2024, 11 28, 15:34:33
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419235 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4500 Dátum: 2011, 10 09, 22:40:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem is hasonló volt a helyzet, csak más rommal, de SU(3.0). Menj be az alkalmazásokhoz, és töröld a SuperUser ről a frissítéseket, vagy ha alapból a 3.0-t raktad fel, updatelj vissza a régire, és működni fog az új ROM on is.
Cm 6 8.4-ből áttettem a 2.0-as SU-t az update zip-be és újraraktam a telót. Az SU FC-zik ha a beállításaiba akarok belépni és ugyanúgy megtagadja a root jogokat a script manager-től... :S Frissítettem 3.0-ra, újra megpróbáltam...nincs siker. Eltávolítottam a frissítést és így se jó. :S Más ötlet?
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Nedyxy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Spica i5700
  • PDA ROM: t-mobile 2.1 (az alap) ez legalább mindig stabil és minden működik.
« Reply #4501 Dátum: 2011, 10 10, 15:43:38 »
Eladtam a "kis" spicát, áttérek xperia mini-re. Köszi mindent  :ok:
még azért figyelemmel fogom követni a topikot (esetleg segítek ha tudok) hátha kijön tom3q dirvere egyszer.. :D
kíváncsi vagyok milyen lesz.
üdv :D

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #4502 Dátum: 2011, 10 11, 00:48:14 »
Cm 6 8.4-ből áttettem a 2.0-as SU-t az update zip-be és újraraktam a telót. Az SU FC-zik ha a beállításaiba akarok belépni és ugyanúgy megtagadja a root jogokat a script manager-től... :S Frissítettem 3.0-ra, újra megpróbáltam...nincs siker. Eltávolítottam a frissítést és így se jó. :S Más ötlet?
Én is kipróbáltam, valóban access denied. Másold ki a Script Managerből az egész parancssort amit le akart futtatni és egy su parancs után helyezd be a Terminal Emulatorba, úgy már menni fog. Majd a bash V6 (figyelj a nagybetűre!) paranccsal indítod szintén Terminal Emulatorban. kiválasztod a megfelelő presetet és utána reboot.
Egyébként jó a cucc, nekem Mega Ram 2 beállításokkal fut és tökéletes (igaz, hogy a mulitaskingnak gyakorlatilag annyi, de eddig sem erről volt híres a spica).

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
« Reply #4503 Dátum: 2011, 10 11, 09:00:59 »
Én is kipróbáltam, valóban access denied. Másold ki a Script Managerből az egész parancssort amit le akart futtatni és egy su parancs után helyezd be a Terminal Emulatorba, úgy már menni fog. Majd a bash V6 (figyelj a nagybetűre!) paranccsal indítod szintén Terminal Emulatorban. kiválasztod a megfelelő presetet és utána reboot.
Egyébként jó a cucc, nekem Mega Ram 2 beállításokkal fut és tökéletes (igaz, hogy a mulitaskingnak gyakorlatilag annyi, de eddig sem erről volt híres a spica).
Tehát módosítsam a V6 supercharger.sh-t a következőképpen?
su
bash mnt/sdcard/V6... .sh
stb...
Vagy a terminálba írjam be:
su
?

Az új SU-val próbáltad vagy te is visszatetted a régit?

Nem elérhető gross76

« Reply #4504 Dátum: 2011, 10 11, 10:26:05 »
Tehát módosítsam a V6 supercharger.sh-t a következőképpen?
su
stb...
Vagy a terminálba írjam be:
su
?

