2024, 11 28, 15:42:58
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419236 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető johny_JDM

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: Gyári 2.3.3+flash
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4525 Dátum: 2011, 11 04, 13:45:20 »
Tedd fel a FasterFix nevű programot.
Betudod állítani, hogy honnan keressen műhold jelet.
pl a magyar az asszem a hu.pool.ntp.org

nálam 5perces keresési időt lerövidítette 1 percre. mindenkinek ajánlom :D

Nem elérhető hubertus999

• PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: SpicaGen Mod Beta2.1 Basic Edition v1.4+YONIP Final-3D
« Reply #4526 Dátum: 2011, 11 06, 10:18:37 »
johny_JDM - Ott a pont a GPS kérdésre, ugyan ezzel a megoldással használom a gps-t a spicámon, mire betöltögeti a google navi. az útvonalat, már ott a műhold... észre sem vehető, hogy keresgél. Bőven fél perc alatt talál csatit. Ui.:A google navigáció veri az iGot és ráadásul ingyenes. Persze nemárt hozzá a mobilnet, de ha van hely és türelem letépni az offline térképet, még az sem kell és tökéletesen navigál.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #4527 Dátum: 2011, 11 06, 13:07:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
johny_JDM - Ott a pont a GPS kérdésre, ugyan ezzel a megoldással használom a gps-t a spicámon, mire betöltögeti a google navi. az útvonalat, már ott a műhold... észre sem vehető, hogy keresgél. Bőven fél perc alatt talál csatit. Ui.:A google navigáció veri az iGot és ráadásul ingyenes. Persze nemárt hozzá a mobilnet, de ha van hely és türelem letépni az offline térképet, még az sem kell és tökéletesen navigál.

Személy szerint nekem nem kell a Fix...így is 1-2 perc alatt van holdam iGO-val...hubertus legközelebb "idéz" gomb.köszöntem :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hubertus999

« Reply #4528 Dátum: 2011, 11 06, 13:12:41 »
Mivel előző hozzászólás volt, fölöslegesnek tartottam az idézetet.-off Egyébként tart már valahol a 2.2 véglegesítése, vagy marad a bétatesztelés ezerrel ? Még nem találtam meg a tökéletes összeállítást...

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4529 Dátum: 2011, 11 06, 13:22:29 »
Mivel előző hozzászólás volt, fölöslegesnek tartottam az idézetet.-off Egyébként tart már valahol a 2.2 véglegesítése, vagy marad a bétatesztelés ezerrel ? Még nem találtam meg a tökéletes összeállítást...

kicsit le vagy maradva :D már vannak normális 2.2-es romok amik nem béták és minden működik.én csak a 2.3-as kamerára várok :D fa..om amióta feltettem a 2.3-at azóta egyre többször használnám a kamerát xD elötte meg hónapokig semmi :D Mostanság a 2.3-asok vannak erőszakosan béta állapotban
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hubertus999

« Reply #4530 Dátum: 2011, 11 06, 13:52:54 »
Azért annyira nem vagyok lemaradva, Norbosz romjait rendszeresen követem, viszont valahogy mindíg visszatérek a Spicagenmod beta 2.1 hez ami azért már nem mai darab.. persze minden működik tökéletesen viszont bármilyen kernelt teszek rá, van hogy reggel lehúzom töltőről és délután már csipog hogy lemerült. Persze vannak kivételek, viszont a sebesség rovására és az sem elhanyagolható szempont.. 2.3at feltettem kipróbálásra de mivel rendszeresen használom a kamerát így várom a fejleményeket.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4531 Dátum: 2011, 11 06, 16:46:13 »
Azért annyira nem vagyok lemaradva, Norbosz romjait rendszeresen követem, viszont valahogy mindíg visszatérek a Spicagenmod beta 2.1 hez ami azért már nem mai darab.. persze minden működik tökéletesen viszont bármilyen kernelt teszek rá, van hogy reggel lehúzom töltőről és délután már csipog hogy lemerült. Persze vannak kivételek, viszont a sebesség rovására és az sem elhanyagolható szempont.. 2.3at feltettem kipróbálásra de mivel rendszeresen használom a kamerát így várom a fejleményeket.

