2024, 11 24, 20:06:58

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219059 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1900 Dátum: 2013, 12 15, 21:06:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Helló olyan problémám van hogy a fotókat automatikusan mentem a Google + tárhelyre.Viszont a galériába a bélyegképet most nem frissíti és össze vissza vannak az automatikus biztonsági mentés  mappában a  képeim.Miért nem frissít ??
G+ az lehet én vagyok a sisi, de nekem örök rejtély. Pontosan a fotók miatt. Keverednek a fotók, a hangouts néha nyilvános (  :shock: ) így nálam kuka. Remélem vki aktív G+ használó válaszol, mert engem is érdekel miért végez néha önhatalmúan dolgokat... :hmm: :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dentcraft

• PFC Fan
    • Balázs Autókozmetika
  • PDA: Samsung S7 Edge
  • PDA ROM: G935FXXU1BPH6
Lefagyás
« Reply #1901 Dátum: 2013, 12 15, 22:06:44 »
Sziasztok!

Ahogy látjátok teljesen újonc vagyok itt.  Sokat bogarásztam ma Samsung telefonokról véleményeket, és ott írta valaki, h van ez a fórum.       Idén júliusban vettem 1 Advance-ot. Maga a teló tetszik, és nekem elég is amit tud.  Viszont nagyon soxor lefagy.. A fényképező is, van, h nem tudom felvenni, és hasonló esetekben amikor használnám.  De pár hetes korától kezdve.  Minden nap ki-be kapcs, amit csak tudtam letöröltem róla. Csak a viber maradt. Telenorba vettem, garis, de nem vittem még be. Viszont többen írták h miután bevitték még rosszabb lett.. Van erre megoldás?  Légyszíves "konyhanyelven" írjátok ha van, mert nem értek semmilyen kütyühöz   

Kössz!       

Ami fura, h nekem 4.1.2 android van rajta, és mindenhol csak 2.3.6 ot látok.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Lefagyás
« Reply #1902 Dátum: 2013, 12 15, 22:20:10 »
Sziasztok!

Ahogy látjátok teljesen újonc vagyok itt.  Sokat bogarásztam ma Samsung telefonokról véleményeket, és ott írta valaki, h van ez a fórum.       Idén júliusban vettem 1 Advance-ot. Maga a teló tetszik, és nekem elég is amit tud.  Viszont nagyon soxor lefagy.. A fényképező is, van, h nem tudom felvenni, és hasonló esetekben amikor használnám.  De pár hetes korától kezdve.  Minden nap ki-be kapcs, amit csak tudtam letöröltem róla. Csak a viber maradt. Telenorba vettem, garis, de nem vittem még be. Viszont többen írták h miután bevitték még rosszabb lett.. Van erre megoldás?  Légyszíves "konyhanyelven" írjátok ha van, mert nem értek semmilyen kütyühöz   

Kössz!       

Ami fura, h nekem 4.1.2 android van rajta, és mindenhol csak 2.3.6 ot látok.
Szia Dentcraft!
Üdv nálunk. A probléma ismert. Nagyon vissza olvasnod sem kell, előző oldalon (76) borosjoc fórumtársnak ugyanez volt a gondja. A gyári kernel ami van fent a 4.1.2-es JB rendszer alatt, nem ér semmit. A fagyás és akadozás azért van. Csere. Elsőként olvasd el az Általános FAQ-ot, van benne link nagyon kezdőknek is. Ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan,  de előbb olvasd el. Eléggé szájbarágós lett, sok kezdőnek segített már.  ;) :)
Az itt fórumozók 90%-ának 4.1.2-je van, maximum a kevés nem jól ki töltött profilok alatt látsz 2.3.6-ot. :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dentcraft

• PFC Fan
    • Balázs Autókozmetika
« Reply #1903 Dátum: 2013, 12 15, 23:01:44 »
Szia Dentcraft!
Üdv nálunk. A probléma ismert. Nagyon vissza olvasnod sem kell, előző oldalon (76) borosjoc fórumtársnak ugyanez volt a gondja. A gyári kernel ami van fent a 4.1.2-es JB rendszer alatt, nem ér semmit. A fagyás és akadozás azért van. Csere. Elsőként olvasd el az Általános FAQ-ot, van benne link nagyon kezdőknek is. Ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan,  de előbb olvasd el. Eléggé szájbarágós lett, sok kezdőnek segített már.  ;) :)
Az itt fórumozók 90%-ának 4.1.2-je van, maximum a kevés nem jól ki töltött profilok alatt látsz 2.3.6-ot. :)
Kössz a gyors választ. Nagy nehezen megtaláltam. Semmit nem értek az egészből. fogalmam sincs hogy kell.   Egyedül annyit h ugrik a garancia

