2024, 11 28, 15:47:14
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS2 vagy Iphone4?  (Megtekintve 119159 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: SGS2 vagy Iphone4?
« Reply #325 Dátum: 2011, 11 25, 10:43:39 »
Micsoda nap volt! :D Micsoda topic lett ez! :taps: Micsoda dráma! :)
Elég volt egy ember, hogy felpörgesse az eseményeket és egy nap alatt ugyanaz az ember "leciánozta" az egészet! :D
Azért tud valami ez a srác! ;)

Nem elérhető seck

• PDA: samsung galaxy S4
  • PDA ROM: I1905XXBMF4
« Reply #326 Dátum: 2011, 11 25, 10:49:55 »
Csak szegény vak emberke azt hiszi, hogy azért hagyta el a forumot több emberke is mert igaza van! :D  a kisokos :)   Nem gondol bele, hogy azért mert nincs kedve senkinek egy deviáns egyénnel olyannal vitatkozni ami tisztán látszik és mindenki tud, még egy márkahű almalé barát is....
Az miatt mert nem bír tovább lépni egy negatív kommenten... és az a legszarabb, hogy nem veszi észre, hogy megölte a forumot.

Pedig jól szórakoztam itt....

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #327 Dátum: 2011, 11 25, 11:21:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Csak szegény vak emberke azt hiszi, hogy azért hagyta el a forumot több emberke is mert igaza van! :D  a kisokos :)   Nem gondol bele, hogy azért mert nincs kedve senkinek egy deviáns egyénnel olyannal vitatkozni ami tisztán látszik és mindenki tud, még egy márkahű almalé barát is....
Az miatt mert nem bír tovább lépni egy negatív kommenten... és az a legszarabb, hogy nem veszi észre, hogy megölte a forumot.
Azért ne vedd ilyen komolyan, amit írtam!...  ;) Dehogy ölt ő meg itt semmilyen fórumot! Pusztán vele nem akar senki beszélgetni! Ez miért gátolna meg bárkit, hogy ide írja a véleményét?? :D

Nem elérhető seck

« Reply #328 Dátum: 2011, 11 25, 11:30:07 »
Azért ne vedd ilyen komolyan, amit írtam!...  ;) Dehogy ölt ő meg itt semmilyen fórumot! Pusztán vele nem akar senki beszélgetni! Ez miért gátolna meg bárkit, hogy ide írja a véleményét?? :D

Mert képtelen lenne deviáns- komment nélkül fejet hajtani egy negatív véleményre... :)   

Nem elérhető seck

« Reply #329 Dátum: 2011, 11 25, 11:33:20 »
Személyesen olyan jól, nyugodtan el tudtam beszélgetni erről a témáról több iphone tulajjal, mobil szaküzlet vezetővel, Mobil Shop magyar cég vezetőjével :)   
Azt már nem merem leírni, hogy mire jutottunk mert Mordon gyerek szívrohamot kapna tőle :)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #330 Dátum: 2011, 11 25, 11:38:50 »
Személyesen olyan jól, nyugodtan el tudtam beszélgetni erről a témáról több iphone tulajjal, mobil szaküzlet vezetővel, Mobil Shop magyar cég vezetőjével :)   
Azt már nem merem leírni, hogy mire jutottunk mert Mordon gyerek szívrohamot kapna tőle :)
Csak simán engedd el! :D Ne hagyd, hogy a lelkedre üljön! ;)

Nem elérhető seck

« Reply #331 Dátum: 2011, 11 25, 14:22:52 »
Csak simán engedd el! :D Ne hagyd, hogy a lelkedre üljön! ;)

Már tudom, hogy úgyis jönni fog MARDEL-nak valami "izzadságszagú, kognitív disszonancias, " válasza de maximum nem olvasom el :)

Szerviztémával kapcsolatban annyit mondhatok, hogy a legtöbb szervizproblémája a Nokia-nak van.  Nem mondom, hogy nem hallottam én is az S2 kijelzőproblémájáról ( igaz csak Mordon-tól és személyesen egy Samsung gyűlölő embertől, tehát olyan mintha nem is hallottam volna) de ez nagy FAIL, de nem annyira mint, a szifon térerő ingadozás-eldobás, hangminőség,  valamint az akksi hibája.

