2024, 11 24, 07:54:24

Szerző Téma: 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding - Frissitve - 2013.11.09.  (Megtekintve 15352 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding - Frissitve - 2013.11.09.
« Dátum: 2013, 11 03, 16:50:56 »
Sziasztok!

Ez a topic a 4.1.2 Light JB v1.2 NoLag Rom módosításairól szól.
Nekem személy szerint nem tetszik a gyári kinézet ahol minden fehér , ezért fogtam bele a módosításokba.
Amiket módosítok:

- Szín módosítások, új ikonok
   - App. módosítások

Maga a Rom telepítése, a hozzá való Kernel azzal kapcsolatos tudnivalók a You are not allowed to view links. Register or Login  topicban olvashatóak.

Telepítés menete:

Az összes általam feltöltött fájlt saját telefonomon teszteltem (LQE)
Semmilyen felelősséget nem vállalok, ha valamilyen oknál fogva a telefont károsodás éri! A felelősség Téged terhel.

Nos akkor:

Fájl az SD-n,  akksi 100%!
        Telefon kikapcsolás, majd recoveryben:
        install zip from sd card / choose zip from sd card
        kiválasztjuk a fájlt telepítjük, majd
        wipe cache partition
        wipe dalvik cache
        reboot system now

Ez után frissül a rendszer kb. 3-4 perc, és kész

Ha esetleg valami hiba merülne fel itt a  stock kinézet, Tartalmazza:  SystemUi.apk , Framework-res.apk :

You are not allowed to view links. Register or Login

Stock kinézet, tartalmazza a V3-ban módosított összes app. eredeti kinézetét:

Eddig elkészült változtatások:

2013.11.03.

V1

Változtatva lett: Notification Bar (bt,wifi,gps,óra,térerő ...)

2013.11.04.

V2

Változtatva lett:  V1-en felül akkumulátor (100 részre osztott), gyors lezáró gomb, 1-2 apróság. Ebben a verzióban már nem csak a SystemUi.apk hanem a framework-res.apk is változtatva lett, így annak biztonsági mentéséről ne feledkezzünk meg!

2013.11.09.

V3

Változtatva lett:  Sok minden. Eddigieken felül , extra újraindító opciók, JobManager, MusicPlayer, SecContacts, SecPhone, SecSettings, SystemUI, android.policy, framework-res + új app FastReboot(magyarítva). Ezeken felül 1-2 apróság ami használat során majd kiderül.  :D
Megköszönni ér , de a hibákat is várom természetesen!  :oops:

Minden fajta építő jellegű hozzászólást szívesen veszek, beleértve az esetleges megmaradt hibákat is. Így egyszerűbbek lesznek azok javításai, módosításai. Köszönöm!

V1 képekben :

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

V2 képekben :

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

V3 képekben :

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
Re: 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
« Reply #1 Dátum: 2013, 11 03, 18:58:32 »
Remélem más is van így a gyári színekkel  ;)
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #2 Dátum: 2013, 11 03, 19:03:27 »
Pont ma ástam bele magam jobban ebbe a témába. Eddig az UOT Kitchen-t próbálgattam, de így félreteszem, kipróbálom a tiédet. Szintén kék témában gondolkodtam, olyanban, amelyik "ízzást" produkál. Remélem van más betűtípus is benne, mert ami nálam nyerő az az ubuntu tipus.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #3 Dátum: 2013, 11 03, 19:09:51 »
Pont ma ástam bele magam jobban ebbe a témába. Eddig az UOT Kitchen-t próbálgattam, de így félreteszem, kipróbálom a tiédet. Szintén kék témában gondolkodtam, olyanban, amelyik "ízzást" produkál. Remélem van más betűtípus is benne, mert ami nálam nyerő az az ubuntu tipus.

Örülök neki. Betűtípus független ettől. Azt a beállítások/kijelző/betűstíluson belül azt állítasz amit csak szeretnél.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1
« Reply #4 Dátum: 2013, 11 03, 23:57:50 »
Sziasztok!
Melyik főző programot használjátok?

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #5 Dátum: 2013, 11 04, 07:29:33 »
Sziasztok!
Melyik főző programot használjátok?

Szia, ezt pontosan mire érted?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
« Reply #6 Dátum: 2013, 11 04, 13:49:31 »
Szia, ezt pontosan mire érted?

Hát vannak gondolom valami pc programok erre amivel a romokba bele lehet piszkálni, melyiket használjátok? Melyik a jobb?

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #7 Dátum: 2013, 11 04, 13:54:32 »
Hát vannak gondolom valami pc programok erre amivel a romokba bele lehet piszkálni, melyiket használjátok? Melyik a jobb?

Van pár hasznos program ,Apkmanager,Apktool,PS, stb. ezekkel már lehet nézelődni appokon belül.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
« Reply #8 Dátum: 2013, 11 04, 14:11:15 »
Van pár hasznos program ,Apkmanager,Apktool,PS, stb. ezekkel már lehet nézelődni appokon belül.

