2024, 11 24, 11:37:34

Szerző Téma: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag  (Megtekintve 31105 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: Re: Re: Re: Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #250 Dátum: 2013, 11 23, 11:29:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Cwm-böl nem tudom, valami program kell hozzá?
Igen, root explorer.   :) Telefon gyökér könyvtár data/system/batterystats.bin - ezt a fájlt törlöd mikor még rá van dugva és már jó ideje 100%-on van. Utána hagyod lemerülni teljesen offig, nem kapcsolod ki, no töltő, no usb. Kikapcsolva feltöltöd, és voálá újrakalibráltad. A helyes értékeket fogja mutatni.  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: TomTom
  • PDA: Huawei Mate 10 Pro
  • PDA ROM: Android 9.1
« Reply #251 Dátum: 2013, 11 23, 15:39:23 »
Igen, root explorer.   :) Telefon gyökér könyvtár data/system/batterystats.bin - ezt a fájlt törlöd mikor még rá van dugva és már jó ideje 100%-on van. Utána hagyod lemerülni teljesen offig, nem kapcsolod ki, no töltő, no usb. Kikapcsolva feltöltöd, és voálá újrakalibráltad. A helyes értékeket fogja mutatni.  ;)
Ezt mondjuk én programmal csináltam, nemtudom így mennyire lesz jó :)

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
  • PDA: note 4 sm-910
Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #252 Dátum: 2013, 11 23, 15:42:20 »
letöltöttem az appokat de nem tudom miket nézzek. Egyszerubb lesz a kernel frisites ilyenkor ugye nem vesznek az adatok?Az erdekes, hogy barmit letoltok ok csak a zenelejatszokkal nem boldogul pedig az ashalt 8 is 1, 5 giga

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #253 Dátum: 2013, 11 23, 15:43:09 »
Ezt mondjuk én programmal csináltam, nemtudom így mennyire lesz jó :)
Egy "akku kalibráló" progi is ezt teszi. Én azért nem tartok appot, amit énis meg tudok csinálni...  ;) Nem mellesleg nem az akku fogja tovább/vagy kevésbé bírni, hanem az OS által így mindig a megfelelő % lesz jelölve. Az akkut nembefolyásolja, sem ez, sem semmilyen apk.  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #254 Dátum: 2013, 11 23, 15:45:17 »
Letöltöttem az appokat de nem tudom miket nézzek. Egyszerubb lesz a kernel frisites ilyenkor ugye nem vesznek az adatok?Az erdekes, hogy barmit letoltok ok csak a zenelejatszokkal nem boldogul pedig az ashalt 8 is 1, 5 giga
Akkor próbáld a kernel frissítést. Előtte ha van szabályozó apk, azt töröld. Pl. No frills, ilyenek. Előbb telepítsd, majd utána terelgesd.  ;) Nem vesznek el az adataid, de egy backup sosem árt.  :)

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
« Reply #255 Dátum: 2013, 11 23, 15:54:13 »
Akkor próbáld a kernel frissítést. Előtte ha van szabályozó apk, azt töröld. Pl. No frills, ilyenek. Előbb telepítsd, majd utána terelgesd.  ;) Nem vesznek el az adataid, de egy backup sosem árt.  :)
Ati launcherböl melyik a jobb LightJb alatt? Nova vagy Holo? Válaszod előre is köszi :D

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #256 Dátum: 2013, 11 23, 15:56:21 »
Kész, rom ujra húzva müxik thx ati :) Nah a battery statnál tartottunk azt hogy resizem, azért kérdezem mert 100% töltésnél ki-be kapcs után már csak 96% ot mutat, ez valami bug lehet? A válaszokat előre is köszönöm.

Nem bug, 4% kell a rendszernek hogy betöltsön 0-ról.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
« Reply #257 Dátum: 2013, 11 23, 15:59:43 »
Nem bug, 4% kell a rendszernek hogy betöltsön 0-ról.
Köszi mostmár legalább ezt is tudom :)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #258 Dátum: 2013, 11 23, 16:05:08 »
Köszi mostmár legalább ezt is tudom :)

Szerintem launcherekkel nagyon ne kísérletezz , csak lassítja legalábbis én sokat próbáltam de csak 1 jött be ami most is van ,a light már jó rég fenn van nekem még mindig gyors. Én szoktam havi 1x wipe cache+dalvikot nyomni. De lehet anélkül is gyors maradna (megszokás). Még annyit megpróbálhatsz hogy fellököd a 8.2-őt.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #259 Dátum: 2013, 11 23, 16:12:45 »
Ati launcherböl melyik a jobb LightJb alatt? Nova vagy Holo? Válaszod előre is köszi :D
Nem csak a Light alatt, de mindenhol: Nova = +1  ;) Stabil, állandóan a memóriában van és sok kis funkciója van amit én már nem tudnék nélkülözni.