Az alkalmazásokkal kapcsolatban annyit mondtak, hogy lehet több van mint az Androidon, viszont ami jó-igényes lehet az fizetős. A gagyi, aminek úgy mond nem veszed hasznát, ingyenes!
Mint ahogy az előző kommentelő írta, hogy 15.000-et költött alkalmazásra?! Ez mi? sírva fakadnék ha ennyit költenék programra amit az Androidra rátudok tenni ingyen fél perc alatt :) 

A külföldi ( német) telefonboltos és a hazai is annyit szögezett az egészhez:   Aki elvakult szifon hívő, ha Alcatel minőséget adna ilyen brutális áron akkor is azt venné meg, magyarul az átlag ember szifont vesz, de aki már kicsit is igényesebb és jobban ért a telefokhoz akinek számít a minőség az S2 -öt vesz. 

Van egy ismerősöm, aki fikázza a Samut ( azt vallja tv gyáros) és Iphone  censored , meglátta a telefonom, nyomkodta és kicsit megváltozott a véleménye, persze S2 irányban :)   Én nézegettem az övét, ahogy megfogtam ááá nem tudom leírni de SZÁMOMRA sokkal jobban bejön az S2 designe, mint a rideg- vitrinbe való-  törékeny üveg és neki is az lett véleménye :)   A kamera tekintetben is szintén az S2jé szebb volt.

Már használom egy ideje ezt a telót de komolyan mondom a rövid aksi idő ( ami annyira nem zavaró) kivételével semmi gondom vele, fagyásról, laggolásról nem tudok.

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #332 Dátum: 2011, 11 25, 14:41:55 »
Én nézegettem az övét, ahogy megfogtam ááá nem tudom leírni de SZÁMOMRA sokkal jobban bejön az S2 designe, mint a rideg- vitrinbe való-  törékeny üveg és neki is az lett véleménye :)   A kamera tekintetben is szintén az S2jé szebb volt.

Már használom egy ideje ezt a telót de komolyan mondom a rövid aksi idő ( ami annyira nem zavaró) kivételével semmi gondom vele, fagyásról, laggolásról nem tudok.

iPhone 4-et vagy a 4S-t próbáltad? Kamera tekintetében remélem, hogy nem a 4-gyel hasonlítottad össze. Viszont a 4s-sel összehasonlítva tényleg az iPhone a jobb. Ez tapasztalat.

Bár nem értem, hogy ez hogyan lehet, ha már a Samsung gyárt rengeteg fényképezőt nem is egy éve...

A design meg egyedi vélemény. Mindenkinek más tetszik :P Nekem nagyon bejön a GS II külsőre. De mikor egy asztalon van a két telefon sokkal minőségibbnek, különlegesebbnek látszik az iPhone.

De a különlegessége csak addig tart, míg ki nem mész az utcára, mert mindenki iPhone-nal járkál sajnos :D
A 70 éves milliomos üzletembertől kezdve a 12 éves apucika kedvencéig...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető seck

« Reply #333 Dátum: 2011, 11 25, 15:09:27 »
iPhone 4-et vagy a 4S-t próbáltad? Kamera tekintetében remélem, hogy nem a 4-gyel hasonlítottad össze. Viszont a 4s-sel összehasonlítva tényleg az iPhone a jobb. Ez tapasztalat.

De a különlegessége csak addig tart, míg ki nem mész az utcára, mert mindenki iPhone-nal járkál sajnos :D
A 70 éves milliomos üzletembertől kezdve a 12 éves apucika kedvencéig...

A kamerát a 4-el hasonlítottam össze, nem a 4s-el. A 4s kamerája meg majd az S3-hoz képest lesz elavult?!

