2024, 11 25, 07:38:22
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok  (Megtekintve 146301 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető koldin

• PDA: LG G3
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #575 Dátum: 2013, 01 11, 22:42:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az olcsó kompatibilis fülesen, olyat értettem, amin van mikrofon is  és így azt tudod használni, nem pedig a telefonét
de mondhatnám azt is, hogy vegyél egy bluetoothos fülest, mondjuk egy MW600-st és azzal is tudsz jó kihangosítót csinálni

OK köszi, próbálkozom :)

Nem elérhető drome

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: 4.3 T-mobile gyári
« Reply #576 Dátum: 2013, 01 21, 13:36:29 »
Üdv. Mindenkinek !
Nemrég óta hasznlálom a telót és minden nagyon klassz de van egy gondom vele ill. valószínűleg az androiddal (4.1.1 gyári).
Nem tudom másnak is jelez majdnem folyamatosan a letöltés narancsos nyila de egy pár napja észrevettem és megróbáltam kinyomozni mi okoz úgy napi 10-15 MB letöltési forgalmat. Feltettem a 3g Watchdog programot és megpróbáltam kifigyelni a dolgot de csak az OS services+others -ig jutottam és képtelen vagyok megállapítani konkrétan melyik szolgáltatás vagy program forgalmaz ennyit. Minden letöltést-szinkronizálást-google-box szolgáltatást leállítottam amit csak lehet de ezt a letöltést nem lehet leállítani és eléggé idegesít hogy nem tudom az okát megállapítani. Mobilnetre váltva leáll egyébként szerencsére. Létezik valamilyen módszer amivel meg lehetne tudni hogy ez a virtuális különbözeti számításon alapuló adatforgalmat milyen szolgáltatás vagy app generálja ???
Amit próbáltam és mind hatástalan (egyéb külföldi fórumok alapján):
- háttérben futó adatkapcsolat tiltása
- minden frissítő vagy szinkronizáló vagy felhő app kikapcsolása vagy tiltása
- 3 routeren két szolgáltatón tesztelve és változatlan
- kilépés a google fiókból, widgetek törlése, akku kivétel, abraka-dabra...

Szóval a sárga nyil ott virít kis szünetekkel de majdnem folyamatosan és szeretném megtudni miért ?  :shock:

rstwingo

• Vendég
« Reply #577 Dátum: 2013, 01 21, 19:15:30 »
Üdv. Mindenkinek !
Nemrég óta hasznlálom a telót és minden nagyon klassz de van egy gondom vele ill. valószínűleg az androiddal (4.1.1 gyári).
Nem tudom másnak is jelez majdnem folyamatosan a letöltés narancsos nyila de egy pár napja észrevettem és megróbáltam kinyomozni mi okoz úgy napi 10-15 MB letöltési forgalmat. Feltettem a 3g Watchdog programot és megpróbáltam kifigyelni a dolgot de csak az OS services+others -ig jutottam és képtelen vagyok megállapítani konkrétan melyik szolgáltatás vagy program forgalmaz ennyit. Minden letöltést-szinkronizálást-google-box szolgáltatást leállítottam amit csak lehet de ezt a letöltést nem lehet leállítani és eléggé idegesít hogy nem tudom az okát megállapítani. Mobilnetre váltva leáll egyébként szerencsére. Létezik valamilyen módszer amivel meg lehetne tudni hogy ez a virtuális különbözeti számításon alapuló adatforgalmat milyen szolgáltatás vagy app generálja ???
Amit próbáltam és mind hatástalan (egyéb külföldi fórumok alapján):
- háttérben futó adatkapcsolat tiltása
- minden frissítő vagy szinkronizáló vagy felhő app kikapcsolása vagy tiltása
- 3 routeren két szolgáltatón tesztelve és változatlan
- kilépés a google fiókból, widgetek törlése, akku kivétel, abraka-dabra...

Szóval a sárga nyil ott virít kis szünetekkel de majdnem folyamatosan és szeretném megtudni miért ?  :shock:

Mondjuk a telefon frissitésnél a wifi frissités be van kapcsolva meg maga a frissités is
beállítások\info vagy telefon tulajdonsága (a legalsó) és azon belül a szoftver frissités

Nem elérhető drome

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: 4.3 T-mobile gyári
« Reply #578 Dátum: 2013, 01 21, 20:11:44 »
Mondjuk a telefon frissitésnél a wifi frissités be van kapcsolva meg maga a frissités is
beállítások\info vagy telefon tulajdonsága (a legalsó) és azon belül a szoftver frissités

Köszönöm ez valóban nem volt kikapcsolva ! Újraindítás után is azonban változatlanul megy a letöltés. Másnál is van ez a jelenség ? Nem lehet valahogy (root nélkül) belenézni az agyába hogy mit csinál ??

