2024, 11 28, 19:48:43
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419253 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo Nextgen
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4400 Dátum: 2011, 07 22, 15:32:30 »
Mért nem tudom meg nézni azt a videót amit fel veszek?  >:(

A másik meg ha veszek fel videót befagy, újra kell indítanom a telót hogy tudjam használni a fényképezőt.
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gerahun

• PDA: Samsung Galaxy Spica GT-i5700
  • PDA ROM: I570EXXJH7+LukiqqV8dAIO +intercept3D +Yonip V9BFS+CM8.3.2
« Reply #4401 Dátum: 2011, 07 24, 01:49:32 »
Sziasztok nem tudom itt kérdezték-e már hogy mit tegyek ha ezt írja ki: nem sikerült a telepítés az usb-háttértáron vagy az sd-kártyán.

Nem elérhető eftepe

• PDA: Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: 4.2.2 I9195XXUAMJ1
« Reply #4402 Dátum: 2011, 07 25, 08:05:47 »
Köszönöm Norbosz a válaszodat, hétvégén kipróbálom.

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

Ahogyan ígértem a hétvégén feltettem Norbosz új ROM-ját. Most leírnám a tapasztalataimat.
Először is Nekem tetszik, de...
Van egy két dolog ami nekem nem úgy működik ahogy kéne. Nekem többször újraindult. :(. Nem teljes reboot csak a boot animáció és pin bekérés. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mindig akkor tette ezt amikor a kezemben volt a telefon és valamit csesztettem rajta. Ez sem jó de jobb mint ha a zsebembe várná a pin kódot. Lehet, hogy marhaság, :oops: de talán az internal memory fogyott el. ezen most megpróbáltam segíteni azzal, hogy feltettem az AutoKiller Memory Optimizer-t. Ezzel most 50-60 MB szabad helyem van mindig, és eddig nem volt rebootom. Van még egy dolog ami számomra érthetetlen ez óra. Eddig mindig az automatikus beállítást használtam és nem volt vele gond, most 1 órával kevesebbet mutat. Ha az óra beállítással korrigáltam akkor a következő újra indítással vissza állt a rossz időre. Nem értem de, most az időzóna állítással úgy tűnik, hogy megoldódott ez is. Többen dicsérték a Go Launchert és valóban nagyon meggyőző, de nagyon sok helyet foglal a memóriában (10-12 MB).
Hát ennyi a jelenlegi tapasztalatom.

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4403 Dátum: 2011, 07 25, 09:42:32 »
Ahogyan ígértem a hétvégén feltettem Norbosz új ROM-ját. Most leírnám a tapasztalataimat.
Először is Nekem tetszik, de...
Van egy két dolog ami nekem nem úgy működik ahogy kéne. Nekem többször újraindult. :(. Nem teljes reboot csak a boot animáció és pin bekérés. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mindig akkor tette ezt amikor a kezemben volt a telefon és valamit csesztettem rajta. Ez sem jó de jobb mint ha a zsebembe várná a pin kódot. Lehet, hogy marhaság, :oops: de talán az internal memory fogyott el. ezen most megpróbáltam segíteni azzal, hogy feltettem az AutoKiller Memory Optimizer-t. Ezzel most 50-60 MB szabad helyem van mindig, és eddig nem volt rebootom. Van még egy dolog ami számomra érthetetlen ez óra. Eddig mindig az automatikus beállítást használtam és nem volt vele gond, most 1 órával kevesebbet mutat. Ha az óra beállítással korrigáltam akkor a következő újra indítással vissza állt a rossz időre. Nem értem de, most az időzóna állítással úgy tűnik, hogy megoldódott ez is. Többen dicsérték a Go Launchert és valóban nagyon meggyőző, de nagyon sok helyet foglal a memóriában (10-12 MB).
Hát ennyi a jelenlegi tapasztalatom.

