2024, 11 24, 20:39:21
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116353 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
Re: Offba
« Reply #650 Dátum: 2013, 04 03, 06:43:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem igazán értem a kirohanásodat, odamentem direkt az előszobai nagytükörhöz, hogy szélmalomnak nézek-e ki.

Mivel módfelett rühellem, ha valaki meghazudtolja, amit írok (főleg, ha ilyen stílusban), álljon itt, amit migabi24 polgártárs március 25-én írt azon a fórumon, amiről nem beszélünk (akit érdekel, rákeres). Ő kipróbálta, ha pontatlanságot, netán hazugságot írt le, az ő lelkén szárad, én nem próbálkoztam vele.

"egész más a felépítése mint a warez verziónak, létrehoz egy mappát a data/data könyvtárba, meg a külsö memórián az android könyvtárba egy obb mappába vannak a térképek, poi, 3d stb nem sikerült vele megetetni semmit, ha belerakok valamit az obb fájlba első indításnál újratölti az egész csomagot"

Az iGO primo Israel a mai napig (most 2013. április 3. 2:00 van) You are not allowed to view links. Register or Login, 14.492 Ft-ért meg is vehetném, ha szeretném. De nem szeretném.

Szerintem most valami olyat le kéne írj, hogy, "hopp, bocs"...

""Szerintem most valami olyat le kéne írj, hogy, "hopp, bocs"...""---Leirom, hogy akkor BOCS
Amit irtal arra reagaltam megvedve azokat "szellemi" munkajat  :D akik ezt megcsinaltak. Te azt irtad szavad nem feledven ezek szerint PONTATLANUL, ami mas ertelmet ad,hogy:
"-Szépen átpakolták az EU-s cuccot, mosoly, öröm, majd a következő újraindításnál az iGO jelezte, hogy van frissítés, és letörölte az egészet, visszaállítva az izraeli térképet."
Majd ezutan ami idezetet ama illetötöl beirtal ott a helyes: mert maximum bemasolta mondjuk a magyar terkepet a könyvtarba es ujrainditas utan, eredeti allapotban maradt a könyvtar szerkezete.

es itt a linkje annak az izraeli Free verzionak amit törtek:

Ezert irtam, hogy ezt kar volt leirnod, mert hülyeseg ahogyan azt megfogalmaztad. Magadat meg nem hazudtolva meg en kerjek bocsanatot azert, amit leirtal?-es meg kötekedsz velem a fizetös linkkel, aminek köze nem volt semmihez.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Re: Offba
« Reply #651 Dátum: 2013, 04 03, 07:39:47 »
Az mindegy, ha nekem lenne olyan, aki megvenné helyettem, én sem fizetném ki rá egy használt autó árát.
A lényeg, hogy valaki megvegye.

Ezért esett rosszul az egész eljárás, mert ha valaki a jogtisztaság mellett van, az én vagyok (kb. 90-100 megvásárolt APK-val).

Én már nem is számolom mennyinél járok. Csak a múlt hónapban 10k környékét költöttem a Play-en amiben a 3,5k Next Launcher 3D is benne volt. 150-200db fizetős között járok valahol. Többek között már ezért sem váltanék WP8-ra. Ott megint elölről kezdeni, költséges mutatvány lenne.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

rstwingo

• Vendég
« Reply #652 Dátum: 2013, 04 03, 07:46:51 »
Csak Izraelre van. Egyelőre.
Persze próbálkoztak okosak, hátha. Szépen átpakolták az EU-s cuccot, mosoly, öröm, majd a következő újraindításnál az iGO jelezte, hogy van frissítés, és letörölte az egészet, visszaállítva az izraeli térképet.

