2024, 11 24, 22:31:24
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116358 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #575 Dátum: 2013, 03 13, 12:06:50 »
Kedves le_vente, nem sértődnék meg egy kicsit sem, ha mostmár féket tennél a "szádra".

Senki nem kíváncsi a személyeskedő, sértő viselkedésedre. Remélem vagy annyira felnőtt fejben is nem csak korban, hogy ezt megértsed. Köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #576 Dátum: 2013, 03 13, 12:16:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kedves le_vente, nem sértődnék meg egy kicsit sem, ha mostmár féket tennél a "szádra".

Senki nem kíváncsi a személyeskedő, sértő viselkedésedre. Remélem vagy annyira felnőtt fejben is nem csak korban, hogy ezt megértsed. Köszönöm.

Sajnálom, ahogyan írtam, az már visszafogott volt, mifelénk néven nevezik a dolgokat...

Ezen túl, neked is ajánlom a kispadról felállást, hacsak nem elegendő szórakozás ez...

Lehet hozzászólni, mert így az eredmény borítékolható: személyeskedés nélkül ez nem megy, ahogyan a sörözőben vitatkozók is el-el ejtenek egy "te ba...dmeg milyen hülye vagy" típusú kedvességet még ha csípik is egymást különben.  ;)

Mennyiből állna amúgy megkérned kedves barátunkat, hogy a feltevésekre próbáljon cáfolatot is adni, mert az nem megy, csak a bizonyítatlan marhaságok ismétlése?

Sőt, mi lenne, ha akár te is beszállnál és egy érvet bedobnál? Akármelyik oldalt védve...

Tudod, abból, ha érvek repkednek, nem lesz alpári hangnem, az pont az ilyen magára hagyott vitázóknál jelenik meg, namármost mordonka direkt szítja is ezt a maga stílusával rendszeresen. Igen, én meg éretlen vagyok, ha bele tud húzni, hát persze... Igaz.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

• TOPIKGAZDA
« Reply #577 Dátum: 2013, 03 13, 12:38:22 »

Sajnálom, ahogyan írtam, az már visszafogott volt, mifelénk néven nevezik a dolgokat...

Ezen túl, neked is ajánlom a kispadról felállást, hacsak nem elegendő szórakozás ez...

Lehet hozzászólni, mert így az eredmény borítékolható: személyeskedés nélkül ez nem megy, ahogyan a sörözőben vitatkozók is el-el ejtenek egy "te ba...dmeg milyen hülye vagy" típusú kedvességet még ha csípik is egymást különben.  ;)

Mennyiből állna amúgy megkérned kedves barátunkat, hogy a feltevésekre próbáljon cáfolatot is adni, mert az nem megy, csak a bizonyítatlan marhaságok ismétlése?

Sőt, mi lenne, ha akár te is beszállnál és egy érvet bedobnál? Akármelyik oldalt védve...

Tudod, abból, ha érvek repkednek, nem lesz alpári hangnem, az pont az ilyen magára hagyott vitázóknál jelenik meg, namármost mordonka direkt szítja is ezt a maga stílusával rendszeresen. Igen, én meg éretlen vagyok, ha bele tud húzni, hát persze... Igaz.

Én is olyan környéken nőttem fel, ahol nevén nevezték a dolgokat és nem szerették a félrebeszélést.
Azonban tudni kell helyén kezelni a dolgokat, nevezetesen ez itt nem kocsma, itt más hangnemet kell megütni.

Én a magam részéről úgy gondolom, ha már ész érveket kérsz számon másoktól, akkor joggal várják el tőled is ugyanezt. Tehát a személyeskedés véleményem szerint kizárható az ilyen vitákból. Te hoztál most érveket, várd ki, amíg reagálnak rá.

Nem fogok érveket bedobni ebben a vitában több okból sem, még akkor ha meszólítasz és invitálsz akkor sem. Nem kívánok részt venni benne. Jelen esetben az én dolgom az lenne, hogy a kultúrált beszélgetést amennyire csak lehet fenntartsam.

Mordon fórumtárs meg majd válaszol -ha akar- cáfolatot ad vagy bármi mást. Neki is fogok szólni, ha a stílusa eléri azt a szintet, ami szerintem már nem ide való. Eddíg ez nem jött el.

