2024, 11 24, 17:58:20

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219055 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070P
  • PDA ROM: CyanogenMod 11 - 4.4.2. by Maclaw Studio
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1975 Dátum: 2014, 01 17, 11:08:23 »
Arra vonatkozólag valaki tud adni tipp-et, trükköt, hogy a tárcsázót/névjegyzéket hogyan lehet betuszkolni valami gyorsítótárba, hogy alapból amikor feláll a rendszer bent legyen? Minden egyes "első" előhívás alkalmával 2-3 másodperc mire előjön, aztán ha fut háttérben persze, már egy pillanat! De egy memória ürítés után megint az e döcögős betöltés van... be lehet ezt valamilyen trükkel imádkozni valami rezidens helyre a memóriába?!

Nem elérhető Acef

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo 2014Q3
  • PDA: GT-I9195 B. E.
  • PDA ROM: GT-I9195XXUBML4 / deodexelt UCOB1
« Reply #1976 Dátum: 2014, 01 17, 19:36:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Arra vonatkozólag valaki tud adni tipp-et, trükköt, hogy a tárcsázót/névjegyzéket hogyan lehet betuszkolni valami gyorsítótárba, hogy alapból amikor feláll a rendszer bent legyen? Minden egyes "első" előhívás alkalmával 2-3 másodperc mire előjön, aztán ha fut háttérben persze, már egy pillanat! De egy memória ürítés után megint az e döcögős betöltés van... be lehet ezt valamilyen trükkel imádkozni valami rezidens helyre a memóriába?!
Hi!
Használd az Exdialer tárcsázót, valamint egy kis módosítást.
Linkelem a leírást, tippek fejezetben az Exdialer You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Acef

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo 2014Q3
  • PDA: GT-I9195 B. E.
  • PDA ROM: GT-I9195XXUBML4 / deodexelt UCOB1
« Reply #1977 Dátum: 2014, 01 17, 22:27:32 »
Hi!
Használd az Exdialer tárcsázót, valamint egy kis módosítást.
Linkelem a leírást, tippek fejezetben az Exdialer You are not allowed to view links. Register or Login

Még annyi a fentihez, hogy valsz. CM-en is megy az exDialer, de a tárcsázó gyorsítását nem próbáltam (kipróbáltam, de nem jött be a CM).

borosjoc

• Vendég
« Reply #1978 Dátum: 2014, 01 20, 12:36:01 »
Moderator Comment Fórumszabályzat 11. pontjának be nem tartása miatt moderálva.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #1979 Dátum: 2014, 01 20, 12:42:46 »
Küldve a Dzsí túmról.

borosjoc

• Vendég
« Reply #1980 Dátum: 2014, 01 20, 13:55:41 »

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #1981 Dátum: 2014, 01 20, 18:23:31 »
Küldve a Dzsí túmról.

borosjoc

• Vendég
« Reply #1982 Dátum: 2014, 01 20, 19:01:28 »

borosjoc

• Vendég
« Reply #1983 Dátum: 2014, 01 21, 13:56:33 »
Elnézést még egyszer a figyelmetlenségemért, jogos a moderálás!  :) Elfogadtam a rám kiszabott büntetést! :)  :taps: :ok:

Bocs!

Nem elérhető Cookee

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)
  • PDA ROM: 6.0.1
« Reply #1984 Dátum: 2014, 01 22, 08:42:00 »
Sziasztok!
Szeretnem lecserelni (downgradelni) a jelly bean-t, a regi gb-re. Egy gond van az egesszel, hogy telenoros a telom. Felrakhatok fuggetlen romot?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1985 Dátum: 2014, 01 22, 09:03:00 »
Sziasztok!
Szeretnem lecserelni (downgradelni) a jelly bean-t, a regi gb-re. Egy gond van az egesszel, hogy telenoros a telom. Felrakhatok fuggetlen romot?
Igen, de downgradelni csak 3 fájlos rommal lehet mert ha a JB-re rátolod a szimplán PDA-ba tallózott GB romot, közel leszel a téglához...
De miért akarsz lemondani szegény JB-ről?  :shock: :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Cookee

• PFC Fan
« Reply #1986 Dátum: 2014, 01 22, 14:45:40 »
Igen, de downgradelni csak 3 fájlos rommal lehet mert ha a JB-re rátolod a szimplán PDA-ba tallózott GB romot, közel leszel a téglához...
De miért akarsz lemondani szegény JB-ről?  :shock: :)

Magaval a JB-vel semmi bajom csak ugy tudom, hogy GB-vel tovabb birja az aksi es nem hasznal 2 magot, ami nekem bubble breakerre felesleges. :D Vagy letezik mar mod arra, hogy a proci orajelet megpiszkaljam?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1987 Dátum: 2014, 01 22, 19:36:01 »
Magaval a JB-vel semmi bajom csak ugy tudom, hogy GB-vel tovabb birja az aksi es nem hasznal 2 magot, ami nekem bubble breakerre felesleges. :D Vagy letezik mar mod arra, hogy a proci orajelet megpiszkaljam?
A GB-vel  nyert idő nem lesz arányos a kevesebb tudással.  ;) Custom kernelnél tudod az óra jelet lejjebb is venni. No Frills CPU Control, és úgy állítod ahogy szeretnéd. Akár 800Mhz-re is. Ezért nem érdemes (szerintem) downgradelni. :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Cookee

