2024, 11 28, 08:21:11
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Jelly Bean romok 4.2.2.  (Megtekintve 154626 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető szergej973

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Sony Xperia M2
  • PDA ROM: [ROM] Xperia Z5 STYLE 4.6 (LOCKED / UNLOCKED BL)
Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #625 Dátum: 2013, 11 20, 16:30:44 »
A hét végén itthon leszek és ezt néztem ki magamnak:(You are not allowed to view links. Register or Login)
Nem tudom milyen lesz,ha időm is engedi,belefogok.

Nem elérhető bbutterfly88

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: SGSP
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #626 Dátum: 2013, 11 25, 15:14:50 »
Hello!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Mindent a leírásnak megfelelően csináltam, a listán a legelső rom-ot telepítettem. Most úgy néz ki a helyzet hogy bekapcsol a telefonom, megjelenik a samsung felirat, utána az hogy Samsung Galaxy S Plus I9001i, alatta cianogenmod. Utána megjelenik egy android figura körülötte zöld lángszerűség körbe-körbe megy. Innentől tovább nem megy. Mit ronthattam el? Ilyenkor mit lehet tenni?

Kérlek segítsetek,  :'( :oops:
Köszönöm előre is
N

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
« Reply #627 Dátum: 2013, 11 25, 17:46:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Mindent a leírásnak megfelelően csináltam, a listán a legelső rom-ot telepítettem. Most úgy néz ki a helyzet hogy bekapcsol a telefonom, megjelenik a samsung felirat, utána az hogy Samsung Galaxy S Plus I9001i, alatta cianogenmod. Utána megjelenik egy android figura körülötte zöld lángszerűség körbe-körbe megy. Innentől tovább nem megy. Mit ronthattam el? Ilyenkor mit lehet tenni?

Kérlek segítsetek,  :'( :oops:
Köszönöm előre is
N
Recovery-wipe cache,wipe dalwik cache és reboot.Ha ez sem jó akkor recovery-wipe data factory reset.Ha ez sem jó akkor a rom telepítése  közben az ördög nem aludt és közbelépett. >:( Tehát tiszta telepítés.Ha már úgyis megcsinálod a factory resetet.

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
« Reply #628 Dátum: 2013, 11 26, 19:10:34 »
(You are not allowed to view links. Register or Login )-11.24. frissítéssel. :ok:

Nem elérhető Andrushh

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S+ (i9001)
  • PDA ROM: Endroix III 13.8.6 + S4 Style Pack
« Reply #629 Dátum: 2013, 12 02, 14:31:26 »
Sziasztok! Problémák adódtak a telefonon... A helyzet az hogy tegnap radugtam egy gépre minden jo volt majd hazaerve nem ismerte fel a gépem.. Nem foglalkoztam vele de este fel dugta m tölteni de nem töltött semmit...nem veszi a töltést hálózatról viszont gépről igen!Lehet rom hiba? Fejlesztői lehetőségek be nem tok belépni mert hibával leáll...

Tapatalk-kal küldve az én GT-i9001-el

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #630 Dátum: 2013, 12 02, 16:41:50 »
Sziasztok! Problémák adódtak a telefonon... A helyzet az hogy tegnap radugtam egy gépre minden jo volt majd hazaerve nem ismerte fel a gépem.. Nem foglalkoztam vele de este fel dugta m tölteni de nem töltött semmit...nem veszi a töltést hálózatról viszont gépről igen!Lehet rom hiba? Fejlesztői lehetőségek be nem tok belépni mert hibával leáll...

Tapatalk-kal küldve az én GT-i9001-el

ha gépről kap tápot csak töltővel nem, akkor érdemes első körben megnézni, hátha a kábellel lehet vmi. így nem hinnem, hogy az ajzat lenne.

milyen hibát ír ki a fejlesztési rész leállásnál?

Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető Andrushh

« Reply #631 Dátum: 2013, 12 02, 17:00:54 »
ha gépről kap tápot csak töltővel nem, akkor érdemes első körben megnézni, hátha a kábellel lehet vmi. így nem hinnem, hogy az ajzat lenne.

milyen hibát ír ki a fejlesztési rész leállásnál?

Csak annyit irt hogy hibátészlel leáll...raktam uj romot teljesen de igy se tölt..mostmár gépről sem csak ha félig dugom be..ha teljesen akkor semmi nem történik! ha félig bedugom kiirja a gép hogy ismeretlen eszköz nem sikerült felismerni..Szóval gyanus nagyon hogy az ajzat lesz..tudják azt cserélni?

Nem elérhető Andrushh

« Reply #632 Dátum: 2013, 12 02, 17:04:27 »
Csak annyit irt hogy hibátészlel leáll...raktam uj romot teljesen de igy se tölt..mostmár gépről sem csak ha félig dugom be..ha teljesen akkor semmi nem történik! ha félig bedugom kiirja a gép hogy ismeretlen eszköz nem sikerült felismerni..Szóval gyanus nagyon hogy az ajzat lesz..tudják azt cserélni?
most kicsit megsikáltam a töltö ajzatot fogkefével igy tölt de még mindig nem ismeri fel a gép...lehet hogy retkes nagyon? És ha igen akkor mivel pucolható?

