2024, 11 28, 17:58:06

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219473 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1800 Dátum: 2013, 11 12, 21:17:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A rom az XXLQE  gyári rom és a kernel is
Töltsd le amit adtam két linket. Látni fogod egyből,  mert kernel infót gyűjtenek és az utolsó 15perc tárolva van az androidban.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1.2 Light JB v1.2+CoCore 8.2 CWM
« Reply #1801 Dátum: 2013, 11 12, 21:27:28 »
Letöltöttem, és a Google+ van az elsö helyen 22,4%
(1,5 óra alatt merült 14% az akku) de mivel a telót újra indítottam, nem kellene így merülnie. Eddig teljesen meg voltam elégedve az aksimmal.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1802 Dátum: 2013, 11 12, 21:30:31 »
Letöltöttem, és a Google+ van az elsö helyen 22,4%
(1,5 óra alatt merült 14% az akku) de mivel a telót újra indítottam, nem kellene így merülnie. Eddig teljesen meg voltam elégedve az aksimmal.
Idézet funkciót használd légyszi. Köszi :)
Töltsd fel teljesen és egy ciklust nézzél meg vele ;) :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
« Reply #1803 Dátum: 2013, 11 12, 21:34:34 »
Idézet funkciót használd légyszi. Köszi :)
Töltsd fel teljesen és egy ciklust nézzél meg vele ;) :ok:
Azt elfelejtettem, hogy a telónak azt a részét ahol a telefon kártya van, azt melegebbnek érzem.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1804 Dátum: 2013, 11 12, 21:41:58 »
Azt elfelejtettem, hogy a telónak azt a részét ahol a telefon kártya van, azt melegebbnek érzem.
Akkor lehet a CPU is, de a wakelock detector meg fogja mutatni. Ha a következő ciklus is ilyen akkor, akkor Odinnal újra kell rakni a romot. De előbb nézd meg mi lesz most, nézzük mit mutat.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1805 Dátum: 2013, 11 13, 07:26:39 »
Úgy néz ki néha idéznem kell saját magamat, hátha valakinek kimaradt... Legyetek szívesek. A gép megcsinálja helyetted, ha nincs kedved...

Szép napot mindenkinek!

Egy kis képes segítséget adnék, mert látom többen küzdenek a helyesírás nehézségeivel. Hogy hanyagságból vagy másért nem tudom. Nem feltétlen a legutolsó hsz.-re gondolok, minden topikban megtalálható, talán itt olvassátok a legtöbben. Mivel elég jól fejlődik a technika minden téren, akinek esetleg voltak hiányzó órái magyar nyelv alatt, vagy Grétsy Tanár Úr neve ismeretlen, annak segítségére lehet a saját PC-s környezete - nevezetesen maga a böngészője, aki pedig a droidját gyűri annak maga a készüléke lehet a mentora.
1. PC - Böngésző. A mi szeretett gugli kereső óriásunk számos funkcióval ellát minket, többek közt beépített helyesírás ellenőrzőt is tartalmaz. Ezt be tudjuk kapcsolni így:
A böngésző eszköztárában kattints a Chrome-menüre:
Válaszd a Beállítások parancsot.
Kattints a Speciális beállítások megjelenítése elemre.
A „Nyelvek” szakasznál kattints Nyelvi és beviteli beállítások lehetőségre.
A megjelenő Nyelvi és beviteli beállítások párbeszédpanelen a „Helyesírás-ellenőrzés bekapcsolása” jelölőnégyzet használatával kapcsolhatod ki vagy be a helyesírás ellenőrzőt.
A gyakorlatban így néz ki. Ebben az ablakban:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
látjuk a pipát ugye?
Ha ezt bekapcsoljuk, mikor írunk és nem helyesen, akkor helytelen szó alá lesz húzva, így:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Az aláhúzott szóra jobb egér gombbal kattintva megkapjuk a lehetőségeket, amiből ki tudjuk választani a helyeset.
Chrome-ot futtatóknak bővebben és részletesebben, katt erre a kis mérges emotikon képre: You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Aki nem Chrome-ot használ hanem más böngészőt, egészen biztos vagyok benne megtalálja ott is ezt az opciót.

2. Droid.
Talán a saját telefonját mindenki megismerte. Beállítások / Nyelv és bevitel / ott az éppen használt billentyűzet beállításaira kattintva az opciók közt megtaláljuk ezeket:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Remélem a képek magukért beszélnek.