Tehát továbbra is arra kérnélek, hogy inkább számolj 10 helyett 100-ig, és csak ezek után reagálj egy irományra. Az sem tragédia, ha nem értenek egyet veled és körömszakadtáig ragaszkodik valaki a véleményéhez. A világ így működik, ahány ember annyi vélemény, de ezt tudod te magadtól is.

Köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #578 Dátum: 2013, 03 13, 12:54:00 »
Én is olyan környéken nőttem fel, ahol nevén nevezték a dolgokat és nem szerették a félrebeszélést.
Azonban tudni kell helyén kezelni a dolgokat, nevezetesen ez itt nem kocsma, itt más hangnemet kell megütni.

Én a magam részéről úgy gondolom, ha már ész érveket kérsz számon másoktól, akkor joggal várják el tőled is ugyanezt. Tehát a személyeskedés véleményem szerint kizárható az ilyen vitákból. Te hoztál most érveket, várd ki, amíg reagálnak rá.

Nem fogok érveket bedobni ebben a vitában több okból sem, még akkor ha meszólítasz és invitálsz akkor sem. Nem kívánok részt venni benne. Jelen esetben az én dolgom az lenne, hogy a kultúrált beszélgetést amennyire csak lehet fenntartsam.

Mordon fórumtárs meg majd válaszol -ha akar- cáfolatot ad vagy bármi mást. Neki is fogok szólni, ha a stílusa eléri azt a szintet, ami szerintem már nem ide való. Eddíg ez nem jött el.

Tehát továbbra is arra kérnélek, hogy inkább számolj 10 helyett 100-ig, és csak ezek után reagálj egy irományra. Az sem tragédia, ha nem értenek egyet veled és körömszakadtáig ragaszkodik valaki a véleményéhez. A világ így működik, ahány ember annyi vélemény, de ezt tudod te magadtól is.

Köszönöm.

:ok: O->- :angyal:

Teljesen jókat írtál!

Direkt sörözőt írtam egyébként és nem kocsmát, de leginkább valami mást kellene, mert nem vagyok kocsmázós, inni is ritkán iszom, a sört meg le se bírom nyelni, hehe.

A lényeg egyébként tényleg az, hogy én nem szeretem azt, ha így magára hagyják a két vitázót, mert annak óhatatlan ilyesmi a vége.

Ha ülnénk egy  -mondjuk -  könyvtárban és beszélgetnénk olyanok, akiknek van fogalmuk a dologról és páran csak hallgatnak és ketten vitáznak, ugyanezt tapasztalnánk.

Akik hallgatnak, több dolog miatt teszik ezt. Vannak, akik nem tudnak hozzászólni és épülni szeretnének a vitában hozott észérvek nyomán, ilyet én is sokszor játszom, mert egy-egy cikk kevesebb okosságot tartalmaz legtöbbször, mint az utána induló beszélgetés, így az engem érdeklő téma esetén a hozzászólásokat mindenképp elolvasom.

Aztán, vannak olyanok, akik másért nem szólnak hozzá, nem fogom megpróbálni kitalálni az összes indokot.

Van viszont a hozzá nem szólók közt olyan, aki annak ellenére nem szól hozzá, hogy ért a dologhoz.

Köztük pedig vannak olyanok, akiket nem indít az igazság védelmének szolgálata, pedig kellene. Akkor is akár, ha olyannak kell igazat adni a vitában, akit rühell, ugyanis nem annak segítene, hanem az igazságnak és az arra kíváncsi kevésbé hozzáértőknek.

Még őköztük is van olyan, akinek erre akár érthető oka is van, igen.

Nem kárhoztatnék senkit és nem akarom eldönteni sem senkiről, hogy ő melyik szegmensbe tartozik.

De nem tudom és nem is fogom elhinni, hogy senki nem tud hozzászólni, mindenki csak nézi a csatározást, ahol a szép cél odavész ily módon...

Na, béke!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

• TOPIKGAZDA
« Reply #579 Dátum: 2013, 03 13, 13:07:56 »

:ok: O->- :angyal:

Teljesen jókat írtál!

Direkt sörözőt írtam egyébként és nem kocsmát, de leginkább valami mást kellene, mert nem vagyok kocsmázós, inni is ritkán iszom, a sört meg le se bírom nyelni, hehe.

A lényeg egyébként tényleg az, hogy én nem szeretem azt, ha így magára hagyják a két vitázót, mert annak óhatatlan ilyesmi a vége.

