2024, 11 24, 13:58:05

Szerző Téma: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag  (Megtekintve 31107 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #200 Dátum: 2013, 11 03, 11:48:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Föltettem ezt a romot + cocore 8. teljesen ok.  Apró észrevétel, ami nálam jelentkezett:
Telefonálás után többször előfordult, hogy fekete lesz a képernyő, és nem tudok bontani kb. 10 sec-ig. Aztán nagy nehezen visszajön a képernyő. Ezután bontható a beszélgetés a megjelent gombbal. Beállítás gond, vagy a nova 2. 2.2 launcher okozhatja? Szubjektív érzés-sajnos a gyári telenoros romál még nem figyeltem rá, csak örültem az új cuccnak- néhány esetben talán kicsit érzéketlenebb az érintő képernyője, mint pl. a Galaxy S-nél volt. Nem gondolom, hogy laggolás lenne, mert nem történik semmi ilyen érintés után, csak ha egy kicsit arrébb bökök, vagy erősebben. Az ujjammal lehet baj? Tapasztalat ezekkel kapcsolatban? Előre is köszönöm a választ.

Szia nekem is ez az összeállítás van fenn, de iylen problémám nincsen. lehet hogy a launcheredel van bibi próbálj a gyárival telefonálni és megnézni mit csinál
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #201 Dátum: 2013, 11 03, 11:51:33 »
Szia nekem is ez az összeállítás van fenn, de iylen problémám nincsen. lehet hogy a launcheredel van bibi próbálj a gyárival telefonálni és megnézni mit csinál
Köszönöm, megerősítettél abban, hogy visszaálljak a TW launcherre. Most próbálom.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #202 Dátum: 2013, 11 03, 11:54:56 »
Köszönöm, megerősítettél abban, hogy visszaálljak a TW launcherre. Most próbálom.

Ha ugy jó lesz , de a gyári launcher nem tetszik ajánlom a go launcher ex-et nekem az van fenn akadásmentes, és nagyon testre szabható..
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #203 Dátum: 2013, 11 03, 12:03:54 »
Ha ugy jó lesz , de a gyári launcher nem tetszik ajánlom a go launcher ex-et nekem az van fenn akadásmentes, és nagyon testre szabható..

Lemostam a nova-t, és szinte fellélegzett a telefonom! Mint a rakéta És az érintési érzékenység is tökéletes így.
 Oké, felteszem  a go-t. Kösz.

Nem elérhető regu

• PFC Fan
  • PDA: I9001XXKPG
  • PDA ROM: I9001XXKPS
« Reply #204 Dátum: 2013, 11 05, 18:45:01 »
Sziasztok.

Tegnap felraktam ezt a módot, de olyan gondom van, hogy a kies nem látja a telefonom!!!!
Eddig ilyen bajom nem volt.
A gép látja, de kies azt írja ki, hogy nem támogatott eszköz.
Ezt mivel lehetne orvosolni?
Minden szart ezzel a  censored  kiessel mentettem le, és fontos smsek vannak, amit nem tudom visszaállítani.
Gondolom más progi nem kezeli a kies mentését.

Ha valaki tud valami okosat, mert már újra is raktam kies-t, drivereket, stb, de eddig semmi változás, akkor azt megköszönném.

Amúgy jó gyors, csak így nem sok mindent tudok vele tenni.

Köszi.

Sziasztok!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #205 Dátum: 2013, 11 06, 08:02:24 »
Sziasztok.

Tegnap felraktam ezt a módot, de olyan gondom van, hogy a kies nem látja a telefonom!!!!
Eddig ilyen bajom nem volt.
A gép látja, de kies azt írja ki, hogy nem támogatott eszköz.
Ezt mivel lehetne orvosolni?
Minden szart ezzel a  censored  kiessel mentettem le, és fontos smsek vannak, amit nem tudom visszaállítani.
Gondolom más progi nem kezeli a kies mentését.

Ha valaki tud valami okosat, mert már újra is raktam kies-t, drivereket, stb, de eddig semmi változás, akkor azt megköszönném.

Amúgy jó gyors, csak így nem sok mindent tudok vele tenni.

Köszi.

Sziasztok!
Szia regu!
Üdv nálunk! :) Először is, ez nem egy "mód" hanem egy főzött rom. Nem mindegy.  ;)
KIES azért nem ismeri fel, mert nem az eredeti állapotban van a telefonod. Ha ráraksz egy custom romot mint most, onnantól a Samsungnak nem vagy... KIES-t pedig felejtsd el, mert ebben az állapotban csak kárt csinálsz.
Igen jól gondolod, tudomásom szerint KIES mentéseket más program nem kezel.
Két lehetőséged van:

1. visszaraksz Odinnal (csak azzal!!!) egy teljesen gyári romot. Így fel fogja ismerni, majd mented egyéb módon a kellő dolgokat.

