Csak simán engedd el! Ne hagyd, hogy a lelkedre üljön!
Már tudom, hogy úgyis jönni fog MARDEL-nak valami "izzadságszagú, kognitív disszonancias, " válasza de maximum nem olvasom el
Szerviztémával kapcsolatban annyit mondhatok, hogy a legtöbb szervizproblémája a Nokia-nak van. Nem mondom, hogy nem hallottam én is az S2 kijelzőproblémájáról ( igaz csak Mordon-tól és személyesen egy Samsung gyűlölő embertől, tehát olyan mintha nem is hallottam volna) de ez nagy FAIL, de nem annyira mint, a szifon térerő ingadozás-eldobás, hangminőség, valamint az akksi hibája.
Az alkalmazásokkal kapcsolatban annyit mondtak, hogy lehet több van mint az Androidon, viszont ami jó-igényes lehet az fizetős. A gagyi, aminek úgy mond nem veszed hasznát, ingyenes!
Mint ahogy az előző kommentelő írta, hogy 15.000-et költött alkalmazásra?! Ez mi? sírva fakadnék ha ennyit költenék programra amit az Androidra rátudok tenni ingyen fél perc alatt
A külföldi ( német) telefonboltos és a hazai is annyit szögezett az egészhez: Aki elvakult szifon hívő, ha Alcatel minőséget adna ilyen brutális áron akkor is azt venné meg, magyarul az átlag ember szifont vesz, de aki már kicsit is igényesebb és jobban ért a telefokhoz akinek számít a minőség az S2 -öt vesz.
Van egy ismerősöm, aki fikázza a Samut ( azt vallja tv gyáros) és Iphone
, meglátta a telefonom, nyomkodta és kicsit megváltozott a véleménye, persze S2 irányban
Én nézegettem az övét, ahogy megfogtam ááá nem tudom leírni de SZÁMOMRA sokkal jobban bejön az S2 designe, mint a rideg- vitrinbe való- törékeny üveg és neki is az lett véleménye
A kamera tekintetben is szintén az S2jé szebb volt.
Már használom egy ideje ezt a telót de komolyan mondom a rövid aksi idő ( ami annyira nem zavaró) kivételével semmi gondom vele, fagyásról, laggolásról nem tudok.