Nem elérhető penell

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: HTC one
« Reply #579 Dátum: 2013, 02 01, 14:29:53 »
Sziasztok! Nektek pontosan működik a gyári időjárás? Gondolok itt ara hogyha beállítom óránként vagy 3 óránként hogy frissítsen automatikusan de csak akkor frissít ha én rányomok. Mi lehet a gond? A másik dolog nyugalmi állapotban kb 5-óra alatt merült vagy 8% szerintem ez sok a wifi ki volt kapcsolva.  Egy éjszaka alatt este 8 órátol reggel 8-ig mennyi lesz 18% mi lehet a gond? Elöte Iphon 4S volt és az ha merült vagy 3-5% éjszaka.

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #580 Dátum: 2013, 02 01, 15:03:59 »
Sziasztok! Nektek pontosan működik a gyári időjárás? Gondolok itt ara hogyha beállítom óránként vagy 3 óránként hogy frissítsen automatikusan de csak akkor frissít ha én rányomok. Mi lehet a gond? A másik dolog nyugalmi állapotban kb 5-óra alatt merült vagy 8% szerintem ez sok a wifi ki volt kapcsolva.  Egy éjszaka alatt este 8 órátol reggel 8-ig mennyi lesz 18% mi lehet a gond? Elöte Iphon 4S volt és az ha merült vagy 3-5% éjszaka.
Valami program nagyon kajálja az aksit. Nekem 2-3%-nál többet nem csökken estétől reggelig.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #581 Dátum: 2013, 02 01, 15:49:56 »
Töltsd le a CPUSpy nevű progit, free, megmutatja Neked, milyan frekin dolgozik a procid. Szinte biztos, hogy valami progi nem engedi el DeepSleep-be, akkor fogyaszt ennyire...

Általában elég egy restart neki, de van, hogy következetesen 200 MHz-en pörgeti valamelyik progi, na azt nem lesz egyszerű kideríteni... De annál nagyobb lesz az öröm és nyugalom, ha sikerült megtalálni.

Nézd a jó oldalát, ha az utóbbi a probléma, 2-3 hétre meg van oldva az összes szabadidőd hasznos eltöltése! ;)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #582 Dátum: 2013, 02 01, 17:49:55 »
Töltsd le a CPUSpy nevű progit, free, megmutatja Neked, milyan frekin dolgozik a procid. Szinte biztos, hogy valami progi nem engedi el DeepSleep-be, akkor fogyaszt ennyire...

Általában elég egy restart neki, de van, hogy következetesen 200 MHz-en pörgeti valamelyik progi, na azt nem lesz egyszerű kideríteni... De annál nagyobb lesz az öröm és nyugalom, ha sikerült megtalálni.

Nézd a jó oldalát, ha az utóbbi a probléma, 2-3 hétre meg van oldva az összes szabadidőd hasznos eltöltése! ;)

Nem elérhető penell

« Reply #583 Dátum: 2013, 02 01, 18:13:13 »

Ez látható! You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető penell

« Reply #584 Dátum: 2013, 02 01, 18:14:07 »

Macika szerinted?

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #585 Dátum: 2013, 02 01, 21:19:03 »
  Macika szerinted?
Ott a hiba, valami nem engedi Deep Sleep-be a telefont.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #586 Dátum: 2013, 02 02, 00:03:11 »
Ott a hiba, valami nem engedi Deep Sleep-be a telefont.

Várj, három perc alatt naná, hogy nincs DS.

Pár óra eredménye kellene.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #587 Dátum: 2013, 02 02, 00:30:02 »
Várj, három perc alatt naná, hogy nincs DS.

