseréje, nem tehetek róla, hogy ez ilyen gány minőség.
(Első generációs iPhone-t 2 évig, 3GS-t 1 évig, i4-et fél évig használtam, de egyikkel sem volt semmi gondom, nemhogy szervizbe kellett volna velük járnom, ez a Samsung csúcsmodell meg pár havonta már látom, hogy cserélve lesz a szerviz által.)

Én már a hetedik iPhone4-et vittem vissza a szervizbe! Az egyiknek magától összetört a kijelzője, a másodiknak folyt az akkumulátora. A harmadik bekapcsolás után csak orosz menüvel volt hajlandó működni, mondjuk térerő nem volt rajta ha kézzel hozzáértem. A negyediken véletlenül android operációs rendszer volt. Az ötödik az iPhone5-volt ezt az Apple gyorsan visszakérte. A hatodik melegedett, illetve utána annyira lefagyott, hogy odaragadt a fülemhez. A balesetiben szedték le róla.

A hetedik te magad légy!
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #355 Dátum: 2011, 11 25, 19:41:18 »
 :D
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #356 Dátum: 2011, 11 25, 20:32:19 »
xedamen:
Ilyen részletes képet, amin minden kis részlet élesen, nem elmosódottan látszik a Samsung készülékével nem sikerült még készítenem: You are not allowed to view links. Register or Login
????????? Itt én nem látok jól?? Vagy ez most egy vicc??? :hmm:
A fenti mondattal hogyan egyeztethető össze a linkelt kép? :hmm:
Segíítséééég!!!!

Nem elérhető Mordon

« Reply #357 Dátum: 2011, 11 25, 20:40:25 »
????????? Itt én nem látok jól?? Vagy ez most egy vicc??? :hmm:
A fenti mondattal hogyan egyeztethető össze a linkelt kép? :hmm:
Segíítséééég!!!!

Semmi gond, engem arra tanítottak, hogy segítsek a rászorulónak, bár egy szemészeti szakrendelés felkeresése inkább javallottabb lenne számodra.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Majd mutass képet SGS II-vel, ahol nem mossa a szét a részleteket, hanem így, ilyen élesen látszanak.

i4 vs SGS II minőség:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #358 Dátum: 2011, 11 25, 20:44:31 »
Semmi gond, engem arra tanítottak, hogy segítsek a rászorulónak, bár egy szemészeti szakrendelés felkeresése inkább javallottabb lenne számodra.

Majd mutass képet SGS II-vel, ahol nem mossa a szét a részleteket, hanem így, ilyen élesen látszanak.
Csak így sebtiben!!! Nagyítgasd kisfiam! De ne csak a közepét!! És nem ér észrevenni, hogy milyen rendetlen vagyok és ritkán portalanítok! :D :D :D :D
És még egy csak a mélység élesség miatt! ;) ;)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #359 Dátum: 2011, 11 25, 20:48:34 »
Csak így sebtiben!!! Nagyítgasd kisfiam! De ne csak a közepét!! És nem ér észrevenni, hogy milyen rendetlen vagyok és ritkán portalanítok! :D :D :D :D

Már hívom is Katit:))) Nagyon LOL az íróasztalod!

Nem elérhető Mordon

« Reply #360 Dátum: 2011, 11 25, 20:51:25 »

Nem tudom mit akartál mutatni, mert ez is ugyanolyan, mint a többi SGS-es kép és bár sok minden nincs a képeden, amin lemérhető lenne a részletesség, de azért ez eléggé beszédes, a kép részletei valahol félúton elvesztek, mert a szoftver zajként értékelte:

A mélységélesség meg szándékosan olyan a pitypangnál, főként, hogy úgy készült a kép, hogy a szellő mozgatta és fotózás közben együtt mozdultam a virággal, ezért is van az aljnövényzet bemozdulva.

A másik képed is ugyanolyan mosott vízfesték, mint a többi, nincsenek meg a finom részletek. Kár erőlködnöd, nem tudod kiküszöbölni, én már szerintem az összes fellelhető alkalmazással megnéztem, ez sajna Samsung betegség.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #361 Dátum: 2011, 11 25, 20:51:57 »
Már hívom is Katit:))) Nagyon LOL az íróasztalod!
Azonnal csönd legyen!!! :oops: :oops: :oops:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #362 Dátum: 2011, 11 25, 20:55:14 »
Nem tudom mit akartál mutatni, mert ez is ugyanolyan, mint a többi SGS-es kép és bár sok minden nincs a képeden, amin lemérhető lenne a részletesség, de azért ez eléggé beszédes, a kép részletei valahol félúton elvesztek, mert a szoftver zajként értékelte:

:D :D :D :D :D Tényleg nagyon kis mulatságos emberke vagy te!!!  :taps: :taps: :taps:
Az nem zaj te szerencsétlen, hanem kosz!!! :D :D :D :D
De kedves is vagy, mert a "zajt" nem kéne eltakarítanom!!!! ;) ;) :D :D :D

Nem elérhető Mordon

« Reply #363 Dátum: 2011, 11 25, 20:56:54 »
:D :D :D :D :D Tényleg nagyon kis mulatságos emberke vagy te!!!  :taps: :taps: :taps:

Hagyjuk, neked tényleg kéne egy szemész :D

--

Mindenesetre mindenki linkelhetne egy képet az asztaláról, lenne min mulatnunk :D

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #364 Dátum: 2011, 11 25, 21:01:04 »

Te a szemednek hiszel, nem Mortonnak???

