2024, 11 24, 22:25:06
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116357 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető uby40

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
Offba
« Reply #600 Dátum: 2013, 04 01, 17:20:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Keveset ne igyatok ma :D Itt egy kis húsvéti nyuszika....

A nyúl a te műved?
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
Re: Offba
« Reply #601 Dátum: 2013, 04 01, 17:21:30 »
A nyúl a te műved?

Nem....én csak a hátteret vettem ki belőle...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető uby40

Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #602 Dátum: 2013, 04 01, 17:21:41 »
Ezt nézzétek meg, szenzációs! A video kötelező!  :D

Nem elérhető uby40

« Reply #603 Dátum: 2013, 04 01, 17:36:14 »
Nem....én csak a hátteret vettem ki belőle...

Akkor megvan a háttér árnyék nélküli verzió is? Ha igen feltennéd nekem valahova? Köszi!

• TOPIKGAZDA
« Reply #604 Dátum: 2013, 04 01, 17:47:19 »
Akkor megvan a háttér árnyék nélküli verzió is? Ha igen feltennéd nekem valahova? Köszi!

Igen, tessék: You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető uby40

« Reply #605 Dátum: 2013, 04 01, 18:16:12 »

Köszönöm  :ok:

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #606 Dátum: 2013, 04 01, 20:57:10 »
Ezt nézzétek meg, szenzációs! A video kötelező!  :D

Éljen április 1!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető uby40

« Reply #607 Dátum: 2013, 04 01, 22:58:16 »

Minden elismerésem! Látom mennyit dolgoztál vele  :ok: ;)

• TOPIKGAZDA
« Reply #608 Dátum: 2013, 04 01, 23:05:12 »
Minden elismerésem! Látom mennyit dolgoztál vele  :ok: ;)

Egy kész képet szerkeszteni nem nagy dolog megalkotni annál inkább, de azért elgagyiztam vele egy kis időt, PS sokat rövidített ezen az időn :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #609 Dátum: 2013, 04 01, 23:46:13 »
Egy kész képet szerkeszteni nem nagy dolog megalkotni annál inkább, de azért elgagyiztam vele egy kis időt, PS sokat rövidített ezen az időn :D
....ami remélem jogtiszta...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #610 Dátum: 2013, 04 01, 23:57:03 »

Vicces gyerek vagy, bizony jogtiszta, egy ismert képekkel foglalkozó oldalon letölthetővé tették....méghozzá a szerző....

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #611 Dátum: 2013, 04 02, 00:05:45 »
Vicces gyerek vagy, bizony jogtiszta, egy ismert képekkel foglalkozó oldalon letölthetővé tették....méghozzá a szerző....
Nem vicces, balek vagyok, nekem 310e Ft-ba került, hogy használhassam...
De én szívesen megfizetem a fejlesztők munkáját, ha jó, amit csinálnak.

A nemrég nevezett WAREZoldalról is azért kaptam már rövid idejű tiltást, mert felemeltem a szavamat a 2-300 Ft-os apk-k megvásárlása MELLETT.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #612 Dátum: 2013, 04 02, 00:12:54 »
" mert felemeltem a szavamat a 2-300 Ft-os apk-k megvásárlása MELLETT "

Ezt én is így látom. Ezért van jópár alkalmazás amit megvettem, a többiből meg tudom használni a free-t, mert nem tartalmaz funkció korlátozást olyan mértékben, ami használhatatlanná tenné, ebben biztos nem lesz köztünk vita.

• TOPIKGAZDA
« Reply #613 Dátum: 2013, 04 02, 00:15:00 »

Nem figyeltem a kiemelésre, természetesen a PS is jogtiszta, bár nem én fizettem érte, hanem a cégemtől kaptam.....remélem ez nem olyan nagy bűn.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #614 Dátum: 2013, 04 02, 00:17:28 »
Nem figyeltem a kiemelésre, természetesen a PS is jogtiszta, bár nem én fizettem érte, hanem a cégemtől kaptam.....remélem ez nem olyan nagy bűn.
Az mindegy, ha nekem lenne olyan, aki megvenné helyettem, én sem fizetném ki rá egy használt autó árát.
A lényeg, hogy valaki megvegye.