• PFC Fan
« Reply #1988 Dátum: 2014, 01 23, 09:02:18 »
A GB-vel  nyert idő nem lesz arányos a kevesebb tudással.  ;) Custom kernelnél tudod az óra jelet lejjebb is venni. No Frills CPU Control, és úgy állítod ahogy szeretnéd. Akár 800Mhz-re is. Ezért nem érdemes (szerintem) downgradelni. :)
Most CC 6.2-es van fent ezzel probaltam, de nem ment. Melyik verzional lehet allitani?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1989 Dátum: 2014, 01 23, 09:42:18 »
Most CC 6.2-es van fent ezzel probaltam, de nem ment. Melyik verzional lehet allitani?
Na ez az ami már nem ebbe a topikba való. Ezt a kérdést felteheted itt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gremlinjosko

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1.2 XXLQE--4.4.2 kitkat maclaw
« Reply #1990 Dátum: 2014, 01 27, 14:34:47 »
hello,mindenkinek.cm kit kat utan visszaraktam odinnal a  gyari romot 4.1.2 raktam fel.ukf el cocore 6.8 es nem  mukodik a giroskop.landscapebe  atfordul de nem al vissza.esetleg valakinek otlet? a beallitasok -kijelzo menuben nincs giro beallitas-romcsre elott ugy emlekszem mintha lett volna....

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1991 Dátum: 2014, 01 27, 15:13:01 »
hello,mindenkinek.cm kit kat utan visszaraktam odinnal a  gyari romot 4.1.2 raktam fel.ukf el cocore 6.8 es nem  mukodik a giroskop.landscapebe  atfordul de nem al vissza.esetleg valakinek otlet? a beallitasok -kijelzo menuben nincs giro beallitas-romcsre elott ugy emlekszem mintha lett volna....
Helló!

Ha csak úgy emlékszel az majdnem baj. Igen abban a romban van kalibrálási lehetőség.
Két lehetőséged lesz:
- Vissza teszed a romot, kalibrálod, majd Odinnal a gyári rom + utána amit szeretnél. Vagy jó lesz, vagy nem. Ha nem, jön a második:
- Mentesz majd törölsz róla mindent, utána vissza állítod gyári állapotba és szerviz.

Mindkettőre volt példa.

• PFC Fan
« Reply #1992 Dátum: 2014, 01 27, 16:08:11 »
Helló!

Ha csak úgy emlékszel az majdnem baj. Igen abban a romban van kalibrálási lehetőség.
Két lehetőséged lesz:
- Vissza teszed a romot, kalibrálod, majd Odinnal a gyári rom + utána amit szeretnél. Vagy jó lesz, vagy nem. Ha nem, jön a második:
- Mentesz majd törölsz róla mindent, utána vissza állítod gyári állapotba és szerviz.

Mindkettőre volt példa.
jol ertettem,hogy rakjam vissza a kitkat ot es ott kalibralajm?
itt a gyari romban nincs meg a kalibralas.ugy emlekszem mitha lett volna zold celkereszt es egy kis golyo.most eltunt

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1993 Dátum: 2014, 01 27, 16:34:04 »
jol ertettem,hogy rakjam vissza a kitkat ot es ott kalibralajm?
itt a gyari romban nincs meg a kalibralas.ugy emlekszem mitha lett volna zold celkereszt es egy kis golyo.most eltunt
Jól érted.  :)

Az idézet funkció használatára és a helyesírásra figyelj légyszíves. Köszönöm.

• PFC Fan
« Reply #1994 Dátum: 2014, 01 27, 16:39:31 »
Jól érted.  :)

Az idézet funkció használatára és a helyesírásra figyelj légyszíves. Köszönöm.
van egy twr-es mentésem mielött,felraktam a kitkat romot.lementettem számítógépre.azt valahogy fel tudnám használni vagy az kuka?köszi a segitséget!
ha felhasználható hova kell bemásolnom?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1995 Dátum: 2014, 01 27, 16:52:34 »
van egy twr-es mentésem mielött,felraktam a kitkat romot.lementettem számítógépre.azt valahogy fel tudnám használni vagy az kuka?köszi a segitséget!
ha felhasználható hova kell bemásolnom?
Nem fog segíteni a gondon.  ;) Viszont a téma kezd a Custom FAQ felé menni. Esetleg olvasd át azt. A mentést és a vissza állítást is remélem részletesen leírtam.

