2024, 11 28, 15:25:12

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219467 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1875 Dátum: 2013, 12 07, 14:53:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A Mini2 nálunk is csak azért van meg, mert céges, majd visszakérik. Addig meg jó lesz a gyereknek. :-D

Akkoriban is több modell volt a listákon, és szinte egy se kapta meg sosem az aktuális frissítést. A lényeg, én szkeptikus vagyok, és az is maradok.:-P

T2S3
Ami érthető is, és bennem is ott lapul... ;) de azért optimista vagyok.  :ok:

ÉN jobban örülnék egy stabil cm-nek mint egy 4.4-nek
De lesz helyette hamarosan cm11, meg omnirom 4.4 meg majd ezek után a többi custom! ;-)

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
Srácok...  ::) ;D

1. stabil CM most is van, 10.1-es és bivaly.
2. nem kell hogy CM tizenakármennyi legyen, a stabil 10.1-est is fel lehet úgy öltöztetni, hogy Android 4.4-es UI-d és érzésed legyen.
Nagyon nagy előnye az SGSA-nak, hogy rettenetesen egyszerű farigcsálni... ;) :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1876 Dátum: 2013, 12 07, 18:27:10 »
Ami érthető is, és bennem is ott lapul... ;) de azért optimista vagyok.  :ok:

Srácok...  ::) ;D

1. stabil CM most is van, 10.1-es és bivaly.
2. nem kell hogy CM tizenakármennyi legyen, a stabil 10.1-est is fel lehet úgy öltöztetni, hogy Android 4.4-es UI-d és érzésed legyen.
Nagyon nagy előnye az SGSA-nak, hogy rettenetesen egyszerű farigcsálni... ;) :)

Engem valahogy nem hoz lázba a 4.4 egy stable cm 10.2-vel ellennék
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
  • PDA: Huawei Mate 20 Pro LYA-L29
  • PDA ROM: 10.0.0.220(C432E7R1P5)
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1877 Dátum: 2013, 12 07, 19:28:41 »
Valahol olvastam hogy az advenc kap hivatalos jb 4.2.2 szerintetek leszz valaha rà?

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #1878 Dátum: 2013, 12 07, 19:51:39 »
Valahol olvastam hogy az advenc kap hivatalos jb 4.2.2 szerintetek leszz valaha rà?

Most a 4.4 et erőltetik ha ez lesz akkor 4.2.2 nem
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
« Reply #1879 Dátum: 2013, 12 08, 11:04:12 »
E250i t hogy tudok frissiteni?Meg milyen programal mert az onenand nem ismeri fel,meg hogy tudom download modba rakni?Segitsetek léci

Moderator Comment Ato, nem fogok többet szólni. Ez a Samsung Galaxy S Advance androidos telefon fórumja, ahol be kell tartani a fórumszabályzatot! Ilyen és ehhez hasonló kérdést max az off topikban! A következő moderálás figyelmeztés nélkül a kispad lesz!

Nem elérhető sirgelehed

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: I9070XXLQG + CM 10.2
« Reply #1880 Dátum: 2013, 12 08, 18:54:27 »
sziasztok!

frissítettem a telefonomat 4.1.2-re, gyári rom van rajta. szeretném root-olni és végül cyanogenmod-ot rá rakni. mi lenne a sorrend. tudnátok ebben segíteni? kernel csere, rom csere, cwm, cyanogenmod? mi után mi következzen. az a helyzet kezdő vagyok, de meg próbálnám, lesz ami lesz.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1881 Dátum: 2013, 12 08, 19:49:02 »
sziasztok!

frissítettem a telefonomat 4.1.2-re, gyári rom van rajta. szeretném root-olni és végül cyanogenmod-ot rá rakni. mi lenne a sorrend. tudnátok ebben segíteni? kernel csere, rom csere, cwm, cyanogenmod? mi után mi következzen. az a helyzet kezdő vagyok, de meg próbálnám, lesz ami lesz.
Szia sirgelehed!