Nem elérhető Mordon

« Reply #365 Dátum: 2011, 11 25, 21:02:29 »
Te a szemednek hiszel, nem Mortonnak???

Annak hisz, aminek akar, az a pixelkavalkád minden csak nem éles, részletes kép. :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #366 Dátum: 2011, 11 25, 21:09:35 »
Annak hisz, aminek akar, az a pixelkavalkád minden csak nem éles, részletes kép. :D
De ellenben a pitypangos őrület, az egy utolsó pixeléig borotva produkció! :D :D :D
Nagy komédiás vagy te barátom! :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #367 Dátum: 2011, 11 25, 21:15:08 »

És ehhez mit szólsz?

Nem elérhető Mordon

« Reply #368 Dátum: 2011, 11 25, 21:16:11 »
De ellenben a pitypangos őrület, az egy utolsó pixeléig borotva produkció! :D :D :D
Nagy komédiás vagy te barátom! :taps: :taps: :taps:

Ja, hogy te SGS-en nem tudod állítani a mélységet és újdonság, hogy a hátteret el lehet mosni, hogy a kívánt témát emeld ki?

Bocsi...  :-X

Nem elérhető Mordon

« Reply #369 Dátum: 2011, 11 25, 21:17:34 »
És ehhez mit szólsz?

Azt, hogy egy Canon EOS 50D picit jobb képet készít bármelyik mobilnál  ;)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #370 Dátum: 2011, 11 25, 21:18:41 »
A fenti vicces párbeszédet lezárandó le kell szögeznem, hogy részemről most nem azon az alapon indult, hogy melyik gép tud jobb fotót csinálni, hanem kizárólag az idézett mondat és a hozzá linkelt kép antagonisztikus ellentétének kifigurázása volt a célom!!
De ez is csak poén okán! :D :D :D A szóban forgó kép egyébként tetszik még ha enyhén szólva sem minden részletében éles!! :D :D

Nem elérhető Mordon

« Reply #371 Dátum: 2011, 11 25, 21:19:52 »
A fenti vicces párbeszédet lezárandó le kell szögeznem, hogy részemről most nem azon az alapon indult, hogy melyik gép tud jobb fotót csinálni, hanem kizárólag az idézett mondat és a hozzá linkelt kép antagonisztikus ellentétének kifigurázása volt a célom!!
De ez is csak poén okán! :D :D :D A szóban forgó kép egyébként tetszik még ha enyhén szólva sem minden részletében éles!! :D :D

Mert az volt a cél, hogy csak a virág legyen éles, de ezt szerintem te is tudod, csak kötekedsz ;)

Nem elérhető seck

• PDA: samsung galaxy S4
  • PDA ROM: I1905XXBMF4
« Reply #372 Dátum: 2011, 11 25, 21:24:56 »
Ja, hogy te SGS-en nem tudod állítani a mélységet és újdonság, hogy a hátteret el lehet mosni, hogy a kívánt témát emeld ki?

Bocsi...  :-X

Minek van rá szükség ha az SGS alapból jobbat csinál mint az Iphone mélységkiemeléssel :D   bocs

Pontosan ezt vetettük össze egy Iphone 4-el. :)    Vicces vagy te tényleg.

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #373 Dátum: 2011, 11 25, 21:25:12 »
Azt, hogy egy Canon EOS 50D picit jobb képet készít bármelyik mobilnál  ;)

Pontosan. Ezért tök mindegy a két mobil fényképeiről akár 1 másodperc szót is vesztegetni. Ezek nem pitypang fényképezésre valók (még). Hanem pont poros íróasztalról készült poénos fotókra! Felvágni a bitang rossz pitypang képpel nem vall valami nagy fotós tudásra. Mielőtt 3 oldalas belinkelt kioktatást kapok, hozzáteszem én sem tudok fotózni!

Szerintem Te supporter akarsz itt lenni és gyűjtöd a frag-et, hogy elérd az 1000 hozzászólást! Hajrá!

Találkozóra nem jössz el? Ott bővebben lehet a véleményeket ütköztetni egy békítő sör mellett!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #374 Dátum: 2011, 11 25, 21:26:55 »
Mert az volt a cél, hogy csak a virág legyen éles, de ezt szerintem te is tudod, csak kötekedsz ;)
A mai napom nem hiába múlik el, ha azt a kis igazságot hajlandó vagy elismerni, hogy a képhez tartozó és alább ismét idézett mondat minimum nem teljesen fedi a képen látottakat! :ima:

"...Ilyen részletes képet, amin minden kis részlet élesen, nem elmosódottan látszik..."

Ismerd el.... kééérlek!.... Csak most az egyszer!!!...
 :D :D :D :D