0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or Login
Feltetted? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről
Na eddig tartott, reggelig töltőn volt a telefon, de nem ébresztett (kikapcsolt) és vissza sem tudtam kapcsolni, csak miután kivettem az akksit, majd visszatettem. visszaraktam a Release 9-est (PMEM).
Kernelnek stock volt mellette?
Ehndroixot nyűttem csaknem egy évig. Miután az Ehndroix IV-es teljesen kicsinált feltettem a 10.1 R9-et. Azóta minden tökéletes.Valójában mi a különbség a PMEM és az ION között. Azon kívül, hogy az utóbbi nem stabil?
Azóta ahogy olvasom a romhoz tartozó fórumot másnak is csak kikapcsol a telefon és annyi (igaz más körülmények között). Kár, mert teljesítményre tényleg jobb volt egy picivel.
Sziasztok!Olyan gondom van,hogy bekapcsol a telo de nem tölt be az android..Ilyenkor mi a szitu? Mellékeltem képet.Köszi előre is
kérdés, hogy mit csináltál előtte?
Sziasztok.A legegyszerűbb módon hogy tudnám feltenni a 2.3.6.-os szoftra (Galaxy S plus) a 4.2.2-est?
az You are not allowed to view links. Register or Login hozzászólás alapján
Ha csak simán bemásolom sd-re ezt CM10.1M2-I9001-STABLE-BY RDKK.rar és úgy recoveryből frissítem a meglévő 2.3.6.-os romom,akkor simán fog menni?
Ha nem engedi a bluetooth bekapcsolni,mit tegyek?
Hogy jott el a hiba?csinaltal vmit? Vagy eddig se volt jo?
A régi szofton jó volt.Most sikerült feltenni az újat és nem engedi bekapcsolni.
Akkor vmit nem jo lett a telepitesnel! Elso korben a recoveryben wipe cache es wipe dalvik cache.Ha ezutan se mukodik akkor tedd ujra.Illetve jo lenne tudni hogy melyik romot tetted fel. Bar nem valoszinu de lehet hogy abban a romban a bluetooht nem mukodik
Igazság szerint nekem nincs benne wipe dalvik cache,csak a wipe cache.Melyiket romot javaslod?
Az a baj hogy nekem par honapja mar nincs ilyen romom de ehndroix es adc romok jok.Milyen romot tettel fel? Es hogyan?