hát az aksi idő mint tudjuk igen csak használat kérdése...átlagban folyamatos 3G-vel 1 nap-annélkül kicsit több de hozzá kell tennem hogy nem gyári aksim van hanem csak egy 1200mAh-ás

Nem elérhető eftepe

• PDA: Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: 4.2.2 I9195XXUAMJ1
« Reply #4532 Dátum: 2011, 11 06, 18:45:29 »
kicsit le vagy maradva :D már vannak normális 2.2-es romok amik nem béták és minden működik.én csak a 2.3-as kamerára várok :D fa..om amióta feltettem a 2.3-at azóta egyre többször használnám a kamerát xD elötte meg hónapokig semmi :D Mostanság a 2.3-asok vannak erőszakosan béta állapotban

Akkor én is le vagyok maradva :shock:
Melyik a szerinted jó 2.2-es rom ? Már nagyon szeretnék ilyet, mert kezdem unni a sok rosszabbnál rosszabb rom-ot :'(

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4533 Dátum: 2011, 11 07, 08:40:43 »
Akkor én is le vagyok maradva :shock:
Melyik a szerinted jó 2.2-es rom ? Már nagyon szeretnék ilyet, mert kezdem unni a sok rosszabbnál rosszabb rom-ot :'(

Amit bátran merek ajánlani SGM-froyo Beta 3.5 <-- igaz ez még béta de bitang jó , a Norbosz féle Romok is jók de például SGM froyo BETA 3.6 Norbosz Edit a saját kernelénél nem működöt az usb storage,Feltolsz egy Yonip kernelt v.12B-t például akkor eléggé gyors és tabil lesz.De igazából ha nem fontos a kamera meg a tájolás szenzor akkor inkább a 2.3-at ajánlom ;) ami fent van nekem arról a 2.3 topickban találsz leírás hogy mit tud.olvasd át ha gondolod és gondolkoz :D

Nem elérhető eftepe

• PDA: Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: 4.2.2 I9195XXUAMJ1
« Reply #4534 Dátum: 2011, 11 10, 09:13:28 »
Amit bátran merek ajánlani SGM-froyo Beta 3.5 <-- igaz ez még béta de bitang jó , a Norbosz féle Romok is jók de például SGM froyo BETA 3.6 Norbosz Edit a saját kernelénél nem működöt az usb storage,Feltolsz egy Yonip kernelt v.12B-t például akkor eléggé gyors és tabil lesz.De igazából ha nem fontos a kamera meg a tájolás szenzor akkor inkább a 2.3-at ajánlom ;) ami fent van nekem arról a 2.3 topickban találsz leírás hogy mit tud.olvasd át ha gondolod és gondolkoz :D
Köszi az ötleteket.
Lenne 2 kérdésem.
- Miért a Yonip 12B ajánlod? Az újabbak nem olyan jók?
- Jól tudom, hogy a 2.3 nál a BT nem müxik még? Nekem ez nagyon fontos mert sokat autózom és utálok büntetést fizetni a közegnek :D

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4535 Dátum: 2011, 11 10, 10:23:13 »
Köszi az ötleteket.
Lenne 2 kérdésem.
- Miért a Yonip 12B ajánlod? Az újabbak nem olyan jók?
- Jól tudom, hogy a 2.3 nál a BT nem müxik még? Nekem ez nagyon fontos mert sokat autózom és utálok büntetést fizetni a közegnek :D

Mert eléggé gyors és stabil persze az újjabb kernelek is jók nekem személy szerint ez vált be és sajnos igaz BT Audio nem működik :(

Nem elérhető frivo

• PDA: samsung galaxy spica
  • PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.3-LW.v2.1-by-Dude
« Reply #4536 Dátum: 2011, 11 10, 21:25:15 »
Üdv skacok! Basszus, én nemtudom mi a hiba, de nekem rengeteget fagy a 2.2rom-om! A legutóbbi norbosz pack van fent (még ő segített telepíteni online MSN-en) :-D  ,  censored a , szép a cucc, de ugyanolyan fagyós mint az eddigi összes :-(  Lehet visszateszem vmalyik 2.1et, de azt nemtudom melyiket érdemes? Nekem leginkább az lenne fontos , hogy tudjak telepíteni SD karira , ez hogy oldható meg 2.1en ? A többi nem számít, sajna nem lesz olyan szép stb, de legalább stabil :-D Sz'al mit toljak fel szerintetek, és mi a megoldás? Köszi , cső!