Ha ülnénk egy  -mondjuk -  könyvtárban és beszélgetnénk olyanok, akiknek van fogalmuk a dologról és páran csak hallgatnak és ketten vitáznak, ugyanezt tapasztalnánk.

Akik hallgatnak, több dolog miatt teszik ezt. Vannak, akik nem tudnak hozzászólni és épülni szeretnének a vitában hozott észérvek nyomán, ilyet én is sokszor játszom, mert egy-egy cikk kevesebb okosságot tartalmaz legtöbbször, mint az utána induló beszélgetés, így az engem érdeklő téma esetén a hozzászólásokat mindenképp elolvasom.

Aztán, vannak olyanok, akik másért nem szólnak hozzá, nem fogom megpróbálni kitalálni az összes indokot.

Van viszont a hozzá nem szólók közt olyan, aki annak ellenére nem szól hozzá, hogy ért a dologhoz.

Köztük pedig vannak olyanok, akiket nem indít az igazság védelmének szolgálata, pedig kellene. Akkor is akár, ha olyannak kell igazat adni a vitában, akit rühell, ugyanis nem annak segítene, hanem az igazságnak és az arra kíváncsi kevésbé hozzáértőknek.

Még őköztük is van olyan, akinek erre akár érthető oka is van, igen.

Nem kárhoztatnék senkit és nem akarom eldönteni sem senkiről, hogy ő melyik szegmensbe tartozik.

De nem tudom és nem is fogom elhinni, hogy senki nem tud hozzászólni, mindenki csak nézi a csatározást, ahol a szép cél odavész ily módon...

Na, béke!

Sok dologban egyet értek azok közül, amiket most leírtál. Egyet viszont kiemelnék amiben nem. EZ pedig az utolsó sorod.

Sokan azért nem szólnak bele/hozzá mert azt látják csak, hogy ez megint csak egy vita és inkább kimaradnak belőle. Sokszor már az is elég nekik, ha látják, hogy kik között indul a beszélgetés.

Viszont ha mindig ilyen stílusban írnál, mint ahogy most ezt tetted, akkor viták túlnyomó része véleményem szerint elkerülhető.

Nem elérhető le_vente

« Reply #580 Dátum: 2013, 03 13, 14:04:38 »
Sok dologban egyet értek azok közül, amiket most leírtál. Egyet viszont kiemelnék amiben nem. EZ pedig az utolsó sorod.

Sokan azért nem szólnak bele/hozzá mert azt látják csak, hogy ez megint csak egy vita és inkább kimaradnak belőle. Sokszor már az is elég nekik, ha látják, hogy kik között indul a beszélgetés.

Viszont ha mindig ilyen stílusban írnál, mint ahogy most ezt tetted, akkor viták túlnyomó része véleményem szerint elkerülhető.

Egyetértünk.

Azt azért látod, ugye, hogy nem máshogy kezdem soha?

Azt magam is elismerem, hogy az inkorrektség kihoz a sodromból.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #581 Dátum: 2013, 03 13, 14:29:07 »

Egyetértek teljes mértékben. A korábbi hozzászólásokat csak átgörgettem azok alpári tartalma miatt, pedig lett volna véleményem és meglátásom a témával kapcsolatban. Egyszerűen ilyen stílusú hozzászólásokat még elolvasni sincs kedvem, pedig hozzákezdtem. Viszont ahogy az első modortalan (nem érdekel milyen indíttatásból írt) szavakhoz értem, azonnal léptem a következő hozzászólásra. Többször kértük már, hogy fejezzétek be az alpári stílust, de úgy látom nem megy, ehhez nincs meg a kellő intelligencia. Sajnálom, mert nagyon jó építő jellegű vitákat lehetne itt kialakítani, a felesleges veszekedések és másikra kígyó-béka kiabálások helyett.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #582 Dátum: 2013, 03 13, 14:32:41 »

Egyetértünk.

Azt azért látod, ugye, hogy nem máshogy kezdem soha?

Azt magam is elismerem, hogy az inkorrektség kihoz a sodromból.

Ha normális hangnemben kezded, akkor folytasd is úgy. Ez könnyű dolog, neked miért nem megy? Ha 100%-osan biztos vagy az adott dolog igazságában, akkor miért akadsz ki? Egyébként meg nem más hoz ki a sodrodból, hanem Te magad. Így hagyod, hogy a külső dolgok vezessenek. ;)

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #583 Dátum: 2013, 03 13, 14:40:00 »

Teljesen igazad lenne, ha nem a kispadról kiabálnál be.

