Nos én is visszarértem, igaz korábban a 2.3.6-ra, pont azért, mert
Számomra fontos dolgok nem működnek! Az egyik alap, hogy tudjak SIM-re menteni, létrehozni névjegyet. Nem lehet. Tudom ott a gugli fiókom meg ilyenek. De akkor is!
Amúgy, a napokban nézegettem az E71-emet. Ha volna rá olyan app amely nélkül ma már nem létetem, simán visszaállnék a Symbianra.
Nem vagyunk egyformák, ezért is ez a kissé maradinak tűnő hozzászólás. Mindez egy iPhonról, mert céges net van rajta. Nos nekem meg az iOS-nél jobb bármelyik Android.
Senkinek nem felróható ha régebbi rendszerhez tér vissza! Én egyelőre hive vagyok az ujdonságoknak talán mert nem létszükség a telefon és nem is munka eszköz. A Sim-re való mentést én sem igazán értem!
Sajnos támadási felület a gmail fiók használata..a minap kaptam egy mailt a google csapatától hogy egy esetleges fiók feltörést akadályoztak meg!A google figyeli a tartózkodási helyet és ha egy másik,tőlem távoli helyről próbálnak belépni a fiókomba,függetlenül attól hogy jó jelszót adtak e meg avagy sem, blokkolja a belépést és küldi a mailt hogy ez történt.Megteszi ezt ugy is hogy én nem állitottam be semmit,csak észre vette hogy este még magyarból jelentkeztem be onnan ahonnan javarészt szoktam rá 1 órára meg kinából ami fizikai képtelenség hogy ennyi idő alatt odaértem!A mailban az állt hogy kínából szerették volna felnyomni a fiokom kaptam pontos helyet és IP cimet is hogy honnan,és ha nem én voltam akkor változtassak jelszót mert bizony jó jelszót adtak meg..
A legnayobb baj ezzel az hogy ezt a fiokot használja a telefonom is a gépem is (Windows 8-hoz sajnos már kell fiók) és erre a mailcimre van begyüjtve az összes mailomra kapott üzenetek is tehát teljes hozzáférése lett volna számtalan általam használt oldalhoz az illetőnek!
Ezzel csak azt akartam leirni hogy nem feltétlen jó a teljes digitalizálódás és az új dolgok hajszolása
Bemásolom a levél szövegét:
Kedves andras!
Valaki nemrég az Ön jelszavával próbált meg bejelentkezni az Ön Google-fiókjába (You are not allowed to view links.
Register or
Login). Ez a személy egy levelezőprogramhoz hasonló alkalmazást vagy mobileszközt használt.
A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen az, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit:
2013. december 25. 0:06:22 UTC
IP-cím: 60.166.234.207
Hely: Hefei, Anhui, China
Ha nem ismerős Önnek ez a bejelentkezési kísérlet, elképzelhető, hogy valaki más próbál hozzáférni fiókjához. Azonnal jelentkezzen be fiókjába, és állítsa vissza jelszavát.
Jelszó visszaállítása
Ha ezt Ön végezte el, és gondjai vannak a fiókja elérésével, hajtsa végre a következő címen elérhető problémamegoldási lépéseket: You are not allowed to view links.
Register or
Login Üdvözlettel:
A Google Fiók csapata