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4537 Dátum: 2011, 11 10, 22:59:26 »
Üdv skacok! Basszus, én nemtudom mi a hiba, de nekem rengeteget fagy a 2.2rom-om! A legutóbbi norbosz pack van fent (még ő segített telepíteni online MSN-en) :-D  ,  censored a , szép a cucc, de ugyanolyan fagyós mint az eddigi összes :-(  Lehet visszateszem vmalyik 2.1et, de azt nemtudom melyiket érdemes? Nekem leginkább az lenne fontos , hogy tudjak telepíteni SD karira , ez hogy oldható meg 2.1en ? A többi nem számít, sajna nem lesz olyan szép stb, de legalább stabil :-D Sz'al mit toljak fel szerintetek, és mi a megoldás? Köszi , cső!

Hali az 2.1-et semmiféle képpen ne tedd mivel azzal NEM oldható meg az app2sd...nekem az SGM 3.5 tetszett a legjobban...nagyon keveset fagyizik...Go Launcher-el viszont eddig nekem egyáltalán nem fagyott...3 hónapja használom kb...ha jófrmán csak az app2sd és a telefonálás számít akkor 2.3 andróót tudom ajánlani az egyáltalán nem fagy stabil,gyors csak nincs kamera,BT audio,3d encoding,senzor :)

Nem elérhető frivo

« Reply #4538 Dátum: 2011, 11 11, 16:02:10 »
Hali az 2.1-et semmiféle képpen ne tedd mivel azzal NEM oldható meg az app2sd...nekem az SGM 3.5 tetszett a legjobban...nagyon keveset fagyizik...Go Launcher-el viszont eddig nekem egyáltalán nem fagyott...3 hónapja használom kb...ha jófrmán csak az app2sd és a telefonálás számít akkor 2.3 andróót tudom ajánlani az egyáltalán nem fagy stabil,gyors csak nincs kamera,BT audio,3d encoding,senzor :)

Néha navizok (IGO) meg netezés,böngészés, skype stb a fontos. Játszani nemigen szoktam. Inkábg SportsTracker és egyéb GPS progikat használok. Böngészés közben szokott rendszerint megfagyni, nameg facebook, sokszor nem a beállított csengőhang szól bizonyos hívóknál ... Elfogy a ram vagy nemtom, de néha kvára lelassul! Most kivettem a pipát a samdroidtools-on belül az apps2sd-n belül a move to sd dalvik cache-ról , és mintha kicsit jobb lenne. Bár igy meg lényegesen kevesebb lett a belső tárhelyem. Nemtom , lehet gagyi az SD karim , hiába 4 giga, ha valami noname lassu szar...  Van 1 Kingsot 2 gigásom, lehet befogom azt, hátha ilyen gondok vannak. Kisérletezni nem akarok, meg annyira nem is vágom ezt a telefon témát :-D , ugyhogy írhatnátok pár ötletet! Amugy fa*za ez a 3.6os norbosz rom, tettszik. A fagyáson kivül (ami nem is bizti hogy a rom bugja) néha a marketnél hal meg, és a bluetoothon nem tudok fogadni, csak küldeni file-t !

Blade96

• Vendég
« Reply #4539 Dátum: 2011, 11 11, 19:23:10 »
Néha navizok (IGO) meg netezés,böngészés, skype stb a fontos. Játszani nemigen szoktam. Inkábg SportsTracker és egyéb GPS progikat használok. Böngészés közben szokott rendszerint megfagyni, nameg facebook, sokszor nem a beállított csengőhang szól bizonyos hívóknál ... Elfogy a ram vagy nemtom, de néha kvára lelassul! Most kivettem a pipát a samdroidtools-on belül az apps2sd-n belül a move to sd dalvik cache-ról , és mintha kicsit jobb lenne. Bár igy meg lényegesen kevesebb lett a belső tárhelyem. Nemtom , lehet gagyi az SD karim , hiába 4 giga, ha valami noname lassu szar...  Van 1 Kingsot 2 gigásom, lehet befogom azt, hátha ilyen gondok vannak. Kisérletezni nem akarok, meg annyira nem is vágom ezt a telefon témát :-D , ugyhogy írhatnátok pár ötletet! Amugy fa*za ez a 3.6os norbosz rom, tettszik. A fagyáson kivül (ami nem is bizti hogy a rom bugja) néha a marketnél hal meg, és a bluetoothon nem tudok fogadni, csak küldeni file-t !