Ezért esett rosszul az egész eljárás, mert ha valaki a jogtisztaság mellett van, az én vagyok (kb. 90-100 megvásárolt APK-val).
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #615 Dátum: 2013, 04 02, 00:25:43 »
Az mindegy, ha nekem lenne olyan, aki megvenné helyettem, én sem fizetném ki rá egy használt autó árát.
A lényeg, hogy valaki megvegye.

Ezért esett rosszul az egész eljárás, mert ha valaki a jogtisztaság mellett van, az én vagyok (kb. 90-100 megvásárolt APK-val).

Hidd el a moderáció nem a személyed ellen vagy az elveid ellen szólt, isten látja lelkem, nagyon sok mindenben egyet értek veled, de azon az oldalon bizony rengeteg tört cucc van, legyen az három betűs navigáció vagy éppen padlás játék(nem röhögni).

Engem is moderáltak itt a nevezett oldal linkeléséért, arra már nem emlékszem, hogy ki de az nem is annyira fontos.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #616 Dátum: 2013, 04 02, 00:37:54 »
Hidd el a moderáció nem a személyed ellen vagy az elveid ellen szólt, isten látja lelkem, nagyon sok mindenben egyet értek veled, de azon az oldalon bizony rengeteg tört cucc van, legyen az három betűs navigáció vagy éppen padlás játék(nem röhögni).
Megértem a szándékot. De elfogadni nem tudom az, hogy a SAJÁT tulajdonú hsz-emre linkeléskor az oldal domainje számít. Ha csak a .hu-ig írtam volna be, megértem, egy rossz szavam nem lenne.
Ezt sem patinak, sem Neked, sem bárkinek nem fogom elfogadni, (és nem személyes ellentét miatt, hanem mert ostobaságnak tartom). Szerencse, hogy nem a Note1-es alfórumban történt meg, mert ott én is a másik oldalon állok... :)

Egyébként onnan épp a hárombetűs az, ami száműzve lett, komolyan befenyítette őket a gyártó cég, ahogy 2-3 játékgyártó is, miután az egész világból tőlük töltötték le a törött cuccokat (azért főleg Nokiára).

Meg lehet nézni (bár nem maradt túl sok nyoma, alapos munkát végeztek az ottani modik), a "Hasznos Android programok" topicban hányszor írtam azt, hogy 4-5 szál cigi/1 üveg sör ára lenne az a program, amiért kuncsorognak, miért nem a tisztességes utat választják, egy hét végi bulin ennek a többszörösét költik el "értelmetlenül"?
Emellett megpróbáltam megmagyarázni, hogy a hacker bácsik nem a két szép szemért törik meg a programokat, hanem rendszerint ártó kódokat tesznek bele ajándékként, keyloggert és hasonlókat.
Onnan ezért kaptam tiltást.
Innen azért letolást...

Pedig én próbálok mindenütt korrekt maradni...
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #617 Dátum: 2013, 04 02, 00:45:06 »
Megértem a szándékot. De elfogadni nem tudom az, hogy a SAJÁT tulajdonú hsz-emre linkeléskor az oldal domainje számít. Ha csak a .hu-ig írtam volna be, megértem, egy rossz szavam nem lenne.
Ezt sem patinak, sem Neked, sem bárkinek nem fogom elfogadni, (és nem személyes ellentét miatt, hanem mert ostobaságnak tartom). Szerencse, hogy nem a Note1-es alfórumban történt meg, mert ott én is a másik oldalon állok... :)

Egyébként onnan épp a hárombetűs az, ami száműzve lett, komolyan befenyítette őket a gyártó cég, ahogy 2-3 játékgyártó is, miután az egész világból tőlük töltötték le a törött cuccokat (azért főleg Nokiára).

Meg lehet nézni (bár nem maradt túl sok nyoma, alapos munkát végeztek az ottani modik), a "Hasznos Android programok" topicban hányszor írtam azt, hogy 4-5 szál cigi/1 üveg sör ára lenne az a program, amiért kuncsorognak, miért nem a tisztességes utat választják, egy hét végi bulin ennek a többszörösét költik el "értelmetlenül"?
Emellett megpróbáltam megmagyarázni, hogy a hacker bácsik nem a két szép szemért törik meg a programokat, hanem rendszerint ártó kódokat tesznek bele ajándékként, keyloggert és hasonlókat.
Innen azért letolást...