Az új SU-val próbáltad vagy te is visszatetted a régit?
Nekem régi SU-m van. Természetesen a terminálba írd be a parancsot (pontosabban nem kell beírni, kimásolod a script managerből, de ha mennek a linux parancsok, akkor be is pötyögheted), majd azt hiszem ha 15-öt választasz a menüből, akkor tudod simán bash V6-al indítani a későbbiekben a scriptet. (hagyd a script managert, mert ha el is indul, nincs benne sok köszönet, ugyanis nem lehet visszagörgetni, így nem fogod látni a menüt)

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
« Reply #4505 Dátum: 2011, 10 11, 10:30:19 »
Nekem régi SU-m van. Természetesen a terminálba írd be a parancsot (pontosabban nem kell beírni, kimásolod a script managerből, de ha mennek a linux parancsok, akkor be is pötyögheted), majd azt hiszem ha 15-öt választasz a menüből, akkor tudod simán bash V6-al indítani a későbbiekben a scriptet. (hagyd a script managert, mert ha el is indul, nincs benne sok köszönet, ugyanis nem lehet visszagörgetni, így nem fogod látni a menüt)
Oké, megpróbálom. :)
Terminálban lehet bemásolni? Nekem sose sikerült... :S Vagy inkább hozzak létre egy .sh-t amiben benne van a V6 és az elején az SU parancs meg a bash V6? Vagy csak azt a menüpontot másoljam bele amit akarok a V6-ban indítani?

Nem elérhető gross76

« Reply #4506 Dátum: 2011, 10 11, 10:41:04 »
Oké, megpróbálom. :)
Terminálban lehet bemásolni? Nekem sose sikerült... :S Vagy inkább hozzak létre egy .sh-t amiben benne van a V6 és az elején az SU parancs meg a bash V6? Vagy csak azt a menüpontot másoljam bele amit akarok a V6-ban indítani?
Terminálba hosszan nyomva be tudsz illeszteni bármit, legalábbis nálam megy. Én egyszerűen kimásoltam a script managerből a parancsot, amit megtagadott, nem sokat variáltam vele, fölösleges belejavítani az .sh-ba.

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
« Reply #4507 Dátum: 2011, 10 11, 10:49:30 »
Terminálba hosszan nyomva be tudsz illeszteni bármit, legalábbis nálam megy. Én egyszerűen kimásoltam a script managerből a parancsot, amit megtagadott, nem sokat variáltam vele, fölösleges belejavítani az .sh-ba.
Én egyáltalán nem értek a linux parancsokhoz... :S Az nem elég ha az sh elejére beírom h su?

Nem elérhető gross76

« Reply #4508 Dátum: 2011, 10 11, 11:07:29 »
Én egyáltalán nem értek a linux parancsokhoz... :S Az nem elég ha az sh elejére beírom h su?
De, írd be, hogy su, aztán jöhet a bash rész. Úgy érzem, kicsit túlbonyolítjuk. :)

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
« Reply #4509 Dátum: 2011, 10 11, 11:32:33 »
De, írd be, hogy su, aztán jöhet a bash rész. Úgy érzem, kicsit túlbonyolítjuk. :)
bash mnt/sdcard/V6... .sh vagy csak simán bash V6... .sh? kettős kereszt (#) kell az su jogok megtartása miatt?

Nem elérhető gross76

« Reply #4510 Dátum: 2011, 10 12, 00:28:14 »
bash mnt/sdcard/V6... .sh vagy csak simán bash V6... .sh? kettős kereszt (#) kell az su jogok megtartása miatt?
nah, most jutottam oda, hogy megnézzem neked pontosan :)

exec sh '/mnt/sdcard/dropbox/android/V6_SuperCharger_for_Android-update8.sh.txt'
ezt írd be a su után, behelyettesítve a pontos fájlnévvel és eléréssel (nekem a dropboxomban van, mint látszik).
Ha a 15 menüt választod, utána már menni fog sima bash V6 paranccsal is

Nem elérhető androidstar14

• PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #4511 Dátum: 2011, 10 15, 09:08:46 »
Sziasztok.valaki tudna küldeni egy alap 2.2-es rom linket,amit odinnal felrakok, és  amire ezt fel tudom rakni a recoveryböl:SGM-froyo-BETA3.3_NorboszEdit.Felraktam egy 2.2-est,de nem lehet factory resetet csinàlni.Semmit sem lehet a recoveryben.Ilyeket ir ki :Can't mount/ dev/st 16 vagy 17.Többször is ujraraktam.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #4512 Dátum: 2011, 10 15, 10:52:57 »
Sziasztok.valaki tudna küldeni egy alap 2.2-es rom linket,amit odinnal felrakok, és  amire ezt fel tudom rakni a recoveryböl:SGM-froyo-BETA3.3_NorboszEdit.Felraktam egy 2.2-est,de nem lehet factory resetet csinàlni.Semmit sem lehet a recoveryben.Ilyeket ir ki :Can't mount/ dev/st 16 vagy 17.Többször is ujraraktam.