Üdv nálunk!  :) A lesz ami lesz elég merész dolog, de hajrá ahogy érzed :ok:

1. Root
2. Efs mappa mentése
3. Kernelcsere, amivel a CWM is települ
4. Bármilyen főzött rom / akár Cyanogen rom telepítése.
(Egy odin és egy gyári rom legyen azért a pc-den, arra az esetre ha vmi nem sikerül ;) )

Mindenhez találsz elég szájbarágós leírást,  ha Cyanogen-nél tartasz, olvasgass a topikjában a hsz-ek közt hogy melyiket is érdemes felrakni.   ;) :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

borosjoc

• Vendég
« Reply #1882 Dátum: 2013, 12 10, 09:33:40 »
Sziasztok Advance-sek! :)

Lenne egy kis problémám a telómmal nem tudom másnál is jelentkezett e már? Sikeresen telepítettem a JB 4.1 verziót Odinnal, a firmwire-t a samsung oldalról szedtem le. Amikor az első frissítéskor nem csináltam teljes törlést, akkor olvastam, hogy kellett volna. Ezt utána a újratelepítés előtt elvégeztem majd felraktam újra az JB-t és megint csináltam egy totál törlést! Gondoltam mostmár minden okés lesz de egy hét után láttam hogy lassul a telefon, lefagy, ha otthon wifi-vel dolgozom rajta megfagy, youtube-on a videoknál szintén akadozik.
Mi lehet a gond? Elrontottam valamit?
Köszönöm a segítségetek! :)
Üdv, Joci

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1883 Dátum: 2013, 12 10, 15:40:58 »
Sziasztok Advance-sek! :)

Lenne egy kis problémám a telómmal nem tudom másnál is jelentkezett e már? Sikeresen telepítettem a JB 4.1 verziót Odinnal, a firmwire-t a samsung oldalról szedtem le. Amikor az első frissítéskor nem csináltam teljes törlést, akkor olvastam, hogy kellett volna. Ezt utána a újratelepítés előtt elvégeztem majd felraktam újra az JB-t és megint csináltam egy totál törlést! Gondoltam mostmár minden okés lesz de egy hét után láttam hogy lassul a telefon, lefagy, ha otthon wifi-vel dolgozom rajta megfagy, youtube-on a videoknál szintén akadozik.
Mi lehet a gond? Elrontottam valamit?
Köszönöm a segítségetek! :)
Üdv, Joci
Szia borosjoc!

Üdv nálunk! :) Ha a leírás szerint csináltál mindent, nagy valószínűséggel nem rontottál el semmit. A leírt problémád sajna régóta ismert...
Diagnózis:  Egyáltalán nem jó a kernel, amivel  a romod települt (by Samsung), hacsak nem pusztán telefonnak akarod használni. A megoldás Nálad is mint rengeteg felhasználónál a kernelcsere. Hozzászólásod előtt közvetlen írtam egy listát. Előbb olvasd el az Általános FAQ-ot, majd az első három pont javasolt.  ;) :)

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
« Reply #1884 Dátum: 2013, 12 10, 20:24:59 »
Sziasztok most néztem a SamMobile és ezt talàltam? GT-I9070     Poland (Play)     2013 December        I9070XXLQG     I9070YYYLQ1

borosjoc

• Vendég
« Reply #1885 Dátum: 2013, 12 11, 10:52:33 »
Szia borosjoc!

Üdv nálunk! :) Ha a leírás szerint csináltál mindent, nagy valószínűséggel nem rontottál el semmit. A leírt problémád sajna régóta ismert...
Diagnózis:  Egyáltalán nem jó a kernel, amivel  a romod települt (by Samsung), hacsak nem pusztán telefonnak akarod használni. A megoldás Nálad is mint rengeteg felhasználónál a kernelcsere. Hozzászólásod előtt közvetlen írtam egy listát. Előbb olvasd el az Általános FAQ-ot, majd az első három pont javasolt.  ;) :)
Attika79,

köszönöm a gyors segítséget. Ezek szerint nem csak én "küzdök" ezzel a problémával! :) :( Egyébként egyszerre telepítettük az új JB-t advance-ra és S2-re is , nálam akad a másikon simán fut! Érdekes?!
Nem vagyok egy profi de utána olvasok a kernel cserének és megpróbálom megoldani, ha úgy érzem mégsem menne akkor inkább hozzá sem fogok.  Marad így!
Köszi még egyszer! :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1886 Dátum: 2013, 12 11, 14:30:53 »
Attika79,

köszönöm a gyors segítséget. Ezek szerint nem csak én "küzdök" ezzel a problémával! :) :( Egyébként egyszerre telepítettük az új JB-t advance-ra és S2-re is , nálam akad a másikon simán fut! Érdekes?!
Nem vagyok egy profi de utána olvasok a kernel cserének és megpróbálom megoldani, ha úgy érzem mégsem menne akkor inkább hozzá sem fogok.  Marad így!
Köszi még egyszer! :)
Nem, nem csak Te küzdesz, hanem a nem csak telefonnak használó Advance-osok 90%-a... S2-t ne is említsd egy lapon, volt/van szerencsém nyomkodni a 4.1.2-es JB-jüket, ami gyári állapotában is teljesen korrekt.  :ok:
A JB Romok, kernelek alfórumban van kernel topikunk eléggé szájbarágós lett, szerintem simán menni fog.  ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1887 Dátum: 2013, 12 11, 14:38:35 »
Sziasztok most néztem a SamMobile és ezt talàltam? GT-I9070     Poland (Play)     2013 December        I9070XXLQG     I9070YYYLQ1
Kérdés vagy kijelentés?  :) Ez egy Lengyel XXLQG, amit én 1000%, hogy soha nem fogok felrakni a telefonomra... Voltak már többen itt a fórumon akik lengyel importos telefonnal rendelkeztek, és tuti hogy ott valami nem kerek.  Egy sima rom frissítés, kernelcsere, root, téglához közeli állapotot idézett elő náluk. Köszönjük Poland, tartsátok meg... :hmm:  Semennyivel nem másabb ez mint a hiba nélküli olasz...   ;) :)

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #1888 Dátum: 2013, 12 11, 15:48:40 »
Kérdés vagy kijelentés?  :) Ez egy Lengyel XXLQG, amit én 1000%, hogy soha nem fogok felrakni a telefonomra... Voltak már többen itt a fórumon akik lengyel importos telefonnal rendelkeztek, és tuti hogy ott valami nem kerek.  Egy sima rom frissítés, kernelcsere, root, téglához közeli állapotot idézett elő náluk. Köszönjük Poland, tartsátok meg... :hmm:  Semennyivel nem másabb ez mint a hiba nélküli olasz...   ;) :)
picit off
Csatlakozom. Telefon típustól függetlenül a lengyel importos telefonok sokan vannak, és mind gyanús. Volt már hivatalosan független Omnia i900-am, ami fact. reset után lengyel szolgáltató függő lett és hallottam pár ilyen esetről  :D. Óvakodjunk a telefon+lengyel párosítástól, az a biztos ;D

borosjoc

• Vendég
« Reply #1889 Dátum: 2013, 12 11, 15:57:07 »
Idézet
Nem, nem csak Te küzdesz, hanem a nem csak telefonnak használó Advance-osok 90%-a... S2-t ne is említsd egy lapon, volt/van szerencsém nyomkodni a 4.1.2-es JB-jüket, ami gyári állapotában is teljesen korrekt.  :ok:
A JB Romok, kernelek alfórumban van kernel topikunk eléggé szájbarágós lett, szerintem simán menni fog.  ;)

Köszi akkor lehet megpróbálkozom! Ha gondba lennék legalább tudom hová forduljak! :D  :ok:

Nem elérhető tibi0724

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance gt-i9070
  • PDA ROM: i9070xxlqe-HarshJelly v5.1 CoCore-E-8.2
« Reply #1890 Dátum: 2013, 12 11, 18:59:17 »
Helló. Olyan problémám akadt, hogy kb.6-7 óra alatt lemerül a telefon. Eddig sokkal tovább bírta.(pár hónapos a teló) Az asztalon hever és 1 óra alatt 18%-ot merült. Volt valakinek hasonló baja?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1891 Dátum: 2013, 12 11, 19:35:27 »
Helló. Olyan problémám akadt, hogy kb.6-7 óra alatt lemerül a telefon. Eddig sokkal tovább bírta.(pár hónapos a teló) Az asztalon hever és 1 óra alatt 18%-ot merült. Volt valakinek hasonló baja?
Én a GSam Battery Monitor (katt a képre)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
+ a Wakelock Detectorral karöltve (katt a képre)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
szoktam feltérképezni mi mennyit zabál. Megmutatja a "kritikus" zabálókat is.  ;)

borosjoc

• Vendég
« Reply #1892 Dátum: 2013, 12 12, 11:00:46 »
Idézet

Köszi akkor lehet megpróbálkozom! Ha gondba lennék legalább tudom hová forduljak! :D  :ok:

Attika79,

köszönöm a szájbarágós leírásokat!!!!!!! De tényleg egy nap olvasgatás után megcsináltam a kernel cserét és sikeresen!!! Hjuj de be voltam rezelve!!!!!! SIKERÜLT!!!! KÖSZÖNÖM , most jöhet a teszt mennyire lesz gyorsa a gép.

Jelenleg futó kernel: 3.0.31-CoCore-E-6.0
Az eszköz állapotnál viszont egyedit ír ki, ez normális? :)

KÖSZÖNÖM SZÉPEN! Nagyon jó a topik és fórum is sok hasznos információ van fent! Csak odafigyelést igényel. :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1893 Dátum: 2013, 12 12, 14:12:49 »

Attika79,

köszönöm a szájbarágós leírásokat!!!!!!! De tényleg egy nap olvasgatás után megcsináltam a kernel cserét és sikeresen!!! Hjuj de be voltam rezelve!!!!!! SIKERÜLT!!!! KÖSZÖNÖM , most jöhet a teszt mennyire lesz gyorsa a gép.

Jelenleg futó kernel: 3.0.31-CoCore-E-6.0
Az eszköz állapotnál viszont egyedit ír ki, ez normális? :)

KÖSZÖNÖM SZÉPEN! Nagyon jó a topik és fórum is sok hasznos információ van fent! Csak odafigyelést igényel. :)
Mondtam én... :ok:

Egyedi = persze hogy normális, hiszen nem a Samsung kernelét raktad fel... ;) :)

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
« Reply #1894 Dátum: 2013, 12 12, 19:39:29 »
Atért kérdeztem hogy mi ez JB4.1.2 Vagy Kitkat4.4 es rom?

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #1895 Dátum: 2013, 12 12, 21:02:53 »
Atért kérdeztem hogy mi ez JB4.1.2 Vagy Kitkat4.4 es rom?

Ato, ez egy igazán tőled megszokott hozzászólás.

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
« Reply #1896 Dátum: 2013, 12 13, 17:57:43 »
Miért irtad ezt?Jb rom Vagy KitKat?

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S Advance
  • PDA ROM: CM11
« Reply #1897 Dátum: 2013, 12 15, 11:01:55 »
Miért irtad ezt?Jb rom Vagy KitKat?

Ha az olasz LQG JB, akkor a lengyel is az, ez logikus...

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1.2 Light JB v1.2+CoCore 8.2 CWM
« Reply #1898 Dátum: 2013, 12 15, 15:13:10 »
sziasztok az a kérdésem hogy email -nél hogy tudom a csengetés hangját meg módosítani egyénire?vagy nem lehet?

Nem elérhető norbo27

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1.2 Light JB v1.2+CoCore 8.2 CWM
« Reply #1899 Dátum: 2013, 12 15, 20:50:22 »
Helló olyan problémám van hogy a fotókat automatikusan mentem a Google + tárhelyre.Viszont a galériába a bélyegképet most nem frissíti és össze vissza vannak az automatikus biztonsági mentés  mappában a  képeim.Miért nem frissít ??