2. Búcsút intesz a mentett SMS-eknek és egyéb dolgoknak és újra beszerzed ami kell.

Ha nem lételemű dolgok, én utóbbit javaslom. Lehet tovább tart, de hibamentes.  ;) :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető siposattilaaa

• PFC Fan
« Reply #206 Dátum: 2013, 11 08, 08:17:31 »
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy felrakom, ezt a romot, megnyitom a gyári zenelejátszót, tökéletesen működik, aztán felrakok egy másik zenelejátszót, elindul majd pár mp után leáll az app, lefagy, reboot, változó, aztán wipe cache, dalvik-cache, gyári lejátszó indul, másik nem, aztán már gyári sem, megint wipe...
Próbáltam 6.2, 8.0, 8.2 kernelekkel mindegyiken fennáll a probléma.
Természetesen nem csak egy lejátszónál jelentkezett a gond.(PowerAmp, DoubleTwist, N7Player)
Odinnal újraraktam a gyári romot(LQG) megint light jb, megint ez a probléma. Ezt kört már háromszor lefutottam.
Az egészben az a legszebb, hogy kb. egy hónapja fent volt a LightJB és tökéleten ment minden, azóta telepítgettem más romokat azokon is ment minden ahogy kell, ami esetleg nem "átlagos" történet az az, hogy egyszer 3 fájlos rommal kellett felraknom a 2.3.6-ot mert csak download mód volt, meg egyszer mentettem az EFS mappát a terminálos módszerrel, de biztos, hogy nem írtam el semmit, és más romokon mint említettem, megy minden lejátszó, csak Light-on nem.
Valakinek valami ötlet? Megköszönném! :ima:

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #207 Dátum: 2013, 11 08, 08:41:05 »
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy felrakom, ezt a romot, megnyitom a gyári zenelejátszót, tökéletesen működik, aztán felrakok egy másik zenelejátszót, elindul majd pár mp után leáll az app, lefagy, reboot, változó, aztán wipe cache, dalvik-cache, gyári lejátszó indul, másik nem, aztán már gyári sem, megint wipe...
Természetesen nem csak egy lejátszónál jelentkezett a gond.(PowerAmp, DoubleTwist, N7Player)
Odinnal újraraktam a gyári romot(LQG) megint light jb, megint ez a probléma. Ezt kört már háromszor lefutottam.
Az egészben az a legszebb, hogy kb. egy hónapja fent volt a LightJB és tökéleten ment minden, azóta telepítgettem más romokat azokon is ment minden ahogy kell, ami esetleg nem "átlagos" történet az az, hogy egyszer 3 fájlos rommal kellett felraknom a 2.3.6-ot mert csak download mód volt, meg egyszer mentettem az EFS mappát a terminálos módszerrel, de biztos, hogy nem írtam el semmit, és más romokon mint említettem, megy minden lejátszó, csak Light-on nem.

Én is PowerAmp-ot használok hibamentesen. Szerintem valamivel összeakad , ha más nem csinálj egy full wipe-ot.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #208 Dátum: 2013, 11 08, 16:14:28 »
Sziasztok!
Szerintem nem az app-okkal, hanem a vezérléssel lesz gond. A hang vezérlés kernel szinten folyik, tehát érdemes lenne újra telepíteni a 8.2-est aminek nincsenek audio gondjai. Első körben ezzel próbálkozz.
Aztán ha nem megy így sem jó, akkor előbb töröld a gyári lejátszót, és tedd fel az You are not allowed to view links. Register or Login -t.  ;) :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető siposattilaaa

• PFC Fan
« Reply #209 Dátum: 2013, 11 08, 22:55:29 »
Szerintem nem az app-okkal, hanem a vezérléssel lesz gond. A hang vezérlés kernel szinten folyik, tehát érdemes lenne újra telepíteni a 8.2-est aminek nincsenek audio gondjai. Első körben ezzel próbálkozz.
Aztán ha nem megy így sem jó, akkor előbb töröld a gyári lejátszót, és tedd fel az You are not allowed to view links. Register or Login -t.  ;) :)

Miután írtam, rájöttem, hogy a PowerAmp-et ki sem próbáltam 8.2-es kernelen, és szerencsére működik. A többi lejátszó nem, de így  túlságosan nem zavar, pláne, hogy kijött a 3.2-es HarshJelly amit ki akarok próbálni, aztán majd foglalkozok ezzel(ha kell).
Azért köszönöm a segítséget! :ok:

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #210 Dátum: 2013, 11 09, 09:37:11 »
Miután írtam, rájöttem, hogy a PowerAmp-et ki sem próbáltam 8.2-es kernelen, és szerencsére működik. A többi lejátszó nem, de így  túlságosan nem zavar, pláne, hogy kijött a 3.2-es HarshJelly amit ki akarok próbálni, aztán majd foglalkozok ezzel(ha kell).
Azért köszönöm a segítséget! :ok:
:ok:
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1
« Reply #211 Dátum: 2013, 11 10, 18:28:05 »
Sziasztok!
Nem hallani frissitésről?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #212 Dátum: 2013, 11 11, 15:49:28 »
Sziasztok!
Nem hallani frissitésről?
De igen. A rom készítője készülékváltás miatt nem fog vele foglalkozni többet.