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
« Reply #260 Dátum: 2013, 11 23, 17:01:52 »
Nem csak a Light alatt, de mindenhol: Nova = +1  ;) Stabil, állandóan a memóriában van és sok kis funkciója van amit én már nem tudnék nélkülözni.
Oké akkor kipróbálom a novát :D Most a Holo Launcher HD Plus van fent de felrakom mellé a Novát is :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #261 Dátum: 2013, 11 23, 17:07:04 »
Oké akkor kipróbálom a novát :D Most a Holo Launcher HD Plus van fent de felrakom mellé a Novát is :)
Az eredményről meg nyugodtan az Általános beszélgetés topikban. ;) :)

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
« Reply #262 Dátum: 2013, 11 27, 12:17:43 »
Sziasztok!

Frissítettem a kernelt és közben leszedtem amit felraktam zenelejátszót. Jó is lett, de miután vissza raktam ezt a zenelejátszót (equaliser music player ) megint elkezdett fagyni, a powerampal meg jó. Felraktam amit attika mondott de nem tudtam mit kellene néznem rajta. Több zenelejátszó okozott ilyen problémát. Csak nálam van ez, vagy másnál is?

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #263 Dátum: 2013, 11 27, 13:08:23 »
Sziasztok!

Frissítettem a kernelt és közben leszedtem amit felraktam zenelejátszót. Jó is lett, de miután vissza raktam ezt a zenelejátszót (equaliser music player ) megint elkezdett fagyni, a powerampal meg jó. Felraktam amit attika mondott de nem tudtam mit kellene néznem rajta. Több zenelejátszó okozott ilyen problémát. Csak nálam van ez, vagy másnál is?
Ha powerampal jó, akkor miért nézel mást?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
« Reply #264 Dátum: 2013, 11 27, 13:51:30 »
Ha powerampal jó, akkor miért nézel mást?
Azért, mert szerintem nem normális hogy 10 lejátszóból 1 megy. Más nem tapasztalt ilyet?

Moderator Comment Idézet funkciót és az You are not allowed to view links. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login leírt módszert használd légyszíves... Köszönöm. :)

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #265 Dátum: 2013, 11 27, 19:49:29 »
Sziasztok!

Nálam a gyári van fent és nem fagy tőle. Mást még nem próbáltam, nem hiszem, hogy nagy különbségek lennének minőségben ilyen "nagy teljesítményű" hangszórónál.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #266 Dátum: 2013, 11 27, 19:53:35 »
Nálam a gyári van fent és nem fagy tőle. Mást még nem próbáltam, nem hiszem, hogy nagy különbségek lennének minőségben ilyen "nagy teljesítményű" hangszórónál.

Én a gyárit meg a powerampot használom. Ennél többet meg már minek
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #267 Dátum: 2013, 11 28, 10:46:24 »
Hi,

Azert irok ide, mert CoCore forumban nem kaptam valaszt  Hatha itt..
Szoval elkeszultem az indukcios toltessel. Mukodik is, de valamiert random kihagy a toltes. Elmegy, vissza jon, elmegy, vissza jon.
A toltes fajtajara AC-t ir.
Azt olvastam, hogy erre a jelensegre megoldas lehet, ha a kernel-ben atirom a fast-chargert 0-ra. Namost a CoCore-ban ilyen nincs. De van helyette max_ac_c, max_usb_c
Ebbol gondolom nekem a max_ac_c kellene.
Bele neztem a file-ba es latok benne egy 600-as erteket. A max_usb_c file-ban pedig 500-at latok.
Sejtesem szerint a rendszer ugy kulonbozteti meg az USB es az AC toltest, hogy ha 500-nal alacsonyabb mA-t tud felvenni, akkor USB, ha 600-nal tobbet, akkor AC. Ez konnyu kiprobalni, mert ha radugod a gepre a telot, akkor az akkumulatornal USB-t fog irni. Ha toltore teszed, akkor pedig AC. Tehat az utobbi a gyorstoltes.
Vissza terve az indukcios toltesre. Van egy olyan gyanum, hogy a felvett aram valahol 500-600 kozott ingadozhat es e-miatt szakadozik a toltes.
A lenyeg:
Szeretnem atirni a max_AC_c fajban a 600-as erteket 0-ra, de nincs hozza jogom (rootolt a telo)
Ha kimasolom a fajlt SD-re akkor at tudom irni es ha vissza masolom, akkor a fajlban 0 lesz. Igen am, de reboot utan vissza all a fajl 600-as ertekre. Nah ez viszont nem jau 8(
Tehat mit is kene tennem ? 8)

Elore is koszi a helpet !  :D

A fajlok eleresi utja:

/sys/kernel/abb-charger/
max_ac_c
max_usb_c
stats

Moderator Comment És ha itt nem kapsz, írsz a MIUI-ba ??? ??? A helyén légyszíves... Köszönöm!

