Sajnos van, aki nem képes megérteni, mit jelent a hsz-emben leírt számháború szó...
Hát, szabad az út, hogy elmagyarázd az ilyen elmaradottaknak, én nagyon várom!
Sőt, a többit is elmagyarázhatod:
Kifogytak, nem tudnak újat, gerjesztett igények, na és a szerénység legmagasabb foka: "semmi olyan ötlet nincs az új ROM-okban, ami megdobogtatná egy hozzáértő ember szívét."
Mindenki továbbra is hülye tehát, aki nem issza a szavaidat...
Hát, részemről büszkén vagyok hülye a te szemedben.
Azt persze, kérni sem merem, hogy huppanj már le arról a magas lóról... De minek is... Sok szórakoztató gondolattól esnék el...
De esetleg azt lehetne kérni, hogy csak arról nyilatkozz, amit megtapasztaltál? Mert te előre elítéled ezeket a dolgokat, anélkül, hogy használtad volna, hasonlóan a főzött ROM fóbiádhoz...
"Az a probléma, hogy kifogytak az ötletből, nem tudnak újat hozni, a vevőközönség pedig nem gondolkozik (mert nagy részük nem képes rá), csak várja a számháborút, az újdonságot, a gerjesztett igényeket..."
"A számháborún kívül (8 mag, 16 mag, 128 mag, 8 MP, 12 MP, 13 MP, 41 MP, 1 GB RAM, 2 GB RAM, 4 GB RAM, stb-stb.) semmi olyan ötlet nincs az új ROM-okban, ami megdobogtatná egy hozzáértő ember szívét."
Itt kicsit kevered a dolgokat, egy új ROM nem tud se több magot, se nagyobb RAM-ot, se több pixelt hozni.
De biztos jobb egy egymagos telefon 512MB RAM-mal és 5 MP kamerával, mint egy 16 magos akár 4GB RAM-mal és 41MP kamerával... Csak én nem értem, hogyan lehetne...
Ha meg szerinted nincs rá szükség, akkor ezt majd magyarázd el azoknak a szerinted hozzá nem értőknek, akik akár a Note II erőforrásait sem érzik a végső állomásnak, sőt igénylik az erősítést. Vannak ilyenek, pl. én.
Mondjuk, nekem nem kell magyaráznod, de mások talán isszák a szavaidat.
Ahogyan halad az idő, a (valóban néha gerjesztett) erőforrás igények azért sok esetben fejlődést és valódi gyorsulást hoznak. Ez PC fronton is így volt, ott is sokszor jöttek a tiedhez hasonló megszólalások és Android-on is így van. Egyesek szerint persze éppen ezért szar az Android, de ez is inkább a hozzá nem értés záloga. Más a rendszer (már, amihez képest) és meghálálja az erősebb gépet, hogy a több funkcióját jól végezhesse.
Nekem sikerül a Note II-t kihasználni és élvezem, hogy a dolgok sokkal gyorsabban történnek, mint korábbi modelleken. Javaslom, próbálj visszatérni pár napra egy SGS-re, én a végén már inkább nem is használtam, leszedtem a progik zömét is, melyeket megszoktam és állandóan használtam. Pedig a 4.2.2 nagyon tetszett a maga "semmiségeivel"...