Szóval szinte felkészületlenül érte a programozó fiúkat... :D

Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nem az okosak, próbálkoztak, hanem a buták, az okosak a mai napig használják megelégedéssel  ;) :D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #653 Dátum: 2013, 04 03, 08:08:31 »
""Szerintem most valami olyat le kéne írj, hogy, "hopp, bocs"...""---Leirom, hogy akkor BOCS
Amit irtal arra reagaltam megvedve azokat "szellemi" munkajat  :D akik ezt megcsinaltak. Te azt irtad szavad nem feledven ezek szerint PONTATLANUL, ami mas ertelmet ad,hogy:
"-Szépen átpakolták az EU-s cuccot, mosoly, öröm, majd a következő újraindításnál az iGO jelezte, hogy van frissítés, és letörölte az egészet, visszaállítva az izraeli térképet."
Majd ezutan ami idezetet ama illetötöl beirtal ott a helyes: mert maximum bemasolta mondjuk a magyar terkepet a könyvtarba es ujrainditas utan, eredeti allapotban maradt a könyvtar szerkezete.

Ezert irtam, hogy ezt kar volt leirnod, mert hülyeseg ahogyan azt megfogalmaztad. Magadat meg nem hazudtolva meg en kerjek bocsanatot azert, amit leirtal?-es meg kötekedsz velem a fizetös linkkel, aminek köze nem volt semmihez.

söt azt is elarulom neked, hogy nem veletlenül volt ez a harom napos akcio a FREE verzioval. Mivel ez is mutatja  az uj arcat a marketnek, hogy onnan csak azok fernek frissiteshez akik megvasaroltak hozza meg egy terkepet
Termeszetesen mas celja is volt vele az NNG-nek, mivel a könyvtarstrukturaja elter  az eddigiektöl:
" azért a kulisszák mögött felkészítik a Play-es világra"
"A hálózati forgalmi statisztika újabb tétellel bővült. Most ezeket gyűjti:
- Online szolgáltatások (általános)
- Helyi keresés
- Online közlekedési információk
 - probe
 Nos ez utóbbi főnévként szonda, nyomozás; igeként szondáz, puhatolózik értelemmel is bír..."
"
Közben keresgettem a probe mögötti tartalmat. Most azt mondom, hogy az 'Adatok gyűjtése' menüpontban lévő 'Felhasználói szokások naplózásához tartozik'. Ott van 'Valós idejű adattovábbítás' opció.
 A leírás szerint a program javítása érdekében küld anonimizált adatokat." ---- vagy akar masert !!!! Ezt mar a fantaziadra bizom Macika.....-segitek: mert pont ott volt ez az akciojuk?

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #654 Dátum: 2013, 04 03, 11:47:48 »

Az átpakolták alatt azt értettem, hogy átpakolták (tehát sima másolgatás). A szövegem (mely IGEN, mellőzte az irodalmi pontosságot) végéből lehetett következtetni arra, hogy véletlenül sem gondoltam portolásra!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #655 Dátum: 2013, 04 03, 11:48:09 »
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nem az okosak, próbálkoztak, hanem a buták, az okosak a mai napig használják megelégedéssel  ;) :D
Ez jóóóóóó! ;)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #656 Dátum: 2013, 04 03, 11:51:09 »
söt azt is elarulom neked, hogy nem veletlenül volt ez a harom napos akcio a FREE verzioval. Mivel ez is mutatja  az uj arcat a marketnek, hogy onnan csak azok fernek frissiteshez akik megvasaroltak hozza meg egy terkepet
Termeszetesen mas celja is volt vele az NNG-nek, mivel a könyvtarstrukturaja elter  az eddigiektöl:
" azért a kulisszák mögött felkészítik a Play-es világra"
"A hálózati forgalmi statisztika újabb tétellel bővült. Most ezeket gyűjti:
- Online szolgáltatások (általános)
- Helyi keresés
- Online közlekedési információk
 - probe
 Nos ez utóbbi főnévként szonda, nyomozás; igeként szondáz, puhatolózik értelemmel is bír..."
"
Közben keresgettem a probe mögötti tartalmat. Most azt mondom, hogy az 'Adatok gyűjtése' menüpontban lévő 'Felhasználói szokások naplózásához tartozik'. Ott van 'Valós idejű adattovábbítás' opció.
 A leírás szerint a program javítása érdekében küld anonimizált adatokat." ---- vagy akar masert !!!! Ezt mar a fantaziadra bizom Macika.....-segitek: mert pont ott volt ez az akciojuk?
Ezt az egészet leírtam egy - szerintem csak szándékosan félreérthető - mondatban:

"Szóval szinte felkészületlenül érte a programozó fiúkat... :D "

Bizony, bennük van a saját nyakasságuknak a tanulsága, és hát meg fognak minden eszközt mozgatni, hogy a lehetőségeik keretein belül bosszút álljanak a százmilliónyi illegális példányon.
Sajnos így érzem...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #657 Dátum: 2013, 04 03, 14:18:52 »
Ez jóóóóóó! ;)
Ezt az egészet leírtam egy - szerintem csak szándékosan félreérthető - mondatban:

"Szóval szinte felkészületlenül érte a programozó fiúkat... :D "

Bizony, bennük van a saját nyakasságuknak a tanulsága, és hát meg fognak minden eszközt mozgatni, hogy a lehetőségeik keretein belül bosszút álljanak a százmilliónyi illegális példányon.
Sajnos így érzem...
Az átpakolták alatt azt értettem, hogy átpakolták (tehát sima másolgatás). A szövegem (mely IGEN, mellőzte az irodalmi pontosságot) végéből lehetett következtetni arra, hogy véletlenül sem gondoltam portolásra!
ez igen is felreerthetö!:--"Szépen átpakolták az EU-s cuccot, mosoly,öröm," --ami arra utal, hogy müködhetett.
                                 --"majd a következő újraindításnál az iGO jelezte, hogy van frissítés,és letörölte az egészet, visszaállítva az izraeli térképet." ---itt is ugy fogalmaztal mintha pechükre oda lett a frissites miatt a töres.
                                 --"Szóval szinte felkészületlenül érte a programozó fiúkat... :D"  -- ez egy egyszerü karörvendöseg, hogy nem sikerült.
Mivel, ha tudtad volna, hogy törtek akkor LE SEM IROD!!!! Ill nem linkelted volna nekem a fizetös verzat erre a mondanivalomra: -" a negyedik naptol csak azok szamara volt elerhetö a market linkje aki meg is vasarolta "  -- Ebböl is latszott, hogy nem tudsz rola semmit, mert nem az került töresre, hanem egy harom napig elerhetö izraeli FREE verzio. Aminek beraktam a mara mar elerhetetlen marketes linkjet.
Szinte gondoltam, hogy nem ismered be: hogy nem jol tudtam estleg felesleges volt.
Mivel szamodra egyszerübb a görbeböl egyenest faragni...Mesteri!!!- de hat mi mast varhattam volna! A döglött lo csak alszik szindroma az utolso szo jogan, tovabbra is. Vetelkedö az "ugyis jobban tudom" vagy "tudtam en csak maskeppen fogalmaztam" Macika Topikjaiban.
Tovabbiakban: NO COMMENT !

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #658 Dátum: 2013, 04 03, 16:24:16 »
ez igen is felreerthetö!:--"Szépen átpakolták az EU-s cuccot, mosoly,öröm," --ami arra utal, hogy müködhetett.
                                 --"majd a következő újraindításnál az iGO jelezte, hogy van frissítés,és letörölte az egészet, visszaállítva az izraeli térképet." ---itt is ugy fogalmaztal mintha pechükre oda lett a frissites miatt a töres.
                                 --"Szóval szinte felkészületlenül érte a programozó fiúkat... :D"  -- ez egy egyszerü karörvendöseg, hogy nem sikerült.
Mivel, ha tudtad volna, hogy törtek akkor LE SEM IROD!!!! Ill nem linkelted volna nekem a fizetös verzat erre a mondanivalomra: -" a negyedik naptol csak azok szamara volt elerhetö a market linkje aki meg is vasarolta "  -- Ebböl is latszott, hogy nem tudsz rola semmit, mert nem az került töresre, hanem egy harom napig elerhetö izraeli FREE verzio. Aminek beraktam a mara mar elerhetetlen marketes linkjet.
Szinte gondoltam, hogy nem ismered be: hogy nem jol tudtam estleg felesleges volt.
Mivel szamodra egyszerübb a görbeböl egyenest faragni...Mesteri!!!- de hat mi mast varhattam volna! A döglött lo csak alszik szindroma az utolso szo jogan, tovabbra is. Vetelkedö az "ugyis jobban tudom" vagy "tudtam en csak maskeppen fogalmaztam" Macika Topikjaiban.
Tovabbiakban: NO COMMENT !
Remélem is, hogy nem csavarod tovább, hogy valahogyan mégis igazad legyen, és így helyre tudom tenni a dolgot és UTÁNA már - tényleg tartva az önként adott szavadat - nem kavarsz bele megint.

