2024, 11 24, 10:09:10

Szerző Téma: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag  (Megtekintve 31104 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jani vagyok

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: note 4 sm-910
Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #275 Dátum: 2013, 12 02, 23:37:15 »
Sziasztok!

Kezd megint lassulni a telo pedig talán 2hete, hogy kernelt frissitettem. Akkor jó volt és mos megint lassul.Valami ötlet? Nem szeretnék factory resetet. Esetleg valami beàlitåssal lehet javitani?

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #276 Dátum: 2013, 12 03, 08:08:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Kezd megint lassulni a telo pedig talán 2hete, hogy kernelt frissitettem. Akkor jó volt és mos megint lassul.Valami ötlet? Nem szeretnék factory resetet. Esetleg valami beàlitåssal lehet javitani?
Wipe cache +dalwik
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
« Reply #277 Dátum: 2013, 12 03, 09:29:19 »
Wipe cache +dalwik
igen ez megoldas de csak 2hétig mondjuk meg tudom csinálni mert nem sok idő csa láttam,hogy van ez a  Ondemand / Sio beállitás amiről nem találtam részletes leirást de talán ez segitene.Vagy nem jól gondolom?

Moderator Comment Javítva

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #278 Dátum: 2013, 12 03, 09:50:25 »
igen ez megoldas de csak 2hétig mondjuk meg tudom csinálni mert nem sok idő csa láttam,hogy van ez a  Ondemand / Sio beállitás amiről nem találtam részletes leirást de talán ez segitene.Vagy nem jól gondolom?

Nekem volt fenn a nofrills ezekkel a beállításokkal, nem tudom nekem nem tűnt fel hogy gyorsabb lett volna  :)
2-4hetente nyomok egy wipe cache+dalwik és jó. Igazából én személy szerint a ciánt várom már  :p
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S Advance
  • PDA ROM: CM11
« Reply #279 Dátum: 2013, 12 03, 09:51:35 »

Ha leírást akarsz olvasgatni, akkor talán You are not allowed to view links. Register or Login

Ha meg jól működő telefont szeretnél, akkor bízz meg azokban, akik nálunk sokkal többet értenek hozzá, és önzetlenül megosztják velünk a tapasztalataikat...

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
« Reply #280 Dátum: 2013, 12 03, 10:22:26 »
Ha leírást akarsz olvasgatni, akkor talán You are not allowed to view links. Register or Login

Ha meg jól működő telefont szeretnél, akkor bízz meg azokban, akik nálunk sokkal többet értenek hozzá, és önzetlenül megosztják velünk a tapasztalataikat...
Akkor hagyom ezeket a beállitásokat.
Köszi a segitséget.

Moderator Comment Ez is javítva. Légyszíves az idézet funkciót használd, mert másnak fontos lehet egy későbbi vissza olvasásánál. Köszönöm! :)

Nem elérhető pinpista

• PFC Fan
  • PDA: samsung advance
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #281 Dátum: 2013, 12 08, 15:36:52 »
Szia pinpista!
Üdv nálunk! :)
Eza képernyő mizéria egy kicsit nekem zavarosnak tűnik, pontosabban azt nem értem mi a gond vele? A visszakapcsolás: gondolom akkor az AOSP lockscreen-t használod. Ott valahol (nem emlékszem hol) van lehetőség beállítani, hogy azonnal záródjon vagy pár másodperc múlva. Kiválasztod amelyiket szeretnéd.  :) De, ha én lezárom, akkor lezártam... ezt a funkciót (ha jól értem mit írsz körbe) nem is értem... mire használod?
Kernel nem okoz ilyent, kár volt cserélni. Egyébként gyári rom az alapja a LightJB-nek, így veszni nem veszett semmilyen funkciód, max plusz lett.  ;) :)