Az újraindításra nem tudok mit mondani,én még nem találkoztam vele. Előfordulhat hogy egy program okozza, régebben más romokkal nekem is volt ilyen amit írsz. Autokillert kár használni, mivel ha a vokus azaz nem a hp-s romot raktad fel abba ott van az ssswitch és abban eleve van minfree nevü cucc amit beállíthatsz és kilövi az appokat. Ha meg hp-s változatot raktad fel annak meg a kernele úgy van megcsinálva hogy még 20Mb free memóriával is vígan gyorsan elmegy. Go launcher-t inkább a tudása miatt tettem bele, nekem annyira nem mérvadó hogy 10-12mb-ot el eszik a memóriából. Ha rámegyek a go launcher utolsó ablakára a most fut nevezetűre hogy lőjje ki az appokat akor 73mb free memóriám lesz mindig, de volt már hogy 80mb is volt. launcher pronál is 73mb free körül voltam. Óra az nekem is meg mindenkinél kicsit elvan cseszve sajnos, én úgy szoktam hogy átállítom az időzónát mondjuk +3 órára, majd vissza állítom +1 órára és utána nyomom meg az automatikus beállítást, ekkor már rendesen beáll az óra nekem és nem állítódik el.

Nem elérhető eftepe

• PDA: Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: 4.2.2 I9195XXUAMJ1
« Reply #4404 Dátum: 2011, 07 25, 16:43:28 »
Az újraindításra nem tudok mit mondani,én még nem találkoztam vele. Előfordulhat hogy egy program okozza, régebben más romokkal nekem is volt ilyen amit írsz. Autokillert kár használni, mivel ha a vokus azaz nem a hp-s romot raktad fel abba ott van az ssswitch és abban eleve van minfree nevü cucc amit beállíthatsz és kilövi az appokat. Ha meg hp-s változatot raktad fel annak meg a kernele úgy van megcsinálva hogy még 20Mb free memóriával is vígan gyorsan elmegy. Go launcher-t inkább a tudása miatt tettem bele, nekem annyira nem mérvadó hogy 10-12mb-ot el eszik a memóriából. Ha rámegyek a go launcher utolsó ablakára a most fut nevezetűre hogy lőjje ki az appokat akor 73mb free memóriám lesz mindig, de volt már hogy 80mb is volt. launcher pronál is 73mb free körül voltam. Óra az nekem is meg mindenkinél kicsit elvan cseszve sajnos, én úgy szoktam hogy átállítom az időzónát mondjuk +3 órára, majd vissza állítom +1 órára és utána nyomom meg az automatikus beállítást, ekkor már rendesen beáll az óra nekem és nem állítódik el.

