Szia pinpista!
Üdv nálunk!
Eza képernyő mizéria egy kicsit nekem zavarosnak tűnik, pontosabban azt nem értem mi a gond vele? A visszakapcsolás: gondolom akkor az AOSP lockscreen-t használod. Ott valahol (nem emlékszem hol) van lehetőség beállítani, hogy azonnal záródjon vagy pár másodperc múlva. Kiválasztod amelyiket szeretnéd. De, ha én lezárom, akkor lezártam... ezt a funkciót (ha jól értem mit írsz körbe) nem is értem... mire használod?
Kernel nem okoz ilyent, kár volt cserélni. Egyébként gyári rom az alapja a LightJB-nek, így veszni nem veszett semmilyen funkciód, max plusz lett.
köszi, és bocs a késői válaszért, nem voltam itthon. Tényleg kicsit zavaros
Az egyiket csak érdekességképp írtam, hogy eddig nem így működött. Egyébként pl csetelés közben volt kényelmesebb, hogyha elsötétedett a képernyő, akkor gyorsan home gomb, és visszatért pl a csetbe, vagy amit épp használtam, és nem ugrott kezdőképernyőre. Közben megvan, hogy most a bekapcsológomb úgy működik, mint eddig a home gomb, ebből a szempontból.
A másik viszont zavar, hogyha hívást fogadok a home gombbal akkor eddig felvette és maradt a hívásképernyő, most pedig felveszi a hívást, de közben a kezdőképernyőre ugrik, ugyhogy letenni sem tudom, kihangosítani se, csak ha lehúzom a status bart. Meghát úgy általában nem tetszik, hogy nem a hívóképernyő van hívás közben. Persze ha csúsztatva veszem fel, akkor minden ok, csak bringázom, és azért is volt fontos szempont a fizikai gombos teló, hogy ne kelljen kesztyűt le fel venni mindig, mikor hívást fogadnék