Szia! Én ezt használom, nagyon jó, nem fagyott még be egyszer sem, és nem lassult be Nem az eredeti, mert egy téma van ráhúzva.You are not allowed to view links. Register or Login  Fel van rakva hozzá az all to ext2 és így nagyon gyors.

Nem elérhető frivo

« Reply #4540 Dátum: 2011, 11 11, 20:11:50 »
cső, magyar nyelvű ? simán feltolom memkarira, és onnan telepítem ? Gondolom ennyi, meg wipe cache, ez menni fog önállóan is :-D Ja és mi az az alltoext2 ??? nekem ex2 be van minden asszem

Blade96

• Vendég
« Reply #4541 Dátum: 2011, 11 11, 20:33:31 »
cső, magyar nyelvű ? simán feltolom memkarira, és onnan telepítem ? Gondolom ennyi, meg wipe cache, ez menni fog önállóan is :-D Ja és mi az az alltoext2 ??? nekem ex2 be van minden asszem

Szia! Igen magyar nyelvű. Igen felmásolod és telepíted, majd wipe cache! Ha minden ext2-be van akkor nem kell semmi :D

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4542 Dátum: 2011, 11 11, 21:48:56 »

a GPS működik 2.3-on Fixer-el 1-2 perc alatt van holdad :)

Nem elérhető mersich

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.2_update
« Reply #4543 Dátum: 2011, 11 12, 12:54:52 »
Azt a Fixert honnan lehet letölteni? :)

Nem elérhető ghostpc

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: SamsungGalaxySpica
  • PDA ROM: Cyanogen
« Reply #4544 Dátum: 2011, 11 12, 14:38:05 »
Azt a Fixert honnan lehet letölteni? :)
A Marketen nézted már?FasterFix... ;)Ha ijgót elindítod vagy más navit csak akkor fut a háttérben,nekem mire betölt van jel    :taps: még beltéren is.A beállításoknál át kell állítani a servert erre:hu.pool.ntp.org

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #4545 Dátum: 2011, 11 15, 16:17:36 »
A Marketen nézted már?FasterFix... ;)Ha ijgót elindítod vagy más navit csak akkor fut a háttérben,nekem mire betölt van jel    :taps: még beltéren is.A beállításoknál át kell állítani a servert erre:hu.pool.ntp.org

Ez manuálisan is átírható a gps config fájlban. Ez alapján tölti le a helyes A-GPS adatokat a telefon. Ha vannak adataid baromi gyorsan csatlakozik a holdakra. Adatok letöltésére pl. tökéletes a GPS Status program.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Ben2488

• PDA: LG G2 D802 ;Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000)
  • PDA ROM: CarbonROM ,Stock*Root*
« Reply #4546 Dátum: 2011, 11 17, 21:50:43 »
Sziasztok :)  Nem tudja valaki, hogy honnan lehet megszerezni a "SGM-froyo Beta 3.5" ROM-ot ? :)
Köszi :)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4547 Dátum: 2011, 11 18, 06:56:19 »
Sziasztok :)  Nem tudja valaki, hogy honnan lehet megszerezni a "SGM-froyo Beta 3.5" ROM-ot ? :)

:google2:

Nem elérhető Ben2488

• PDA: LG G2 D802 ;Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000)
  • PDA ROM: CarbonROM ,Stock*Root*
« Reply #4548 Dátum: 2011, 11 18, 17:48:53 »

Igen köszi :ok:, ha megtaláltam volna Google-n akkor nyilván nem kérdezem meg csak a hecc kedvéért, hogy hol van.  ;) 

de ha neked többet segít  :google2: akkor kisegíthetnél engem is . :)
Köszi

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #4549 Dátum: 2011, 11 18, 20:20:10 »
Igen köszi :ok:, ha megtaláltam volna Google-n akkor nyilván nem kérdezem meg csak a hecc kedvéért, hogy hol van.  ;) 

de ha neked többet segít  :google2: akkor kisegíthetnél engem is . :)
Köszi
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login