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1904 Dátum: 2013, 12 15, 23:10:12 »
Kössz a gyors választ. Nagy nehezen megtaláltam. Semmit nem értek az egészből. fogalmam sincs hogy kell.   Egyedül annyit h ugrik a garancia
Ha nem értesz semmit, akkor szerviz a saját érdekedben. Mond meg nyugodtan hogy a telefon használhatatlan,  csak telefon készülékként működik rendesen, "okos" mivoltában hanyatt dobja magát. Előtte ments mindent, mert törólnek mindent. Rá fogják rakni helyesen a legutólsó officional 4.1.2-es JB-t. Esetleg megkérdezheted előbb egy Samsung szerviz pontban, elméletileg ott is fognak segíteni. Ott legalább tisztább rendszert kapsz, nem lesz tele mindenféle szolgáltatói hulladék alkalmazással. ;) :)

Nem elérhető Dentcraft

• PFC Fan
    • Balázs Autókozmetika
« Reply #1905 Dátum: 2013, 12 15, 23:13:29 »
Ha nem értesz semmit, akkor szerviz a saját érdekedben. Mond meg nyugodtan hogy a telefon használhatatlan,  csak telefon készülékként működik rendesen, "okos" mivoltában hanyatt dobja magát. Előtte ments mindent, mert törólnek mindent. Rá fogják rakni helyesen a legutólsó officional 4.1.2-es JB-t. Esetleg megkérdezheted előbb egy Samsung szerviz pontban, elméletileg ott is fognak segíteni. Ott legalább tisztább rendszert kapsz, nem lesz tele mindenféle szolgáltatói hulladék alkalmazással. ;) :)
És ott ugyanezt fogják csinálni csak hivatalosan? Ezzel megoldódna a lefagyás?   Mióta töröltem amit lehet, jobb azért a helyzet.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1906 Dátum: 2013, 12 15, 23:17:03 »
És ott ugyanezt fogják csinálni csak hivatalosan? Ezzel megoldódna a lefagyás?   Mióta töröltem amit lehet, jobb azért a helyzet.
Ha ugyanezt csinálnák nem ugrana a garancia (ideiglenesen!) Persze hogy nem ezt... :)
Hogy megoldódik e? Volt már rá példa,  remélem Te leszel a következő! :taps:  :ok:

Nem elérhető sirgelehed

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: I9070XXLQG + CM 10.2
« Reply #1907 Dátum: 2013, 12 19, 08:42:24 »
Szia attika79!

Tudnál valami megoldást javasolni arra, hogy rendszeresen ébresszen a gyári ébresztő? XXLQG-t raktam fel 3 napig tök jól ébresztett a telefon, de újra előjött ez a probléma ami az XXLQE-nél rendszeres volt.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1908 Dátum: 2013, 12 19, 09:10:12 »
Szia attika79!

Tudnál valami megoldást javasolni arra, hogy rendszeresen ébresszen a gyári ébresztő? XXLQG-t raktam fel 3 napig tök jól ébresztett a telefon, de újra előjött ez a probléma ami az XXLQE-nél rendszeres volt.
Szia sirgelehed!

Pár oldallal hátrébb volt már róla szó, "elméletileg" ha a beállításokon belül a mozgás funkciót kikapcsolod, akkor működik rendesen. Nem értem én sem miért, de állítólag műxik. Ha jól emlékszem van olyan funkció az ébresztőn belül, hogy éjszakai mód ugye? Ha a telefon töltőn van, talán érdemes azon hagyni mikor leteszed. Így elméletileg nem záródik az app.
De,
nem vagyok rommer de szerintem ez az ébresztő mizéria az SGSA-nál nem más mint egy rosszul megírt program... Ugyanolyan program prioritásban részesül az ébresztő, mint pl. a számológép. Ha kell a ram egy böngészőnek akkor az android aszerint zárja a háttér appokat, hogy milyen prioritásban fut. Így bármit teszel, szerintem sosem lesz megbízható, én legalábbis nem bízom benne.
Magamnak ezt nagyon egyszerűen megoldottam, katt a képre:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Szép is, jó is, a feladatkezelő kukája nincs hatással rá és még sosem hibázott.  ;) :)

Nem elérhető sirgelehed

• PFC Fan
  • PDA ROM: I9070XXLQG + CM 10.2
« Reply #1909 Dátum: 2013, 12 19, 09:54:18 »
Szia sirgelehed!