Szóval van lehetőségünk magunkat pihentetni ha hanyagok vagyunk, de mégis sokadjára már szeretnék tisztelettel megkérni mindenkit, éljen legalább a gépek adta segítség lehetőségével. Ha már van. Mindenki hibázik, de szeretném felhívni a figyelmet az alábbi szabályzat 10-es pontjára! Nem mintha a többi nem lenne lényeges!  ;)
Nagyon szépen köszönöm előre mindenkinek! :ok: :D

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
« Reply #1806 Dátum: 2013, 11 13, 18:34:18 »
Akkor lehet a CPU is, de a wakelock detector meg fogja mutatni. Ha a következő ciklus is ilyen akkor, akkor Odinnal újra kell rakni a romot. De előbb nézd meg mi lesz most, nézzük mit mutat.
Na a mai nap is kudarc, de nem tudom hogy  wakelock detector -nak mit kéne mutatni vagy mit nézzek

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1807 Dátum: 2013, 11 13, 18:45:10 »
Na a mai nap is kudarc, de nem tudom hogy  wakelock detector -nak mit kéne mutatni vagy mit nézzek
Jobb oldalon felül van egy mini CPU és egy 3 kicsi csíkból álló további osztályozási lehetőségek. Ha a mini CPU-t megnyitod, és a CPU wakelock-ot kiválasztod, akkor kapsz egy listát, hogy a CPU-t mi ébresztette legtöbbet csökkenő sorrendben. A másik két opció remélem így értelemszerű már.
Mellette jobbra a 3 kis csíkoson belül ki tudod választani, mi alapján listázza. Energia felhasználás, futások száma, etc., etc.. Ezt ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
A GSam Battery indítóján kapsz magyarul egy listát, számokkal, amire ha ráböksz - tovább listázza, hogy azon belül mi a helyzet.
Nyílván ha egy olyan app-nál van nem kevés % amit nem használsz akkor az a hunyó. De ezt én hiába fogom Neked itt ecsetelni, a telefon a Te kezedben van, Neked kell látnod, tudnod, mire hogyan használod.

Ha úgy érzed nagyon nem stimm, nem tudsz eredményt elérni, mentés után csinálj egy factory resetet.

Nem elérhető Huba21

• PFC Fan
  • PDA: i SE 2020
« Reply #1808 Dátum: 2013, 11 14, 09:50:24 »
Sziasztok. A következő lenne a kérdésem.
Párom telefonja /S Advance XXLQE T-mobil full gyári/ az utóbbi időkben elfelejt ébreszteni, pontosabban a beállított ébresztéskor felvillan a kijelző kb 1-2 másodpercre egy kevés ébresztési hangot is ad és ennyi, mintha kinyomtad volna.Kipróbáltunk egy másik ébresztő alkalmazást azzal jó.Gondoltan nem árt neki egy rom-frissítés,felraktam a 3fájlos t-mobilos XXLQE-t de a hiba továbbra sem szűnt meg, próba ként felraktam a Light JB 1.2-t és ugyan az a hiba.
Valaki tudna valami megoldást javasolni?
Előre is köszi...
SG S+ -> SG SII -> LG G3 -> i 5S -> i 7 -> i SE 2020

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #1809 Dátum: 2013, 11 14, 10:20:12 »
Sziasztok. A következő lenne a kérdésem.
Párom telefonja /S Advance XXLQE T-mobil full gyári/ az utóbbi időkben elfelejt ébreszteni, pontosabban a beállított ébresztéskor felvillan a kijelző kb 1-2 másodpercre egy kevés ébresztési hangot is ad és ennyi, mintha kinyomtad volna.Kipróbáltunk egy másik ébresztő alkalmazást azzal jó.Gondoltan nem árt neki egy rom-frissítés,felraktam a 3fájlos t-mobilos XXLQE-t de a hiba továbbra sem szűnt meg, próba ként felraktam a Light JB 1.2-t és ugyan az a hiba.
Valaki tudna valami megoldást javasolni?
Előre is köszi...

Ha jól emlékszem a beállítás/mozgás-t kell kikapcsolni és akkor meggyógyul.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Huba21

• PFC Fan
« Reply #1810 Dátum: 2013, 11 14, 13:26:18 »
Ha jól emlékszem a beállítás/mozgás-t kell kikapcsolni és akkor meggyógyul.

Pont erre gondoltam amúgy én is most kikapcsoltam és úgy néz ki, hogy működik de tesztelgetjük még.
Azért egy gyári alkalmazásnak illene működni nem?!

Nem elérhető Burrit

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic GPS Navigation Android
  • PDA: Xperia Z3 Compact
  • PDA ROM: Stock
Re: Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1811 Dátum: 2013, 11 14, 15:03:37 »
Pont erre gondoltam amúgy én is most kikapcsoltam és úgy néz ki, hogy működik de tesztelgetjük még.
Nekem is ez volt, de hiába kapcsoltam ki a mozgást, akkor is elkéstem a melóból. Tettem fel appot az jó volt, utána letöröltem az appot és a gyári megjavult.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070P
  • PDA ROM: CyanogenMod 11 - 4.4.2. by Maclaw Studio
« Reply #1812 Dátum: 2013, 11 15, 11:57:54 »
No frillshez tud valaki "friss" leírást!? Viselkedés és ütemező érdekelne...