Pár óra eredménye kellene.
Valóban.. Ezeknél általában már csak azt nézem, hogy hol a deepsleep  :oops:

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető penell

« Reply #588 Dátum: 2013, 02 02, 07:43:23 »
Valóban.. Ezeknél általában már csak azt nézem, hogy hol a deepsleep  :oops:
Letöltöttem a Deep Sleep Battery Saver beállítottam agresszív módba de így is este 20.30-tol reggel 6.30-ig merült 9%. Fogalmam sincs hogy melyik pogi zabálhatja az aksit. Ezek vannak letöltve. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető penell

« Reply #589 Dátum: 2013, 02 02, 08:02:17 »
Letöltöttem a Deep Sleep Battery Saver beállítottam agresszív módba de így is este 20.30-tol reggel 6.30-ig merült 9%. Fogalmam sincs hogy melyik pogi zabálhatja az aksit. Ezek vannak letöltve. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
  Letöröltem a Soccer Scores - FotMob elég gyanús volt kíváncsi leszek.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #590 Dátum: 2013, 02 02, 14:10:59 »
  Letöröltem a Soccer Scores - FotMob elég gyanús volt kíváncsi leszek.
Keress rá a Play-en, You are not allowed to view links. Register or Login, 2 USD-be kerül, nekem 2 mp alatt kiadta, melyik az az alkalmazás, amelyik nem hagyja elaludni a telót. Annyit megér simán!!!
Köszönet érte Bladehu-nak!!!!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #591 Dátum: 2013, 02 02, 16:22:57 »
Keress rá a Play-en, You are not allowed to view links. Register or Login, 2 USD-be kerül, nekem 2 mp alatt kiadta, melyik az az alkalmazás, amelyik nem hagyja elaludni a telót. Annyit megér simán!!!
Köszönet érte Bladehu-nak!!!!
   Csak az a baj hogy a Maestro kártyám nem jó vásárláshoz mivel nincs  a kártya hátoldalán lévő   Biztonsági kód.

Nem elérhető penell

« Reply #592 Dátum: 2013, 02 02, 16:47:01 »
   Csak az a baj hogy a Maestro kártyám nem jó vásárláshoz mivel nincs  a kártya hátoldalán lévő   Biztonsági kód.
Na megoldottam a Fiamnak jó a kártyája hozzá. És mit is kel néznem hogy melyik proginak a legnagyobb a %-a?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #593 Dátum: 2013, 02 02, 18:42:52 »
Na megoldottam a Fiamnak jó a kártyája hozzá. És mit is kel néznem hogy melyik proginak a legnagyobb a %-a?
Igen, a legfelső/legelső a felelős a folyamatosa ébrenlétért. De lehet több is akár...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #594 Dátum: 2013, 02 02, 19:13:52 »
Igen, a legfelső/legelső a felelős a folyamatosa ébrenlétért. De lehet több is akár...
  Szia! Rápillantanál. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #595 Dátum: 2013, 02 02, 19:21:44 »
  Szia! Rápillantanál. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Hááááát, 3 óra 32 perc után vagyok 96%-nál.

Ott az akksival lesz gond, szerintem. A futó szoftverek nem indokolják az ilyen mértékű fogyasztást...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #596 Dátum: 2013, 02 02, 19:23:02 »
  De hozzáteszem hogy mielőtt felraktam a 2 képet előtte töröltem a My Data Manager (ami az adatforgalmat figyelte mobil és wifi) én ere gyanakodtam és a Battery Stats Plus. Hát majd kiderül holnap  reggel.Amúgy előtte töltsem fel 100%-ra?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #597 Dátum: 2013, 02 02, 19:24:29 »
  De hozzáteszem hogy mielőtt felraktam a 2 képet előtte töröltem a My Data Manager (ami az adatforgalmat figyelte mobil és wifi) én ere gyanakodtam és a Battery Stats Plus. Hát majd kiderül holnap  reggel.Amúgy előtte töltsem fel 100%-ra?
Szerintem igen, teljesen, míg bal felül nem jelenik meg a zöld akksi.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #598 Dátum: 2013, 02 02, 19:31:55 »
Hááááát, 3 óra 32 perc után vagyok 96%-nál.

Ott az akksival lesz gond, szerintem. A futó szoftverek nem indokolják az ilyen mértékű fogyasztást...
  Az elég gáz  ha valóban az aksija  szar mert január 28-án hozta a futár zsír új T-mobilos.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #599 Dátum: 2013, 02 02, 19:44:59 »
  Az elég gáz  ha valóban az aksija  szar mert január 28-án hozta a futár zsír új T-mobilos.
Az tényleg az, de másra nem tudok gondolni. Nálam akkor ment el 26-28 órát, amikor szabályozatlanul, 0-24 volt engedélyezve a WLAN/3G.
Sir Winston Churchill