2024, 11 24, 12:46:19
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Jelly Bean romok 4.2.2.  (Megtekintve 154447 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #675 Dátum: 2013, 12 25, 11:54:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Esetleg tudsz egy működő linket?

Akkor enged mar meg hogy visszakerdezzek hogy akkor te milyen romot es honnan szedtel le, illetve hogyan tetted fel?
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető Gaboca777

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S Plus
  • PDA ROM: I9001XXF8
« Reply #676 Dátum: 2013, 12 25, 12:11:10 »
Akkor enged mar meg hogy visszakerdezzek hogy akkor te milyen romot es honnan szedtel le, illetve hogyan tetted fel?
Ezt szedtem le: CM10.1M2-I9001-STABLE-BY RDKK.rar És simán bemásoltam a zipet belőle az sd-re.Csináltam egy data cache-t és utána telepítettem fel.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #677 Dátum: 2013, 12 25, 12:14:54 »
Ezt szedtem le: CM10.1M2-I9001-STABLE-BY RDKK.rar És simán bemásoltam a zipet belőle az sd-re.Csináltam egy data cache-t és utána telepítettem fel.

maga a fájl jó. a fentebb írtakat kellene kipróbálnod, wipe-ok és utána pedig ha nem segít ,akkor újratenni

Nem elérhető Gaboca777

• PFC Fan
« Reply #678 Dátum: 2013, 12 25, 12:32:41 »
Sajnos nem jó.Nem kapcsol be a bluetooth újratelepítés után sem.Tudsz egy működő linket egy jól működő romról?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #679 Dátum: 2013, 12 25, 12:37:00 »
Sajnos nem jó.Nem kapcsol be a bluetooth újratelepítés után sem.Tudsz egy működő linket egy jól működő romról?

Az elso hozzaszolasban talalsz linkeket

Nem elérhető Gaboca777

• PFC Fan
« Reply #680 Dátum: 2013, 12 25, 13:17:27 »
Na ez szuper.Nem látja a külső sd kártyát sem.Sőt még csatlakoztatni sem tudom a számítógéphez.Most mit csináljak?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #681 Dátum: 2013, 12 25, 13:51:04 »
Na ez szuper.Nem látja a külső sd kártyát sem.Sőt még csatlakoztatni sem tudom a számítógéphez.Most mit csináljak?

Usb driver fent van a gepen?
Eddig felismerte?

Nem elérhető Gaboca777

• PFC Fan
« Reply #682 Dátum: 2013, 12 25, 13:55:33 »
Usb driver fent van a gepen?
Eddig felismerte?
Eddig csak úgy használtam a gépen,hogy a háttértár volt beállítva a telcsin,vagyis csak a memóriakártya olvasása volt,és most a gond az,hogy még a beállításokban sem engedi kiválasztani a külső sd-t.Így nem tudok még másik szoftot sem feltenni rá.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #683 Dátum: 2013, 12 25, 14:11:53 »
Eddig csak úgy használtam a gépen,hogy a háttértár volt beállítva a telcsin,vagyis csak a memóriakártya olvasása volt,és most a gond az,hogy még a beállításokban sem engedi kiválasztani a külső sd-t.Így nem tudok még másik szoftot sem feltenni rá.

Nem is ertem hogy miert a kulsore szeretned felmasolni? Ha telepitendo fajlt masolsz akkor csak a belsore.
4.2.2 nel mar nincs kulso vagy belso hanem mtp van es ugy latod a kulso es a belsi sd-t

Nem elérhető Gaboca777

• PFC Fan
« Reply #684 Dátum: 2013, 12 25, 22:32:38 »
Feltettem egy másik romot....abban meg nincs fájlkezelő.Mit csinálok rosszul?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #685 Dátum: 2013, 12 26, 03:47:17 »

szedj le playrol

Nem elérhető Andrushh

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S+ (i9001)
  • PDA ROM: Endroix III 13.8.6 + S4 Style Pack
« Reply #686 Dátum: 2013, 12 26, 10:45:39 »
Régen a régebbi droidokban sem volt filekezelő! Előfordul hogy kihagyják!

Nem elérhető Andrushh

« Reply #687 Dátum: 2013, 12 27, 17:56:03 »
Ezzel próbálkozott már valaki?

