2024, 11 28, 17:45:36
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419241 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4450 Dátum: 2011, 09 01, 15:13:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Egy hibát felfedeztem sajnos ebbe a romomba. :( Az a gond hogy az Andgry Birds rio-t nem indítja el amit marketből töltök le. Már kétszer próbáltam leszedni de semmi, mikor töltené be kilép a játékból. Megpróbálom majd orvosolni, bár szerintem kernel okozza. Aki feltette már a romot, annál mi a helyzet ezzel a játékkal? Elindul?
Biztos, hogy a kernel a hibás, mert nekem egy régebbi Mod-X romom van az új HP kernellel és nekem sem megy a Rio.
Amúgy egész gyors a HP 12r kernel (400 Mb telepített appal mondom ezt), de a 3G-s gyerekbetegsége ennek is kijön néha, olyankor csak az újraindítás segít.

Nem elérhető Norbosz

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4451 Dátum: 2011, 09 01, 19:11:54 »
Biztos, hogy a kernel a hibás, mert nekem egy régebbi Mod-X romom van az új HP kernellel és nekem sem megy a Rio.
Amúgy egész gyors a HP 12r kernel (400 Mb telepített appal mondom ezt), de a 3G-s gyerekbetegsége ennek is kijön néha, olyankor csak az újraindítás segít.

Jött is ma egy javított hp kernel a v13. Kipróbáltam, angry már jól működik, de a töltöttség valamiért még mindig vészesen fogy. Ha kikapcsolom meg bekapcsolom a telefont 3-4%-al mindig lemegy. Úgyhogy hagyom most ezt a hp kernelt, módosítottam az új modx beta3 romot és ez most jól muzsikál, bár még tesztelem és írok róla hogy minden oké e. Eddig egy nagyon apró hibát fedeztem csak benne fel, hogy marketből csak úgy enged telepíteni ha egy .cache könyvtárat létrehozok sd-n, de ezután pöpecül megy. :)

Nem elérhető eftepe

• PDA: Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: 4.2.2 I9195XXUAMJ1
« Reply #4452 Dátum: 2011, 09 04, 20:38:18 »
Jött is ma egy javított hp kernel a v13. Kipróbáltam, angry már jól működik, de a töltöttség valamiért még mindig vészesen fogy. Ha kikapcsolom meg bekapcsolom a telefont 3-4%-al mindig lemegy. Úgyhogy hagyom most ezt a hp kernelt, módosítottam az új modx beta3 romot és ez most jól muzsikál, bár még tesztelem és írok róla hogy minden oké e. Eddig egy nagyon apró hibát fedeztem csak benne fel, hogy marketből csak úgy enged telepíteni ha egy .cache könyvtárat létrehozok sd-n, de ezután pöpecül megy. :)

Hát sajnos ez a ROM nem nagyon jött be nekem sem  :'(
Várom az új Romodat.

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #4453 Dátum: 2011, 09 05, 15:05:35 »
Várom az új Romodat.
Szerintem nem érdemes .32-es kernelekkel szórakozni, ha stabil Romot akarunk. Az van, hogy a 3G/HSDPA mobilnet ma már alapkövetelmény egy okostelefonnál, és ezt még mindig nem sikerült megoldani fagyásmentesen. Nagy kár, mert egyébként látszik, hogy sokkal gyorsabbak lennének ezek a kernelek. Látom, Tom3q már a 3.0-s kernelen dolgozik, amit teljesen újra szeretne írni, hát több sikert és gyorsabb munkát kívánok neki, mint a 3D driver esetében. :)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4454 Dátum: 2011, 09 06, 14:13:16 »
Várom az új Romodat.

Igen, sajnos nekem sem vált be ez az új hp kernel,meg a saját új romom sem. egyelőre még kivárok hogy valami stabil és mégis új kernelt dobjon ki valami fejlesztő amit bele integrálhatok a romba. Próbáltam beta3 romot voku kernellel, de dolphin böngésző néha nem akar megnyílni,meg egyszer már volt egy SOD is vele. Yonip V12b-t megnézem még milyen vele, de én jobb szeretnék valami új és jó kernelt bele tenni. Viszont az előttem szólónak igaza van, én is azt veszem észre hogy minden .32-es kernel egy nagy csalódás. Hiába gyorsabb mint az elődök, tele vannak problémákkal. Nézelődöm és ha lesz valami használható kernel amit bele tudok integrálni a romban elkészítek egy uj verziót. De ha találok ilyet, valószínű több romot már nem készítek, mivel lassacskán majd ha az ég is úgy akarja telefont fogok váltani.