Tehát.

Feltelepítették a programot (nem érdekel, hogy a free-t vagy a fizetőset, ez közömbös!!!!!), a JOGTISZTÁT a Google PLAY!-ről. Majd próbálkoztak, hogy az izraeli térkép helyett/mellé berakják az európai primo térképeket.
Erről írt a topictárs. És ez volt az, amit úgy hittek, hogy sikeres volt, majd a következő újraindításkor (mármint a program újraindításakor) szépen visszaállította a program a telepítés utáni állapotot, kipucolt mindent, amit nem odavalónak tartott.  Számomra (hol is itt a káröröm???) ebből az következik, hogy eléggé fel voltak készülve a fiúk arra, hogy ez fog történni, úgymond egy lépéssel előrébb voltak.

Az, hogy te - ezeken kívül - mit véltél belelátni szövegembe, mit vágsz a fejemhez sértegetést, az már a te személyiségedről beszédes, nem kívánnék részletesen foglalkozni vele.

Remélem tartod az önként adott szavadat és itt, ezen a ponton végre abbahagytad.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #659 Dátum: 2013, 04 03, 18:06:36 »
Remélem is, hogy nem csavarod tovább, hogy valahogyan mégis igazad legyen, és így helyre tudom tenni a dolgot és UTÁNA már - tényleg tartva az önként adott szavadat - nem kavarsz bele megint.

Tehát.

Feltelepítették a programot (nem érdekel, hogy a free-t vagy a fizetőset, ez közömbös!!!!!), a JOGTISZTÁT a Google PLAY!-ről. Majd próbálkoztak, hogy az izraeli térkép helyett/mellé berakják az európai primo térképeket.
Erről írt a topictárs. És ez volt az, amit úgy hittek, hogy sikeres volt, majd a következő újraindításkor (mármint a program újraindításakor) szépen visszaállította a program a telepítés utáni állapotot, kipucolt mindent, amit nem odavalónak tartott.  Számomra (hol is itt a káröröm???) ebből az következik, hogy eléggé fel voltak készülve a fiúk arra, hogy ez fog történni, úgymond egy lépéssel előrébb voltak.

Az, hogy te - ezeken kívül - mit véltél belelátni szövegembe, mit vágsz a fejemhez sértegetést, az már a te személyiségedről beszédes, nem kívánnék részletesen foglalkozni vele.

Remélem tartod az önként adott szavadat és itt, ezen a ponton végre abbahagytad.

Nos, talán nem lepődsz meg, de wolfpapa-nak teljesen igaza van, te tekergeted a saját szavaidat utólag.  >:(

Eredetileg ezt írtad:

"Csak Izraelre van. Egyelőre.
Persze próbálkoztak okosak, hátha. Szépen átpakolták az EU-s cuccot, mosoly, öröm, majd a következő újraindításnál az iGO jelezte, hogy van frissítés, és letörölte az egészet, visszaállítva az izraeli térképet.

Szóval szinte felkészületlenül érte a programozó fiúkat... "

Kárörvendő voltál az álszenteskedést megfejelve, ráadásul feleslegesen és kicsit butuska naiv módon.

Azokon röhögtél tehát, akiknek nem sikerült, mondod utólag, de az írásodban programozókat írtál. Nem kell ez. Ahogyan azt sem kell megpróbálni elhitetnie senkinek, hogy ő aztán annyira távol áll a warez-től, hogy csak na! Mindenki, aki e téren pörög, belekóstolt abba valamilyen szinten. Ezt tehát hagyjuk is.