Én ezzel el is fogadtam az álláspontodat. Remélem nem lesz köztünk öri-hari   :ima:  :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #618 Dátum: 2013, 04 02, 01:21:08 »
Én ezzel el is fogadtam az álláspontodat. Remélem nem lesz köztünk öri-hari   :ima:  :D
Nem célom és nem is szeretném...
Sir Winston Churchill

rstwingo

• Vendég
« Reply #619 Dátum: 2013, 04 02, 09:43:26 »

Innen azért letolást...

Elolvastam az előzményt, már ami maradt belőle, és teljes mértékben Macikával értek egyet (pedig sok minden másban nem értenénk :D ;) )
Ennyi erővel, ahogy ezt az ominózus warez oldal törölve lett, lehetne törölni az összes XDA oldalt is, mert az is warez oldal + lehetne törölni az összes letölthető linket is mert szinte mindegyiknek a keresőjét használva 2 kattintással már warezt is lehet letölteni, de akár oda is jutni, az összes Youtube videót és oda mutató linket, mert ott is tele van warez videóal és elérhetőséggel és letöltési linkel
Ez ugyan az az idióta lószerszámos,vaskalapos felfogás, mint a Médiában van, hogy kitakarjuk a póló,sapka sál, kabát, sör hűtő,TV autó emblémákat, mert az reklám lenne és az emberek hajukat elhagyva szaladnának azt a terméket megvenni
Már nem azt a 10 évvel ezelőtti világot éljük és nem kell azzal a dumával jönni, hogy mert bünti meg retorzió meg egyebek, járok másfele is és látok amit látok
ettől a fórumtól sokkal nagyobb nevezetű fórumok is vannak ahol van warez is és egyet se zártak be vagy büntettek meg ilyenért, max szóltak, hogy ezt és ezt távolítsák el
Csak ennyit szerettem volna leírni  :-X :(  :olvass:

Macika !!
Hidd el, sokan szívesen kifizetnék az a 310 ezer forintot egy programért ha tehetnék és itt nem egy sör és 2 cigi áráról beszélünk  :)
Őrülj neki, hogy megteheted és nem feltétlen becstelen az aki warezre kényszerül

• TOPIKGAZDA
« Reply #620 Dátum: 2013, 04 02, 10:04:28 »
Elolvastam az előzményt, már ami maradt belőle, és teljes mértékben Macikával értek egyet (pedig sok minden másban nem értenénk :D ;) )
Ennyi erővel, ahogy ezt az ominózus warez oldal törölve lett, lehetne törölni az összes XDA oldalt is, mert az is warez oldal + lehetne törölni az összes letölthető linket is mert szinte mindegyiknek a keresőjét használva 2 kattintással már warezt is lehet letölteni, de akár oda is jutni, az összes Youtube videót és oda mutató linket, mert ott is tele van warez videóal és elérhetőséggel és letöltési linkel
Ez ugyan az az idióta lószerszámos,vaskalapos felfogás, mint a Médiában van, hogy kitakarjuk a póló,sapka sál, kabát, sör hűtő,TV autó emblémákat, mert az reklám lenne és az emberek hajukat elhagyva szaladnának azt a terméket megvenni
Már nem azt a 10 évvel ezelőtti világot éljük és nem kell azzal a dumával jönni, hogy mert bünti meg retorzió meg egyebek, járok másfele is és látok amit látok
ettől a fórumtól sokkal nagyobb nevezetű fórumok is vannak ahol van warez is és egyet se zártak be vagy büntettek meg ilyenért, max szóltak, hogy ezt és ezt távolítsák el

Macika !!
Hidd el, sokan szívesen kifizetnék az a 310 ezer forintot egy programért ha tehetnék és itt nem egy sör és 2 cigi áráról beszélünk  :)
Őrülj neki, hogy megteheted és nem feltétlen becstelen az aki warezre kényszerül

Szerintem meg nem látod jól a dolgokat. Óriási különbség van a között, hogy valaki(k) csinál egy fórumot, majd Ő maga vagy a stuff elkezdi feltölteni az illegális tartalmat és a között, hogy létrejön egy fórum egy bizonyos témában és oda a felhasználók kezdenek feltölteni vagy linkelni illegális tartalmat, amit aztán a stuff valamilyen irányelv alapján próbál kiszűrni.

