Köszi szépen és neked mennyit fogyaszt alvó módban ha lerakod este reggelig. Vagy hogy csinálod?
Régebben nem foglalkoztam a fogyasztással, viszont azóta a cég is fejlesztett ahol dolgozom, így még többet tudom használni a note2-t a munkámban, ezért most jobban érdekel, hogy mit bír a kicsike.
Az automatelt programmal tudok szabályokat létrehozni. Ez a program hasonló a tasker progihoz, bár nem tud annyit, viszont nekem egyelőre elég és jobban illeszkedik a felülete is napjaink elvárásaihoz. Szóval itthon mindig wifi van bekapcsolva és a munkahelyemen is, viszont a kettő között is kell, hogy elérjenek illetve nekem is el kell érnem a cég gépeit VNC-n. Így ha elindulok itthonról és megszakad a kapcsolat a wifivel azonnal kapcsol a 3G, tudom, hogy vannak prioritások a wifi és 3G között, de az nem elég, mert akkor is megy a 3g ha wifi be van kapcsolva, tehát fogyaszt. Az automatelt-el ki tudom kapcsolni vagy éppen be a 3G-t, attól függően, hogy éppen hol vagyok, mindezt ugye automatikusan...
Este viszont kikapcsolok mindent, így a pda 1-2%-nál többet nem veszít....Reggel tehát az este 100%-ra töltött aksi 98%-n áll, ez így már nekem jó, estig lemegy 30-35%-ra.