Nem elérhető sirjames

• PDA: HTC Desire Z
  • PDA ROM: Android 2.2.1 (2.6.32.31-g540976a)
« Reply #4455 Dátum: 2011, 09 07, 15:12:00 »
Sziasztok,

Párom telefonjára varázsolnék a gyári helyett új fimware-t. Stabil,gyors legyen, akkukimélő és  tudjon az AB-t használni. Javaslat?

Üdv,
Jani

Nem elérhető eftepe

« Reply #4456 Dátum: 2011, 09 07, 16:06:43 »
Igen, sajnos nekem sem vált be ez az új hp kernel,meg a saját új romom sem. egyelőre még kivárok hogy valami stabil és mégis új kernelt dobjon ki valami fejlesztő amit bele integrálhatok a romba. Próbáltam beta3 romot voku kernellel, de dolphin böngésző néha nem akar megnyílni,meg egyszer már volt egy SOD is vele. Yonip V12b-t megnézem még milyen vele, de én jobb szeretnék valami új és jó kernelt bele tenni. Viszont az előttem szólónak igaza van, én is azt veszem észre hogy minden .32-es kernel egy nagy csalódás. Hiába gyorsabb mint az elődök, tele vannak problémákkal. Nézelődöm és ha lesz valami használható kernel amit bele tudok integrálni a romban elkészítek egy uj verziót. De ha találok ilyet, valószínű több romot már nem készítek, mivel lassacskán majd ha az ég is úgy akarja telefont fogok váltani.
Most feltettem a CyanogenMod + X v14.3 -t. Ezzel az a gondom, hogy nagyobb méretű programot nem tudok letölteni a merketről. Látszólag elindul a letöltés, de egy idő után leáll szó nélkül  :-X. Próbáltam az SD-n létrehozni a .cache könyvtárat de az sem segített.  Kinek van ötlete???

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo Nextgen
« Reply #4457 Dátum: 2011, 09 08, 16:26:25 »
Nem semmi, már 1 napja 4% van aksi , pedig netezzek, játszok rajta. De nem akar le merülni  :D

Nem elérhető eftepe

« Reply #4458 Dátum: 2011, 09 09, 09:28:09 »
Nem semmi, már 1 napja 4% van aksi , pedig netezzek, játszok rajta. De nem akar le merülni  :D
Melyik rommal?

Nem elérhető hubertus999

• PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: SpicaGen Mod Beta2.1 Basic Edition v1.4+YONIP Final-3D
« Reply #4459 Dátum: 2011, 09 09, 21:52:37 »
Sziasztok. Nagyon sok rom-kernel kombót kipróbáltam, azonban az új HP kernel beütött a spicámnak, ugyanis a wifi látszólag elszállt. Csatlakozásnál csak pörög a keresés és nem lép tovább ip-t kérni. Próbáltam clean installt és amint 2.2 kerül rá, kidobálja a sim kártyát is. Jelenleg egy JH7 2.1 van fent root joggal, maga a teló működik, de wifi esetében mégcsak jelet sem talál. Érdekelne, hogy milyen 2.2 összeállítást tudnátok ajánlani, ami akksi terén és sebességben is elfogadható. Jahm és a wifire valami ötlet ?(Hot-spot ként működik a telefon :OO ami meglepő, de ezekszerint nem hardware es a gond.)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4460 Dátum: 2011, 09 10, 13:03:18 »
Sziasztok!

Elkészítettem az új Beta 3.1-es romból egy új főzést, ebben már a jó öreg Yonip v12 kernel van. Pontosabban a javított B1-es változata. Nekem eddig elég  jól működik, aksi terén nem tudom, mivel nemrég tettem fel, de úgy nézem átlagos aksi időt produkál. Ebben már ssswitch sincs, így aki undervoltingolni akar az a recoveryből teheti meg ahogy még kezdetek kezdetén kellett csinálni. De azt kell mondjam stabil rom, gps, wifi minden megy rajta,próbáltam. Quadrantot nem kell nézni,mert az 620 körülire méri, amúgy meg gyorsabb szerintem mint a mostani kernelek, talán azért is mert nincs annyi funkció bele építve mint a mostani kernelekbe. Próbáljátok ki és írjatok véleményt hogy tetszik. :) Sajnos a .cache mappát továbbra is létre kell hozni, amennyiben nincs az sd kártyán, de utána működik a letöltés a marketből.  Innen letölthetitek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo Nextgen
« Reply #4461 Dátum: 2011, 09 10, 14:49:58 »
Melyik rommal?

