Köszönöm Norbosz a válaszodat, hétvégén kipróbálom.
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Ahogyan ígértem a hétvégén feltettem Norbosz új ROM-ját. Most leírnám a tapasztalataimat.
Először is Nekem tetszik, de...
Van egy két dolog ami nekem nem úgy működik ahogy kéne. Nekem többször újraindult.
. Nem teljes reboot csak a boot animáció és pin bekérés. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mindig akkor tette ezt amikor a kezemben volt a telefon és valamit csesztettem rajta. Ez sem jó de jobb mint ha a zsebembe várná a pin kódot. Lehet, hogy marhaság,
de talán az internal memory fogyott el. ezen most megpróbáltam segíteni azzal, hogy feltettem az AutoKiller Memory Optimizer-t. Ezzel most 50-60 MB szabad helyem van mindig, és eddig nem volt rebootom. Van még egy dolog ami számomra érthetetlen ez óra. Eddig mindig az automatikus beállítást használtam és nem volt vele gond, most 1 órával kevesebbet mutat. Ha az óra beállítással korrigáltam akkor a következő újra indítással vissza állt a rossz időre. Nem értem de, most az időzóna állítással úgy tűnik, hogy megoldódott ez is. Többen dicsérték a Go Launchert és valóban nagyon meggyőző, de nagyon sok helyet foglal a memóriában (10-12 MB).
Hát ennyi a jelenlegi tapasztalatom.