Mondok neked valamit, nem is, többet:

- aki a free, vagy akármelyik verziót letöltötte Play-ről és nem izraeli, az nyilvánvaló volt, hogy meg fogja kísérelni ezt a nagy bűnt, miszerint belemásolja a neki szükséges dolgokat. Igen, ahogy említed, még a NavNGo-s fiúknak is... ezt tudni, sejteni nem volt nagy szellemi siker, de lehet örömködni, milyen okosak... Sokszor téma volt, így maradhatunk azon a véleményen, hogy kifejezetten ostobák inkább avval, ahogyan az Android-osokat kezelték. Az meg, hogy a program annyira 4. évezredbeli szinten van, hogy képes egy frissítés során alapra állítani magát valahogy az én kalapom megemelését nem tudja előidézni, sajnálom, egy mosolynál több nem lett nálam eme fantasztikus fegyvertény jutalma.  :p

- ez nagyobb kapaszkodást igényel: sokaknak minden általad ünnepelt dolog ellenére is megy a gépén! Nem, mielőtt kérdezné bárki, nekem nem, mert nem érdekel, de biztosíthatlak, ha szeretném, menne.

- ez meg aztán talán teljesen tönkreteszi pár ember illúzióját: a programozók (most azt nem tudom, hogy azok, akikre te gondoltál, vagy mások...  :D  ) meg fogják oldani a dolgot a jövőben is.

Tehát, bár a szellemi tulajdon védelmét, meg bla-bla-blabblabaaaa én is fontosnak tartom, azt azért le kell szögezni, hogy ezt a témát kár is volt felhozni! Hiszen csak felesleges vita lett belőle és csak azért szólok én is bele, mert tévedésekkel van tele a kép, amit alkotsz a témáról.
Lehámozva róla, hogy mi helyes, erkölcsös, meg egyebek, csak az jön ki a végén, hogy ünnepelted a szerintem tökfej iGO-s csapatot (maga a program jó, nem ezért) és kinevetted azokat, akiket állítólag elítélsz.
Hát, ez a játszma készülj fel, nem ért véget és semmiképpen nem ér úgy véget, ahogyan azt az itt olvasott kinyilatkoztatásod alapján valószínűleg gondolod. Szó nincs arról, hogy nekem az iGO-sok lennének a rosszfiúk, nem is akarok erről vitázni, egyszerűen aki ismeri - márpedig itt mindenki ismeri - a dolog eddigi történetét, az látja, mennyire esélytelen ez a harc ilyeténképp.

Sokunk személyes véleménye, hogy az eddigi hozzáállásával az iGO csapata sok öngólt rúgott sok év alatt és saját magával tolt ki sok húzásával és kergetett, kényszerített egyeseket a sötét oldalra, ami azért nekik sokkal napfényesebbnek látszik... Valószínűleg megérte nekik így is és szerencsére nem mentek tönkre.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #660 Dátum: 2013, 04 03, 19:16:43 »
Tehát, bár a szellemi tulajdon védelmét, meg bla-bla-blabblabaaaa én is fontosnak tartom, azt azért le kell szögezni, hogy ezt a témát kár is volt felhozni!
Sajna megint nem figyeltél oda.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #661 Dátum: 2013, 04 03, 21:59:59 »
Sajna megint nem figyeltél oda.

Ha akarnék veled értelmetlen szócsatát vívni arról, hogy ki az, aki oly sok dolgot nem, vagy csak igen nehezen ért meg és mire nem figyel oda, akkor megkérnélek, hogy egy kis szórakoztató szösszenetben fejtsd már ki, mire is nem figyeltem, mikor pont nem erre válaszoltam és pont a te figyelmedet próbáltam felhívni arra, mennyire nem figyelsz te oda dolgokra.