Értem, én mindig azon gondolkodtam paraszti felfogással, hogy nekem tök jó lenne pl egy tök szüz google gyári nexus  romot átportolni erre a telefonra, de ilyet még nem találtam ez hogy lehet? Nem lehetséges megoldani? Vagy miért van ez?

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #9 Dátum: 2013, 11 04, 16:34:29 »
Értem, én mindig azon gondolkodtam paraszti felfogással, hogy nekem tök jó lenne pl egy tök szüz google gyári nexus  romot átportolni erre a telefonra, de ilyet még nem találtam ez hogy lehet? Nem lehetséges megoldani? Vagy miért van ez?

Mindent meg lehet oldani mint ahogy ezt is, de nagyon sok meló és nagy szakértelem kell hozzá!
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
« Reply #10 Dátum: 2013, 11 04, 17:07:41 »
Mindent meg lehet oldani mint ahogy ezt is, de nagyon sok meló és nagy szakértelem kell hozzá!

dxda's Kitchen programot ismered? ebben van valami portolási opció, tudsz erről valamit? és a program milyen? érdemes belemélyülni?
Milyen szakértelmek programozási nyelvek kellenek ehhez hogy az ember alapoktól értse ezt az egész android rendszert?

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #11 Dátum: 2013, 11 04, 17:56:19 »
dxda's Kitchen programot ismered? ebben van valami portolási opció, tudsz erről valamit? és a program milyen? érdemes belemélyülni?
Milyen szakértelmek programozási nyelvek kellenek ehhez hogy az ember alapoktól értse ezt az egész android rendszert?

Nem ismerem azt a programot, viszont a többi része már off ide, légy szíves a Custom FAQ-ban tedd fel ezzel kapcsolatban a kérdésed. Köszönöm.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #12 Dátum: 2013, 11 06, 09:35:48 »

Végülis feltetted valamelyik verziót?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
Re: 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding - Frissitve - 2013.11.04.
« Reply #13 Dátum: 2013, 11 06, 20:15:14 »
Végülis feltetted valamelyik verziót?

Bocsi, csak elfoglalt voltam. A V1-et tettem fel, eddig tetszik. Szinte egyszerre tettem fel a C.C. 8.0 kernellel, úgy hogy most tesztelem a kettőt együtt. Valóban kell 3 töltés, mire beáll a kernel.
A V2-ben az ikonok nem tetszenek. Ha még csinálsz valamit mindenképp tedd ki. Ha lehet kérni, akkor csinálj szép HD ikonos - kék témát - ízzásos hatással. (Ezzel próbálkoztam csak sok időm elment vele, és abból kevés van nagyon)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #14 Dátum: 2013, 11 06, 20:52:21 »
Bocsi, csak elfoglalt voltam. A V1-et tettem fel, eddig tetszik. Szinte egyszerre tettem fel a C.C. 8.0 kernellel, úgy hogy most tesztelem a kettőt együtt. Valóban kell 3 töltés, mire beáll a kernel.
A V2-ben az ikonok nem tetszenek. Ha még csinálsz valamit mindenképp tedd ki. Ha lehet kérni, akkor csinálj szép HD ikonos - kék témát - ízzásos hatással. (Ezzel próbálkoztam csak sok időm elment vele, és abból kevés van nagyon)

Milyen ikonok nem tetszenek?
Amúgy már kész a legújabb amiben sok változtatás lett.  De még várok vele. Érdeklődés függő.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #15 Dátum: 2013, 11 06, 21:14:47 »
Milyen ikonok nem tetszenek?
Amúgy már kész a legújabb amiben sok változtatás lett.  De még várok vele. Érdeklődés függő.

Mivel nem próbáltam a V2-t csak a feltett képet láttam, gondolom az app ikonok belül is olyanok mint a kép alsó sorában. (pl:chrome). Én a szépen kidolgozott színes ikonokat szeretem (ez nekem elég minimal stílus). Ez nem azt jelenti, hogy nem szép, csak nekem nem jön be. Az újat meg ne tartogasd, oszd csak meg, nem haragszom meg érte  ;).
A V1-ben először furcsa volt, hogy a legördülő menüben az energia takarékosság zöld maradt, de mivel az energiatakarékosság "zöld" dolog, így érthető.
Amúgy tényleg várom az új változatot. Legalább körvonalazhatnád.
Egyébként hatalmas tisztelet azért, mert van időd ezzel foglalkozni, és még meg is osztod.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #16 Dátum: 2013, 11 06, 21:22:55 »
Mivel nem próbáltam a V2-t csak a feltett képet láttam, gondolom az app ikonok belül is olyanok mint a kép alsó sorában. (pl:chrome). Én a szépen kidolgozott színes ikonokat szeretem (ez nekem elég minimal stílus). Ez nem azt jelenti, hogy nem szép, csak nekem nem jön be. Az újat meg ne tartogasd, oszd csak meg, nem haragszom meg érte  ;).
A V1-ben először furcsa volt, hogy a legördülő menüben az energia takarékosság zöld maradt, de mivel az energiatakarékosság "zöld" dolog, így érthető.
Amúgy tényleg várom az új változatot. Legalább körvonalazhatnád.
Egyébként hatalmas tisztelet azért, mert van időd ezzel foglalkozni, és még meg is osztod.

