Miért ne? Legalább egy redőny vagy valamiféle sötétítés is elég lehet, de adott esetben napsütést mutathat az ablak, miközben borús odakint az idő. Engem ugyan nem igazán befolyásol az időjárás, de sokan mások hagyják magukat befolyásolni az által (is) és csak nyavalyognak. Ez csak egy ötlet a sok közül.
Ezek már itt is felmerültek, még a részemről is (a sötétítés a videóból, a tájkép lecserélése a vitából), de ezek nem aktív tartalmak, mint amire le_vente gondolt (videónézés, widgetek stb.).
A tájképre egyébként már láttam megoldást, sőt olyat, ami egy rejtett kamerával figyeli a szemlélődőt és a mozgásának megfelelően változtatja a tartalmat, így szimulálva térélményt.
Én az aktív tartalomnak nem látom sok értelmét egy lakás ablakában, mert nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem állnék az ablakba híreket olvasva, mint ahogy egy filmet sem biztos, hogy szeretnék ott nézni.
A nagyobb üvegfelületnél megoldhatóak ezek is, de kérdés, hogy napsütésben, erős ellenfénynél mennyire működne a dolog, illetve maga a technológia képes lenne-e hosszabb elviselni a külső környezeti hatásokat (UV, por, hő, hideg, pára stb.). A bekerülési költség is gyaníthatóan magas lenne, nem biztos, hogy megérné, ha más felületeken (lásd a Corning videóit) kényelmesebben és esetleg olcsóbban elérhető volna ez a technológia.