Pár oldallal hátrébb volt már róla szó, "elméletileg" ha a beállításokon belül a mozgás funkciót kikapcsolod, akkor működik rendesen. Nem értem én sem miért, de állítólag műxik. Ha jól emlékszem van olyan funkció az ébresztőn belül, hogy éjszakai mód ugye? Ha a telefon töltőn van, talán érdemes azon hagyni mikor leteszed. Így elméletileg nem záródik az app.
De,
nem vagyok rommer de szerintem ez az ébresztő mizéria az SGSA-nál nem más mint egy rosszul megírt program... Ugyanolyan program prioritásban részesül az ébresztő, mint pl. a számológép. Ha kell a ram egy böngészőnek akkor az android aszerint zárja a háttér appokat, hogy milyen prioritásban fut. Így bármit teszel, szerintem sosem lesz megbízható, én legalábbis nem bízom benne.
Magamnak ezt nagyon egyszerűen megoldottam, katt a képre:

Szép is, jó is, a feladatkezelő kukája nincs hatással rá és még sosem hibázott.  ;) :)

Szia attika79!

A mozgás nekem alapból ki volt kapcsolva. :) Sebaj, már le is szedtem ezt az ébresztőt amit ajánlottál, remélem így most jó lesz. Köszi. 

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #1910 Dátum: 2013, 12 19, 10:14:22 »
Sziasztok. Létezik olyan app, amelyikkel üzemmódokat lehet előre beállítani?
Pl: 22:00-08:00 némaüzem (nem rezeg, nincs értesítési hang, csak csengőhang), 08:00-22:00 normálmód, stb

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1911 Dátum: 2013, 12 19, 10:18:46 »
Sziasztok. Létezik olyan app, amelyikkel üzemmódokat lehet előre beállítani?
Pl: 22:00-08:00 némaüzem (nem rezeg, nincs értesítési hang, csak csengőhang), 08:00-22:00 normálmód, stb
You are not allowed to view links. Register or Login  Angol, de perfekt.  ;) :)

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #1912 Dátum: 2013, 12 19, 10:26:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login  Angol, de perfekt.  ;) :)

Köszi a gyors választ. Most a timeriffic-et próbálgatom, de megnézem ezt is.

Nem elérhető noris

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQE(JB Light)
« Reply #1913 Dátum: 2013, 12 19, 21:17:47 »
Szervusztok!

Újra felvetem a kérdést, hátha más is találkozott vele.
Próbálom rögzíteni a hívásokat a legkülönfélébb app-okkal.
Sok app azt írja, (pl Total ReCall), hogy hardveresen a készüléken ez nem elérhető.
Néhány app, pl Record My Call képes a hívó hangját is rögzíteni, még bluetooth-n is.
De csupán néhányszor (!?!)
Van, hogy 10 hívást is felvesz, máskor kettő után azt írja, hogy hiba a felvételnél.
És újraindításig már csak ezt a hibaüzenetet kapom.
Újraindítás után megint szépen fut fél napig.
Telepítettem egy másik app-ot is (Hívásrögzítő -app.liqato)
Pont ugyan így viselkedik. :'(

Mi a csoda baja lehet? Egyszer kétszer megy- utána nem.
Mi változhat a 4. és az 5. hívás között?
Már majdnem mindent újraraktam.
CoCore 7.0
LightJB 1.2, de próbáltam Vanillával, CyanoGenMod-dal is.
Eredmény u.a. (és beletellett vagy 2 hétbe a próbálgatás)

Heeelp
Másnál megy?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1914 Dátum: 2013, 12 19, 21:45:40 »
Hoppácska, lehet hogy új rom van a You are not allowed to view links. Register or Login;D ;D Úgy látszik az olaszokat jobban szeretik a Samsungnál, meg 4.1.2-es, de azért köszönjük Samu! :taps: :taps: :ok:

Nem elérhető repicki

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Google Earth
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 3 SE
Re: Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1915 Dátum: 2013, 12 20, 12:31:17 »
Szervusztok!

Újra felvetem a kérdést, hátha más is találkozott vele.
Próbálom rögzíteni a hívásokat a legkülönfélébb app-okkal.
Sok app azt írja, (pl Total ReCall), hogy hardveresen a készüléken ez nem elérhető.
Néhány app, pl Record My Call képes a hívó hangját is rögzíteni, még bluetooth-n is.
De csupán néhányszor (!?!)
Van, hogy 10 hívást is felvesz, máskor kettő után azt írja, hogy hiba a felvételnél.
És újraindításig már csak ezt a hibaüzenetet kapom.
Újraindítás után megint szépen fut fél napig.
Telepítettem egy másik app-ot is (Hívásrögzítő -app.liqato)
Pont ugyan így viselkedik. :'(

Mi a csoda baja lehet? Egyszer kétszer megy- utána nem.
Mi változhat a 4. és az 5. hívás között?
Már majdnem mindent újraraktam.
CoCore 7.0
LightJB 1.2, de próbáltam Vanillával, CyanoGenMod-dal is.
Eredmény u.a. (és beletellett vagy 2 hétbe a próbálgatás)

Heeelp
Másnál megy?

Üdv!