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070P-el

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #1813 Dátum: 2013, 11 16, 07:47:11 »
Másik buktatója, ha be van állítva a sorozat ébresztés minden napra. Nekem vasárnap nincs kipipálva + a mozgás is kikapcsolva és működik

Nem elérhető Huba21

• PFC Fan
« Reply #1814 Dátum: 2013, 11 16, 08:41:11 »
Másik buktatója, ha be van állítva a sorozat ébresztés minden napra. Nekem vasárnap nincs kipipálva + a mozgás is kikapcsolva és működik

köszi a válaszokat. próbálkozom vele  :)

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
« Reply #1815 Dátum: 2013, 11 21, 14:36:03 »
Erre van valakinek magyarázata/megoldása,  ha bekapcsolva hagyom a wifit éjszakára jól látszik,  hogy nem szunyal eleget a telefon, van erre valami korrekt megoldás, a képről látszik,  hogy hol ment a kijelzo és hol nem,  tehát valamit a háttérben mokkolt a kicsike,  de kíváncsi lennék, hogy mit és miért!  Előre is köszi!

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #1816 Dátum: 2013, 11 21, 15:14:55 »
Erre van valakinek magyarázata/megoldása,  ha bekapcsolva hagyom a wifit éjszakára jól látszik,  hogy nem szunyal eleget a telefon, van erre valami korrekt megoldás, a képről látszik,  hogy hol ment a kijelzo és hol nem,  tehát valamit a háttérben mokkolt a kicsike,  de kíváncsi lennék, hogy mit és miért!  Előre is köszi!

Az nem lehet, hogy e-mail-ről, frissítésről, sms-ről stb. kaptál értesítést reggelre. Az e-mail figyelő, elviekben ébreszti a telefont kereséskor.

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #1817 Dátum: 2013, 11 26, 22:39:07 »
Hi,

Olyan progit keresek, ami megmutatja, hogy éppen mekkora a töltési áram.
Lumia-n van olyan gyári diag progi, ami megmutatja, hogy éppen mekkora áramot eszik az eszköz és ha töltöm, akkor azt mekkora mA-el teszi.

Thx!

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
« Reply #1818 Dátum: 2013, 11 27, 09:43:01 »
Valaki tud arra nekem jó megoldást, ill leírást adni, hogy a sok gyári samsungos alkalmazás ami fölöslegesen fut szolgáltatásként háttérbe, meg állandóan frissítgeti magát ha kell ha nem, (ugyse használom sose a büdös életbe), gondolok itt Google Play Könyvek, Google Play Magazinok, ChatOn, Google Play Zene...stb és megannyi egyébb szemét, hogy lehet végérvényesen lavakarni, letiltani... mit érdemes és hogyan?! Mert kezdek tőlük agyvérzést kapni! :D

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #1819 Dátum: 2013, 11 27, 10:47:11 »
Valaki tud arra nekem jó megoldást, ill leírást adni, hogy a sok gyári samsungos alkalmazás ami fölöslegesen fut szolgáltatásként háttérbe, meg állandóan frissítgeti magát ha kell ha nem, (ugyse használom sose a büdös életbe), gondolok itt Google Play Könyvek, Google Play Magazinok, ChatOn, Google Play Zene...stb és megannyi egyébb szemét, hogy lehet végérvényesen lavakarni, letiltani... mit érdemes és hogyan?! Mert kezdek tőlük agyvérzést kapni! :D

Root jog --> Google Play --> System app remover --> elindítod kiválasztod ami nem kell uninstal--> örülsz !
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
« Reply #1820 Dátum: 2013, 11 27, 10:57:03 »
Root jog --> Google Play --> System app remover --> elindítod kiválasztod ami nem kell uninstal--> örülsz !

thnx! Így leszesz...  :ok: :taps: :D

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #1821 Dátum: 2013, 11 27, 15:18:42 »
Ez jobb megoldás, mint rootexplorerrel a system/app-ból simán törölni?

Nem elérhető Eternallife

• PFC Fan
  • PDA: Lg optimus 2x (P990)
  • PDA ROM: v30a
« Reply #1822 Dátum: 2013, 11 27, 18:57:29 »
Sziasztok!
Kicsit repult a telefonom es bal felul megtepedt a kepernyom, a telefon tokeletesen mukodik, a garancia lejart es biztositas nincs, mennyi lehet a javittatas?

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

Csak az android :D

Nem elérhető hav

• Navigáció / Navigation: Wayteq X820bt
  • PDA: Samsung Galaxy i9505, i9300, Ipad 2
  • PDA ROM: 5.0.1, 4.3, 8.3
« Reply #1823 Dátum: 2013, 11 28, 13:49:19 »
Üdv!

Adott egy független i9070, OTA frissítést jelzett, letöltötte, újraindult recoverybe, a frissítés felment 100%ig majd kikapcsolt a készülék és azóta nem kapcsol vissza. Nem indul download mode-ban, nem jön be a recovery, számítógép nem érzékeli.

Ötlet?

Nem elérhető hav

• Navigáció / Navigation: Wayteq X820bt
  • PDA: Samsung Galaxy i9505, i9300, Ipad 2
  • PDA ROM: 5.0.1, 4.3, 8.3
« Reply #1824 Dátum: 2013, 11 28, 14:55:04 »
Ha USBre csatlakoztatva nyomom a hang le+home+power gombot  és beleteszem az akksit, akkor egy pillanatra felismer egy U8500 USB ROM eszközt, de azonnal el is tűnik...