Jelenleg a HP 10b-t használom. ezzel sajnos estére a 36 MB a szabad memóriám. A Te korábbi ROM-odnál a VOKU 1.1 et használtam. Ennél a kernelnél nekem sem volt soha memória problémám (60-70 MB között volt mindig). Próbáltam egyszer az 1.8-al az nem jött be nekem. A régi romodat a bluetooth headset-es probléma miatt cseréltem le. A mostani nagyon tetszik de az IGO néha "kiugrik" :(. Ha van ötleted mit tegyek, szívesen kipróbálom.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #4405 Dátum: 2011, 07 25, 21:17:51 »
Nemrég frissítettem az Android Marketet a legújabb verzióra, és gondoltam megosztom a véleményem róla. Főként, hogy Náhó egy kis cikket is írt róla, és bátorított mindenkit, hogy ossza meg a tapasztalatait.
Először is a kezelőfeküket annyira átalakult, hogy az elején alig tudtam kiismerni magam rajta. A kijelzőn a korábbinál sokkal több hasznos információt láthatunk, ha rájövünk végre, hogy mi fán terem az új winmo Metro UI-jére megszólalásig haonló kezelőfelület. Az első indítás nagyon döcögősen ment, de a végére egészen összeállt a rendszer. Összességében nem rossz, csak furcsa a régi után.
Sajnos a filmkölcsönzés és a könyvvásárlás nem működik itthon, de az igazat megvallva engem ez a része nem is érdekel.
Asszem ennyi. Ha valaki nem bírja kivárni míg automatikusan települ a készülékére (mint én :) ) akkor You are not allowed to view links. Register or Login letöltheti a telepítő .apk fájlját.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #4406 Dátum: 2011, 07 26, 13:13:36 »
Nemrég frissítettem az Android Marketet a legújabb verzióra, és gondoltam megosztom a véleményem róla. Főként, hogy Náhó egy kis cikket is írt róla, és bátorított mindenkit, hogy ossza meg a tapasztalatait.
Először is a kezelőfeküket annyira átalakult, hogy az elején alig tudtam kiismerni magam rajta. A kijelzőn a korábbinál sokkal több hasznos információt láthatunk, ha rájövünk végre, hogy mi fán terem az új winmo Metro UI-jére megszólalásig haonló kezelőfelület. Az első indítás nagyon döcögősen ment, de a végére egészen összeállt a rendszer. Összességében nem rossz, csak furcsa a régi után.
Sajnos a filmkölcsönzés és a könyvvásárlás nem működik itthon, de az igazat megvallva engem ez a része nem is érdekel.
Asszem ennyi. Ha valaki nem bírja kivárni míg automatikusan települ a készülékére (mint én :) ) akkor You are not allowed to view links. Register or Login letöltheti a telepítő .apk fájlját.
Hmm, köszönjük a reviewt! Vajon 2.1-re is telepíthetem? mert hivatalosan csak 2.2 ill annál feljebb frissül.
Aláírás

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #4407 Dátum: 2011, 07 26, 13:23:33 »
Hmm, köszönjük a reviewt! Vajon 2.1-re is telepíthetem? mert hivatalosan csak 2.2 ill annál feljebb frissül.

Egy próbát megér, max ha nem működik törlöd a frissítést. Egyébként azt hittem, hogy 2.2-t használsz, de ahogy látom váltottál zte blade-re?
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #4408 Dátum: 2011, 07 26, 15:17:24 »
Egy próbát megér, max ha nem működik törlöd a frissítést. Egyébként azt hittem, hogy 2.2-t használsz, de ahogy látom váltottál zte blade-re?
Biza ^^ :D
Aláírás

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
« Reply #4409 Dátum: 2011, 07 26, 20:59:17 »
Horse Power V11 16BPP GamerExtreme--->You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető makii1992

• Navigáció / Navigation: típus
  • PDA: GT-I5700
  • PDA ROM: JH7 + CyanogenMod 8.3 + AlltoExt2 + Intercept 3D + YONIP Kernel CFS V.10A 24Bpp
« Reply #4410 Dátum: 2011, 07 26, 23:12:48 »
Hát kipróbáltam ezt a Horse Power V11 16BPP GamerExtreme kernelt de nem sok változást tapasztaltam. Mondjuk egy mod-x-es cyanogen modra raktam fel lehet nem kalappol vele azért nem érzem a változást. Vagy csak parasztvakítás az egész:S

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
« Reply #4411 Dátum: 2011, 07 27, 19:01:00 »
HP v11 nagyon sokat javított az Angry Birds Rio-n. A frissítés után fehér volt minden és most minden színes benne amint fel raktam :D

Nem elérhető slinkman

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: LG optimus 2X P990
  • PDA ROM: 2.2.2 Froyo
« Reply #4412 Dátum: 2011, 08 01, 21:37:02 »
sziasztok!

Tudnátok nekem valami megbízható gyors Stabil romot Spica-ra?? barátnőm használja a telefont szóval nem lényeg a játék! :) tudnátok linkeket küldeni.
előre is köszönöm!!!

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #4413 Dátum: 2011, 08 02, 06:54:53 »
sziasztok!