Ott nem a rommal van baj hanem a felrakási sorrendel...ha így csinálod ahogy mondom akkor jó lesz...először odinnal pakolj fel egy i5700 LK2.08 PDA-t,i570XXJH1-ot (.tar One Package) majd egy I570XXJH6-ot (.tar One Package) és ez után recoveryből mehet a Norbosz ROM így ebben a sorrendben működnie kell
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

« Reply #4513 Dátum: 2011, 10 15, 12:45:16 »
Köszi DJBIG.Megpróbáltam,de nem jött be a recovery.

« Reply #4514 Dátum: 2011, 10 15, 12:52:09 »
Sziasztok.Valakit tudna küldeni egy rom letöltö linket amit odinnoyal felrakok és a recoveryböl fel tudom rakni a yonip kernelt?

« Reply #4515 Dátum: 2011, 10 15, 16:27:17 »
Köszönöm DjBIG.Végre sikerült.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4516 Dátum: 2011, 10 16, 23:24:02 »
Köszönöm DjBIG.Végre sikerült.

szívesen  :ima: :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4517 Dátum: 2011, 10 19, 22:18:04 »
Sziasztok! Rég frissítettem a főzött romot és sok program frissült is mostanában, az su is többek között, így elkészítettem a legújabb frissített 3.6-os modx rombol az én főzésem. Változások előző verzióhoz képest, hogy jelenleg minden app naprakész, su is a legfrissebb van rajta és tökéletesen működik. Yonip Final-3D Rev.04 16Bpp kernelét integráltam bele ami elég gyors és stabil. Bár mint majdnem minden 2.2-es romnál ennél is előfordulnak néha fagyások, meg első market használat után mikor kilépsz a marketből újraindul a telefon, de ez nekem csak egyszer fordult elő, azóta nem. Sajnos tökéletes rom továbbra sincs 2.2 romok terén, de aki a legfrisebb programokat szeretné használni és gyors rendszerre vágyik ajánlom neki ezt. Az aláírásomban lévő linkről letölthető a rom.

Nem elérhető eftepe

• PDA: Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: 4.2.2 I9195XXUAMJ1
« Reply #4518 Dátum: 2011, 10 28, 10:23:05 »
Sziasztok! Rég frissítettem a főzött romot és sok program frissült is mostanában, az su is többek között, így elkészítettem a legújabb frissített 3.6-os modx rombol az én főzésem. Változások előző verzióhoz képest, hogy jelenleg minden app naprakész, su is a legfrissebb van rajta és tökéletesen működik. Yonip Final-3D Rev.04 16Bpp kernelét integráltam bele ami elég gyors és stabil. Bár mint majdnem minden 2.2-es romnál ennél is előfordulnak néha fagyások, meg első market használat után mikor kilépsz a marketből újraindul a telefon, de ez nekem csak egyszer fordult elő, azóta nem. Sajnos tökéletes rom továbbra sincs 2.2 romok terén, de aki a legfrisebb programokat szeretné használni és gyors rendszerre vágyik ajánlom neki ezt. Az aláírásomban lévő linkről letölthető a rom.

Hogy muzsikált az elmúlt napokban a ROM-od? Volt lefagyás újra indulás?

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4519 Dátum: 2011, 10 28, 21:38:15 »
Hogy muzsikált az elmúlt napokban a ROM-od? Volt lefagyás újra indulás?