Tudom ajánlani ezt a romot: You are not allowed to view links. Register or Login

Ennél a romnál alapból benne van a hívásrögzítés és nem kell külön appokat telepíteni.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

Nem elérhető noris

« Reply #1916 Dátum: 2013, 12 20, 13:20:30 »
Üdv!

Tudom ajánlani ezt a romot: You are not allowed to view links. Register or Login

Ennél a romnál alapból benne van a hívásrögzítés és nem kell külön appokat telepíteni.

Köszönöm az ötletet! :)
Hét végén, vagy jövő héten rátolom és jelentkezem!

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #1917 Dátum: 2013, 12 21, 07:33:55 »
Sziasztok.  Járt már valaki úgy hogy egyszer csak elkezdi kiirni a telo hogy sd váratlanul eltávolítva utána felismeri ezt eljatsz egymás utan többször.  Ledob utána felismeri.probaltam masik sd vel azzal is csinálja.  Rom leaz vagy foglalat?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #1918 Dátum: 2013, 12 23, 13:59:57 »
Sziasztok. Úgy látom xda megcsinálta a KitKat-et a telónkra.
Folyamatosan javítgatják a ROM-ot, már van aki használja is.
Mit tudunk róla?

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1
« Reply #1919 Dátum: 2013, 12 23, 14:02:36 »
Folyamatosan javítgatják a ROM-ot, már van aki használja is.
Mit tudunk róla?

Work in progress!
Csak azok telepítsék akik tudják mit csinálnak! Kiadás napja óta tesztelem most is a legfrissebb 12.22 es van fenn, irtam róla a cm topicban!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1920 Dátum: 2013, 12 24, 12:51:17 »
Mivel a guglinál is karácsony van, érdemes néha benézni, jó akciók szoktak lenni. ;) :ok:

Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Nem elérhető szakisoft

• Peugeot 306 Club
  • Navigáció / Navigation: Igo, Navigon
  • PDA: SGSA
  • PDA ROM: 4.2.2. TouchWiz 5.0
« Reply #1921 Dátum: 2013, 12 30, 12:35:46 »
Próbálta már valaki(rajtam kívül) a 4.2.2-es AOKP romot? CM 10.1 alapú és nálam egész jól muzsikál. Persze belefutottam azért hibákba is. Bekapcsolás után az első hívásnál süket a telefon, de utána tökéletes, valamint a beállítások->tárhely kattintásra kilép. De ezeken kívül mindene működik, még az iránytű is. Használom már pár napja és teljesen stabil.

Nem elérhető noris

« Reply #1922 Dátum: 2013, 12 30, 16:54:31 »
Hívásrögzítés megoldva! :taps:

Köszönöm !!!
Felraktam ezt a HarshJelly-t (csak úgy a Light JB-re).
CoCore 8.2-vel.
Már néhány napja nyúzom.
Eddig ez a legstabilabb rom (nálam).
Hívárögzítés idáig kifogástalan.  :ok:
Még egyéb hibákba sem botlottam.

Hálás köszönetem!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1923 Dátum: 2013, 12 30, 17:13:42 »
Work in progress!
Csak azok telepítsék akik tudják mit csinálnak! Kiadás napja óta tesztelem most is a legfrissebb 12.22 es van fenn.
Próbálta már valaki(rajtam kívül) a 4.2.2-es AOKP romot? CM 10.1 alapú és nálam egész jól muzsikál.
Felraktam ezt a HarshJelly-t (csak úgy a Light JB-re).
CoCore 8.2-vel.
Legyetek szívesek ellátogatni ezen topik 65.oldal #1609 számú postjára, de inkább segítek, hogy gyorsabb legyen: You are not allowed to view links. Register or Login

A postban a custom FAQ-ról írtam: 

Custom FAQ, CWM - minden ami a custom romokról általános kérdés (erre a legjobb példa frenkiee #15 hsz-e!), CWM használata, backup, visszaállítás + ha nincs egy custom romnak még topikja mehet ide nyugodtan.

+ legalul:

Custom romok, Vanilla, Light, Jelly, Carbon + amik jönnek nemsokára - ez is magától értetődik talán, van külön külön mindegyiknek. Aminek még nincs, de kérdeznél, azt írtam feljebb is a Custom FAQ-ban kérdezzük nyugodtan.

Repicki még linket is adott.  :taps: :ok:  + vártam egy pár napot...  :) 

Köszönöm előre is! :ok:

Nem elérhető noris

« Reply #1924 Dátum: 2013, 12 30, 19:26:24 »

Köszi a tanácsot! :'(
Amiért ebbe a topicba írtam az volt, hogy kerestem egy működö romot, ami tud híváströgzíteni.
Az itt érkezett választ pedig itt köszöntem meg.
Továbbiakat a rom topicjában.