Hát igen igazad van, ezért is DIVAT telefon sajnos... mint a Nokia volt csak azért vette az ember mert Nokia. :)

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #334 Dátum: 2011, 11 25, 16:30:53 »
xedamen:

"iPhone 4-et vagy a 4S-t próbáltad? Kamera tekintetében remélem, hogy nem a 4-gyel hasonlítottad össze. Viszont a 4s-sel összehasonlítva tényleg az iPhone a jobb. Ez tapasztalat."

A i4-el összevetve is az iPhone jobb. Igaz ez nem a hardver miatt, hanem mert a Samsung szoftveresen nagyon elszúrja mindegyik kamerát. Túl nagy a zajszűrés és az éles kontrasztoknál kromatikus problémák vannak.
Az i4-nek sok fény kell, mert hamar zajosodik sötét területeken a kép, viszont lényegesen élesebb, részletgazdagabb képeket tud készíteni.

Ilyen részletes képet, amin minden kis részlet élesen, nem elmosódottan látszik a Samsung készülékével nem sikerült még készítenem: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mordon

« Reply #335 Dátum: 2011, 11 25, 16:39:31 »
"Hát igen igazad van, ezért is DIVAT telefon sajnos... "

A divat egy adott kultúra vagy kor irányzata, amely leggyakrabban az öltözködést, protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait befolyásolja.

Ha egy eszközt minden korosztály elterjedten használ az nem divat, mert nem jellemzi az azt használót és nem is akar vele semmit kifejezni.

Az SGS II inkább divat telefon, mivel nem annyira elterjedt és egy bizonyos geek réteget jellemez.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #336 Dátum: 2011, 11 25, 16:46:38 »
"Mert valóban, sok híred rossz forrásból jött már és csodálkoztál, mert nem tudtál dolgokat!"

Bocsi, én nem csak a Samsung Forever és Galaxy S II Rulez oldalakat látogatom :D

No meg eddig csak olyasmit láttam, amit te nem tudtál, ma is párszor, de már megtanultam, hogy veled felesleges vitázni, mert személyeskedésen és csapkodáson kívül másra nem nagyon vagy hivatott.

De kíváncsian várom a megoldásodat a root nélküli teljes backupra :D
(Bár lehet, hogy a kedves jelzőid most visszafele sülnek el?)

Erre vártam, hogy leírd.
Válaszom pedig: HAZUG vagy, így tőlem ne várj semmit.

Nem fogok segíteni, hogy kiderítsd, miben, tudnod kellene, mi volt az a néhány dolog, ahol utánanéztem a link-elt dolgaidnak, majd kijavítottalak. Aztán csak kussoltál a témáról...

Egyszerűen ÉRDEMTELEN vagy korrekt vitapartnerként való kezelésre!

Kár, mert már egyszer azt is írtam, hogy az elvakult almafan-ok közül kiemelkedsz annyiban, hogy legalább egy kicsit értesz hozzá, ezt sajnos vissza kell vonnom.

Az amnézia talán kezelhető, de nekem nem szakmám...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Mordon

« Reply #337 Dátum: 2011, 11 25, 16:49:25 »
"Szerviztémával kapcsolatban annyit mondhatok, hogy a legtöbb szervizproblémája a Nokia-nak van.  Nem mondom, hogy nem hallottam én is az S2 kijelzőproblémájáról ( igaz csak Mordon-tól és személyesen egy Samsung gyűlölő embertől, tehát olyan mintha nem is hallottam volna)"

Akkor nem sokat jársz az XDA fórumain :D

"de ez nagy FAIL, de nem annyira mint, a szifon térerő ingadozás-eldobás, hangminőség,  valamint az akksi hibája. "

Arra hibára gondolsz, mikor SGS II-n megszakad a hívás és a térerőjelzés helyén egy behajtani tilos jelzés jelenik meg?
Vagy arra, mikor a partner arról panaszkodik, hogy alig hallja a hangom és ki kell kapcsolnom a zajszűrést, mert a Samsung képtelen ezt a funkciót működőre elkészíteni?
Vagy esetleg arra az akkuproblémára, ami miatt fél nap alatt lemerül a készülék, pedig alig használja az ember?
(Mutattam a hibás i4S akku kapacitásáról képet, boldog lennék, ha csak annyira lenne gyenge az SGS akkuja.)