Sajnos van/volt. Youtube ha rámegyek alapból lefagy,market néha csak, másnál nem tapasztaltam fagyást. De sajnos egyelőre ezekkel nem tudok mit kezdeni, kernelek egyre rosszabbak amiket készítenek, régi kernel meg ha bele integrálom hibát okoz neki a pár új cucc ami a romba van építve. Tehát vagy egy régi romot tudnék folyamatosan frissíteni,vagy újból tudok kisebb fagyásokkal működő romot készíteni. Sajnos ez is a kernel miatt van, amit nem én készítek, én csak belefőzöm. De reméljük adódik alkalom és készül valami jó kernel a következő hónapokba. Új rommal egyelőre nem jelentkezem,majd ha lesz fejlesztés akkor. Kernelt lehet amúgy rajta cserélgetni,recoveryvel,de előtte wipe dalvik cache kötelező! :)

Nem elérhető LetoAtreides

• PDA: SamsungGalagy Spica
  • PDA ROM: I570EXXJE4
« Reply #4520 Dátum: 2011, 10 30, 20:01:59 »
Sziasztok.

Nekem jelenleg a következő configom van:
Android version: 2.2.1
Baseband version: I570EXXJD1
Kernel version: 2.6.32.9 (root@up-VirtualBox)
Mod version: CyanogenMod-6.1.1-Spica-alpha8.4
Build number: HP Krnl-2.6.32.9 V13 FinaL eXtreme 16BPP

És van egy olyan gondom, hogy felraktam pár GPS Teszt programot és mindegyik azt mutatja, hogy látja a GPS műholdakat, de mintha egyikhez sem tudna kapcsolódni. És ezért a helyzetemet sem szokta pontosan belőni a teló, hanem mindig egy nagy sugarú körbe tesz.

Látott már valaki ilyet? Van rá megoldás?

Előre is köszi a segítséget.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4521 Dátum: 2011, 10 30, 22:00:22 »
Sziasztok.

Nekem jelenleg a következő configom van:
Android version: 2.2.1
Baseband version: I570EXXJD1
Kernel version: 2.6.32.9 (root@up-VirtualBox)
Mod version: CyanogenMod-6.1.1-Spica-alpha8.4
Build number: HP Krnl-2.6.32.9 V13 FinaL eXtreme 16BPP

És van egy olyan gondom, hogy felraktam pár GPS Teszt programot és mindegyik azt mutatja, hogy látja a GPS műholdakat, de mintha egyikhez sem tudna kapcsolódni. És ezért a helyzetemet sem szokta pontosan belőni a teló, hanem mindig egy nagy sugarú körbe tesz.

Látott már valaki ilyet? Van rá megoldás?

Előre is köszi a segítséget.

nos elöször is mik azok a GPS tesztelő progik?:)

« Reply #4522 Dátum: 2011, 10 30, 23:29:52 »

nos elöször is mik azok a GPS tesztelő progik?:)

GPS Status, GPS Test

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4523 Dátum: 2011, 10 31, 09:24:40 »
GPS Status, GPS Test

Megmondom őszintén hogy ezek a GPS tesztelő programok nagy marhaságok (előbb próbáltam ki őket)...miért nem Navigációs progival próbálod ki? annál jobban nem teszteli le semmi és onnan fogod tudni megállapítani hogy mennyire pontos...nekem is valami orbitális baromságokat írtak ki a teszterek igaz nagyon nem is értek hozzájuk de a navigációm 3 méteres pontossággal irányít...és elégé hamar meg vannak a műholdak is :)

« Reply #4524 Dátum: 2011, 11 04, 13:07:48 »
Megmondom őszintén hogy ezek a GPS tesztelő programok nagy marhaságok (előbb próbáltam ki őket)...miért nem Navigációs progival próbálod ki? annál jobban nem teszteli le semmi és onnan fogod tudni megállapítani hogy mennyire pontos...nekem is valami orbitális baromságokat írtak ki a teszterek igaz nagyon nem is értek hozzájuk de a navigációm 3 méteres pontossággal irányít...és elégé hamar meg vannak a műholdak is :)
Okkkkéééééé....
Én voltam a béna. :D Müxik ez csak ki kellett menni a szabadba. :D:D:D:D