2024, 11 28, 21:32:36
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419254 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető dudi85

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung spica
  • PDA ROM: jh7
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4375 Dátum: 2011, 07 17, 15:16:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Itt lehet jó kis rom-t összerakni magadnak :D bár nekem nem ment a market azon kívül minden ment.

Nem elérhető Nedyxy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Spica i5700
  • PDA ROM: t-mobile 2.1 (az alap) ez legalább mindig stabil és minden működik.
« Reply #4376 Dátum: 2011, 07 17, 15:32:20 »
Mivel nem egy friss romrol van szó ha még v5-ös hp-t használsz, célszerű clean installt csinálni és akkor tutira jó lesz a telepítés. Megpróbálhatod úgy is ahogy leírtam előző hsz.embe esabet-nek. Rád bízom, de a tuti a clean install,akkor tutira nem ragad be semmi. Amúgy mindkét esetben nullázza a telefon memóriát,szóval az appokat ígyis úgyis újra kell raknod.
Másik kérdésre a válasz, bemész beállítások -> wifi és hálózatok -> mobil hálózatok -> adatátvitel engedélyezve és itt kiveszed a pöttyöt onnan, onnantól nem megy fel mobilnetre. Ha pedig frissen installálod a romot célszerű előtte a simet kivenni a telefonból és úgy installálni, majd amikor második újraindítás is megvolt a telepített romnak, ugyanezt amit írtam bemész oda és kiveszed a pöttyöt és nem megy fel netre, majd teló kikapcs,sim vissza és bekapcs. Így egy deka adatforgalmat sem generál. Én így csinálom mikor épp nincs mobilnet előfizum.

köszi szépen. romod előtt allext2- kell ( a HP-kernel miatt) vagy csak simán a romot és felrakja az?: )
illetve eddig okés hogy ez így letiltja és semmi se megy fel a netre de akkor amíg ki nem veszem én se tudok felmenni még az ingyenes facere se : / szóval kénytelen vagyok kivenni és akkor erre arra ugy is rámegy.. : / valami olyan megoldás kéne hogy bejön bármilyen oldal de csak ha rámegyek azon kívül semmi sehol :S mert így gázos:  (

Nem elérhető dudi85

« Reply #4377 Dátum: 2011, 07 17, 15:32:39 »
na ez a jó cím XD

:D:D:D

Nem elérhető dudi85

« Reply #4378 Dátum: 2011, 07 17, 16:02:10 »
alkalmazáskezelőben nyomtam a marketre, letöltésekre, letöltéskezelőre cache törlést de semmi. market elindul kiválasztok egy programot rámegyek a letöltésre a my apps-nál kiírja hogy starting downloading majd hirtelen megáll és berakja a programot a listába mintha letöltöttem volna csak nem azt írja oda hogy installed hanem hogy free vagy x ft. szóval nem értem :( valaki aki tud segítsen. innen szedtem romot hozzá:

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4379 Dátum: 2011, 07 17, 17:52:56 »

köszi szépen. romod előtt allext2- kell ( a HP-kernel miatt) vagy csak simán a romot és felrakja az?: )
illetve eddig okés hogy ez így letiltja és semmi se megy fel a netre de akkor amíg ki nem veszem én se tudok felmenni még az ingyenes facere se : / szóval kénytelen vagyok kivenni és akkor erre arra ugy is rámegy.. : / valami olyan megoldás kéne hogy bejön bármilyen oldal de csak ha rámegyek azon kívül semmi sehol :S mert így gázos:  (

A végét nem teljesen értem mit akarsz mondani, de ha jól értelmezem akkor azt szeretnéd hogy egy gombnyomásra vagy legyen mobilnet vagy ne? Mert külön olyat nemlehet csinálni hogy facebook megy más meg nem. Ha viszont egy gombnyomásra szeretnéd megváltoztatni és nem akarsz belemenni ebbe a menübe akkor a spicagenmod settingsbe a felület menünél a kibővített widget nézet menübe betudod kapcsolni hogy a mobil adatátvitelt egy gombnyomásra kikapcsolhatóvá vagy bekapcsolhatóvá tegye. Ekkor csak a felső taskbart kell lehúzni és ott csak ráböksz a mobilnet ikonra és be és kikapcsolhatod. Más megoldást nem ismerek. Ext2 meg nem kell a rom előtt, a telepítés mindent magának csinál meg köztük az ext2-t is legyártja automatikusan.