Tudnátok nekem valami megbízható gyors Stabil romot Spica-ra?? barátnőm használja a telefont szóval nem lényeg a játék! :) tudnátok linkeket küldeni.
előre is köszönöm!!!
Elsőre leginkább az utolsó 2.1-ek.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #4414 Dátum: 2011, 08 02, 11:55:21 »
A konfig, ami az adatlapomon van, június óta szépen megy.
Annyi a problémám, hogy a frissített rendszeralkalmazások (most pl. a Gmail, de a Maps is) mindig úgy indulnak, mintha először indítanám őket (üdvözlőszöveggel), ami elég idegesítő tud lenni. Tud valaki erre valami megoldást?

Nem elérhető Nedyxy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Spica i5700
  • PDA ROM: t-mobile 2.1 (az alap) ez legalább mindig stabil és minden működik.
« Reply #4415 Dátum: 2011, 08 02, 15:05:07 »
egy kicsit off , de : norbosz a romodba ugye a dolphin mini az alap browser de egyszerűen nem tudok rájönni hogy oldjam meg hogy ne jöjjön be folyton a google akármikor megnyitom betölti azt is pluszba.
és ha ráengedem mobil netre szeretném hogy csak arra mennyen amit meg nyitok.  a gyári böngésző így is tett ráadásul szerintem ez mást is csinál a neten mert hipp hopp plusz 1000 FT csúszott a számlámra : /
próbáltam kiszedni a régi romokból a gyári böngészőt de ha felrakom hibát ír ki honnan tudnám leszedni azt a böngészőt? vagy esetleg ezt rendesen beállítani h ne nyitogasson meg semmit?
előre is köszönöm !

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #4416 Dátum: 2011, 08 03, 12:44:13 »
A konfig, ami az adatlapomon van, június óta szépen megy.
Annyi a problémám, hogy a frissített rendszeralkalmazások (most pl. a Gmail, de a Maps is) mindig úgy indulnak, mintha először indítanám őket (üdvözlőszöveggel), ami elég idegesítő tud lenni. Tud valaki erre valami megoldást?
Megoldódott a probléma. A megoldás: Titanium Backuppal bele kell integrálni a ROMba a rendszerfrissítéseket.

Nem elérhető frivo

• PDA: samsung galaxy spica
  • PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.3-LW.v2.1-by-Dude
« Reply #4417 Dátum: 2011, 08 03, 17:52:32 »
Hallo mindenki! Kérdésem lenne:  Pár hónapja tettem fel Spicámra egy SpicagenMODfroyo beta2-t, többékevésbé elégedett is vok vele, de már kezdem kvára unni hogy fagy a  telefon. A legváratlanabb pillanatokban ....
Meg néha nem látom ki hív, meg nem társítja a beállított csengőhangot stb. Van vkinek infó, hogy mit érdemes helyette feltenni , vagy melyik a jelenlegi legstabilabb rendszer spicára ?!?!
Köszi!

Nem elérhető Szenya

• PDA: Samsung Galaxy Nexus, Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #4418 Dátum: 2011, 08 03, 21:21:20 »
Hallo mindenki! Kérdésem lenne:  Pár hónapja tettem fel Spicámra egy SpicagenMODfroyo beta2-t, többékevésbé elégedett is vok vele, de már kezdem kvára unni hogy fagy a  telefon. A legváratlanabb pillanatokban ....
Meg néha nem látom ki hív, meg nem társítja a beállított csengőhangot stb. Van vkinek infó, hogy mit érdemes helyette feltenni , vagy melyik a jelenlegi legstabilabb rendszer spicára ?!?!
Köszi!

Szia!
Keress a posztok között egy olyat amit Norbosz posztolt és a poszt aláírásában ott van 2 link ő rakta össze a romot szerintem elég jók gyorsak stabliak nem fagynak én a hp-s verziót ajánlanám! UI: ha mégnagyobb sebességet szeretnél akkor a samdroidon letudod tölteni a legújabb hp-s (Horse Power) kernelt amit ha még felraksz a Norbosz romjára akkor még gyorsabb lesz.