Az említett oldalon pont az előbbi történt, a feltöltések 95%-a a stuffnak köszönhető neveket is tudnék mondani, hiszen név szerint ismerem őket, de nyilván nem fogok mondani. Na, közülük kettő személy kb. 30.000(nem elirás) feltöltéssel büszkélkedhet, illetve azóta már Ők nincsenek ott, de a tények makacs dolgok.

Tehát az említett oldal direkt módon warez......ezzel nincs mit tenni.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #621 Dátum: 2013, 04 02, 12:10:01 »

Macika !!

Baj, vagy nem, mivel az igazságérzetem nem hagy ki, el kell mondjam, teljesen egyetértek.

Avval, hogy linkelve elolvashatóvá válik az írás, pontosabban odairányítódik az ember, attól még nem fog warez-olni senki, hiszen az, ahova (gondolom, hisz nem láthattam, bár már megkerestem) az a link irányított, nem okoz warez-t. Az ott egy sima fórum, bár értem én, hogy az csak álca. De aki warez-t keres, az nem így fogja meglelni.

Értem, felfogom, hogy ha az az oldal nagyrészt warez, akkor ez az oldal nem kíván semmilyen módon egy lapon említődni vele, rendben és nyilván ezt akkor ezentúl én is szem előtt tartom, de evvel nem teljesen értek egyet:

"Szerintem meg nem látod jól a dolgokat. Óriási különbség van a között, hogy valaki(k) csinál egy fórumot, majd Ő maga vagy a stuff elkezdi feltölteni az illegális tartalmat és a között, hogy létrejön egy fórum egy bizonyos témában és oda a felhasználók kezdenek feltölteni vagy linkelni illegális tartalmat, amit aztán a stuff valamilyen irányelv alapján próbál kiszűrni."

Szerintem e két felfogás között bár van, de nem óriási a különbség és a két véglet között rengeteg árnyalat van. Szerintem erre az említetteken kívül mindenki tudna példát hozni. Az xda nem is a legjobb példa, de érzékeltetni a dolgot már az is elég.

Most lebuktatom magam talán, de fontos lenne egy erre vonatkozó pontos iránymutatás a szabályzatban, no meg a konkrét oldalakra egy szűrő és az megelőzné az ilyen problémákat.

Szerintem.

De én itt akkor abba is hagyom. Písz!  ;)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #622 Dátum: 2013, 04 02, 12:23:36 »
Sziasztok!

Magyar nyelvű on-line TV adások vételéhez melyik programot érdemes használni, most az SPB TV app-ot használom, de ezzel jelenleg csak Királyi TV-k ill. a Duna műsorai meg a BPTV érhető el magyarul. :(
Van olyan program amivel magyarul beszélő sport  ill. a kereskedelmi csatornák is elérhetőek?

Köszi: MaciLaci1970

rstwingo

• Vendég
« Reply #623 Dátum: 2013, 04 02, 12:32:37 »
Szerintem meg nem látod jól a dolgokat. Óriási különbség van a között, hogy valaki(k) csinál egy fórumot, majd Ő maga vagy a stuff elkezdi feltölteni az illegális tartalmat és a között, hogy létrejön egy fórum egy bizonyos témában és oda a felhasználók kezdenek feltölteni vagy linkelni illegális tartalmat, amit aztán a stuff valamilyen irányelv alapján próbál kiszűrni.

Az említett oldalon pont az előbbi történt, a feltöltések 95%-a a stuffnak köszönhető neveket is tudnék mondani, hiszen név szerint ismerem őket, de nyilván nem fogok mondani. Na, közülük kettő személy kb. 30.000(nem elirás) feltöltéssel büszkélkedhet, illetve azóta már Ők nincsenek ott, de a tények makacs dolgok.

Tehát az említett oldal direkt módon warez......ezzel nincs mit tenni.