Ez egy vita és valakinek nincs igaza. Tessék példát mutatva hozzászólni, érveket hozni, nem csak figyelni, hogy hogyan mérgesedik el a vita!

Köszönöm!
Azért nem szóltam a szakmai vitához, mert nem vagyok ilyen téren eléggé tájékozott. Amihez meg nem értek eléggé, arról nem írok. Időm meg nincs, hogy beleássam magam, meg ilyen mélységig nem is érdekel a téma.
Nem is a leírtak igazságtartalmát kritizáltam...

Nem elérhető le_vente

« Reply #584 Dátum: 2013, 03 15, 17:56:33 »
Ha normális hangnemben kezded, akkor folytasd is úgy. Ez könnyű dolog, neked miért nem megy? Ha 100%-osan biztos vagy az adott dolog igazságában, akkor miért akadsz ki? Egyébként meg nem más hoz ki a sodrodból, hanem Te magad. Így hagyod, hogy a külső dolgok vezessenek. ;)

"Ez könnyű dolog, neked miért nem megy?"

Biztos, hogy könnyű?
Nem, nem az.
Kimaradni, ráhagyni, aztán kritizálni, elégtelen intelligenciáról írni, az könnyű.

Valakinek valamit elmagyarázni, amit semmiképpen nem akar elismerni különböző okokból és ezt az oly igényelt szintű kulturáltság határain belül tenni, na az nagyon nehéz. Amikor valaki ugyanis nem az igazság szeretete miatt és nem korrekten vitatkozik, azt nevén kell nevezni.

Igen, rá kellene hagyni, igaz.

Hagyd is rá és mindenki, akiben nincs ez a csökönyös igazságszeretet, ami engem örökölt tulajdonságként kisiskolás korom óta nem kevésszer sodort kisebb-nagyobb bajba, hagyja rá.

Bevallom, az a véleményem, hogy bűnös, aki megtehetné, de mégsem áll ki az igazságért. Ez egy.

Aki nem segíti az igazság kiderítését és annak megnyugtató kifejtését, az pedig kibabrál sokakkal, akik aztán egy ostobaságot tartanak meg esetleg a fejükben. Ez a másik.

Hagyhatnám, hiszen én tudom, mi a pálya és akkor itt lezárhatnám egy legyintéssel, igaz.
De akkor mi lesz azokkal, akik megérdemelnék, vagy szeretnék (vagy ennek ötvözete) az igazságot?

Értelek én titeket is, naná. Legyen béke, meg szeretet. Ja. De az igazság rovására? Na, ezt ne várjátok tőlem!

Sajnálom, ezentúl is nagy a veszélye, hogy aki gennyeskedik, annak ezt meg is fogom írni, igen.

Ahogyan ezt megtapasztaltátok, megjegyzem, ki volt aljas egy-egy alkalommal és ha fair módon nézi valaki, azt is láthatja, hogy nem ennek fényében ítélem meg a következő alkalommal, tehát, ha igaza van, nem fogom hagyni, hogy az ne kerüljön támogatásra. Ezt hívják korrektségnek, olyan is volt, aki már észrevette, hogy bár a torkának ugrottam nem is oly rég, mégis melléálltam, mikor igaza volt.

De természetesen nem kötelező ezt se figyelni, se észrevenni, lehet engem permanensen utálni, mert időnként jól odamondok és ez a néha leánykollégiumi lelkeket megzavarja.  >:(

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #585 Dátum: 2013, 03 15, 18:39:21 »

"Ez könnyű dolog, neked miért nem megy?"

Biztos, hogy könnyű?
Nem, nem az.
Kimaradni, ráhagyni, aztán kritizálni, elégtelen intelligenciáról írni, az könnyű.

Valakinek valamit elmagyarázni, amit semmiképpen nem akar elismerni különböző okokból és ezt az oly igényelt szintű kulturáltság határain belül tenni, na az nagyon nehéz. Amikor valaki ugyanis nem az igazság szeretete miatt és nem korrekten vitatkozik, azt nevén kell nevezni.

Igen, rá kellene hagyni, igaz.

Hagyd is rá és mindenki, akiben nincs ez a csökönyös igazságszeretet, ami engem örökölt tulajdonságként kisiskolás korom óta nem kevésszer sodort kisebb-nagyobb bajba, hagyja rá.

