Egymás cinikus kioktatása miért/miben tartozik az N7100-as mobiltelefonhoz?
Nem lehetne ot csak semleges helyen üzemeltetni? És akkor ott aztán lehetne tárgyalni a sárgarigók tejfogváltásától kezdve egymás közvetlen nőnemű felmenőinek erkölcséről való elmélkedésig bármiről.
De ha valami az N7100 fórumban van, akkor annak legyen már köze ehhez a remek készülékhez!
Ha pedig valakit az szórakoztat, ha egy nem és egy igen intelligens ember egymást szívatja, akkor az szerintem keresse meg a neki jobban való fórumot.
Én szeretném, ha itt a mobiltelefonokról/PDA-król esne szó szinte kizárólag, egymás csicskáztatásáról pedig egyáltalán nem.
Szerintem...
Van ilyen: You are not allowed to view links.
Register or
LoginEgyébként tényleg nem ártana, ha abbahagynák a kedves fórumlakók azon
megjegyzések beszúrogatásait a válaszokba, amik generálják a vitát. Szinte mindig a saját véleményt követő apró megjegyzés indítja a vitát, olyanok mint a nők, akik csak csendben megjegyeznek valamit, és ezzel ki is robbantják a veszekedést. Nincs olyan hely a világon, ahol mindenki mindenkit szeret, megjegyzések nélkül egyszerűbb lenne az élet itt is.
A legtöbb csetepaté itt a Note topikban van...
Vegyék nyugodtan magukra azok, akikre vonatkozik...Remélem jönnek a nagy vitapartnerek a találkozóra és egymás mellé ülnek.