:) köszi, és bocs a késői válaszért, nem voltam itthon. Tényleg kicsit zavaros :) Az egyiket csak érdekességképp írtam, hogy eddig nem így működött. Egyébként pl csetelés közben volt kényelmesebb, hogyha elsötétedett a képernyő, akkor gyorsan home gomb, és visszatért pl a csetbe, vagy amit épp használtam, és nem ugrott kezdőképernyőre. Közben megvan, hogy most a bekapcsológomb úgy működik, mint eddig a home gomb, ebből a szempontból.
A másik viszont zavar, hogyha hívást fogadok a home gombbal akkor eddig felvette és maradt a hívásképernyő, most pedig felveszi a hívást, de közben a kezdőképernyőre ugrik, ugyhogy letenni sem tudom, kihangosítani se, csak ha lehúzom a status bart. Meghát úgy általában nem tetszik, hogy nem a hívóképernyő van hívás közben. Persze ha csúsztatva veszem fel, akkor minden ok, csak bringázom, és azért is volt fontos szempont a fizikai gombos teló, hogy ne kelljen kesztyűt le fel venni mindig, mikor hívást fogadnék :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #282 Dátum: 2013, 12 08, 15:44:12 »
:) köszi, és bocs a késői válaszért, nem voltam itthon. Tényleg kicsit zavaros :) Az egyiket csak érdekességképp írtam, hogy eddig nem így működött. Egyébként pl csetelés közben volt kényelmesebb, hogyha elsötétedett a képernyő, akkor gyorsan home gomb, és visszatért pl a csetbe, vagy amit épp használtam, és nem ugrott kezdőképernyőre. Közben megvan, hogy most a bekapcsológomb úgy működik, mint eddig a home gomb, ebből a szempontból.
A másik viszont zavar, hogyha hívást fogadok a home gombbal akkor eddig felvette és maradt a hívásképernyő, most pedig felveszi a hívást, de közben a kezdőképernyőre ugrik, ugyhogy letenni sem tudom, kihangosítani se, csak ha lehúzom a status bart. Meghát úgy általában nem tetszik, hogy nem a hívóképernyő van hívás közben. Persze ha csúsztatva veszem fel, akkor minden ok, csak bringázom, és azért is volt fontos szempont a fizikai gombos teló, hogy ne kelljen kesztyűt le fel venni mindig, mikor hívást fogadnék :)
Na így már kicsit átláthatóbb a dolog! :ok: Asszem értem mit szeretnél, de ezt a részét konkrétan én nem próbáltam változtatni, így nem tudom. Remélem (biztos) van aki okosabb nálam, és tud ebben segíteni. Esetleg próbálj meg egy híváskezelő app-ot a Play-ről. Ha jól tudom pl. az You are not allowed to view links. Register or Login sokan szeretik és van lehetőség személyre szabni. Hogy ezt a részét is? azt nem tudom, puding próbája az evés... :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Frankiee

• Telefont nyomkodó kisiparos :)
  • PDA: Lg G3
  • PDA ROM: Mikor éppen mi!!
« Reply #283 Dátum: 2013, 12 10, 15:52:48 »
Szerintem nem az app-okkal, hanem a vezérléssel lesz gond. A hang vezérlés kernel szinten folyik, tehát érdemes lenne újra telepíteni a 8.2-est aminek nincsenek audio gondjai. Első körben ezzel próbálkozz.
Aztán ha nem megy így sem jó, akkor előbb töröld a gyári lejátszót, és tedd fel az You are not allowed to view links. Register or Login -t.  ;) :)

Szép napot.
Hogy tudom pontosan törölni  a gyári lejátszót, és ha felrakom az S4-es lejátszót, akkor előtte s utána kell wipe?
Köszönöm előre is a segítséget.
Szellemi szabadságharcos.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #284 Dátum: 2013, 12 10, 15:58:22 »
Szép napot.
Hogy tudom pontosan törölni  a gyári lejátszót, és ha felrakom az S4-es lejátszót, akkor előtte s utána kell wipe?
Köszönöm előre is a segítséget.
Szia Frankiee!

