0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ha a kiszállítás jól megy - 2 nap múlva s advance tulajdonos leszek
Mérnem s2? Arra már jb is van és jobbTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Sziasztok. Két napja vettem egy advancet eddig tökéletesen meg vagyok vele elégesve. Ár-érték arányban egy nagyon jó választásnak tünik. Reméljük a jb frissítés is megérkezik rá hamarosan.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
Én is a T-nél láttam gombokért,ezért agyalok rajta Az s2 jobb lenne,de árban azért kicsit húzósabb...
Az s2-re nem lesz több frissítés, már bejelentette a samu, erre még lesz. Annyival nem tud többet, hogy megérje.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
Ezt te hol olvastad? most is van már S2-re gyári 4.1.2.Erre is max JB lesz ha lesz
Közben meghozták az S adv-t Ez még 2.3.6-tal is elég jó a nexus one után:)
Grat hozzá. Használd egészséggel. Első véleményed róla?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
Sziasztok!17.-én Én is vettem egy Advance-t egész jó bár nem tudom miért, de Nekem ma reggelre 16%-ot merült remélem csak beragadt vmi nem más miatt... :-)Hibái: "Szőrös" kijelző, csúszós hátlap, lehetne több hely a belső SD-n és a fentebb említett akksi probléma.
Szió Vagy esetleg a SytemPanel progit.Pontosan mit értesz szőrös kijelző alatt?
Szerintem a pentile matrixra gondol.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
Nincs az az ember, aki meg tudja mondani a kijelzőről, hogy pentile vagy más. Ha nem hiszed, gyere el a PFC talira, egymás mellé rakunk ugyanolyan képpel 15 különböző telefonmodellt, letakarjuk, és csak egy kis kijelzőrészlet lesz látható. Ha valaki eltalálja, melyik a pentile, tökönszúrom magam rituálisan.
Uramisten......Muszáj leszek valahogy begyakorolni mert erre a rituális dologra kíváncsi lennék!
ok, én is gyakorlok: akkor a talin szúrunk,deal?!