LG G3 — a telefon, ami figyel az egészségedre

Szerző:

kiskepAz LG többszörös díjnyertes okostelefonja, az idén júliusban Magyarországon is debütált G3 számos hasznos funkcióval segíti tulajdonosa életét. A telefonra előtelepített Health App alkalmazás például a tudatos sportolásban, a mozgásban gazdag életmód elérésében nyújt nagy segítséget.

. A Health Appnak köszönhetően ugyanis végre nem csak azt kell számolgatnunk, hogy hány kalóriát vittünk be szervezetünkbe egy nap, hanem azt is pontosan látjuk, hányat égettünk el!Az alkalmazásban életkorunk, magasságunk, súlyunk és a kitűzött cél megadásával pillanatok alatt megtudhatjuk, hogy napi hány kalóriát kell elégetnünk a célunk érdekében, továbbá az app sportolási javaslatot is tesz a vágyott súly elérésére.

cikkbe

Az alkalmazás egyben lépésszámláló is: segítségével követhetjük, hogy hány lépést tettünk meg egy nap, de a séta mellett más gyakorlattípusokat is beállíthatunk, mint például a futást, biciklizést, túrázást vagy akár a görkorcsolyázást is. Ráadásul, a Health App a tevékenységek útvonalát és idejét is méri, és akár vissza is nézhető rajta a korábbi napok teljesítménye. Az egészségtudatos felhasználók statisztikákat is készíthetnek a napi sportolásukról, sőt, heti, havi és éves kimutatások is létrehozhatók az alkalmazással.

1 hozzászólás a cikkhez

  1. Zagor szerint:

    Figyel az egészségemre mi? Ne az egészségemet nézze, hozzon sört, meg kolbászt mustárral és kenyérrel. Az kell az én egészségemnek. Meg sör. 😀

Vélemény, hozzászólás?