"Az alkalmazásokkal kapcsolatban annyit mondtak, hogy lehet több van mint az Androidon, viszont ami jó-igényes lehet az fizetős. A gagyi, aminek úgy mond nem veszed hasznát, ingyenes! "

Demagóóóóg...

"Mint ahogy az előző kommentelő írta, hogy 15.000-et költött alkalmazásra?! Ez mi? sírva fakadnék ha ennyit költenék programra amit az Androidra rátudok tenni ingyen fél perc alatt :) "

A komolyabb fejlesztők is sírnak és ezért tojnak a droidra, ingyen senki nem fog dolgozni. Az ezredik taskmanager és a tízezredik óra widget meg nem sok embert izgatnak.

Nem elérhető musspici

• PDA: Samsung I9192
  • PDA ROM: XXUBNC1_4.2.2-Jelly Bean
« Reply #338 Dátum: 2011, 11 25, 16:49:40 »
"Hát igen igazad van, ezért is DIVAT telefon sajnos... "

A divat egy adott kultúra vagy kor irányzata, amely leggyakrabban az öltözködést, protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait befolyásolja.

Ha egy eszközt minden korosztály elterjedten használ az nem divat, mert nem jellemzi az azt használót és nem is akar vele semmit kifejezni.

Az SGS II inkább divat telefon, mivel nem annyira elterjedt és egy bizonyos geek réteget jellemez.
Ezen besírok! rotfl
Eddig csak csöndben olvasgattam milyen válogatott "finomságokkal" jön elő egyik-másik tábor, de már nem állom meg. Te tényleg nem tudod elviselni, hogy ne neked legyen igazad, és mindent megpróbálsz visszafordítani. Szánalmas vagy. :o
I9192XXUBNC1;
TAB.: Nexus7 32Gb Wi-Fi

Nem elérhető Mordon

« Reply #339 Dátum: 2011, 11 25, 16:51:24 »
"Erre vártam, hogy leírd.
Válaszom pedig: HAZUG vagy, így tőlem ne várj semmit."

Igazából nem is vártam tőled semmit, hangember vagy, aki csak személyeskedni tud, érdemben hozzászólni nem.
Mellesleg a kérdésre nincs válasz, de ezt te is tudod, ezért ez az az óvodás attitűd a részedről.

Nem elérhető Mordon

« Reply #340 Dátum: 2011, 11 25, 16:53:48 »
Ezen besírok! rotfl
Eddig csak csöndben olvasgattam milyen válogatott "finomságokkal" jön elő egyik-másik tábor, de már nem állom meg. Te tényleg nem tudod elviselni, hogy ne neked legyen igazad, és mindent megpróbálsz visszafordítani. Szánalmas vagy. :o

Ezt szeretem az ide író emberekben, tények, magyarázatok SEMMI, de személyeskedés és beszólás ezerrel.

Ok, úgy gondolod, hogy nem áll meg amit írtam, rendben, ez a te véleményed. De nem ártana, ha kifejtenéd, hogy szerinted miért, mert ez így téged minősít és nem én vagyok szánalmas. Én érvelek, nem köpködök, igaz már rég kinőttem az óvodás korszakból.

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #341 Dátum: 2011, 11 25, 16:55:46 »
Szavazzunk a topic címéhez hozzáfűzendő "Humor kategória" jelzés feltüntetéséért!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

« Reply #342 Dátum: 2011, 11 25, 16:56:55 »
Ezt szeretem az ide író emberekben, tények, magyarázatok SEMMI, de személyeskedés és beszólás ezerrel.