Bevallom, az a véleményem, hogy bűnös, aki megtehetné, de mégsem áll ki az igazságért. Ez egy.

Aki nem segíti az igazság kiderítését és annak megnyugtató kifejtését, az pedig kibabrál sokakkal, akik aztán egy ostobaságot tartanak meg esetleg a fejükben. Ez a másik.

Hagyhatnám, hiszen én tudom, mi a pálya és akkor itt lezárhatnám egy legyintéssel, igaz.
De akkor mi lesz azokkal, akik megérdemelnék, vagy szeretnék (vagy ennek ötvözete) az igazságot?

Értelek én titeket is, naná. Legyen béke, meg szeretet. Ja. De az igazság rovására? Na, ezt ne várjátok tőlem!

Sajnálom, ezentúl is nagy a veszélye, hogy aki gennyeskedik, annak ezt meg is fogom írni, igen.

Ahogyan ezt megtapasztaltátok, megjegyzem, ki volt aljas egy-egy alkalommal és ha fair módon nézi valaki, azt is láthatja, hogy nem ennek fényében ítélem meg a következő alkalommal, tehát, ha igaza van, nem fogom hagyni, hogy az ne kerüljön támogatásra. Ezt hívják korrektségnek, olyan is volt, aki már észrevette, hogy bár a torkának ugrottam nem is oly rég, mégis melléálltam, mikor igaza volt.

De természetesen nem kötelező ezt se figyelni, se észrevenni, lehet engem permanensen utálni, mert időnként jól odamondok és ez a néha leánykollégiumi lelkeket megzavarja.  >:(

Hidd el, igazságérzetem nekem is van és szeretek segíteni. Viszont meg kellett tanulnom, hogy csak akkor segítsek, ha az illető vevő rá vagy ha kéri. Sokszor megkaptam, hogy minek szólok bele vagy miért okoskodó, miközben egyik sem volt igaz. Mindenesetre értem és tudom, hogy milyen az, amikor igyekszel valamit a legjobb tudásod szerint előadni, bemutatni, miközben mások hülyeségeket írnak, minek hatására már a hajad téped. Azonban a trágár szavak, személyeskedések ekkor sem segítenek, csak szítják a tüzet és messze kerül a vita a tárgytól.
Ha meg valaki nem akarja megérteni és elismerni a másik igazát, akkor csak azt tudom írni, hogy okos enged... :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető le_vente

« Reply #586 Dátum: 2013, 03 19, 08:29:14 »
Kommentár nélkül:

;)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Moderator Comment A kép méretezésére légyszíves odafigyelni. Köszönöm.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #587 Dátum: 2013, 03 19, 09:23:22 »
Kommentár nélkül:

A második kép (a belinkelt oldalon) nem semmi! Vizes cucc, kilátás...etc.!  :shock:  (Az akvárium meg inkább performance..., de annak nem rossz.  ;)

• TOPIKGAZDA
« Reply #588 Dátum: 2013, 03 19, 09:30:23 »
A második kép (a belinkelt oldalon) nem semmi! Vizes cucc, kilátás...etc.!  :shock:  (Az akvárium meg inkább performance..., de annak nem rossz.  ;)

Kicsit hasonlít a màsodik kép a 13. Kisèrtet c. film üveghàzàhoz....

Nem elérhető vertex

« Reply #589 Dátum: 2013, 03 19, 14:02:27 »
Kicsit hasonlít a màsodik kép a 13. Kisèrtet c. film üveghàzàhoz....

Na ja, kinek mi ugrik be!  :D (Egy kicsit elborzongnék egy ilyen ingatlanban, bár igazából nem vágyok rá, persze a borzongásra sem...!)

• TOPIKGAZDA
« Reply #590 Dátum: 2013, 03 19, 14:05:32 »
Na ja, kinek mi ugrik be!  :D (Egy kicsit elborzongnék egy ilyen ingatlanban, bár igazából nem vágyok rá, persze a borzongásra sem...!)

Nézd meg a filmet...érdemes ;)

Nem elérhető vertex

« Reply #591 Dátum: 2013, 03 19, 17:52:16 »

OK!

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #592 Dátum: 2013, 03 19, 18:22:18 »

Hát nem egy laza filmvígjáték...
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

• TOPIKGAZDA
« Reply #593 Dátum: 2013, 03 19, 18:25:15 »
Hát nem egy laza filmvígjáték...