Nem elérhető frivo

• PDA: samsung galaxy spica
  • PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.3-LW.v2.1-by-Dude
« Reply #4419 Dátum: 2011, 08 04, 15:53:14 »
Nah, felpattintottam a ROM-ot, egyelőre nem rossz, bár van ami nem müxik sajna. Videót nekem sem vesz fel, totál kifagy tőle, visszanézni sem lehet, a fényképező jó! A T mobilos , műsorújság alkalmazás alatt  tudtam az előző verzióval nézni a web-tv-t. Most nem megy. Leszedtem találomra egy lejátszót (Mobo player) ezzel már képe van csak hang nincs, illetve van nagy sistergés :-D
egyelőre meguntam a kínlódást, majd próbálok másik lejátszót. ha vkinek van ötlete irja meg pls!
Üdv

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4420 Dátum: 2011, 08 04, 18:34:29 »
egy kicsit off , de : norbosz a romodba ugye a dolphin mini az alap browser de egyszerűen nem tudok rájönni hogy oldjam meg hogy ne jöjjön be folyton a google akármikor megnyitom betölti azt is pluszba.
és ha ráengedem mobil netre szeretném hogy csak arra mennyen amit meg nyitok.  a gyári böngésző így is tett ráadásul szerintem ez mást is csinál a neten mert hipp hopp plusz 1000 FT csúszott a számlámra : /
próbáltam kiszedni a régi romokból a gyári böngészőt de ha felrakom hibát ír ki honnan tudnám leszedni azt a böngészőt? vagy esetleg ezt rendesen beállítani h ne nyitogasson meg semmit?
előre is köszönöm !

Fura amit írsz, én ha net nélkül megnyitom a dolphint bejön a főablak (speed dial) és fölülre beírhatok bármit,nekem googlet nem hozza be alapnak. Ha sokallod a számlát kapcsold ki a képek betöltését, toolbox menü settings almenü és ott load images load in wifi. Olyat kizárt hogy csinálna hogy csak úgy magától bármit töltögetne vagy nyitogatna. Gyári böngészőt be linkeltem valamikor nem is annyira rég ilyen recoveryből telepíthető, de ha nem találod akkor privátba majd elküldöm újra, csak mai nap lehet csak este tudom.

Nah, felpattintottam a ROM-ot, egyelőre nem rossz, bár van ami nem müxik sajna. Videót nekem sem vesz fel, totál kifagy tőle, visszanézni sem lehet, a fényképező jó! A T mobilos , műsorújság alkalmazás alatt  tudtam az előző verzióval nézni a web-tv-t. Most nem megy. Leszedtem találomra egy lejátszót (Mobo player) ezzel már képe van csak hang nincs, illetve van nagy sistergés :-D
egyelőre meguntam a kínlódást, majd próbálok másik lejátszót. ha vkinek van ötlete irja meg pls!
Üdv
Videót nekem vesz is fel és vissza is játssza a benne lévő Es video player vagy quickpic. Fel ajánlja melyikbe nyissa meg. Én quickpicbe szoktam. Mobo player amugy a legjobb, én azt használom amikor nézek valamit a telefonon pl. sorozat, bár ez ritka. :)

Nem elérhető Logen9191

• Navigáció / Navigation: Samsung
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance - SGSA
« Reply #4421 Dátum: 2011, 08 15, 07:24:44 »
Szia!

A lépések:
1) Telefon download módba (hang le + kamera gomb+bekapcsoló gomb)

2) Odinba rakd fel a jh7-es romot, vagy a jh6-ost (jh7 letöltése: You are not allowed to view links. Register or Login)
Zip kicsomagol és benne vannak a file-ok.