Ok, úgy gondolod, hogy nem áll meg amit írtam, rendben, ez a te véleményed. De nem ártana, ha kifejtenéd, hogy szerinted miért, mert ez így téged minősít és nem én vagyok szánalmas. Én érvelek, nem köpködök, igaz már rég kinőttem az óvodás korszakból.

Csak az amnézia, azt nem tudod kinőni.  :'(

Nem elérhető musspici

« Reply #343 Dátum: 2011, 11 25, 17:00:18 »

Rendeben, adok magyarázatot. Tudod az okfejtésed ott sántít, hogy rajtad kívül mindenki tudja, az iPhon-t használókat igenis jellemzi a készülék amit használnak. Illetve pont azért veszik, mert ez a  kutúra ill. a kor irányzata. Tehát, divatból. Persze engem nem zavar... tőlem lehet az SGS is divat telefon. Mostanra legalább tudom, hogy trendi vagyok. :taps:
I9192XXUBNC1;

Nem elérhető Mordon

« Reply #344 Dátum: 2011, 11 25, 17:07:32 »
Rendeben, adok magyarázatot. Tudod az okfejtésed ott sántít, hogy rajtad kívül mindenki tudja, az iPhon-t használókat igenis jellemzi a készülék amit használnak. Illetve pont azért veszik, mert ez a  kutúra ill. a kor irányzata. Tehát, divatból. Persze engem nem zavar... tőlem lehet az SGS is divat telefon. Mostanra legalább tudom, hogy trendi vagyok. :taps:

Ez csak akkor igaz, ha egy adott területre szűkítesz, világviszonylatban ez ugyanis piszokul nem állja meg a helyét.
Pl.: az USA-ban ugyanolyan tucattelefonnak számít, mint nálunk egy átlagos Nokia.

Egy több mint 200 millió példányban eladott termék esetén a divatra hivatkozni igencsak vitatható álláspont ugyanis.

Az eredeti írásban is arról esett szó, hogy a 12 éves gyerektől a 70 éves bácsiig mindenkinél iPhone-t lát, erre volt a hibás következtetés, hogy igen, ettől divattelefon, pedig ez éppen ennek a cáfolata.

Nem elérhető musspici

« Reply #345 Dátum: 2011, 11 25, 17:11:50 »
Ez csak akkor igaz, ha egy adott területre szűkítesz, világviszonylatban ez ugyanis piszokul nem állja meg a helyét.
Pl.: az USA-ban ugyanolyan tucattelefonnak számít, mint nálunk egy átlagos Nokia.

Egy több mint 200 millió példányban eladott termék esetén a divatra hivatkozni igencsak vitatható álláspont ugyanis.
Belátom, én csak az itthoni helyzetből indultam ki. De azt hiszem jogosan, hiszen nem ottani emberekkel vitatkozom. Nem ott élek, így nincs rálátásom az ottani helyzetre. Te mikor jöttél haza, hogy így vágod az ottani kultúrát? ;)

szerk.: Felteszem a 200Mill. eladott darab az összes iPhonra vonatkozik. Mert ha nem három-négy generáció össz. eladását néznéd, akkor talán tisztább képet kapnál. :hmm:
I9192XXUBNC1;

Nem elérhető Mordon

« Reply #346 Dátum: 2011, 11 25, 17:17:42 »
Belátom, én csak az itthoni helyzetből indultam ki. De azt hiszem jogosan, hiszen nem ottani emberekkel vitatkozom. Nem ott élek, így nincs rálátásom az ottani helyzetre. Te mikor jöttél haza, hogy így vágod az ottani kultúrát? ;)

Mondjuk én még itthon sem ismerek olyan emberkét aki divatból, vagy önkifejezés miatt vásárolt volna iPhone-t.
Igaz én csak közel 100 iPhone usert ismerek, de ez nem jelent semmit, mert ezek az emberek azért vettek ilyen készüléket, mert szeretik HASZNÁLNI, nem azért mert mutogatni akarják. Azt aki divatból vásárol bármilyen műszaki terméket, arról nekem is meg van a véleményem, ezen a téren nincs köztünk vita, de általánosítani eléggé gázos ez alapján. Vagy esetleg minden fekete BMW-ben maffiózó ül és ha látsz egy Mercedes-t, akkor azt tuti vásározó, aranyláncos roma vezeti? :D

Nem élek kint, viszont több rokonom és ismerősöm igen.