Bizony nem...

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #594 Dátum: 2013, 03 22, 14:39:57 »
na meg, hogy legyen min csamcsogni!  :D

Atlatszosag:

es ez a tökeletesen megcsinalt video, amit akar el tudok kepzelni egy Win telefonnal is.:

Macika!
Ezek azok a concept videok amiknek a megnezese utan, bizonyos tudat alatti vagyakozas keriti hatalmaba az embert egyes keszülekek pl most az SGS 4 mgjelenesekor.... :D ;)
Az elmult het szombatjan egy egesz estet betöltö dok film volt a Pro7-en. Pont az ilyen concept ill. regi 40-es evektöl a 90-es evekig megjelenö Sci-Fi filmekben fellelhetö "kütyük"-röl volt szo. Amik napjainkra teljesen vagy fejlesztesi,tesztelesi szintig megvalosultak. Ertve a telefonoktol  az orvosi robotokig.Ill. a feltetelezhetöen letezö technologiakrol. Erdekes, hogy mennyi minden volt a regi Star Trek filmekben..  :) Többek között a mai tab-ok is... :D
Közben talaltam Win telefont is.

vagy a Samsung ujdonsagok amik leteznek. Egy eve meg a vekony keretet sem akarta elfogadni senki....:

Ezen jobban latszik:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #595 Dátum: 2013, 03 22, 14:49:40 »
Erdekes, hogy mennyi minden volt a regi Star Trek filmekben..  :) Többek között a mai tab-ok is... :D

Nem véletlen az iPad név és az sem, hogy a Startrekkel reklámozták, ott ugyanis a tableteket Padd-nek hívják :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #596 Dátum: 2013, 03 22, 15:09:52 »
Nem véletlen az iPad név és az sem, hogy a Startrekkel reklámozták, ott ugyanis a tableteket Padd-nek hívják :)
nem hiszem, hogy tudatos reklamrol volt szo... vagy mar igy lathatta elöre a jövöt Steve Jobs..  :hmm:
A 79-es szeriakrol van szo. Az Apple 76-ban alapult... Hihetetlen..  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #597 Dátum: 2013, 03 22, 15:37:03 »
nem hiszem, hogy tudatos reklamrol volt szo... vagy mar igy lathatta elöre a jövöt Steve Jobs..  :hmm:

viszont ha ezt teljesen vegignezitek:
es a Samsung rendelkezik ezzel a flexible screen  tecnologiaval(nem hiba gyari kiegeszitö a flip case, ami most mar kapott az SGS 4-en egy kezdetleges kiegeszitö alkalmazast is. You are not allowed to view links. Register or Login  )
olyat tudnanak adni amitöl, mindenki segreülne.Mint a video vegen a Tab-tol. Feltehetnek a lecet olyan magasra, hogy mindenki vagya teljesülne.Na ez az amit a zsebemben akarok tudni! -jelszoval.  :)

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #598 Dátum: 2013, 03 22, 16:30:15 »

Hát, ha az Apple 76-ban kiadta volna az iPadet, akkor ma már a holodecknél tartanánk :D

De sajnos erre 2010-ig vártak és elég szép összeget fizettek a Paramount-nak a jogdíjakért.

A Samsung videó végén lévő szétcsúszó eszköz meg a Earth Final Conflict sci-fi sorozatból lehet ismerős sokaknak :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #599 Dátum: 2013, 03 23, 00:14:12 »
A Samsung a flexible OLED kijelzőt legalább 2 éve megalkotta már.
Semmi gyakorlati értelme nincs még a mai napig sem, kivéve, hogy nem lehet összetörni kalapáccsal sem.
Ha beraknák az S4/S5/S6-ba, addig nem lenne értelme, míg a mai, hagyományos értelemben vett kapacitív érintőképernyők dolgoznak a mai készülékekben, mivel ezen érintőképernyők egyike sem rugalmas.
A helytakarékosság miatt viszont mára minimális a távolság (szinte 0) a két üvegfelület között, egybe összeragasztva alkalmazzák a két réteget, így jó ideig nem lesz még létjogosultsága a flexibilis kijelzőnek az érintőképernyős mobiltelefonokban.

De megvan, megcsinálták és kifogástalanul működik, a Samsungé az elsőség dicsősége... :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill