Tudomásom szerint nincs tv kimenete hardveresen, csak sztereo 3.5-ös jack hangkimenettel bír. Az I9000-nek volt tv outja, és ahhoz tényleg jó volt a 4 gyűrűs 3.5-es jack dugós kábel.
Igen valahogy így. Én is végig gyalogoltam ezt az utat már. Megkérdeztem a Samu-t is. Ők is azt az officional infót adták, hogy ez a funkció nem támogatott az adott készüléken. Gondolom egyről beszélünk, feltételezem ezt keresik egyre többen:
Vettem én is régen egy "elméletileg jó lesz az" Nokia kábelt, ami 4gyűrűs - RCA. Az RCA végére vettem egy RCA - EuroScart csatit. Cupp a TV-be. Az eredmény = 0. TV-je válogatja, több fajta TV-n és több fajta rommal a telefonon megpróbáltam, a CyanogenMod/gyári-tól a LED-en át, a Plazmáig szinte az összesen. Egyedül a legrégebbin vitte át a hangot, a többi kakukk. Sokat kutattam, és szerintem amelyik telefon nem OTG támogatott az nem tudja ezt a funkciót. Hiába írják sok helyen, hogy TVout van a csatiba integrálva, nekem nem sikerült, pedig rengeteget próbáltam. Nálam ez a funkció lemondásra ítélt.
De én örülnék a legjobban, ha valaki megcáfolna!