Neked is szép napot!  :) Általában a recoveryből flashelhető cuccok felülírják a jelenlegit, így semmit nem kell törölnöd. Csak telepíteni. Amit érdemes: előbb a mostani lejátszó appot elmenteni, kimásolni, és a CWM-el egy teljes backup-ot csinálni a rendszerről. Soha nem lehet tudni... ;) Ha végzett a backup, úgyis a recoveryben vagy: előbb telepíted, utána wipe cache+dalvik cache, reboot.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Frankiee

• Telefont nyomkodó kisiparos :)
  • PDA: Lg G3
  • PDA ROM: Mikor éppen mi!!
« Reply #285 Dátum: 2013, 12 10, 16:33:14 »
Szia Frankiee!

Neked is szép napot!  :) Általában a recoveryből flashelhető cuccok felülírják a jelenlegit, így semmit nem kell törölnöd. Csak telepíteni. Amit érdemes: előbb a mostani lejátszó appot elmenteni, kimásolni, és a CWM-el egy teljes backup-ot csinálni a rendszerről. Soha nem lehet tudni... ;) Ha végzett a backup, úgyis a recoveryben vagy: előbb telepíted, utána wipe cache+dalvik cache, reboot.

Köszönöm szépen a segítséget, most bátran neki esek!!! :)
Szellemi szabadságharcos.

Nem elérhető fcs747

• PDA: A5 16
  • PDA ROM: A510fxxu4cqg1
« Reply #286 Dátum: 2013, 12 11, 18:51:42 »
Adtam neki mégegy esélyt. Újracsináltam mindent amit a rom telepítés után kell. Újra belaktam kb 80%-ban, és most jól működik. :hmm: Remélem ilyen marad. Egy pár dolog zavar, ha bekapcsol a képernyőzár és éppen progiban voltam, akkor a HOME gomb megnyomásával nem visszaadja a képet, hanem kilép a progiból, az állapotsor színe nekem túl világos.

Moderator Comment Az ilyen nem vagy félre sikerült válasz esetén küldj PÜ-t vagy használd a Jelentés egy moderátornak funkciót légyszives, hogy javítani tudjuk. Köszönöm.

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1.2 Light JB v1.2+CoCore 8.2 CWM
« Reply #287 Dátum: 2013, 12 13, 19:39:04 »

4.1.2 Light JB v1.2 ha ezt felrakom a telomra melyik kernelt ajánljátok

CoCore-E 8.0 CWM

CoCore-E 8.0 CWM-Touch

CoCore-E 8.0 TWRP

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #288 Dátum: 2013, 12 13, 20:56:57 »

4.1.2 Light JB v1.2 ha ezt felrakom a telomra melyik kernelt ajánljátok

CoCore-E 8.0 CWM

CoCore-E 8.0 CWM-Touch

CoCore-E 8.0 TWRP

6.2 CWM, vagy 8.2 CWM. A 8.0 CWM nálam éhes volt nagyon.

szerk: A sima CWM nem érintésvezérelt, így nem tudsz mellényúlni.

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
« Reply #289 Dátum: 2013, 12 13, 21:09:26 »
6.2 CWM, vagy 8.2 CWM. A 8.0 CWM nálam éhes volt nagyon.

szerk: A sima CWM nem érintésvezérelt, így nem tudsz mellényúlni.
most fent van a rom most is cserélhetek kernelt?

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
« Reply #290 Dátum: 2013, 12 13, 21:25:36 »
meg oldottam mindent eddig tetszik