Ami ki van írva a képem alatt.  :)

Nem elérhető Justin88

• PDA: Motorola Defy
  • PDA ROM: Android 2.2.2
« Reply #4462 Dátum: 2011, 09 12, 18:10:13 »
Szia Norbosz. Ami a romjaidban van háttérkép pack, azt telón belül hol találom? Esetleg el tudnád küldeni, barátnőm könyörög a szerelmes, szíves hátterekért :oops:
Előre is köszi!

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4463 Dátum: 2011, 09 13, 17:13:37 »
Szia Norbosz. Ami a romjaidban van háttérkép pack, azt telón belül hol találom? Esetleg el tudnád küldeni, barátnőm könyörög a szerelmes, szíves hátterekért :oops:
Előre is köszi!

Szia!

Nyisd meg a letöltött zipet magyarán a romot amit leszedtél, és menny el a system azon belül app mappába, ott pedig a CMWallpapers.apk néven raktam bele. Ezt kihúzod pl. asztalra és telepíted barátnőd telefonján mint egy alkalmazást. Elvileg fel kell települnie, bár ha nem engedi akkor bele kell főzni az ő romjába, ami kicsit bonyolultabb most leírva, de elég egyszerű az is.

Nem elérhető Justin88

• PDA: Motorola Defy
  • PDA ROM: Android 2.2.2
« Reply #4464 Dátum: 2011, 09 13, 18:07:54 »
Szia!

Nyisd meg a letöltött zipet magyarán a romot amit leszedtél, és menny el a system azon belül app mappába, ott pedig a CMWallpapers.apk néven raktam bele. Ezt kihúzod pl. asztalra és telepíted barátnőd telefonján mint egy alkalmazást. Elvileg fel kell települnie, bár ha nem engedi akkor bele kell főzni az ő romjába, ami kicsit bonyolultabb most leírva, de elég egyszerű az is.

Neki nem androidos, de így is sikerült. Köszi szépen! :ok:

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4465 Dátum: 2011, 09 13, 23:19:01 »
Épp próbálom ezt a CM-6.1.1-Spica-a8.6_UpdatePack_v14.3 romot. Segítségetekre lenne szükségem. Nem tud valaki magyar beállítás menüt hozzá nekem adni? Mert itt sajnos minden beállítás angol, pedig magyarra állítottam a telefon alap nyelvét. Magyar is lett pl sim beírásnál meg egykét helyen, de a beállításokba ha belépek egy árva magyar szöveget nem találok. Vagy ehhez a verzióhoz nem is létezik magyar beállítás menü?

Nem elérhető rutyika68

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay_Mobile Maps 10
  • PDA: Galaxy Spica
  • PDA ROM: i570EXXJD1
« Reply #4466 Dátum: 2011, 09 14, 09:45:13 »
Épp próbálom ezt a CM-6.1.1-Spica-a8.6_UpdatePack_v14.3 romot. Segítségetekre lenne szükségem. Nem tud valaki magyar beállítás menüt hozzá nekem adni? Mert itt sajnos minden beállítás angol, pedig magyarra állítottam a telefon alap nyelvét. Magyar is lett pl sim beírásnál meg egykét helyen, de a beállításokba ha belépek egy árva magyar szöveget nem találok. Vagy ehhez a verzióhoz nem is létezik magyar beállítás menü?

Hali!
Ez könnyen orvosolható, egy elöző CM romból melyben benne a magyar nyelv, portolod a system/ framework/ framework-res.apk/ resources.arsc fájl-t.

Üdv..

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4467 Dátum: 2011, 09 14, 10:40:16 »
Hali!
Ez könnyen orvosolható, egy elöző CM romból melyben benne a magyar nyelv, portolod a system/ framework/ framework-res.apk/ resources.arsc fájl-t.

Üdv..

Igen, ezt szeretném én is, csak nem tudom melyik az előző rom amiben még volt magyar menü. :) Nagyon rég nem használtam cm romot, sgm-et nyomtam most sokat. Tudnál adni nekem egy linket?

