0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Örülök hogy elindult. Kell is annak mennie mert teszteltem a romot már tegnap este óta és minden ment ami kell. Majd várom a fejleményeket mit mondasz rá.
Eddig tetszik, hiba nélkül fut. Reggelre több tapasztalatom lesz, amit majd megosztok Veletek.Hogyan tudnám a Internal Storage területét növelni? Nagyon kevés a szabad memória (46MB), és az IGO-t nem is tettem fel.
Maradtam az sgm romnál és elkészítettem a legújabb romot. Javították benne az ékezetet a telefon menüben és új színeket kapott a recovery menü, frozenlake v3q buildre épül ami szerintem gyorsabb mint az eddigi romok. Ezenkívül jó pár újítás szerepel benne amitől igencsak gyors és stabil a rendszer. Vissza raktam bele a gyári böngészőt,mert ssswitch és dolphin nem szerették egymást főzött romban, de ha felrakod gyári mellé marketből a dolphint menni fog gond nélkül már. Meg sokak kérték is hogy gyárira szükségük van mert egyes szolgáltatóknál a facebook csak arról ingyenes. Ezenkívül go launcher ex ismét frissítésre került, elég gyorsan működik ez is benne. Naprakész jelenleg az összes google app ami a romban található. Ebben a romban természetesen található ssswitch is abból is a legújabb. Akinek nem váltak be az eddigi rendszerek próbálja ki ezt,szerintem nem fog csalódni, ez most szerintem egy egész jó build lett. You are not allowed to view links. Register or Login
Norbosz az új romod ezek szerint jól sikerűlt?Nekem is spica-m van és keresek rá egy stabil romot, amin lehet játszani, filmet nézni és zenét hallgatni.Na meg persze magyar legyen.
1. észrevétel, ha a greenwichi időre állítom, akkor nem frissíti nekem az időt fent az állapotsoron.
Úgy néz ki, hogy az újraindítás megoldotta a gondot.
nekem az volt hogy késett az óra...nem tudom miért nem állítottam a telefonon semmit...bekapcsoltam a hálózattal való szinkronizálást és újraindítottam a telefont az megoldotta de másnap megint késett vissza kellett tennem az Italien ROM-ot ...azóta jó
Nekem azóta is jó. Greenwichi idő- n van. Viszont azt vettem észre, hogy az előző romommal több volt a belső mem. és az akku is lassabban merült.Nem tudom, hogy a kernelnek mihez mi köze van, de lehet az megoldana valamit?Valamint azt sem tudom, hogy a kernelt külön hogyan tudom cserélni.
Pár napja használom ezt a kernelt, nem akartam rögtön belinkelni tapasztalatgyűjtés miatt, szóval azt vettem észre, hogy valami eszméletlen smooth lett az egész teló. Minden azonnal ittvan, tökéletes a multitask, 24Bpp nél tökéletesek a színek, és úgy veszem észre, az ujj követés pontossága is javult. Ajánlom ezt a kernelt:YONIP Final-3D Rev.03 VB#50 (151mb RAM) 3D mem optimized. Érződik a 151mb RAM hatása...mellesleg quadrant ban, egy Basic spicagen v2 vel, 874pontot értem el. A telo mindennapi használat során tökéletesen stabil..és azt kell mondanom, végre tudom játékra is használni ezt a gépezetet..:d Raging Thunder(marketből) teljesen játszható fps értékekkel fut, minden textúrával. Az akkumulátoridő már kicsit problémás, de kevés használat mellett azért 2napot kibír. És végül a lényeg: You are not allowed to view links. Register or Login
elvben az aksi időnek a kernelhez van köze memnek a romhoz...külön kernelt recovery-ben tudsz cserélni tegyél fel a memóriakártyádra egy kernelt .zip-ben (NE csomagold ki).....kikapcs........hangle+felvesz+letesz... apply .zip from SD én ott kiválasztod a memóriakártyádra feltett .zip fájlt HOME gombal elindítod a telepítést és rebbotolod a telót...és örül
Kicsit irigykedve olvasom, hogy Nektek minden jó ezzel a Rommal, mert én egy hete szedtem le a telóról mert nálam a hálózattal voltak problémák. Nem tudott kapcsolódni a wifihez mindig azt írta, hogy ip cím lekérése, de csak újraindulás után kapcsolódott. Ha eljöttem arról a helyről ahol a wifit használtam, akkor nem kapcsolódott a mobil nethez. Az ikon megjelent de nem ment a net. Újraindulás után rögtön kapcsolódott. Az, hogy napjában 5-6 alkalommal újraindítsam ezt meguntam. Persze ha csak én voltam a LÁMA akkor szívesen visszatenném mert az aksi gyors merülésén kívül tetszett a ROM.
Na szép eddig nem volt bajom a wifi-vel amíg nem írtad, most meg nem akar csatlakozni, pedig látja.Rá hoztad a rontást.
Bocs
3G/HSDPA letöltésnél nem fagy? Kipróbálom én is.