Nem elérhető fcs747

• PDA: A5 16
  • PDA ROM: A510fxxu4cqg1
« Reply #268 Dátum: 2013, 11 28, 18:43:28 »
Sziasztok tegnap este felraktam a 4.1.2 Light JB v1.2 rom-ot ! :-) nagyon tetszik, gyors, akku kímélő..Egy gondom azért van a G-MAIL folyamatosan leállt!!! Esetleg valami megoldás? Előre is köszönöm!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #269 Dátum: 2013, 11 29, 06:47:43 »
Sziasztok tegnap este felraktam a 4.1.2 Light JB v1.2 rom-ot ! :-) nagyon tetszik, gyors, akku kímélő..Egy gondom azért van a G-MAIL folyamatosan leállt!!! Esetleg valami megoldás? Előre is köszönöm!
Szia!
Alkalmazáskezelőben keresd meg, majd adatok törlése. Hátha.  :)

Nem elérhető pinpista

• PFC Fan
  • PDA: samsung advance
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #270 Dátum: 2013, 11 29, 17:11:20 »
Sziasztok,
feltettem ezt a romot a CoCore 8.2-vel. Nagyon pattogós, tetszik. Viszont két dolgot vettem észre. Ha a home gombbal veszem fel a hívást akkor közben vissza is ugrik kezdőképernyőre, ami zavaró. Valamint eddig úgy működött, hogy amikor elsötétül a képernyő és 1-2 mp-en belül megnyomtam a home gombot akkor visszakapcsolt, zár még nem volt rajta, most viszont nemcsak bekapcsol, hanem vissza is ugrik kezdőképernyőre. Nem tudom, hogy a romtól lett-e ilyen. Eddig gyári rom volt, CoCore 8.0-val. Most visszatettem a 8.0-át, hátha a kernel miatt van, de ezzel is ugyanaz. Gondoltam még lehet valami beállítás, mert az új romnál újra kellett állítani mindent, de nem találtam sehol, aminek köze lenne ehhez.
Esetleg van valami ötletetek? Köszi!

Nem elérhető fcs747

« Reply #271 Dátum: 2013, 11 29, 22:28:09 »
Szia!
Alkalmazáskezelőben keresd meg, majd adatok törlése. Hátha.  :)
Köszönöm a segítséget úgy néz ki, hogy igy a Gmail probléma megoldodott  :ok:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #272 Dátum: 2013, 11 29, 23:18:07 »
Köszönöm a segítséget úgy néz ki, hogy igy a Gmail probléma megoldodott  :ok:
Szívesen! :ok:

Legközelebb használd az idézet funkciót légyszíves, hátha másnak is fontos lesz pl. egy vissza olvasásnál.  ;) Köszönöm! :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #273 Dátum: 2013, 11 29, 23:27:26 »
Sziasztok,
feltettem ezt a romot a CoCore 8.2-vel. Nagyon pattogós, tetszik. Viszont két dolgot vettem észre. Ha a home gombbal veszem fel a hívást akkor közben vissza is ugrik kezdőképernyőre, ami zavaró. Valamint eddig úgy működött, hogy amikor elsötétül a képernyő és 1-2 mp-en belül megnyomtam a home gombot akkor visszakapcsolt, zár még nem volt rajta, most viszont nemcsak bekapcsol, hanem vissza is ugrik kezdőképernyőre. Nem tudom, hogy a romtól lett-e ilyen. Eddig gyári rom volt, CoCore 8.0-val. Most visszatettem a 8.0-át, hátha a kernel miatt van, de ezzel is ugyanaz. Gondoltam még lehet valami beállítás, mert az új romnál újra kellett állítani mindent, de nem találtam sehol, aminek köze lenne ehhez.
Esetleg van valami ötletetek? Köszi!
Szia pinpista!
Üdv nálunk! :)
Eza képernyő mizéria egy kicsit nekem zavarosnak tűnik, pontosabban azt nem értem mi a gond vele? A visszakapcsolás: gondolom akkor az AOSP lockscreen-t használod. Ott valahol (nem emlékszem hol) van lehetőség beállítani, hogy azonnal záródjon vagy pár másodperc múlva. Kiválasztod amelyiket szeretnéd.  :) De, ha én lezárom, akkor lezártam... ezt a funkciót (ha jól értem mit írsz körbe) nem is értem... mire használod?
Kernel nem okoz ilyent, kár volt cserélni. Egyébként gyári rom az alapja a LightJB-nek, így veszni nem veszett semmilyen funkciód, max plusz lett.  ;) :)

Nem elérhető fcs747

« Reply #274 Dátum: 2013, 11 29, 23:42:12 »
Szívesen! :ok:

Legközelebb használd az idézet funkciót légyszíves, hátha másnak is fontos lesz pl. egy vissza olvasásnál.  ;) Köszönöm! :)

Ok! Most már tudom:-) még egyszer köszi!!!