Nem elérhető hubertus999

• PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: SpicaGen Mod Beta2.1 Basic Edition v1.4+YONIP Final-3D
« Reply #4468 Dátum: 2011, 09 14, 11:02:24 »
Igen, ezt szeretném én is, csak nem tudom melyik az előző rom amiben még volt magyar menü. :) Nagyon rég nem használtam cm romot, sgm-et nyomtam most sokat. Tudnál adni nekem egy linket?

You are not allowed to view links. Register or Logintutira magyar minden, nagyon sokáig használtam, amíg nem találtam rá a SGM ra :D

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4469 Dátum: 2011, 09 14, 11:11:22 »
Megtaláltam egy next generation cm 8.4 romot, abból portoltam a magyar nyelvet a setting.apk-ba. Sajnos nem működik jól. magyar de minden menü szövege máshol van mint maga a funkciója. Pl. válassza le az sd kártyát a... alatta írja 143mb. Szóval máshova teszi a szövegeket mint kéne. Gondolom ebben a 8.6-ba már változott a settings menü. :(

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4470 Dátum: 2011, 09 18, 16:39:42 »
Maradtam az sgm romnál és elkészítettem a legújabb romot. Javították benne az ékezetet a telefon menüben és új színeket kapott a recovery menü, frozenlake v3q buildre épül ami szerintem gyorsabb mint az eddigi romok. Ezenkívül jó pár újítás szerepel benne amitől igencsak gyors és stabil a rendszer. Vissza raktam bele a gyári böngészőt,mert ssswitch és dolphin nem szerették egymást főzött romban, de ha felrakod gyári mellé marketből a dolphint menni fog gond nélkül már. Meg sokak kérték is hogy gyárira szükségük van mert egyes szolgáltatóknál a facebook csak arról ingyenes. Ezenkívül go launcher ex ismét frissítésre került, elég gyorsan működik ez is benne. Naprakész jelenleg az összes google app ami a romban található. Ebben a romban természetesen található ssswitch is abból is a legújabb. Akinek nem váltak be az eddigi rendszerek próbálja ki ezt,szerintem nem fog csalódni, ez most szerintem egy egész jó build lett. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
« Reply #4471 Dátum: 2011, 09 18, 18:34:38 »
Maradtam az sgm romnál és elkészítettem a legújabb romot. Javították benne az ékezetet a telefon menüben és új színeket kapott a recovery menü, frozenlake v3q buildre épül ami szerintem gyorsabb mint az eddigi romok. Ezenkívül jó pár újítás szerepel benne amitől igencsak gyors és stabil a rendszer. Vissza raktam bele a gyári böngészőt,mert ssswitch és dolphin nem szerették egymást főzött romban, de ha felrakod gyári mellé marketből a dolphint menni fog gond nélkül már. Meg sokak kérték is hogy gyárira szükségük van mert egyes szolgáltatóknál a facebook csak arról ingyenes. Ezenkívül go launcher ex ismét frissítésre került, elég gyorsan működik ez is benne. Naprakész jelenleg az összes google app ami a romban található. Ebben a romban természetesen található ssswitch is abból is a legújabb. Akinek nem váltak be az eddigi rendszerek próbálja ki ezt,szerintem nem fog csalódni, ez most szerintem egy egész jó build lett. You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi szépen! :) Haveromnak pont jó is lesz ez, mert a go launcher-t sehogy se engedte frissíteni az egyik előző romodban. :S

Off: Hogy tudom kicserélni az adw launcher-t go launcher-re, úgy hogy a data-ban legyen? A 2x-mnél akarok csinálni egy romot a cm7-ből saját használatra. :)
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető eftepe

« Reply #4472 Dátum: 2011, 09 18, 20:27:37 »

Lehet én vagyok a láma de a következőt írja amikor fel szeretném tenni: "Can't open /sdcard/SGM-froyo-BETA.3_NoerboszEdit.zip (bad) Installation aborted"

Nem elérhető eftepe

« Reply #4473 Dátum: 2011, 09 18, 21:04:48 »
Lehet én vagyok a láma de a következőt írja amikor fel szeretném tenni: "Can't open /sdcard/SGM-froyo-BETA.3_NoerboszEdit.zip (bad) Installation aborted"

Újra letöltöttem, most elindult... :taps:

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4474 Dátum: 2011, 09 18, 21:16:24 »
Újra letöltöttem, most elindult... :taps:

Örülök hogy elindult. Kell is annak mennie mert teszteltem a romot már tegnap este óta és minden ment ami kell. :) Majd várom a fejleményeket mit mondasz rá.