Azt én rontottam el az alsó ikonok csak egy téma. Az nincs változtatva :) az energiatakarékos ikonon agyaltam a v3-ban az is változott.  Azonkívül jó pár app lett változtatva, kikapcs menü kicsit többet tud ... 7végéig fixálom és meglátom az érdeklődést. Köszönöm hogy legalább te írsz.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #17 Dátum: 2013, 11 06, 21:39:36 »
Majd jönnek mások is, mivel minden ROM szinte egyforma kinézetű, és előbb utóbb megunják, meg rájönnek, hogy a sok launcher csak zabálja a memóriát, akksit.
Várom a V3-at.

Nem elérhető siposattilaaa

• PFC Fan
« Reply #18 Dátum: 2013, 11 07, 13:28:46 »
Szia!
V2-t raktam fel, tökéletes, köszönöm!  Nekem kifejezetten tetszik, hogy zöld maradt az energiatakarékos ikon, de azért várom a v3-at. ;)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #19 Dátum: 2013, 11 07, 13:38:50 »
Szia!
V2-t raktam fel, tökéletes, köszönöm!  Nekem kifejezetten tetszik, hogy zöld maradt az energiatakarékos ikon, de azért várom a v3-at. ;)

Köszi szépen!

A legújabban sok változtatás lesz ,már kész de még apróbb módosításokat csinálok rajta. Várok még pár napot ,hogy kinek mi a vélemény a energiatakarékos ikonról mert az ujjban már át variáltam de még vissza tudom tenni zöldre. Illetve további észrevételeket is várok mert lehet a V3 lesz az utolsó módosítás.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #20 Dátum: 2013, 11 07, 14:49:48 »
Köszi szépen!

A legújabban sok változtatás lesz ,már kész de még apróbb módosításokat csinálok rajta. Várok még pár napot ,hogy kinek mi a vélemény a energiatakarékos ikonról mert az ujjban már át variáltam de még vissza tudom tenni zöldre. Illetve további észrevételeket is várok mert lehet a V3 lesz az utolsó módosítás.
Na má mé az utolsó ??? Csináld csak ahogy jónak látod, szép munka! :taps: :ok: Ne félj sokan vannak akik csak letöltik és csendben használják. Letöltés és használat nem mindig = a fórumos hozzászólással.  ;)
Azért írom itt, mert még nincs másik topik: Ha a PureVanillába bele lehetne varázsolni a CM10.1-es csempés elrendezésű értesítési sávot - Neked mondom először - nekem az lenne stabil 4.1.2-esnek.  ;)  :)
Senkivel ne törödj, így tovább, hajrá! :ok: ;D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #21 Dátum: 2013, 11 07, 16:12:49 »
Na má mé az utolsó ??? Csináld csak ahogy jónak látod, szép munka! :taps: :ok: Ne félj sokan vannak akik csak letöltik és csendben használják. Letöltés és használat nem mindig = a fórumos hozzászólással.  ;)
Azért írom itt, mert még nincs másik topik: Ha a PureVanillába bele lehetne varázsolni a CM10.1-es csempés elrendezésű értesítési sávot - Neked mondom először - nekem az lenne stabil 4.1.2-esnek.  ;)  :)
Senkivel ne törödj, így tovább, hajrá! :ok: ;D

Köszi a biztató szavakat , majd meglátjuk lesz-e tovább. A 10.1 csempés témába azért nem mennék bele mert reményeim szerint megkapjuk a 4.2.2-őt hivatalosan is , és akkor azt majd lehet moddolni  :D
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #22 Dátum: 2013, 11 07, 20:18:58 »
Ha V2-ről vissszatérnék V1-re nem fog bezavarni a megváltoztatott framework.res fájl? Vagy először vissza az alap kinézet, és aztán a V1?
Most teszem fel a V2-t, majd jelzem milyen lett, nem bírom ki hétvégéig.

csatarik71

• Vendég
« Reply #23 Dátum: 2013, 11 07, 20:43:53 »
Köszi a biztató szavakat , majd meglátjuk lesz-e tovább. A 10.1 csempés témába azért nem mennék bele mert reményeim szerint megkapjuk a 4.2.2-őt hivatalosan is , és akkor azt majd lehet moddolni  :D

Szia!

Nagyon tetszik a v2 :taps: Gratulálok a munkádhoz és köszönöm :ima:

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #24 Dátum: 2013, 11 07, 20:56:04 »
Ha V2-ről vissszatérnék V1-re nem fog bezavarni a megváltoztatott framework.res fájl? Vagy először vissza az alap kinézet, és aztán a V1?
Most teszem fel a V2-t, majd jelzem milyen lett, nem bírom ki hétvégéig.

Ha 2-ről akarsz az 1-re akkor először tedd fel az alapot! Utána a V1. Amúgy már 95%  :)
Küldve a Dzsí túmról.