Nem elérhető Mordon

« Reply #347 Dátum: 2011, 11 25, 17:24:13 »
Felteszem a 200Mill. eladott darab az összes iPhonra vonatkozik. Mert ha nem három-négy generáció össz. eladását néznéd, akkor talán tisztább képet kapnál. :hmm:

No igen, az első iPhone megjelenése után, ha itthon ilyennel jelentél meg, az tuti feltűnést keltett, de ma már kit érdekelne? Bárki megveheti, a szolgáltatótól megvéve nem egy nagy történet, max. egy kisiskolásnak nagy szó, hogy villoghat a haverok előtt.
Ma már ha iPhone-od van, akkor azt jelenti, hogy egy vagy a 200 millióból, aki egy jól használható készüléket választott, ennyi.

Szóval ezért illogikus a dolog.

Nem elérhető seck

« Reply #348 Dátum: 2011, 11 25, 17:29:00 »

Köszönöm erre akartam kilyukadni és te jobban megmagyaráztad :)

""de ez nagy FAIL, de nem annyira mint, a szifon térerő ingadozás-eldobás, hangminőség,  valamint az akksi hibája. ""

"Arra hibára gondolsz, mikor SGS II-n megszakad a hívás és a térerőjelzés helyén egy behajtani tilos jelzés jelenik meg?
Vagy arra, mikor a partner arról panaszkodik, hogy alig hallja a hangom és ki kell kapcsolnom a zajszűrést, mert a Samsung képtelen ezt a funkciót működőre elkészíteni?
Vagy esetleg arra az akkuproblémára, ami miatt fél nap alatt lemerül a készülék, pedig alig használja az ember?
(Mutattam a hibás i4S akku kapacitásáról képet, boldog lennék, ha csak annyira lenne gyenge az SGS akkuja.)"

Ugye te ezt félre írtad és a térerős témával kapcs-ban a szifonra gondoltál, mert egy szervizes ismerősöm nem hallott még arról, hogy az S2 produkált volna ilyet....
Az akksi problémát meg kifejezetten egyszerre 4 Iphone -os beszélték meg egymás között, hogy mekkora szar az akksija, minden hónapban néhány %-al szarabbá válik.

Én már megértettem a dolgot Mordon!!!

Rájöttem, tehát te azért jutottál olyan olcsón az S2-ödhöz, mert átvágták a fejed ( NE HARAGUDJ) de megérdemelted!  Hibás készülék van nálad :) Azért gondolkodsz te így és meg is értelek. :)

Nem elérhető Mordon

« Reply #349 Dátum: 2011, 11 25, 17:34:17 »
"Ugye te ezt félre írtad és a térerős témával kapcs-ban a szifonra gondoltál, mert egy szervizes ismerősöm nem hallott még arról, hogy az S2 produkált volna ilyet.... "

Ismét ajánlom az XDA fórumait, érdekes, hogy mások is írnak ilyen hibákról.

"Rájöttem, tehát te azért jutottál olyan olcsón az S2-ödhöz, mert átvágták a fejed ( NE HARAGUDJ) de megérdemelted!  Hibás készülék van nálad :) Azért gondolkodsz te így és meg is értelek. :)"

Tudom, ez már a harmadik készülék és ennek is érik a cseréje, nem tehetek róla, hogy ez ilyen gány minőség.
(Első generációs iPhone-t 2 évig, 3GS-t 1 évig, i4-et fél évig használtam, de egyikkel sem volt semmi gondom, nemhogy szervizbe kellett volna velük járnom, ez a Samsung csúcsmodell meg pár havonta már látom, hogy cserélve lesz a szerviz által.)