Nem elérhető Gaboca777

• PFC Fan
« Reply #688 Dátum: 2013, 12 27, 18:47:11 »
Nos eddig tartott a türelmem az újdonságok felé..... :( Visszatettem odinnal a jó öreg Gingerbread 2.3.6-ot. Most viszonylag hasít így forrón telepítve egy darabig.Nem kísérletezek tovább,mert hol ez,hol az nem működik az egyes romokban.(3-at kipróbáltam és nyúztam is kicsit)

Nem elérhető Andrushh

« Reply #689 Dátum: 2013, 12 27, 18:53:23 »
Nos eddig tartott a türelmem az újdonságok felé..... :( Visszatettem odinnal a jó öreg Gingerbread 2.3.6-ot. Most viszonylag hasít így forrón telepítve egy darabig.Nem kísérletezek tovább,mert hol ez,hol az nem működik az egyes romokban.(3-at kipróbáltam és nyúztam is kicsit)

Na én bizony ilyet sem hallottam még hogy egy régi romra állt vissza egy felhasználó! Mondjuk én azt modom hogy ki mire használja a telefonját..most volt itt nálam egy ismerősöm akinek egy Galaxy Note jutott a tulajdonában és kérte hogy frissitsem...mondtam neki hogy a 4.1.2-jét szerintem felesleges mert csak telefonálásra használja...
De azért ez rdekes hogy vissza tértél arra a romra! Nekem az Endroix még tart bár nem 100%-osan vagyok megelégedve vele

Nem elérhető Gaboca777

• PFC Fan
« Reply #690 Dátum: 2013, 12 27, 19:29:44 »
Na én bizony ilyet sem hallottam még hogy egy régi romra állt vissza egy felhasználó! Mondjuk én azt modom hogy ki mire használja a telefonját..most volt itt nálam egy ismerősöm akinek egy Galaxy Note jutott a tulajdonában és kérte hogy frissitsem...mondtam neki hogy a 4.1.2-jét szerintem felesleges mert csak telefonálásra használja...
De azért ez rdekes hogy vissza tértél arra a romra! Nekem az Endroix még tart bár nem 100%-osan vagyok megelégedve vele
Na látod.Azon kívül,hogy néha belassul és gondolkodik a ginger,minden funkciója megy.3 főzött 4.2.2 próbáltam és hol ez hol az nem ment benne,pláne olyan amire szükségem is van a mindennapokban.Nekem különösen nem magával a telcsivel van bajom hanem,hogy ha feltelepítek egy pár progit(ram foglaló),akkor belassul.Én régen symbian fun voltam.Na arra azért nem térek vissza... :P

Monk

• Vendég
Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #691 Dátum: 2013, 12 27, 21:48:17 »
Nos én is visszarértem, igaz korábban a 2.3.6-ra, pont azért, mert
Számomra fontos dolgok nem működnek! Az egyik alap, hogy tudjak SIM-re menteni, létrehozni névjegyet. Nem lehet. Tudom ott a gugli fiókom meg ilyenek. De akkor is!
Amúgy, a napokban nézegettem az E71-emet. Ha volna rá olyan app amely nélkül ma már nem létetem, simán visszaállnék a Symbianra.
Nem vagyunk egyformák, ezért is ez a kissé maradinak tűnő hozzászólás. Mindez egy iPhonról, mert céges net van rajta. Nos nekem meg az iOS-nél jobb bármelyik Android.

Monk

• Vendég
Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #692 Dátum: 2013, 12 27, 21:49:48 »
Bocs az elírásokért!

Nem elérhető Andrushh

« Reply #693 Dátum: 2013, 12 27, 22:23:45 »
Nos én is visszarértem, igaz korábban a 2.3.6-ra, pont azért, mert
Számomra fontos dolgok nem működnek! Az egyik alap, hogy tudjak SIM-re menteni, létrehozni névjegyet. Nem lehet. Tudom ott a gugli fiókom meg ilyenek. De akkor is!
Amúgy, a napokban nézegettem az E71-emet. Ha volna rá olyan app amely nélkül ma már nem létetem, simán visszaállnék a Symbianra.
Nem vagyunk egyformák, ezért is ez a kissé maradinak tűnő hozzászólás. Mindez egy iPhonról, mert céges net van rajta. Nos nekem meg az iOS-nél jobb bármelyik Android.

Senkinek nem felróható ha régebbi rendszerhez tér vissza! Én egyelőre hive vagyok az ujdonságoknak talán mert nem létszükség a telefon és nem is munka eszköz. A Sim-re való mentést én sem igazán értem!
Sajnos támadási felület a gmail fiók használata..a minap kaptam egy mailt a google csapatától hogy egy esetleges fiók feltörést akadályoztak meg!A google figyeli a tartózkodási helyet és ha egy másik,tőlem távoli helyről próbálnak belépni a fiókomba,függetlenül attól hogy jó jelszót adtak e meg avagy sem, blokkolja a belépést és küldi a mailt hogy ez történt.Megteszi ezt ugy is hogy én nem állitottam be semmit,csak észre vette hogy este még magyarból jelentkeztem be onnan ahonnan javarészt szoktam rá 1 órára meg kinából ami fizikai képtelenség hogy ennyi idő alatt odaértem!A mailban az állt hogy kínából szerették volna felnyomni a fiokom kaptam pontos helyet és IP cimet is hogy honnan,és ha nem én voltam akkor változtassak jelszót mert bizony jó jelszót adtak meg..
A legnayobb baj ezzel az hogy ezt a fiokot használja a telefonom is a gépem is (Windows 8-hoz sajnos már kell fiók) és erre a mailcimre van begyüjtve az összes mailomra kapott üzenetek is tehát teljes hozzáférése lett volna számtalan általam használt oldalhoz az illetőnek!
Ezzel csak azt akartam leirni hogy nem feltétlen jó a teljes digitalizálódás és az új dolgok hajszolása

Bemásolom a levél szövegét:

Kedves andras!

Valaki nemrég az Ön jelszavával próbált meg bejelentkezni az Ön Google-fiókjába (You are not allowed to view links. Register or Login). Ez a személy egy levelezőprogramhoz hasonló alkalmazást vagy mobileszközt használt.

A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen az, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit:

2013. december 25. 0:06:22 UTC
IP-cím: 60.166.234.207
Hely: Hefei, Anhui, China

Ha nem ismerős Önnek ez a bejelentkezési kísérlet, elképzelhető, hogy valaki más próbál hozzáférni fiókjához. Azonnal jelentkezzen be fiókjába, és állítsa vissza jelszavát.

Jelszó visszaállítása 

Ha ezt Ön végezte el, és gondjai vannak a fiókja elérésével, hajtsa végre a következő címen elérhető problémamegoldási lépéseket: You are not allowed to view links. Register or Login

Üdvözlettel:
A Google Fiók csapata

Monk

• Vendég
Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #694 Dátum: 2013, 12 28, 00:59:58 »
Nem semmi, több, mint elgondolkodtató!!

Ilyen részletes tájékoztatással még nem találkoztam!! Nálam egy időben (régebben) "csak" jelszó cserét kértek.

Köszi, hogy megosztottad, remélem elnézik a kis Off jellegét.

Nem elérhető Andrushh

« Reply #695 Dátum: 2013, 12 30, 09:52:14 »
Sziasztok Ujra!

Gondoltam írok pár szót a 4.4 KK rommal kapcsolatban amit az XDA-s srácok átvariáltak az SGS+-ra is!
Mai nappal feltettem mert az endroixIV laggolása nekem igen idegesitő jelenség volt..Problémám volt a wifi jel erősséggel illetva a GPS használhatóságával is a tegnapi napon..többször megállt befagyott teljesen belassitva a rendszert amennyire csak lehet..igy ma reggel olyan gondolattal ébredtem hogy próbálkozás jön ujra Romokat illetően
Megtaláltam már multkor a 4.4 KK Alpha3as verzióját aminek a hiba listája nem tul hosszú és leirás alapján élhető igy feltettem! 2órája van a telefonon Első körben agyon terheltem frissitésekkel szinkronizációval alkalmazás telepitéssel! Egyszer sem laggolt a telefon nem lassult be csak mikor a böngészőt inditottam el! Mondjuk ez szereel is a hibalistán hogy a beépitett böngésző nem a legjobban megy!A frissitéseket gond nélkül feltolta akadás mentesen és a rendszer maradt pörgős mint eddig! egyelőre bevállt különösebb hibát nem vettem észre!
1etlen dolog van ami bosszantó hogy eltőnt a 3gombos Recverybe való lépés..csak ugy lép recoverybe ha kikapcsolva rádugom a gépre és ugy a vol up+Menü gmb..igy hejlendó de máshogy nem..