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
« Reply #291 Dátum: 2013, 12 13, 21:26:44 »
Nekem ez nem jon be annyira.Lassul hivàsnaplónàl, kameránál és az aksi idő is gyenge (8ora muszakban 2-3ora kijelzo hasznalat mobilnettel es 30 perc beszéd.Ez szerintem kevés) Persze a gyàrinàl jobb mert nem fagy de ennél gyengébb telefonok jobban pörgetik a rendszert.Hogy lehetne jobb?
Másik kernel?
LOG ra rakni ezt?
LOG deoxedelt ?
Előre is Köszönöm  a javaslatokat.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #292 Dátum: 2013, 12 14, 00:53:53 »
meg oldottam mindent eddig tetszik
Jó lesz az ;) :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #293 Dátum: 2013, 12 14, 01:02:30 »
Nekem ez nem jon be annyira.Lassul hivàsnaplónàl, kameránál és az aksi idő is gyenge (8ora muszakban 2-3ora kijelzo hasznalat mobilnettel es 30 perc beszéd.Ez szerintem kevés) Persze a gyàrinàl jobb mert nem fagy de ennél gyengébb telefonok jobban pörgetik a rendszert.Hogy lehetne jobb?
Másik kernel?
LOG ra rakni ezt?
LOG deoxedelt ?
Előre is Köszönöm  a javaslatokat.
Nekem LQG-n, 8.2-es kernellel volt a legjobb. 4-5óra képernyő időt lazán produkálta. Van akinek a 6óra. Ha jól van beállítva nagyon jó eredményeket produkál, hosszútávon ;) Ne várd hogy ma felrakod, holnaptól kevesebbet eszik.  Ez user függő. Jobb, gyorsabb,  kevesebb enerdzsivel beéri,  de semmi nem megy "ingyen" ;) :)

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
« Reply #294 Dátum: 2013, 12 14, 09:53:25 »
Szia Attika!

Làtom a LOG deoxed van fent neked, jobb ez mint amit én használok? Vagy maradjak ennél a romnàl  csak rakjam fel gyári LOG-ot?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #295 Dátum: 2013, 12 14, 10:15:50 »
Szia Attika!

Làtom a LOG deoxed van fent neked, jobb ez mint amit én használok? Vagy maradjak ennél a romnàl  csak rakjam fel gyári LOG-ot?
Jó ez a rom, az égvilágon semmi baja. Ha Neked tetszik maradj ennél. Hogy mi a jó,  azt Neked kell eldönteni. Hadd ne én mondjam meg hogy Te milyen fagyit szeretsz.  ;) :D
Az hogy az alap romot LQG-re cseréled, azzal bajt nem csinálsz, csak jót teszel, plusz frissitesz is. ;)

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
« Reply #296 Dátum: 2013, 12 14, 19:17:09 »
Holnap,ha lesz időm felrakom ezt a LOG-ot lenne egy pár kérdésem.
Ez független rom ugye?

A sorrend jó?
-faktory
-LOG odinnal(3 fajl)
-light recovery
-kernel frissités

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #297 Dátum: 2013, 12 14, 20:53:58 »
Ez független rom ugye?

A sorrend jó?
-faktory
-LOG odinnal(3 fajl)
-light recovery
-kernel frissités

A LOG=LQG? Ha nem, akkor mi az?
3 fájlos ROM csere töröl mindent, előtte mentsd el ami kell.
A kernel cserét a leírtak szerint csináld. Szó szerint.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #298 Dátum: 2013, 12 14, 22:27:16 »
Ez független rom ugye?

A sorrend jó?
-faktory
-LOG odinnal(3 fajl)
-light recovery
-kernel frissités
Ami XEH jelölésü az független. A sorrend arra jó hogy hogyan kell téglázni...

- Nincs olyan hogy 3 fájlos LQG. 1db fájl. Ha beteszel 3 fájlt a LQG-s frissitéshez, tuti nem kell a kernelen gondolkodnod, mert tégla...
- Light recovery - lehet csak én nem tudok róla, de ilyen sincs.

Odinnal felteszed az 1 fájlos LQG-t (előtte+utána factory reset), majd egy kernelt ami telepíti a CWM recoveryt, amiből telepíted a LightJB főzött romot.

És mindez bőven elfért volna a Custom FAQ-ban, mert nem éppen LightJB specifikus, inkább egy folyamat. Légyszives legközelebb a helyén. Köszönöm.  ;) :)

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
« Reply #299 Dátum: 2014, 01 02, 15:58:16 »
Sziasztok vissza kéne raknom a gári romot mert menteni szeretném az esf mappát az új leírtak szerint ,de nem szeretnék mindent programot újra telepíteni (ezt a romot a telepített programokkal és beállítással kéne visszarakni de hogyan??)