JH7 esetén be kell rakosgatni az odin ablakba jobb oldalt "alul" a boot, csc, pda, phone részeket, benne van a file nevekbe hogy melyiket hova. (One package-t nem kell kipipálni), majd start és várasz amíg be nem kapcsola készülék pin kód beírásáig.
jh7 letöltése:

3) Vissza download módba, majd megint Odinba- a pda részbe lk2.08-at berakni (CSAK A PDA RÉSZHEZ, a többi ÜRES) majd megint, start! (várás stb...)
lk2.08 letöltése itt: You are not allowed to view links. Register or Login

4)
Majd Rom letöltése javaslom a mod+x romjait (ebben már benne van mindenféle tweak)
Letöltheted innen: You are not allowed to view links. Register or Login

Mivel kell neked az OC kernel ezért azt is le kell töltened.
Kernel letöltése: You are not allowed to view links. Register or Login

5) Telefon kikapcs, recovery menübe belépés (hang le + felvesz + letesz gomb nyomva tartása amíg meg nem látod a recovery-t)

6) Recoveryben:
wipe->data/cache(factory reset)
wipe->dalvic cache

Install any zip from sd kard->megkeresed a mod+x romját nyomsz rá egy ok-t majd megnyomod a home gombot(Házikó) és vársz amíg ki nem írja hogy készen van. majd ha kész van akkor
leave recovery->reboot to system

7) Ha bekapcsolt akkor ismételten kikapcsolod, hosszan kikapcsoló gomb, majd minden trükk nélkül újra bekapcsolod.
Nem kell megijedni automatán újra fog indulni minimum egyszer bootolás közben, majd, ha ismét felállt a rendszer akkor már sínen vagy.

Sziasztok!

És akkor mi van ha itt sem kapcsol már be? :/ Nagyon jó lenne ha valaki segitene valahogy...

Előre is Köszönöm!

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
« Reply #4422 Dátum: 2011, 08 15, 13:16:00 »
Sziasztok!

Rég voltam már itt, de most újra spicázok egy kicsit. :) Norbosz, nem tudnál csinálni egy újabb romot az új HP kernnellel, a mod x 6.2 alapjaira? :) Haveromnak felraktam az 5.7-es romod és nagyon jó, csak sehogy se akar felmenni az új HP kernel, folyamatosan azt írja, hogy bad file. :S
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4423 Dátum: 2011, 08 15, 16:10:42 »
Sziasztok!

Rég voltam már itt, de most újra spicázok egy kicsit. :) Norbosz, nem tudnál csinálni egy újabb romot az új HP kernnellel, a mod x 6.2 alapjaira? :) Haveromnak felraktam az 5.7-es romod és nagyon jó, csak sehogy se akar felmenni az új HP kernel, folyamatosan azt írja, hogy bad file. :S

Helló!

Tesztelés céljából készítettem egy hp v11-es romot a 6.2 modx alapra de hatalmas csalódás lett. Telefon van hogy magától kikapcsol csak aksi ki-be segít, telefonálás közben gyakran bontja a térerőt és a vonalat ezáltal, képernyő gyakran nem ébred fel első gombnyomásra és még sorolhatnám. A V10-es hp kernel 5.7 rommal szuperül ment nekem. Viszont a v12-es hp-t még nem próbáltam azt be integrálom a napokba a 6.2-es romba és meglátjuk.

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
« Reply #4424 Dátum: 2011, 08 15, 16:30:43 »
Helló!

Tesztelés céljából készítettem egy hp v11-es romot a 6.2 modx alapra de hatalmas csalódás lett. Telefon van hogy magától kikapcsol csak aksi ki-be segít, telefonálás közben gyakran bontja a térerőt és a vonalat ezáltal, képernyő gyakran nem ébred fel első gombnyomásra és még sorolhatnám. A V10-es hp kernel 5.7 rommal szuperül ment nekem. Viszont a v12-es hp-t még nem próbáltam azt be integrálom a napokba a 6.2-es romba és meglátjuk.
Eddig nekem nagyon stabil, bár marketről még semmit nem tudtam letölteni mert hibát ír ki, de megpróbálom kiküszöbölni. Addig is megosztom a romot. Beletettem a juwee ram script-t, az új kamera és átállítottam a gps servereket magyarra. Megosztom, hátha kell vkinek. A HP12-es kernel nincs benne, azt tegyétek fel külön. :)
Konvertáljátok át a fájlrendszert ext2-re!!!!
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login