alkalmazáskezelőben nyomtam a marketre, letöltésekre, letöltéskezelőre cache törlést de semmi. market elindul kiválasztok egy programot rámegyek a letöltésre a my apps-nál kiírja hogy starting downloading majd hirtelen megáll és berakja a programot a listába mintha letöltöttem volna csak nem azt írja oda hogy installed hanem hogy free vagy x ft. szóval nem értem :( valaki aki tud segítsen. innen szedtem romot hozzá:

Sajnos én itt egy normális romot se tudtam még össze főzni, valami bugja mindig volt.

Nem elérhető Nedyxy

« Reply #4380 Dátum: 2011, 07 17, 18:08:28 »
A végét nem teljesen értem mit akarsz mondani, de ha jól értelmezem akkor azt szeretnéd hogy egy gombnyomásra vagy legyen mobilnet vagy ne? Mert külön olyat nemlehet csinálni hogy facebook megy más meg nem. Ha viszont egy gombnyomásra szeretnéd megváltoztatni és nem akarsz belemenni ebbe a menübe akkor a spicagenmod settingsbe a felület menünél a kibővített widget nézet menübe betudod kapcsolni hogy a mobil adatátvitelt egy gombnyomásra kikapcsolhatóvá vagy bekapcsolhatóvá tegye. Ekkor csak a felső taskbart kell lehúzni és ott csak ráböksz a mobilnet ikonra és be és kikapcsolhatod. Más megoldást nem ismerek. Ext2 meg nem kell a rom előtt, a telepítés mindent magának csinál meg köztük az ext2-t is legyártja automatikusan.

köszi szépen még1x találtam megfelelő megoldást : ) az általános topikba bele is írtam mert nem éreztem ide valónak de hátha valakinek még szüksége lesz rá.
a romot meg amint lesz rá elég időm CI-vel együtt felrakom. :)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4381 Dátum: 2011, 07 17, 22:31:45 »
Egy észrevétel még így estére. Többen jelezték hogy ha simán wipe-olás után telepítik a romot, nem működik jól a market. Ezért azt javaslom nulláról telepítse a romot aki ki akarja próbálni. Mert valamiért az új market csak úgy működik. Nulláról telepítést meg már sok helyen leírták, annyi kiegészítést tennék hozzá hogy az odinban a debug only-t be kell pipálni, azon belül a pda formatot,mert az formázza vissza rfs-re a partíciókat, így 100% hogy nullázódik minden.

Nem elérhető esabet

• Navigáció / Navigation: WAYTEQ x990
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: I90000XXJVU, Gamerz+Semaphore
« Reply #4382 Dátum: 2011, 07 18, 08:00:50 »
Sziasztok. Nekem tiszta telepítés után sem akar letölteni a marketből. Újrahúztam, formattáltam a pda-t, volt mind a két wipe telepítés előtt, mégsem akar letölteni semmit. Valami ötlet?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #4383 Dátum: 2011, 07 18, 11:02:03 »
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám...hogy feldobtam egy 2.2 Cyanogent-t Galaxy Spicára...és zenelejátszásnál "pattog" a zene...olyan mintha dolgozna a proci mint az atom és nem csinálok semmit a telefonnal csak a zene lejátszás fut.Player Pro nál brutális a pattogás Mort playernél elviselhetőbb.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #4384 Dátum: 2011, 07 18, 11:08:30 »
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám...hogy feldobtam egy 2.2 Cyanogent-t Galaxy Spicára...és zenelejátszásnál "pattog" a zene...olyan mintha dolgozna a proci mint az atom és nem csinálok semmit a telefonnal csak a zene lejátszás fut.Player Pro nál brutális a pattogás Mort playernél elviselhetőbb.
Milyen kerneled van? jah és power amppal is pattog? meg ez a 2.2 pontosan milyen rom?
Aláírás

Nem elérhető esabet

• Navigáció / Navigation: WAYTEQ x990
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: I90000XXJVU, Gamerz+Semaphore
« Reply #4385 Dátum: 2011, 07 18, 11:09:52 »
Sziasztok. Nekem tiszta telepítés után sem akar letölteni a marketből. Újrahúztam, formattáltam a pda-t, volt mind a két wipe telepítés előtt, mégsem akar letölteni semmit. Valami ötlet?
Hát ez is megoldódott, még kétszer újraindítottam, azóta tölt a marketről.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4386 Dátum: 2011, 07 18, 11:16:13 »
Milyen kerneled van? jah és power amppal is pattog? meg ez a 2.2 pontosan milyen rom?