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
  • PDA: note 4 sm-910
« Reply #213 Dátum: 2013, 11 16, 12:46:59 »
Sziasztok!

Én is felraktam eggyenlőre jó és remélem később sem kell már piszkálni.(Nekem a 8,2 concore van)

Köszi Attika a segitséget rengeteget  segitettél.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #214 Dátum: 2013, 11 16, 13:04:19 »
Sziasztok!

Én is felraktam eggyenlőre jó és remélem később sem kell már piszkálni.(Nekem a 8,2 concore van)

Köszi Attika a segitséget rengeteget  segitettél.

Szerintem jó lesz ! Nekem is ez van próbáltam még 1-2másikat de vissza tértem erre.
Majd írd meg a tapasztalatokat. (kernel lehet sok lesz neki de meglátod)
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S Advance
  • PDA ROM: CM11
« Reply #215 Dátum: 2013, 11 16, 17:20:32 »
Szerintem jó lesz ! Nekem is ez van próbáltam még 1-2másikat de vissza tértem erre.
Majd írd meg a tapasztalatokat. (kernel lehet sok lesz neki de meglátod)

Nem lesz az sok, nálam hibátlan CoCore 8.2-vel, és nagyon pörög  :D

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #216 Dátum: 2013, 11 16, 17:36:42 »
Nem lesz az sok, nálam hibátlan CoCore 8.2-vel, és nagyon pörög  :D

És nem melegszik?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
« Reply #217 Dátum: 2013, 11 17, 12:21:01 »
És nem melegszik?

Nem tapasztaltam melegedést.
Nálam a 8.0 nem ment rendesen, jobban ette az akkut, mint a 6.2, és nem éreztem olyan pörgősnek.
A 8.2 viszont érezhetően gyorsabb a Light JB-vel.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #218 Dátum: 2013, 11 17, 12:25:44 »
Nem tapasztaltam melegedést.
Nálam a 8.0 nem ment rendesen, jobban ette az akkut, mint a 6.2, és nem éreztem olyan pörgősnek.
A 8.2 viszont érezhetően gyorsabb a Light JB-vel.

Érdekes nálam meg a 8.0 a jobb   :D
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #219 Dátum: 2013, 11 17, 13:53:56 »
Érdekes nálam meg a 8.0 a jobb   :D

Nálam a 8.0 leszerepelt, nagyon ette az akkut. visszaraktam a 6.2-t. Milyen tapasztalok vannak 8.2-vel?

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #220 Dátum: 2013, 11 17, 14:00:45 »
Nálam a 8.0 leszerepelt, nagyon ette az akkut. visszaraktam a 6.2-t. Milyen tapasztalok vannak 8.2-vel?

Nekem a 8-as átlagba 2 napot bír 3,5-4 óra kijelző idővel.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #221 Dátum: 2013, 11 17, 14:19:57 »
Nekem a 8-as átlagba 2 napot bír 3,5-4 óra kijelző idővel.

Nálam ennyit nem tudott a 8-as. A 6.2 átlagban 5,5-6 óra kijelzőidőt tud, ha jól megterhelem akkor kb 4 órát.

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
« Reply #222 Dátum: 2013, 11 17, 14:29:05 »
Én a 8.2-vel most 1 nap 4 óránál tartok 2 és fél óra kijelzőhasználattal, és 46%-on áll az akku.  :)

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
  • PDA: note 4 sm-910
« Reply #223 Dátum: 2013, 11 17, 19:21:41 »
sziasztok!

Jónak tünik 8.2vel bár én csak ezzel használtam de teljesen megvagyok elégedve vele

Nem elérhető LeslieV84

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070P
  • PDA ROM: CyanogenMod 11 - 4.4.2. by Maclaw Studio
« Reply #224 Dátum: 2013, 11 18, 14:23:30 »
Nagyon durva akku időket irtok!  Ha nem használom,  és mindig kikapcsolom a wifit meg az adathalozatot akkor talan másfél napot megy amiből a kijelzo 5-6 óra!  De együtt... 1 napoz se bír ki!  Bocsi gyári rom csak a kernel 8.2. Jobb mint a gyári volt mondjuk,  meg pörög is szépen,  semmi fagyás. De ezt az uzemidot nem hozza!  :/

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070P-el