Nem elérhető Kiszkaca

• Navigáció / Navigation: xTAB50
  • PDA: GT-I9000; GT-I9070
  • PDA ROM: Andr◎∫l¡m ∨2.1; Stock Telenor XXLQE+stock kernel
« Reply #1996 Dátum: 2014, 02 03, 18:22:46 »
Sziasztok!

Nem használom az "idézet" funkciót, egyrészt, mert új vagyok ;-), másrészt mert - noha véééégigolvastam ezt és a Gyári kernel cserés topikot - nem találkoztam az alábbi hibajelenségekkel:

Párom gyakran nem tud hívást kezdeményezni a telefonnal.
Névjegyzékből embert kiválaszt, hívást indít, telefont a füléhez emel, vár, és semmi. Csönd.
Ránéz a telóra, a tárcsázó bezáródott, képernyőzár van.
Hét próbálkozásból ma hatszor ez volt.

Másik problémája:
Telefonbeszélgetés közben a másik felet egyszer csak nem hallani. Mintha a hívott fél letette volna, pedig nem, a hívás még él, csak szimplex. Páromat hallani, ő nem hallja a másikat.

A telefon 1 hete vásárolt telenoros SGSA, XXLQE ROM-mal és stock 3.0.31-1122398 se.infra@sep-116#2 kernellel.

Találkoztatok már ilyen esettel?
Párom a telefont 80%-ban telefonálásra használná. Hogyan lehet stabil telefonná alakítani a stock SGSA-t?
Mi a megoldás?

Előre is köszönöm a tippeket!

Nem elérhető razoxan

• PFC Fan
  • PDA: I9070P
« Reply #1997 Dátum: 2014, 02 03, 19:56:36 »
Sziasztok Mesterek!

Segítséget szeretnék kérni. I9070P-m van. Cserélgettem rajta a romokat és kerneleket, minden jól ment. Most az a helyzet állt elő, hogy a wifi az nem jól működik, akármit csinálok. A jelerősség az jó, gyorsan megkapja az IP-t is, viszont maga a net az iszonyú lassú. Nem csak az én routeremmel, hanem másokéval is. a Play áruház az pl. be sem tölt, mert folyton azt írja: túllépte az időt. Hiába teszek rá bármilyen romot, kernelt mindegyiknél ugyanezt csinálja. A speedtest 0.24 Mbps-t mér. Van valami ötletetek, hogyan tudnám megoldani, hogy úgy menjen a wifi, mint anno? Köszönöm!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1998 Dátum: 2014, 02 03, 21:08:47 »
Sziasztok!

Nem használom az "idézet" funkciót, egyrészt, mert új vagyok ;-), másrészt mert - noha véééégigolvastam ezt és a Gyári kernel cserés topikot - nem találkoztam az alábbi hibajelenségekkel:

Párom gyakran nem tud hívást kezdeményezni a telefonnal.
Névjegyzékből embert kiválaszt, hívást indít, telefont a füléhez emel, vár, és semmi. Csönd.
Ránéz a telóra, a tárcsázó bezáródott, képernyőzár van.
Hét próbálkozásból ma hatszor ez volt.

Másik problémája:
Telefonbeszélgetés közben a másik felet egyszer csak nem hallani. Mintha a hívott fél letette volna, pedig nem, a hívás még él, csak szimplex. Páromat hallani, ő nem hallja a másikat.

A telefon 1 hete vásárolt telenoros SGSA, XXLQE ROM-mal és stock 3.0.31-1122398 se.infra@sep-116#2 kernellel.

Találkoztatok már ilyen esettel?
Párom a telefont 80%-ban telefonálásra használná. Hogyan lehet stabil telefonná alakítani a stock SGSA-t?
Mi a megoldás?

Előre is köszönöm a tippeket!
A kernel csere rendszer stabilitást fog adni, most és hosszú távon is. ;) Érdemes.

De ez inkább modem gond is lesz. Érdemes lenne Odinnal újra rakni a romot,  majd a kernel csere. Ha nincs mobilnet,  akkor pedig csak 2G használatra váltani. Így nem fog ugrálni a hálók közt és stabilabb lesz egy hívás.  :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1999 Dátum: 2014, 02 03, 21:11:21 »
Sziasztok Mesterek!

Segítséget szeretnék kérni. I9070P-m van. Cserélgettem rajta a romokat és kerneleket, minden jól ment. Most az a helyzet állt elő, hogy a wifi az nem jól működik, akármit csinálok. A jelerősség az jó, gyorsan megkapja az IP-t is, viszont maga a net az iszonyú lassú. Nem csak az én routeremmel, hanem másokéval is. a Play áruház az pl. be sem tölt, mert folyton azt írja: túllépte az időt. Hiába teszek rá bármilyen romot, kernelt mindegyiknél ugyanezt csinálja. A speedtest 0.24 Mbps-t mér. Van valami ötletetek, hogyan tudnám megoldani, hogy úgy menjen a wifi, mint anno? Köszönöm!
Wifi router reset? :)