Kernel:2.6.29.6 root@ch33kyd3v #54    PowerAmp-ot még nem próbáltam  Baseband:i5700EXXJC1...Mod: Cmod 6.1.1 -alpha 8.3_BenDroiiD-&-IT4LiiEN-v.4-R1...PowerAmp-ot meg mindjárt kipróbálom
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4387 Dátum: 2011, 07 18, 11:23:24 »

PowerAmp-al tökéletes...köszönöm  :D :taps: :ok:

Nem elérhető cub3

• Navigáció / Navigation: iGO My way
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: CM 8.3
« Reply #4388 Dátum: 2011, 07 18, 17:29:21 »
üdv

Tudom, hogy nem egészen ide illik a téma, de ez a legaktívabb fórumtopic észrevételeim szerint.

Az lenne a probléma, hogy a telóm meghülyült, akkor is füllhallgatót érzékel mikor nincs bedugva,ezért nem lehet vele rendessen telefonálni.(természetesen spicaról van szó)

A szoftveres hiba kizárható. 3 romal próbáltam már, az eredmény ugyan az.

Azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet e valahogy,szoftveressen letíltani a fülhallgató részt? Igazából bármilyen megoldás érdekelne. Az sem nagy hátrány,ha többet nem lehet használni a jack részt.

A válaszokat előre is köszönöm

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #4389 Dátum: 2011, 07 18, 17:43:58 »
üdv

Tudom, hogy nem egészen ide illik a téma, de ez a legaktívabb fórumtopic észrevételeim szerint.

Az lenne a probléma, hogy a telóm meghülyült, akkor is füllhallgatót érzékel mikor nincs bedugva,ezért nem lehet vele rendessen telefonálni.(természetesen spicaról van szó)

A szoftveres hiba kizárható. 3 romal próbáltam már, az eredmény ugyan az.

Azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet e valahogy,szoftveressen letíltani a fülhallgató részt? Igazából bármilyen megoldás érdekelne. Az sem nagy hátrány,ha többet nem lehet használni a jack részt.

A válaszokat előre is köszönöm
Valószínűleg beakadt a jackban az érintkező. Kicsit meg kell piszkálni ovatosan. Ha nem javul, akkor szerviz. Rutinműtét. :)

Nem elérhető cub3

• Navigáció / Navigation: iGO My way
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: CM 8.3
« Reply #4390 Dátum: 2011, 07 18, 19:46:56 »
köszönöm a választ, nem igazán sikerül  :( 1-1 pillanatra eltűnik, ha olyan helyen piszkálom meg, de egyből visszajön  :(

esetleg valami szoftveres megoldás nincs, headset letíltására?  egyelőre jó lenne bármi, mert hétvégéig minden nap szükségem van a telefonra..   

Nem elérhető mzperx

• PDA: I5700
  • PDA ROM: SGM-froyo-BETA2.1
« Reply #4391 Dátum: 2011, 07 18, 21:37:34 »
köszönöm a választ, nem igazán sikerül  :( 1-1 pillanatra eltűnik, ha olyan helyen piszkálom meg, de egyből visszajön  :(

esetleg valami szoftveres megoldás nincs, headset letíltására?  egyelőre jó lenne bármi, mert hétvégéig minden nap szükségem van a telefonra..