Nem elérhető Andrushh

« Reply #633 Dátum: 2013, 12 02, 17:36:59 »
most kicsit megsikáltam a töltö ajzatot fogkefével igy tölt de még mindig nem ismeri fel a gép...lehet hogy retkes nagyon? És ha igen akkor mivel pucolható?

Semmi javulás..kihuzom a töltöt visszadugom és nem tölt csak ha megint megpiszkálom mostmár kicsit drasztikusabban,tűheggyel..akkor ha feldugom tölt de ha kihuzom visszadugom megint nem...nem tudom mi lehet..:(

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #634 Dátum: 2013, 12 02, 19:36:23 »
Semmi javulás..kihuzom a töltöt visszadugom és nem tölt csak ha megint megpiszkálom mostmár kicsit drasztikusabban,tűheggyel..akkor ha feldugom tölt de ha kihuzom visszadugom megint nem...nem tudom mi lehet..:(

Szerviz, en azt mondom ne sikalgasd otthon
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető Andrushh

« Reply #635 Dátum: 2013, 12 02, 20:49:56 »
Szerviz, en azt mondom ne sikalgasd otthon

Nos a végeredmény...1kis fogkefe és egy 4éve a szekrényben porosodó malizia Uomo aftershave és müködik....:D
De azért utána érdeklődtem..2nap alatt kicserélik 5-6ezer ftért

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #636 Dátum: 2013, 12 03, 04:57:05 »
Helló jó reggelt :) Az lenne a kérdésem hogy az ADC team álltal készített rom működik rendesen? Mindennapi használatra alkalmas? Milyen kernel illik mellé?

Előre köszi a választ

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
« Reply #637 Dátum: 2013, 12 03, 10:19:24 »
Helló jó reggelt :) Az lenne a kérdésem hogy az ADC team álltal készített rom működik rendesen? Mindennapi használatra alkalmas? Milyen kernel illik mellé?

Előre köszi a választ
Melyiket kérdezed?A 4.2.2,a 4.3.1,v. a 4.4-et?Van miből válogatni.A 4.2.2 és a 4.3.1 nálam már volt a készüléken,és nagyon meg voltam elégedve vele.Igaz mos ezt(
You are not allowed to view links. Register or Login)használom mert ez tetszett meg hirtelen.Ha esetleg gondolod ki is próbálhatod mert már két napja nyúzom és nincs vele semmi gond.Az ADC romnál nekem gyorsabbnak tűnik.De ha neked az ADC tetszik akkor azt.Abból ajánlanám ezt(You are not allowed to view links. Register or Login).25-én lett frissítve csak annyi hogy én ezt a  K^Kernel 3.4.70 v2.6 használtam,a 390-essel.

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #638 Dátum: 2013, 12 03, 10:22:13 »
Melyiket kérdezed?A 4.2.2,a 4.3.1,v. a 4.4-et?Van miből válogatni.A 4.2.2 és a 4.3.1 nálam már volt a készüléken,és nagyon meg voltam elégedve vele.Igaz mos ezt(
You are not allowed to view links. Register or Login)használom mert ez tetszett meg hirtelen.Ha esetleg gondolod ki is próbálhatod mert már két napja nyúzom és nincs vele semmi gond.Az ADC romnál nekem gyorsabbnak tűnik.De ha neked az ADC tetszik akkor azt.Abból ajánlanám ezt(You are not allowed to view links. Register or Login).25-én lett frissítve csak annyi hogy én ezt a  K^Kernel 3.4.70 v2.6 használtam,a 390-essel.
4.2.2-re gondoltam. Köszönöm a választ a linkeket, mindent :) egyelőre ADC. de kipróbálom majd legközelebb a másikat is.

Mégegyszer köszönöm!!

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
« Reply #639 Dátum: 2013, 12 03, 10:23:58 »
4.2.2-re gondoltam. Köszönöm a választ a linkeket, mindent :) egyelőre ADC. de kipróbálom majd legközelebb a másikat is.

Mégegyszer köszönöm!!

;)

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #640 Dátum: 2013, 12 03, 16:50:09 »

;)

Egy gondom lenne. Ha profilt állítok akkor mindent beállít amit beállítottam szétkapcsolja a wifit és átvált másik profilra úgy ahogy be van állítva viszont a mobilnethez nem csatlakozik így a profilnak gyakorlatilag semmi értelme számomra. Találkozott ezzel a problémával már valaki? Hogyan tudom megoldani? egyébként csak kényelmi szempontból és gyorsasági szempontból érdekelne a profil váltogatás.

Köszi!!

