Remélem is, hogy nem csavarod tovább, hogy valahogyan mégis igazad legyen, és így helyre tudom tenni a dolgot és UTÁNA már - tényleg tartva az önként adott szavadat - nem kavarsz bele megint.
Tehát.
Feltelepítették a programot (nem érdekel, hogy a free-t vagy a fizetőset, ez közömbös!!!!!), a JOGTISZTÁT a Google PLAY!-ről. Majd próbálkoztak, hogy az izraeli térkép helyett/mellé berakják az európai primo térképeket.
Erről írt a topictárs. És ez volt az, amit úgy hittek, hogy sikeres volt, majd a következő újraindításkor (mármint a program újraindításakor) szépen visszaállította a program a telepítés utáni állapotot, kipucolt mindent, amit nem odavalónak tartott. Számomra (hol is itt a káröröm???) ebből az következik, hogy eléggé fel voltak készülve a fiúk arra, hogy ez fog történni, úgymond egy lépéssel előrébb voltak.
Az, hogy te - ezeken kívül - mit véltél belelátni szövegembe, mit vágsz a fejemhez sértegetést, az már a te személyiségedről beszédes, nem kívánnék részletesen foglalkozni vele.
Remélem tartod az önként adott szavadat és itt, ezen a ponton végre abbahagytad.
Nos, talán nem lepődsz meg, de wolfpapa-nak teljesen igaza van, te tekergeted a saját szavaidat utólag.
Eredetileg ezt írtad:
"Csak Izraelre van. Egyelőre.
Persze próbálkoztak okosak, hátha. Szépen átpakolták az EU-s cuccot, mosoly, öröm, majd a következő újraindításnál az iGO jelezte, hogy van frissítés, és letörölte az egészet, visszaállítva az izraeli térképet.
Szóval szinte felkészületlenül érte a programozó fiúkat... "
Kárörvendő voltál az álszenteskedést megfejelve, ráadásul feleslegesen és kicsit
butuska naiv módon.
Azokon röhögtél tehát, akiknek nem sikerült, mondod utólag, de az írásodban programozókat írtál. Nem kell ez. Ahogyan azt sem kell megpróbálni elhitetnie senkinek, hogy ő aztán annyira távol áll a warez-től, hogy csak na! Mindenki, aki e téren pörög, belekóstolt abba valamilyen szinten. Ezt tehát hagyjuk is.
Mondok neked valamit, nem is, többet:
- aki a free, vagy akármelyik verziót letöltötte Play-ről és nem izraeli, az nyilvánvaló volt, hogy meg fogja kísérelni ezt a nagy bűnt, miszerint belemásolja a neki szükséges dolgokat. Igen, ahogy említed, még a NavNGo-s fiúknak is... ezt tudni, sejteni nem volt nagy szellemi siker, de lehet örömködni, milyen okosak... Sokszor téma volt, így maradhatunk azon a véleményen, hogy kifejezetten ostobák inkább avval, ahogyan az Android-osokat kezelték. Az meg, hogy a program annyira 4. évezredbeli szinten van, hogy képes egy frissítés során alapra állítani magát valahogy az én kalapom megemelését nem tudja előidézni, sajnálom, egy mosolynál több nem lett nálam eme fantasztikus fegyvertény jutalma.
- ez nagyobb kapaszkodást igényel: sokaknak minden általad ünnepelt dolog ellenére is megy a gépén! Nem, mielőtt kérdezné bárki, nekem nem, mert nem érdekel, de biztosíthatlak, ha szeretném, menne.
- ez meg aztán talán teljesen tönkreteszi pár ember illúzióját: a programozók (most azt nem tudom, hogy azok, akikre te gondoltál, vagy mások...
) meg fogják oldani a dolgot a jövőben is.
Tehát, bár a szellemi tulajdon védelmét, meg bla-bla-blabblabaaaa én is fontosnak tartom, azt azért le kell szögezni, hogy ezt a témát kár is volt felhozni! Hiszen csak felesleges vita lett belőle és csak azért szólok én is bele, mert tévedésekkel van tele a kép, amit alkotsz a témáról.
Lehámozva róla, hogy mi helyes, erkölcsös, meg egyebek, csak az jön ki a végén, hogy ünnepelted a szerintem tökfej iGO-s csapatot (maga a program jó, nem ezért) és kinevetted azokat, akiket állítólag elítélsz.
Hát, ez a játszma készülj fel, nem ért véget és semmiképpen nem ér úgy véget, ahogyan azt az itt olvasott kinyilatkoztatásod alapján valószínűleg gondolod. Szó nincs arról, hogy nekem az iGO-sok lennének a rosszfiúk, nem is akarok erről vitázni, egyszerűen aki ismeri - márpedig itt mindenki ismeri - a dolog eddigi történetét, az látja, mennyire esélytelen ez a harc ilyeténképp.
Sokunk személyes véleménye, hogy az eddigi hozzáállásával az iGO csapata sok öngólt rúgott sok év alatt és saját magával tolt ki sok húzásával és kergetett, kényszerített egyeseket a sötét oldalra, ami azért nekik sokkal napfényesebbnek látszik... Valószínűleg megérte nekik így is és szerencsére nem mentek tönkre.