A jack csatlakozóban van egy kapcsoló, az érzékeli, hogy be van-e dugva a párja, az nyiffant ki. Meg lehet próbálni kiszedni és kimosni 96%-os alkohollal vigyázva, hogy a hangszórójába ne kerüljön (egy egységet képeznek) de valószínűleg csatlakozó csere lesz a vége, ha találsz valahol ilyen alkatrészt. A szétszedése nem túl bonyolult, itt találsz infót róla: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #4392 Dátum: 2011, 07 18, 22:16:50 »
A jack csatlakozóban van egy kapcsoló, az érzékeli, hogy be van-e dugva a párja, az nyiffant ki. Meg lehet próbálni kiszedni és kimosni 96%-os alkohollal vigyázva, hogy a hangszórójába ne kerüljön (egy egységet képeznek) de valószínűleg csatlakozó csere lesz a vége, ha találsz valahol ilyen alkatrészt. A szétszedése nem túl bonyolult, itt találsz infót róla: You are not allowed to view links. Register or Login
nekem is volt ilyen gond. fogtam egy jack-et és izomból elkezdtem ki be rángatni, hogy a helyére ugorjon, és sikerült! közbe csavargattam is, hozzányomtam a széléhez. ez egy félreérthető hozzászólás, de kb úgy kell elképzelni a tempót xDDD
Aláírás

Nem elérhető dudi85

« Reply #4393 Dátum: 2011, 07 19, 11:12:10 »
Akinek olyan gondja van, hogy nem megy a marketja, annak esetleg ez segítség. Én is jártam így, ezt a romot telepítettem: You are not allowed to view links. Register or Login Hozzáteszem nagyon  censored án megy, csak kitchen-ben a lista legvégén van egy olyan opció, hogy sstweaks na azt ki kell szedni és akkor minden  censored a. Remélem tudtam segíteni.

Nem elérhető Nedyxy

« Reply #4394 Dátum: 2011, 07 21, 14:13:35 »
hát Norbosz felraktam a HP-s romodat ... ámulok és bámulok  :D ez a goLauncherEx számomra fényévekkel jobb mint a LauncherProplus pont azok vannak benne amik a másikból hiányoztak. minden program a legfrissebb és amik kellenek nagy része fent is van sok időt megspórol. Gyors, gördülékeny és stabilnak tünik. Nagyszerű munka így tovább :taps: :ok:
és köszi :ima:

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4395 Dátum: 2011, 07 21, 18:24:24 »
hát Norbosz felraktam a HP-s romodat ... ámulok és bámulok  :D ez a goLauncherEx számomra fényévekkel jobb mint a LauncherProplus pont azok vannak benne amik a másikból hiányoztak. minden program a legfrissebb és amik kellenek nagy része fent is van sok időt megspórol. Gyors, gördülékeny és stabilnak tünik. Nagyszerű munka így tovább :taps: :ok:
és köszi :ima:

Ennek örülök hogy tetszik meg gyors. :) Én is felfogom rakni a hp verziót,mert eddig a simát használtam, de néha van hogy ráfagy a képernyő a kijelzőre, de ez az ssswitch miatt van, hp-ba meg nincs benne szóval akinek hasonló gondja támadna a simával, az rakja fel a hp változatot. :)

Nem elérhető eftepe

• PDA: Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: 4.2.2 I9195XXUAMJ1
« Reply #4396 Dátum: 2011, 07 21, 22:10:02 »
Norbosz !
Az új Romod melyik HP kernelt használja? Ha a legújabb HP kernelt szeretném rárakni azt egyszerűen megtehetem recoveryből?
Az IGO működik rajta?

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo Nextgen
« Reply #4397 Dátum: 2011, 07 21, 22:22:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login  <<<Horse Power V10B 16BPP Extreme

You are not allowed to view links. Register or Login  <<<Horse Power V10B 24BPP Extreme

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4398 Dátum: 2011, 07 22, 02:37:44 »
Norbosz !
Az új Romod melyik HP kernelt használja? Ha a legújabb HP kernelt szeretném rárakni azt egyszerűen megtehetem recoveryből?
Az IGO működik rajta?

A HP V10-et használja az enyém. Nem tudom 10B mivel jobb,ahogy látom még friss. De amúgy felrakhatod simán recoveryből ha ki akarod próbálni az újat. IGO alap hogy megy, az minden rommal ment eddig, talán már a 2.3-al is,de arra nem esküszök meg.

Nem elérhető eftepe

• PDA: Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: 4.2.2 I9195XXUAMJ1
« Reply #4399 Dátum: 2011, 07 22, 13:40:51 »
Köszönöm Norbosz a válaszodat, hétvégén kipróbálom.

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk