2024, 11 24, 20:23:24
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116352 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

rstwingo

• Vendég
Re: Offba
« Reply #625 Dátum: 2013, 04 02, 14:06:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hogy lenne már mind egy........nem mind egy, hogy a stuff által engedett és általa is feltöltött warez  tartalmú  oldalon warezolunk vagy egy olyan fórumon próbáljuk ezt tenni, ahol ez köztudottan tiltva van, lásd pfc fórum!

Abban igazat adok mindenkinek, hogy jobb lenne egy lehetőség szerint mindenre kiterjedő szabályzatot írni(ami szerintem lehetetlen) és akkor világos lenne, hogy mit lehet és mit nem.

A moderálás részemről nem onnan ered, hogy én ezt most eldöntöttem, hogy az az oldal warez. Saját bőrömön "tapasztalva" meg, az idézett oldalt említve kaptam moderálást magam is. Így számomra kézenfekvő volt a dolog, hogy amikor topikgazda lettem, ezt az irányelvet átvéve próbálom a dolgokat itt rendezni.

Remélem a nálam magasabban besorolt stuff tagok olvassák ezt itt és lépnek ez ügyben, mert szerintem is foltok vannak a szabályzatban. Egyébként pont az említett oldalon van egy elég korrekt szabályzat a felhasználók részére, érdemes elolvasni mi mindenre kiterjed, persze ezt nem azért mondom, mert közel a 35-40%-át én írtam, hanem tényleg konkrét irányelveket tartalmaz sok dologban.

Ha mégsem olvassák ezt a beszélgetést, akkor nekünk, topikgazdáknak kutya kötelességünk ezt jelezni, remélem Macika levele a stuff felé már elindított valamit, ha mégsem -de ettől függetlenül is- akkor én írok majd egy levelet a megfelelő topikba erre vonatkozóan, hátha megoldódik ez a kérdés.

Viszont ameddig ez meg nem valósul, addig kénytelen vagyok a saját gondolataim alapján moderálni, ahogy eddig is.

Itt ahány topikgazda van, annyi moderálási elv létezik, kiegészülve a jelenlegi szabályzatban foglaltakkal...

Ne hogy félre értsd, NEM rád volt értve a vezér szó, TE csak egy katona vagy a harcban  :D ;) aki parancsot teljesít
És bajom sincs a moderálással se, csak a nemlétező alapelvekkel van bajom, amit a fórumozóknak kötelességük tudni és betartani

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #626 Dátum: 2013, 04 02, 14:14:11 »
Ne hogy félre értsd, NEM rád volt értve a vezér szó, TE csak egy katona vagy a harcban  :D ;) aki parancsot teljesít
És bajom sincs a moderálással se, csak a nemlétező alapelvekkel van bajom, amit a fórumozóknak kötelességük tudni és betartani

Jogos amit mondasz, de ezt a helyzetet kell elfogadni, amíg nem lesz lesz erre megoldás. Nyilván ez a fórum motor is tud tiltani bizonyos oldalakat tartalmazó linkeket, ezt kell megoldani, és írni róla egy szösszenetet a szabáylzatban.

Olyan ez mint a képek beszúrása...többször kértem már itt is, hogy ne a kép csatolással tegyék be a képeket, hanem a kép beszúrása opcióval, mert ott a legkönnyebb méretezni a képet. Ez sincs konkrétan leírva a szabályzatban, de engem ezért is moderáltak már ki, hogy nagy méretű a kép amit beraktam.....

A lényeg, hogy sok kiegészítésre vár a szabályzat véleményem szerint is.
Viszont azt sem lehet, hogy több száz soros szabályzatot tolunk a regisztrálók orra alá, tehát  el kell találni a közép utat a tartalmi mondanivaló és a hossz között....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

rstwingo

• Vendég
« Reply #627 Dátum: 2013, 04 02, 14:25:57 »

Kiváncsiságból megint elolvastam és csak ezt találtam

3. Illegális tartalom, vagy arra utaló link tilos!

Ez az irányelv ?  ebből honnan is kellene tudni, hogy mely fórumokat,linkeket nem szabad ide belinkelni ?
Erre a sorra Én bármit rá tudok fogni

• TOPIKGAZDA
« Reply #628 Dátum: 2013, 04 02, 14:29:17 »

Ez az irányelv ?  ebből honnan is kellene tudni, hogy mely fórumokat,linkeket nem szabad ide belinkelni ?

.....és rá is fogjuk látod? :) komolyra fordítva a szót, igen ezeken a tételeken szorul kiegészítésre a szabályzat.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

rstwingo

• Vendég
« Reply #629 Dátum: 2013, 04 02, 14:47:27 »
.....és rá is fogjuk látod? :) komolyra fordítva a szót, igen ezeken a tételeken szorul kiegészítésre a szabályzat.

Csak ezzel az a baj, hogy Macikára visszatérjek, hogy az ő linkje se nem tartalmazott illegális tartalmat se nem mutatott rá, a kritériumnak megfelelt
Tehát már itt megbukott ez a pont/szabályzat,
sehol nincs írva, hogy warez oldalnak minősülő fórumról tilos bárminemű linkelés, legyen az illegális tartalom, vagy leírás, de magát a fórum linkjét se >>  ez korrekt megfogalmazás lenne, ha fel is lenne sorolva ide azok a fórumok is amelyeket az itteni FŐ vezetőség annak titulál

Meg kell csinálni, ha 100 oldal 100 oldal, de tiszta lesz mindenki számára, mert ahogy erre a mondatra rálehet fogni bármit, akkor elég lenne a szabályzatba egy sor is, ami így szól a fórum vezetősége azt csinál amit akar(ami igaz is) és innen kezdve nem lehetne semmi gond, mert ez a mondat mindent lefed

• TOPIKGAZDA
« Reply #630 Dátum: 2013, 04 02, 14:53:57 »
Csak ezzel az a baj, hogy Macikára visszatérjek, hogy az ő linkje se nem tartalmazott illegális tartalmat se nem mutatott rá, a kritériumnak megfelelt
Tehát már itt megbukott ez a pont/szabályzat,
sehol nincs írva, hogy warez oldalnak minősülő fórumról tilos bárminemű linkelés, legyen az illegális tartalom, vagy leírás, de magát a fórum linkjét se >>  ez korrekt megfogalmazás lenne, ha fel is lenne sorolva ide azok a fórumok is amelyeket az itteni FŐ vezetőség annak titulál

Meg kell csinálni, ha 100 oldal 100 oldal, de tiszta lesz mindenki számára

Én is éppen azt vallom amit Te kár ezt már ragozni, le kell pontosítani a szabályzatot.....
Macika szerintem jobb lett volna ha nem linket teszi be, hanem a leírást kopizza ide, mindenki jobban járt volna....hiszen még a szerzőt sem kellett volna megjelőlnie, hiszen Ő maga volt az.....

rstwingo

• Vendég
« Reply #631 Dátum: 2013, 04 02, 15:04:29 »
Én is éppen azt vallom amit Te, le kell pontosítani a szabályzatot.....
Macika szerintem jobb lett volna ha nem linket teszi be, hanem a leírást kopizza ide, mindenki jobban járt volna....hiszen még a szerzőt sem kellett volna megjelőlnie, hiszen Ő maga volt az.....

Igen ez igaz, jobb lett volna
DE
ha ez nem történik, akkor nem jön elő az hogy a fórum szabályzata hibás nem megfelelő
változik minden, változnak az emberek, a telefonok, az írott és íratlan szabályok, a fórum szokások
hogy viccesen fejezzem ki magam az ÖREG tanácsnak haladni kellene a korral és valahol pici szégyenérzet is van, hogy ezen a jó pár év alatt nem tudtak összehozni egy tisztességes szabályzatot ennek a fórumnak
Heti 1 mondattal is már meglenne

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #632 Dátum: 2013, 04 02, 18:32:00 »
Macika !!
Hidd el, sokan szívesen kifizetnék az a 310 ezer forintot egy programért ha tehetnék és itt nem egy sör és 2 cigi áráról beszélünk  :)
Őrülj neki, hogy megteheted és nem feltétlen becstelen az aki warezre kényszerül
Nekem a munkámhoz kell(ett) a PS, és bejön/jött az ára ha dolgozom vele, szépen.
Ezért sem irigyelni, sem sajnálni nem kell. Befektetés kell mindenkinek a munkájában, szerszámot, munkaeszközt kell venni. Egy taxisnak (hirtelen jobb nem jut az eszembe) sokmilliós befektetés a munkaeszköze, ráadásul igen hamar devalválódik.

Egy 220 Ft-os programot szerintem BÁRKI meg tud venni, akinek volt 130.000 (százharmincezer) Ft-ja egy készülékre, szerintem ebben egyetértünk.
Nem egy 20e Ft-ért, használtan vásárolt ZTE Blade tulajdonosának írtam a szemrehányást a másik fórumban/topicban. :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #633 Dátum: 2013, 04 02, 18:34:21 »
Sziasztok!

Magyar nyelvű on-line TV adások vételéhez melyik programot érdemes használni, most az SPB TV app-ot használom, de ezzel jelenleg csak Királyi TV-k ill. a Duna műsorai meg a BPTV érhető el magyarul. :(
Van olyan program amivel magyarul beszélő sport  ill. a kereskedelmi csatornák is elérhetőek?

Köszi: MaciLaci1970
Fent vannak azok a csatornák egyáltalán a neten, elérhető streaming formában?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #634 Dátum: 2013, 04 02, 18:40:50 »

Ahogy törölte pengegyártó barátom a linkemet, azonnal mentem olvasni a szabályzatot (még mielőtt elöntötte volna a sz.r az agyamat) és én is ezt találtam. És ezért háborodtam fel. Mivel sem illegális tartalmat, sem warezt nem linkeltem, a saját tulajdonú hsz-eimnek a linkjét adtam be.
De nem akarom már ezt ragozni, Hattorival egymás nyakába borultunk, a nevezett korlátozást viszont továbbra sem tudom elfogadni...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #635 Dátum: 2013, 04 02, 18:42:43 »
Én is éppen azt vallom amit Te kár ezt már ragozni, le kell pontosítani a szabályzatot.....
Igen, gondoltam rá, van is Ctrl C V billentyű a gépemen, csakhogy 6 (hat) hozzászólás lett volna onnantól kezdve érdekes...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #636 Dátum: 2013, 04 02, 18:47:01 »
Ahogy törölte pengegyártó barátom a linkemet, azonnal mentem olvasni a szabályzatot (még mielőtt elöntötte volna a sz.r az agyamat) és én is ezt találtam. És ezért háborodtam fel. Mivel sem illegális tartalmat, sem warezt nem linkeltem, a saját tulajdonú hsz-eimnek a linkjét adtam be.
De nem akarom már ezt ragozni, Hattorival egymás nyakába borultunk, a nevezett korlátozást viszont továbbra sem tudom elfogadni...
Átírom erre: warezt is tartalmazó oldalt tilos linkelni.
Így egyértelmű?
Vagy nevesíteni kellene a tiltott oldalakat?   :shock: Szép is lenne... Egyébként szerintem mindenki pontosan tudja mely oldalak minősülnek warez oldalaknak, nem véletlenül nem engedik ezeket más fórumokon sem. Ahol meg engedik, az legyen az ő bajuk.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #637 Dátum: 2013, 04 02, 19:39:17 »
Így egyértelmű?
Vagy nevesíteni kellene a tiltott oldalakat?   :shock: Szép is lenne... Egyébként szerintem mindenki pontosan tudja mely oldalak minősülnek warez oldalaknak, nem véletlenül nem engedik ezeket más fórumokon sem. Ahol meg engedik, az legyen az ő bajuk.
Nézd, Te vagy az erősebb, meg szeretlek is, tudod, de ilyen alapon a google.hu-ról pontosan ugyanannyi lépésben lehet eljutni egy warezhez, mint az általam linklt oldal fórumából. De leakadok mostmár a témáról...
Sir Winston Churchill

rstwingo

• Vendég
« Reply #638 Dátum: 2013, 04 02, 19:54:34 »
Így egyértelmű?

Szerinted egyértelmű ? szerintem meg nem
Igen nevesíteni kell, mert ha ezt írod, hogy warezt tartalmazó oldalt tilos, akkor kezdheted az összes fájl, videó és még képmegosztó oldalak elérhetőségének a törlését + van itt jó pár másik fórum is linkelve, ahol szintén található warez, azokat is lehet kezdeni törölni

Amennyi idő alatt végeznétek a rengeteg törléssel, annyi idő alatt, összelehetne dobni egy tisztességes és érthető szabályzatot is

Abban is biztos vagyok, hogy nem sok link maradna itt

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #639 Dátum: 2013, 04 02, 21:17:40 »
Fent vannak azok a csatornák egyáltalán a neten, elérhető streaming formában?
Köszi, a kérdésed jogos, sajna nem tudok rá válaszolni.  :(

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #640 Dátum: 2013, 04 02, 22:33:29 »
Szerinted egyértelmű ? szerintem meg nem
Igen nevesíteni kell, mert ha ezt írod, hogy warezt tartalmazó oldalt tilos, akkor kezdheted az összes fájl, videó és még képmegosztó oldalak elérhetőségének a törlését + van itt jó pár másik fórum is linkelve, ahol szintén található warez, azokat is lehet kezdeni törölni

Amennyi idő alatt végeznétek a rengeteg törléssel, annyi idő alatt, összelehetne dobni egy tisztességes és érthető szabályzatot is

Abban is biztos vagyok, hogy nem sok link maradna itt
Teljesen egyetertek!

Pati!
Teljesen üres lesz igy a forum, mivel mar törölhetitek is az iOS Jailbreak leirasat, mert az warez tartalmakhoz juttathatja a felhasznalot. Igy az ilyen keszülek mar eleve warez es uez vonatkozik akkor az Android rootolasi lehetösegre is.   :hmm:
Söt! Az Android a legnagyobb warez addig amig az a lehetösege megmarad, hogy"ismeretlen forrasok"-bol lehetöseg van mas apk -ak telepitesere.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #641 Dátum: 2013, 04 02, 22:55:06 »
Teljesen egyetertek!

Pati!
Teljesen üres lesz igy a forum, mivel mar törölhetitek is az iOS Jailbreak leirasat, mert az warez tartalmakhoz juttathatja a felhasznalot. Igy az ilyen keszülek mar eleve warez es uez vonatkozik akkor az Android rootolasi lehetösegre is.   :hmm:
Söt! Az Android a legnagyobb warez addig amig az a lehetösege megmarad, hogy"ismeretlen forrasok"-bol lehetöseg van mas apk -ak telepitesere.
A JB és a cydia önmagában nem warez. A többihez, ami ahhoz kell még, itt nem kap senki segítséget. Androidnál pedig tört fizetős programok "ismeretlen forrásához" nem segítjük hozzá a népet. Androidnál mi köze a rootnak az "ismeretlen forráshoz"?
Hogy privátban mi folyik, ahhoz senkinek semmi köze, nem is érdekel senkit. Nyilvános fórumon nem engedjük. Akinek nem tetszik, menjen warez fórumra társalogni.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #642 Dátum: 2013, 04 02, 23:07:50 »
Mit irtam? Mert nem azt amire valaszoltal!

A JB és a cydia önmagában nem warez. A többihez, ami ahhoz kell még, itt nem kap senki segítséget.
Androidnál pedig tört fizetős programok "ismeretlen forrásához" nem segítjük hozzá a népet.

---de  "mert az warez tartalmakhoz juttathatja a felhasznalot"

Androidnál mi köze a rootnak az "ismeretlen forráshoz"?
---nem is ezt irtam...
Hogy privátban mi folyik, ahhoz senkinek semmi köze, nem is érdekel senkit. Nyilvános fórumon nem engedjük. Akinek nem tetszik, menjen warez fórumra társalogni.
----hogy ezt miert irtad...  :hmm:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #643 Dátum: 2013, 04 02, 23:33:44 »

Nem akarod megérteni úgy látom.

Amióta világ a világ van, volt, és lesz warez.  Mindenki tudja. Az okosabbja megtalálja magától, ( sőt! A legokosabb már nem sajnálja rá azt a párszáz Ft-ot) a butábbak megkérdezik itt, ahol nem fogunk válaszolni, mert ennek az oldalnak nem ez a profilja. A JB le van írva, de látsz repokat, warez telepítési leírásokat? Torrent linkeket tört progikhoz?

Ismeretlen forrásból program telepíthető, root, rom csere leírás van, de a winmo óta közismert warezre szakosodott oldalak nincsenek a leírásokban ugye? Mégis tudja mindenki hogy léteznek. A egyik legrégibb magyar, közismerten erre szakosodott oldal miatt megy most a vita itt.

Amig nincs (tudom már van) iGo hivatalosan androidra, addig nem írjuk le hogyan, hova LEHET bemásolni Jáksó, robot, és mókuska hangját. Winmonál leírtuk, ahogy az SPB Mobile Shellel is elszórakoztunk hetekig, hogy átalakítsuk. De nem tettünk be olyan oldalakhoz linkeket, ahonnan illegálisan beszerezhető volt! Nem ajánlottunk olyan programokat, amik a letöltést segítették.
Persze, a youtube-on és a fájlmegosztókon is van minden, de itt nem terjesztjük. Mindenki tudja, csak itt nem beszél róla NYILVÁNOSAN.

Ha ez ennyire fáj nektek, akkor nagyon sajnálom. A fórumszabályzatot majd átbeszéljük, akár a Topikgazdákkal együtt, ha méltóztatnának használni a számukra fenntartott terepet.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #644 Dátum: 2013, 04 03, 00:03:08 »
Nem akarod megérteni úgy látom.

Amióta világ a világ van, volt, és lesz warez.  Mindenki tudja. Az okosabbja megtalálja magától, ( sőt! A legokosabb már nem sajnálja rá azt a párszáz Ft-ot) a butábbak megkérdezik itt, ahol nem fogunk válaszolni, mert ennek az oldalnak nem ez a profilja. A JB le van írva, de látsz repokat, warez telepítési leírásokat? Torrent linkeket tört progikhoz?

Ismeretlen forrásból program telepíthető, root, rom csere leírás van, de a winmo óta közismert warezre szakosodott oldalak nincsenek a leírásokban ugye? Mégis tudja mindenki hogy léteznek. A egyik legrégibb magyar, közismerten erre szakosodott oldal miatt megy most a vita itt.

Amig nincs (tudom már van) iGo hivatalosan androidra, addig nem írjuk le hogyan, hova LEHET bemásolni Jáksó, robot, és mókuska hangját. Winmonál leírtuk, ahogy az SPB Mobile Shellel is elszórakoztunk hetekig, hogy átalakítsuk. De nem tettünk be olyan oldalakhoz linkeket, ahonnan illegálisan beszerezhető volt! Nem ajánlottunk olyan programokat, amik a letöltést segítették.
Persze, a youtube-on és a fájlmegosztókon is van minden, de itt nem terjesztjük. Mindenki tudja, csak itt nem beszél róla NYILVÁNOSAN.

Ha ez ennyire fáj nektek, akkor nagyon sajnálom. A fórumszabályzatot majd átbeszéljük, akár a Topikgazdákkal együtt, ha méltóztatnának használni a számukra fenntartott terepet.

na acsi mar!!!  >:( Mit nem akarok en megerteni?
Te nem akartad azt amit en irtam, megerösitve Twingo velemenyet erröl:  "warezt tartalmazó oldalt tilos"
Most engem vesszözöl meg ezert???  :hmm: >:( - mert velemnyt adok annak, hogy nevesiteni kell, mert ütik a egymast ebben a kerdesben egyes oldalak. Igy felhoztam a JB es a root-rol alkotott velemenyem, hogy ennyi erövel mar minden wareznak szamit, csak nezöpont kerdese a mai vilagban... kezdve akar a win pc-vel is.
Nekem ez nem faj szemely szerin. Azt hiszem eddig meg en sem linkeltem az Omniam ota egy warez linket sem... >:(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #645 Dátum: 2013, 04 03, 00:11:27 »
na acsi mar!!!  >:( Mit nem akarok en megerteni?
Te nem akartad azt amit en irtam, megerösitve Twingo velemenyet erröl:  "warezt tartalmazó oldalt tilos"
Most engem vesszözöl meg ezert???  :hmm: >:( - mert velemnyt adok annak, hogy nevesiteni kell, mert ütik a egymast ebben a kerdesben egyes oldalak. Igy felhoztam a JB es a root-rol alkotott velemenyem, hogy ennyi erövel mar minden wareznak szamit, csak nezöpont kerdese a mai vilagban... kezdve akar a win pc-vel is.
Nekem ez nem faj szemely szerin. Azt hiszem eddig meg en sem linkeltem az Omniam ota egy warez linket sem... >:(

Én kiszálltam.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #646 Dátum: 2013, 04 03, 00:41:17 »
Amig nincs (tudom már van) iGo hivatalosan androidra, ...
Csak Izraelre van. Egyelőre.
Persze próbálkoztak okosak, hátha. Szépen átpakolták az EU-s cuccot, mosoly, öröm, majd a következő újraindításnál az iGO jelezte, hogy van frissítés, és letörölte az egészet, visszaállítva az izraeli térképet.

Szóval szinte felkészületlenül érte a programozó fiúkat... :D
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #647 Dátum: 2013, 04 03, 00:55:27 »
Én kiszálltam.
O->- O->- O->-

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #648 Dátum: 2013, 04 03, 01:00:15 »
Csak Izraelre van. Egyelőre.
Persze próbálkoztak okosak, hátha. Szépen átpakolták az EU-s cuccot, mosoly, öröm, majd a következő újraindításnál az iGO jelezte, hogy van frissítés, és letörölte az egészet, visszaállítva az izraeli térképet.

Szóval szinte felkészületlenül érte a programozó fiúkat... :D
hogy ez mekkora hülyeseg..  :shock: eredeti apk-ra soha nem tudtak portolni, hogy az meg frissithetö maradjon marketen keresztül !! Harom nap alatt haromszor frissitettek a verzioszamot hivatalosan, a negyedik naptol csak azok szamara volt elerhetö a market linkje aki meg is vasarolta. Modositottak meg a harmadik napon a megjelent apk-at, az csak ugy müködik.
Na ezt a marhasagot nem tudtam elviselni, hogy csak azert irjal megint, hogy nyalazzal vele.
Azert mert itt nem beszelünk rola nem mindenki hülye....

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #649 Dátum: 2013, 04 03, 01:59:46 »
hogy ez mekkora hülyeseg..  :shock: eredeti apk-ra soha nem tudtak portolni, hogy az meg frissithetö maradjon marketen keresztül !! Harom nap alatt haromszor frissitettek a verzioszamot hivatalosan, a negyedik naptol csak azok szamara volt elerhetö a market linkje aki meg is vasarolta. Modositottak meg a harmadik napon a megjelent apk-at, az csak ugy müködik.
Na ezt a marhasagot nem tudtam elviselni, hogy csak azert irjal megint, hogy nyalazzal vele.
Azert mert itt nem beszelünk rola nem mindenki hülye....
Nem igazán értem a kirohanásodat, odamentem direkt az előszobai nagytükörhöz, hogy szélmalomnak nézek-e ki.

Mivel módfelett rühellem, ha valaki meghazudtolja, amit írok (főleg, ha ilyen stílusban), álljon itt, amit migabi24 polgártárs március 25-én írt azon a fórumon, amiről nem beszélünk (akit érdekel, rákeres). Ő kipróbálta, ha pontatlanságot, netán hazugságot írt le, az ő lelkén szárad, én nem próbálkoztam vele.

"egész más a felépítése mint a warez verziónak, létrehoz egy mappát a data/data könyvtárba, meg a külsö memórián az android könyvtárba egy obb mappába vannak a térképek, poi, 3d stb nem sikerült vele megetetni semmit, ha belerakok valamit az obb fájlba első indításnál újratölti az egész csomagot"

Az iGO primo Israel a mai napig (most 2013. április 3. 2:00 van) You are not allowed to view links. Register or Login, 14.492 Ft-ért meg is vehetném, ha szeretném. De nem szeretném.

Szerintem most valami olyat le kéne írj, hogy, "hopp, bocs"...
Sir Winston Churchill