Ha normális hangnemben kezded, akkor folytasd is úgy. Ez könnyű dolog, neked miért nem megy? Ha 100%-osan biztos vagy az adott dolog igazságában, akkor miért akadsz ki? Egyébként meg nem más hoz ki a sodrodból, hanem Te magad. Így hagyod, hogy a külső dolgok vezessenek.
"Ez könnyű dolog, neked miért nem megy?"
Biztos, hogy könnyű?
Nem, nem az.
Kimaradni, ráhagyni, aztán kritizálni, elégtelen intelligenciáról írni, az könnyű.
Valakinek valamit elmagyarázni, amit semmiképpen nem akar elismerni különböző okokból és ezt az oly igényelt szintű kulturáltság határain belül tenni, na az nagyon nehéz. Amikor valaki ugyanis nem az igazság szeretete miatt és nem korrekten vitatkozik, azt nevén kell nevezni.
Igen, rá kellene hagyni, igaz.
Hagyd is rá és mindenki, akiben nincs ez a csökönyös igazságszeretet, ami engem örökölt tulajdonságként kisiskolás korom óta nem kevésszer sodort kisebb-nagyobb bajba, hagyja rá.
Bevallom, az a véleményem, hogy bűnös, aki megtehetné, de mégsem áll ki az igazságért. Ez egy.
Aki nem segíti az igazság kiderítését és annak megnyugtató kifejtését, az pedig kibabrál sokakkal, akik aztán egy ostobaságot tartanak meg esetleg a fejükben. Ez a másik.
Hagyhatnám, hiszen én tudom, mi a pálya és akkor itt lezárhatnám egy legyintéssel, igaz.
De akkor mi lesz azokkal, akik megérdemelnék, vagy szeretnék (vagy ennek ötvözete) az igazságot?
Értelek én titeket is, naná. Legyen béke, meg szeretet. Ja. De az igazság rovására? Na, ezt ne várjátok tőlem!
Sajnálom, ezentúl is nagy a veszélye, hogy aki gennyeskedik, annak ezt meg is fogom írni, igen.
Ahogyan ezt megtapasztaltátok, megjegyzem, ki volt aljas egy-egy alkalommal és ha fair módon nézi valaki, azt is láthatja, hogy nem ennek fényében ítélem meg a következő alkalommal, tehát, ha igaza van, nem fogom hagyni, hogy az ne kerüljön támogatásra. Ezt hívják korrektségnek, olyan is volt, aki már észrevette, hogy bár a torkának ugrottam nem is oly rég, mégis melléálltam, mikor igaza volt.
De természetesen nem kötelező ezt se figyelni, se észrevenni, lehet engem permanensen utálni, mert időnként jól odamondok és ez a néha leánykollégiumi lelkeket megzavarja.