De nem kívánom a fellengzős hőzöngést, így nem kérlek meg.  ;)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #662 Dátum: 2013, 04 04, 10:16:19 »
Elnézést kérek, hogy nem a megfelelő helyre írok. De itt nagyobb a mozgás. Ha véletlen valaki eladná a készülékét, írjon nekem legyen szíves PÜ - t. Köszönet !  :)
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #663 Dátum: 2013, 04 04, 12:25:52 »
Elnézést kérek, hogy nem a megfelelő helyre írok. De itt nagyobb a mozgás. Ha véletlen valaki eladná a készülékét, írjon nekem legyen szíves PÜ - t. Köszönet !  :)
Ha ilyen készüléket akarsz, akkor nem olyan rossz helyre írtál, de ki a fene akarná eladni?  :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #664 Dátum: 2013, 04 04, 13:51:14 »

Ha megjelenik a Note3 akkor biztos lesz itt néhány eladó, többek közt az enyém is.  :D
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Killer

• Navigáció / Navigation: mikor mi
  • PDA: SE X1,S7 EDGE, stb.
  • PDA ROM: Mostanában mindig gyári
« Reply #665 Dátum: 2013, 04 04, 14:00:07 »
Látom alakul ez a dolog.  :D

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #666 Dátum: 2013, 04 04, 15:59:14 »
Azért van az a pénz amiért megválnék tőle. Kb.fél éves gyári független karc és sérülés mentes teljesen újszerű állapot,szürke szín. Ha estleg érdekel dobj egy ajánlatot pü-ben nekem...
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #667 Dátum: 2013, 04 04, 21:18:43 »
Most  sajnos idézek egy előttem szólót: " Elnézést kérek, hogy nem a megfelelő helyre írok.", de....
ma a kislányom zsebéből busz után szaladva kiugrott a Samsung Galaxy mini2, és súlyos pókhálók lepték el a kijelzőt (és még a buszt is lekéste  >:( ) Emlékeim szerint itt régebben akadt "jó áron dolgozó" ajánlattevő bár nem kifejezetten mini2-ről volt szó. Ha valakinek van segítőkész ésszerű ötlete nagy hálával fogadnám  :) akár pü-en is. Itt-ott már tájékozódtam, de mivel gyerekről van szó nehéz kivárni, várattatni az eBay szállítást. Ha más nem lesz akkor viszont nincs más választás  :(
Minden építő jellegű hozzászólást köszönök előre is  :ok:
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #668 Dátum: 2013, 04 05, 02:03:44 »
Most  sajnos idézek egy előttem szólót: " Elnézést kérek, hogy nem a megfelelő helyre írok.", de....
ma a kislányom zsebéből busz után szaladva kiugrott a Samsung Galaxy mini2, és súlyos pókhálók lepték el a kijelzőt (és még a buszt is lekéste  >:( ) Emlékeim szerint itt régebben akadt "jó áron dolgozó" ajánlattevő bár nem kifejezetten mini2-ről volt szó. Ha valakinek van segítőkész ésszerű ötlete nagy hálával fogadnám  :) akár pü-en is. Itt-ott már tájékozódtam, de mivel gyerekről van szó nehéz kivárni, várattatni az eBay szállítást. Ha más nem lesz akkor viszont nincs más választás  :(
Minden építő jellegű hozzászólást köszönök előre is  :ok:
Szerintem próbálj meg angol eladótól rendelni az E-bay-en, az itt van 4-5 nap alatt. Kicsit drágább ugyan, mint a kínai, de nem a legalja gagyi és negyedannyi idő alatt jön meg.
Itthon 9.999 Ft a legolcsóbb ár, igaz, az azonnalra van.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

offba
« Reply #669 Dátum: 2013, 04 17, 21:19:50 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Igen, ez mint ha én lennék...

Nem elérhető le_vente

Re: offba
« Reply #670 Dátum: 2013, 04 17, 21:23:34 »
Én sem mondom, hogy jó lenne számomra a TW, de mostanában kicsit lusta vagyok kidolgozni erre a készülékre is a dolgokat, feltettem azokat, amiket kénytelen vagyok használni, van olyan, amit jól tudok használni és a samsung adta....Majd ha lesz kedvem-időm erre a dologra, meg is fogom tenni, viszont addig is napi 1-2 káromkodással elvagyok a TW-el.

Hú, mert nagy fegyvertény belakni egy launcher-t és új ROM-nál, visszarakni a mentését....

Szívatod magadat, de szidod érte a Samsung-ot? Aztán kifogások mögé bújsz...

Nehezemre esik komolyan venni téged. Nem csodálkozol, ugye?  >:(

• TOPIKGAZDA
« Reply #671 Dátum: 2013, 04 17, 21:54:54 »

Hú, mert nagy fegyvertény belakni egy launcher-t és új ROM-nál, visszarakni a mentését....

Szívatod magadat, de szidod érte a Samsung-ot? Aztán kifogások mögé bújsz...

Nehezemre esik komolyan venni téged. Nem csodálkozol, ugye?  >:(

Én sem veszlek komolyan hidd el, és a véleményed egy kicsit sem jelent számomra semmit, egy izgága kis ficsúr vagy a szememben, de arra kérlek csak itt tombolj. Remélem eljut az agyadig. Vagy próbálj megnyugodni...

Nem elérhető le_vente

« Reply #672 Dátum: 2013, 04 18, 10:53:08 »
Én sem veszlek komolyan hidd el, és a véleményed egy kicsit sem jelent számomra semmit, egy izgága kis ficsúr vagy a szememben, de arra kérlek csak itt tombolj. Remélem eljut az agyadig. Vagy próbálj megnyugodni...

Ez is egy vélemény...

El is hiszem rólad, hogy az érvek alatt már csak ennyit tudsz hozzászólni, de ez nem engem jellemez.  :ok:

De legalább végre valaki szemében ficsúr lettem, ez is valami, bár homályos, hogy mi alapján...  ;)

Megnyugodnod meg neked kell, te fakadtál ki nevetséges módon és nem veszed észre magad.

Ha gondolod, segítek szerezni és beállítani egy olyan launcher-t, ami kisegít a nagy bajodból. Kicsi pénzért, mert most nem vagy barát...  ;)
Természetesen az Android vonatkozású bajodról van szó, a többihez szvsz orvos kell.
Az én orvosi kellékeim pedig nem jók rá, de egy nagy lapát vár rám kint, ha gondolod, letakarítom, ha végeztem...  :D

• TOPIKGAZDA
« Reply #673 Dátum: 2013, 04 18, 11:14:47 »

Ez is egy vélemény...

El is hiszem rólad, hogy az érvek alatt már csak ennyit tudsz hozzászólni, de ez nem engem jellemez.  :ok:

De legalább végre valaki szemében ficsúr lettem, ez is valami, bár homályos, hogy mi alapján...  ;)

Megnyugodnod meg neked kell, te fakadtál ki nevetséges módon és nem veszed észre magad.

Ha gondolod, segítek szerezni és beállítani egy olyan launcher-t, ami kisegít a nagy bajodból. Kicsi pénzért, mert most nem vagy barát...  ;)
Természetesen az Android vonatkozású bajodról van szó, a többihez szvsz orvos kell.
Az én orvosi kellékeim pedig nem jók rá, de egy nagy lapát vár rám kint, ha gondolod, letakarítom, ha végeztem...  :D

Na itt kitombolhatod magad nyugodtan, azt írsz amit csak akarsz.
Ha neked homályos a körülmény, ami alapján azt írtam, akkor nagy a baj nálad. Ajánlom figyelmedbe az idézett szövegedet, figyelmesen olvassad el, ha kell többször is.

Az orvosi kellékeidről írt dolog megint csak téged jellemez de csináld csak nyugodtan, magadat égeted vele.....

Nem elérhető le_vente

« Reply #674 Dátum: 2013, 04 18, 11:36:47 »
Na itt kitombolhatod magad nyugodtan, azt írsz amit csak akarsz.
Ha neked homályos a körülmény, ami alapján azt írtam, akkor nagy a baj nálad. Ajánlom figyelmedbe az idézett szövegedet, figyelmesen olvassad el, ha kell többször is.

Az orvosi kellékeidről írt dolog megint csak téged jellemez de csináld csak nyugodtan, magadat égeted vele.....

Ok-ok, na de akkor segítsek launcher ügyben?  :D