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #696 Dátum: 2013, 12 30, 09:57:35 »
Sziasztok Ujra!

Gondoltam írok pár szót a 4.4 KK rommal kapcsolatban amit az XDA-s srácok átvariáltak az SGS+-ra is!
Mai nappal feltettem mert az endroixIV laggolása nekem igen idegesitő jelenség volt..Problémám volt a wifi jel erősséggel illetva a GPS használhatóságával is a tegnapi napon..többször megállt befagyott teljesen belassitva a rendszert amennyire csak lehet..igy ma reggel olyan gondolattal ébredtem hogy próbálkozás jön ujra Romokat illetően
Megtaláltam már multkor a 4.4 KK Alpha3as verzióját aminek a hiba listája nem tul hosszú és leirás alapján élhető igy feltettem! 2órája van a telefonon Első körben agyon terheltem frissitésekkel szinkronizációval alkalmazás telepitéssel! Egyszer sem laggolt a telefon nem lassult be csak mikor a böngészőt inditottam el! Mondjuk ez szereel is a hibalistán hogy a beépitett böngésző nem a legjobban megy!A frissitéseket gond nélkül feltolta akadás mentesen és a rendszer maradt pörgős mint eddig! egyelőre bevállt különösebb hibát nem vettem észre!
1etlen dolog van ami bosszantó hogy eltőnt a 3gombos Recverybe való lépés..csak ugy lép recoverybe ha kikapcsolva rádugom a gépre és ugy a vol up+Menü gmb..igy hejlendó de máshogy nem..

Bár már nem vagyok annyira járatos a témában, de szerintem a recovery-be lépésnek működni kell. Vagy ezt külön írták, hogy eltűnt?

Nem elérhető Andrushh

« Reply #697 Dátum: 2013, 12 30, 12:49:43 »
Bár már nem vagyok annyira járatos a témában, de szerintem a recovery-be lépésnek működni kell. Vagy ezt külön írták, hogy eltűnt?

Ennél a romnál nem irta senki hogy eltünt a Recovery más ro moknál fordult elő..nem maga a recovery tünik el hanem a 3gombos megoldás...akkor találtam meg a postokat amikor észrevettem hogy nem tudok visszalépni a TWRP-ba telepiteni a hozzárendelt Gappsot!
Viszont sok sok basztatás után elég stabilnak tünik a rom eyenlőre semmi nem veszett össze semmivel még fix premission-t nem csináltam rajta! Az kell egyáltalán?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #698 Dátum: 2013, 12 30, 13:04:23 »
Ennél a romnál nem irta senki hogy eltünt a Recovery más ro moknál fordult elő..nem maga a recovery tünik el hanem a 3gombos megoldás...akkor találtam meg a postokat amikor észrevettem hogy nem tudok visszalépni a TWRP-ba telepiteni a hozzárendelt Gappsot!
Viszont sok sok basztatás után elég stabilnak tünik a rom eyenlőre semmi nem veszett össze semmivel még fix premission-t nem csináltam rajta! Az kell egyáltalán?

én sem arra gondoltam, hogy maga a recovery tűnt el, hanem a 3 gombos megoldásra.
fix permission nem fontos.

Nem elérhető Andrushh

« Reply #699 Dátum: 2013, 12 30, 16:59:12 »
én sem arra gondoltam, hogy maga a recovery tűnt el, hanem a 3 gombos megoldásra.
fix permission nem fontos.

További hibalista:
A GPS marhagyors és marhajól pozicionál viszont folt már 2 FC...az egyik az a rendszer FC-zett a műsik a gyári Launcher...mindezt tette 1szer mindkettő lassan 24óra alatt...a Wifi jel erőssége tökéletes és erős minden passzol ezt a 2hibát leszámitva...Öröm az Ürömben hogy nem indult ujra még egyszer se..FC után is le OK-zva megy minden tovább szépen!