nbee:
"1. kérlek, vedd észre, hogy rossz helyen kopogtatsz"
Észrevettem.
Elég végignézni a válaszolók névjegyein, hogy lássa az ember, hogy egy elfogult Galaxy S II tulajdonosi csoporttal szemben teljesen felesleges vitázni. Vérig sérti őket, hogy a "kis" kedvencükről valaki rosszat ír, az meg végképp böki a csőrüket, hogy ezt olyan teszi, aki használja is azt.
"még nem kell engem és a többi androidos kollégát egy kalap alá venni (hidd el, sokan vagyunk)."
Való igaz, ezért elnézésedet/elnézéseteket kérem.
"kioktatsz mindenkit mennyire tájékozott vagy, és mindezt csak különböző webes hiperhivatkozásokkal tudod alátámasztani, mert gyanítom onnan vagy ilyen tájékozott!"
Hidd el, nem onnan vagyok tájékozott, de ha nem linkelek, akkor az a vád, hogy a levegőbe beszélek, ha linkelek, akkor az nem szentírás, valahogy ez a nyuszika van sapka, nincs sapka kategóriára kezd hasonlítani. Az egyetlen közös pont a kifogásokban az, hogy miként mer valaki rosszat mondani a szent zöld kukásdroidra, hisz az mennyire szuper valami csoda rendszer.
"Csak egy pl.-át engedj meg: Szerintem fogalmad sincs ki az a Dennis Ritchie, aki 7 nappal később halt meg, mint Jobs, pedig sokkal többet köszönhetünk neki, mint Jobsnak. "
Dennis Ritchienek köszönhetjük a Unixot meg a C programozási rendszert, Jobsnak meg a jelenlegi IT világot.
Nem bántásból, de ha nincs Jobs, akkor nem biztos, hogy ma tudnád, hogy mi az Unix és C programozási nyelv, de az biztos, hogy nem tudnád mi az az IBM kompatibilis PC, Windows, MS-DOS stb. ami a mai IT-t meghatározza.
"Aki itt ma tartalmat szolgáltat (EURÓPÁBAN), az a MS, Google és FB."
Tartalmat ezek közül egyik sem szolgáltat, ezek csak segítenek a tartalom gyorsabb megtalálásában.
"Azért mert neked nincs xxx eFt-od és minden féle használt, alul árazott terméket veszel meg, azt én nem minősíteném semmilyen referencia készüléknek"
Tudod van némi értékszemléletem, mi mennyit ér meg nekem. Az SGS II pont annyit ért nekem, hogy lecseréltem rá egy SGS-t, ha plusz pénzt kellett volna rá áldoznom, soha nem veszem meg.
Nem azért mert nem telik rá, hanem mert ennyire tartom értékesnek számomra. Gyakorlatilag a plusz memória az egyetlen amiben valóban többletet nyújt, mint a SGS, minden más csak körítés, ami nem lényeges, mert semmi nincs, ami azt kiaknázhatná. Ha tévednék szól és mutass SGS II-re optimalizált szoftvert, ami kihasználja a fejlettebb GPU előnyeit.
"ráadásul nem hencegnék vele hogyan és miképp szereztem"
Nem hencegett vele senki, csupán egy kérdésre válaszoltam.
"(feltételezem adózni sem nem adóztál utána ugye?)"
Feltételezem egy használt, 2 hetes, T-Mobile-os készülék vásárlása esetén nem igen kéne bárkinek is adóznom
"Ez mind csak a szavahihetőségedet és a "tényeidet" minősít le."
Ez semmit nem minősít, csupán háttér információ.
"Tehát ha nekem az Iphone tetszett volna, akkor azt veszem meg"
Az iPhone 4S sem ér annyit, amennyiért függetlenül meg tudnám venni itthon. Angliába tavasszal utazom, ahol megveszem lényegesen olcsóbban, addig meg eljátszom ezzel. Ez lehet, hogy csóróság, de nekem nem ér meg +50-60 eFt-ot, hogy pár hónappal hamarabb kézbe vegyek egy készüléket.
"Ha valami nem tetszik, akkor nem használom és kész"
A stílusod sem feltétlenül tetszik, de ettől még beszélgetünk. Az Androiddal is sok szempontból elégedetlen vagyok, mint ahogy az SGS II-vel is, de azt soha nem állítottam, hogy nincs olyan tulajdonsága, amit ne kedvelnék.
"Vagy ha nincs pénzem Iphone-ra, akkor meg azért kussolok."
Értem, ezek szerint ne legyen véleménye senkinek, aki nem osztja a te nézeteidet. Aranyos hozzáállás.
"Ha van, akkor meg kérlek, vedd meg magadnak, ad el SII-őt 80ezer Ft-ért, hogy büszke légy magadra és ezt a közösséget meg hagyd békén!"
Biztos elolvastad a topic címét amibe írsz? Vagy mert a "közösség" nagy százaléka droid fan, akkor nem lehet más véleményt leírni?
"Ez a Téma azért jött létre, hogy összehasonlítsuk a két készüléket."
Jaja, láttam. Az SGS II mindenek felett, az iPhone szar... Ennyi volt a vélemény itt tömören. Ha meg ezt valaki vitatja, akkor húzzon innen, mert hogy képzeli, hogy nem áll be a sorba
t dobálni.
"Rád senki nem kíváncsi, mivel építő jellegű hozzászólást tőled eddig nem láttam."
Egy összehasonlítás esetén mi lehet építő jellegű? Vazze, ne vegyél iPhone-t, mert ne vegyél , mert itt mindenkinek SGS II-je van és ha nem azt veszel, akkor nem tudsz ide írni és ha mégis akkor is csak negatívat, mert még megsérted közösséget.