Ez amit leírtál másodlagos dolog

Én arra írtam amit írtam, hogy Macikának azt írtátok magyarázatnak, hogy onnan ellehet jutni a warez részhez
pont TE írtad
Idézet
Próbálj nyugodt maradni. Az az oldal igen is warez, és a linkről is el lehet jutni arra a részre, így teljesen mind egy mit linkelsz be.
Az XDA-n ugyan így ellehet jutni a warez részhez, egy belinkelt romtól (pl.SIM függetlenítéshez) akkor miért nincs tiltva ? vagy ép a YT is tele van és ott is csak egy klikk akkor miért nincs az is tiltva?
Mindenhonnan ellehet jutni valamilyen warez oldalra, linkre
Olyan meg nincs, hogy stuff warez meg user warez, a warez az warez mindegy ki hogy hova teszi , a végeredmény ugyan az
Ez itt ilyen hatalmi játék, hogy Én mint vezér eldöntöm (végül is joga van) melyik oldal warez oldal és melyik nem, mindegy mi van rajta (lásd a példát ha NP-n van warez, ha xda-n már nem az)
Tessék akkor korrekten becsületesen leírni, mint irányadót (mint máshol), hogy xy oldalakat tilos linkelni, de feltétlen korrekten és nem mindenfajta dumával megmagyarázni, pl. hogy az xda nem warez oldal, holott tudjuk hogy az,  közvetve,közvetlen nem számít

• TOPIKGAZDA
« Reply #624 Dátum: 2013, 04 02, 12:56:23 »
Ez amit leírtál másodlagos dolog

Én arra írtam amit írtam, hogy Macikának azt írtátok magyarázatnak, hogy onnan ellehet jutni a warez részhez
pont TE írtad Az XDA-n ugyan így ellehet jutni a warez részhez, egy belinkelt romtól (pl.SIM függetlenítéshez) akkor miért nincs tiltva ? vagy ép a YT is tele van és ott is csak egy klikk akkor miért nincs az is tiltva?
Mindenhonnan ellehet jutni valamilyen warez oldalra, linkre
Olyan meg nincs, hogy stuff warez meg user warez, a warez az warez mindegy ki hogy hova teszi , a végeredmény ugyan az
Ez itt ilyen hatalmi játék, hogy Én mint vezér eldöntöm (végül is joga van) melyik oldal warez oldal és melyik nem, mindegy mi van rajta (lásd a példát ha NP-n van warez, ha xda-n már nem az)
Tessék akkor korrekten becsületesen leírni, mint irányadót (mint máshol), hogy xy oldalakat tilos linkelni, de feltétlen korrekten és nem mindenfajta dumával megmagyarázni, pl. hogy az xda nem warez oldal, holott tudjuk hogy az,  közvetve,közvetlen nem számít

Hogy lenne már mind egy........nem mind egy, hogy a stuff által engedett és általa is feltöltött warez  tartalmú  oldalon warezolunk vagy egy olyan fórumon próbáljuk ezt tenni, ahol ez köztudottan tiltva van, lásd pfc fórum!

Abban igazat adok mindenkinek, hogy jobb lenne egy lehetőség szerint mindenre kiterjedő szabályzatot írni(ami szerintem lehetetlen) és akkor világos lenne, hogy mit lehet és mit nem.

A moderálás részemről nem onnan ered, hogy én ezt most eldöntöttem, hogy az az oldal warez. Saját bőrömön "tapasztalva" meg, az idézett oldalt említve kaptam moderálást magam is. Így számomra kézenfekvő volt a dolog, hogy amikor topikgazda lettem, ezt az irányelvet átvéve próbálom a dolgokat itt rendezni.

Remélem a nálam magasabban besorolt stuff tagok olvassák ezt itt és lépnek ez ügyben, mert szerintem is foltok vannak a szabályzatban. Egyébként pont az említett oldalon van egy elég korrekt szabályzat a felhasználók részére, érdemes elolvasni mi mindenre kiterjed, persze ezt nem azért mondom, mert közel a 35-40%-át én írtam, hanem tényleg konkrét irányelveket tartalmaz sok dologban.

Ha mégsem olvassák ezt a beszélgetést, akkor nekünk, topikgazdáknak kutya kötelességünk ezt jelezni, remélem Macika levele a stuff felé már elindított valamit, ha mégsem -de ettől függetlenül is- akkor én írok majd egy levelet a megfelelő topikba erre vonatkozóan, hátha megoldódik ez a kérdés.

Viszont ameddig ez meg nem valósul, addig kénytelen vagyok a saját gondolataim alapján moderálni, ahogy eddig is.

Itt ahány topikgazda van, annyi moderálási elv létezik, kiegészülve a jelenlegi szabályzaban foglaltakkal...