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
« Reply #641 Dátum: 2013, 12 03, 17:47:27 »
Egy gondom lenne. Ha profilt állítok akkor mindent beállít amit beállítottam szétkapcsolja a wifit és átvált másik profilra úgy ahogy be van állítva viszont a mobilnethez nem csatlakozik így a profilnak gyakorlatilag semmi értelme számomra. Találkozott ezzel a problémával már valaki? Hogyan tudom megoldani? egyébként csak kényelmi szempontból és gyorsasági szempontból érdekelne a profil váltogatás.

Köszi!!
Hát bocsi de ezt nem tudom!Én személy szerint sosem foglakoztam a profillal.Nekem mindig egyféle beállításon futott minden rom.Cserélgetni csak a launchereket szoktam meg a témákat.

Nem elérhető Andrushh

« Reply #642 Dátum: 2013, 12 04, 16:45:42 »

ezen felbuzdulva felpakoltam a 4.3-at amit ajánlottál hibátlanul müködik nekem is és nagyon tetszik! :ok:

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
« Reply #643 Dátum: 2013, 12 04, 17:14:56 »
ezen felbuzdulva felpakoltam a 4.3-at amit ajánlottál hibátlanul müködik nekem is és nagyon tetszik! :ok:
Örülök neki! :D

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
« Reply #644 Dátum: 2013, 12 04, 17:39:02 »
Örülök neki! :D
És ha már itt járunk,lehet mazsolázni:
(You are not allowed to view links. Register or Login)
Mindig csinosítanak valamit. :)

Nem elérhető Andrushh

« Reply #645 Dátum: 2013, 12 04, 21:07:46 »
És ha már itt járunk,lehet mazsolázni:
Mindig csinosítanak valamit. :)

A telefonról cimszó alatt található a lista végén egy SELinux Status Disabled-en állitva alaphelyzeten..az mire szolgál?tudja ezt valaki?Nem mertem még átnyomni...:D
Köszönöm a linkeket de az elmult 3napban a töltö csatlakozási hiba miatt 4rom volt fent tehát egyik sem volt fent 24órát egyhuzamban.. :D Szóval most nem váltok megint főleg hogy ez a 4.3-as frissítés Gmailról nem pakolta vissza az előzőleg telepitett appokat...teszem itt hozzá hogy nincs sok fontos csak a Tapatalk,Apród,Faceboook és a messengere,BLN Control a HW gombok esemény utáni világitásához és az Acrobat reader...

Nem elérhető Andrushh

« Reply #646 Dátum: 2013, 12 11, 15:37:26 »
A telefonról cimszó alatt található a lista végén egy SELinux Status Disabled-en állitva alaphelyzeten..az mire szolgál?tudja ezt valaki?Nem mertem még átnyomni...:D
Köszönöm a linkeket de az elmult 3napban a töltö csatlakozási hiba miatt 4rom volt fent tehát egyik sem volt fent 24órát egyhuzamban.. :D Szóval most nem váltok megint főleg hogy ez a 4.3-as frissítés Gmailról nem pakolta vissza az előzőleg telepitett appokat...teszem itt hozzá hogy nincs sok fontos csak a Tapatalk,Apród,Faceboook és a messengere,BLN Control a HW gombok esemény utáni világitásához és az Acrobat reader...

Nos ujra rom keresésbe kezdtem mert a 4es Endroixnek adtam 25 lehetőséget,eljátszotta...ugy lezárja a képernyőt hogy az még hagyján hogy gombokra nem ébred fel de még hívásra sem...többszöri alkalommal gondolt egyet és kikapcsolt..nem ujraindult hanem kikapcsolt a telefon ami nekem nem szimpatikus..szóval tovább keresgélek! Ha valakinek van valami ötlete várom szeretettel :)

Nem elérhető Andrushh

« Reply #647 Dátum: 2013, 12 11, 19:06:42 »
Nos ujra rom keresésbe kezdtem mert a 4es Endroixnek adtam 25 lehetőséget,eljátszotta...ugy lezárja a képernyőt hogy az még hagyján hogy gombokra nem ébred fel de még hívásra sem...többszöri alkalommal gondolt egyet és kikapcsolt..nem ujraindult hanem kikapcsolt a telefon ami nekem nem szimpatikus..szóval tovább keresgélek! Ha valakinek van valami ötlete várom szeretettel :)

Vagy esetleg valakinek ötlete mit lehetne tenni?

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #648 Dátum: 2013, 12 11, 20:16:21 »
Vagy esetleg valakinek ötlete mit lehetne tenni?
Én a cmre szavazok. Kernelt eddig mit használtál? Stock?

Tapatalk 2-vel küldve az én LG-G2-ről

Nem elérhető Andrushh

Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #649 Dátum: 2013, 12 12, 18:52:21 »
Én a cmre szavazok. Kernelt eddig mit használtál? Stock?

Tapatalk 2-vel küldve az én LG-G2-ről
Igen azt a kernelt ami integrálva volt az Endroba
Tudnál nekem egy letöltési linket adni a CM-hez?
Nem feltétlen kell hogy 4.3 legyen jó a 4.2.2-is bár sok olyan dolog van a 4.3ban ami tetszik de nem használom..
Szóval ha tudnál egy linket adni nekem azt megköszönném