2024, 11 29, 01:12:53
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok  (Megtekintve 146486 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető k5.20

Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #600 Dátum: 2013, 02 02, 19:56:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
  Az elég gáz  ha valóban az aksija  szar mert január 28-án hozta a futár zsír új T-mobilos.

Hali,
érdemes még megnézni, hogy a wifi beállításoknál ki vannak-e véve a pipák a keresgélés meg értesítés funkcióknál. Ez már többeknél okozott magas fogyasztást.
...én az akkura gyanakodnék utoljára...nem jellemző a meghibásodása.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető penell

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: HTC one
« Reply #601 Dátum: 2013, 02 02, 20:11:13 »
Hali,
érdemes még megnézni, hogy a wifi beállításoknál ki vannak-e véve a pipák a keresgélés meg értesítés funkcióknál. Ez már többeknél okozott magas fogyasztást.
...én az akkura gyanakodnék utoljára...nem jellemző a meghibásodása.
Gondolom az nem eredményezhet ekkora fogyasztást hogy 3G meg H+ lóg.

Nem elérhető k5.20

Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #602 Dátum: 2013, 02 02, 20:33:45 »

Ha éppen olyan helyen laksz, ahol folyamatosan kapcsolgat, akkor a tapasztalatok szerint igen...de inkább a wifi szokott balhézni.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #603 Dátum: 2013, 02 02, 21:14:00 »
De. A GPRS kapcsolat azonos, mint ha hívás lenne. Tedd oda egy kikapcsolt rádió mellé, hogy halld a tratttatratta-t, ha forgalmaz. Amikor csendben van, akkor nem fogyaszt.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #604 Dátum: 2013, 02 03, 09:04:17 »
De. A GPRS kapcsolat azonos, mint ha hívás lenne. Tedd oda egy kikapcsolt rádió mellé, hogy halld a tratttatratta-t, ha forgalmaz. Amikor csendben van, akkor nem fogyaszt.
Szerinted is a rádió rész a hibás mert másra nem tudok gondolni még annyi volt hogy az idejárás frissítése óránként frissíttet. Ez lehetett a baj? Merült este 20.45-töl reggel  8.15-ig  14% beszarás. Még annyit kipróbálok hogy este megint feltöltöm 100%-ra és GSM-re teszem hogy így mennyit merül. És az időjárás frissítését 12-órára tetem. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Nem elérhető penell

« Reply #605 Dátum: 2013, 02 03, 09:11:58 »
Szerinted is a rádió rész a hibás mert másra nem tudok gondolni még annyi volt hogy az idejárás frissítése óránként frissíttet. Ez lehetett a baj? Merült este 20.45-töl reggel  8.15-ig  14% beszarás. Még annyit kipróbálok hogy este megint feltöltöm 100%-ra és GSM-re teszem hogy így mennyit merül. És az időjárás frissítését 12-órára tetem. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #606 Dátum: 2013, 02 03, 10:31:11 »

A 3G többet fogyaszt mint a wifi.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető penell

« Reply #607 Dátum: 2013, 02 03, 10:54:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
  Hálózat módról beszúrnátok képet. A nem LTE Note 2 is így néz ki?

• TOPIKGAZDA
« Reply #608 Dátum: 2013, 02 03, 11:02:21 »
  Hálózat módról beszúrnátok képet. A nem LTE Note 2 is így néz ki?

Tessék
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető penell

« Reply #609 Dátum: 2013, 02 03, 11:10:43 »
Tessék
Köszi szépen és neked mennyit fogyaszt alvó módban ha lerakod este reggelig. Vagy hogy csinálod?

• TOPIKGAZDA
« Reply #610 Dátum: 2013, 02 03, 11:21:47 »
Köszi szépen és neked mennyit fogyaszt alvó módban ha lerakod este reggelig. Vagy hogy csinálod?

Régebben nem foglalkoztam a fogyasztással, viszont azóta a cég is fejlesztett ahol dolgozom, így még többet tudom használni a note2-t a munkámban, ezért most jobban érdekel, hogy mit bír a kicsike.
Az automatelt programmal tudok szabályokat létrehozni. Ez a program hasonló a tasker progihoz, bár nem tud annyit, viszont nekem egyelőre elég és jobban illeszkedik a felülete is napjaink elvárásaihoz. Szóval itthon mindig wifi van bekapcsolva és a munkahelyemen is, viszont a kettő között is kell, hogy elérjenek illetve nekem is el kell érnem a cég gépeit VNC-n. Így ha elindulok itthonról és megszakad a kapcsolat a wifivel azonnal kapcsol a 3G, tudom, hogy vannak prioritások a wifi és 3G között, de az nem elég, mert akkor is megy a 3g ha wifi be van kapcsolva, tehát fogyaszt. Az automatelt-el ki tudom kapcsolni vagy éppen be a 3G-t, attól függően, hogy éppen hol vagyok, mindezt ugye automatikusan...
Este viszont kikapcsolok mindent, így a pda 1-2%-nál többet nem veszít....Reggel tehát az este 100%-ra töltött aksi 98%-n áll, ez így már nekem jó, estig lemegy 30-35%-ra.

Nem elérhető penell

« Reply #611 Dátum: 2013, 02 03, 11:22:09 »
És a rádió résznél a jelkeresés 3 mp mutat a GSam Battery Monitor Pro szerint. Ez azt jelentené hogy 3 másodpercenként keres jelet? You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető penell

« Reply #612 Dátum: 2013, 02 03, 11:25:58 »
Régebben nem foglalkoztam a fogyasztással, viszont azóta a cég is fejlesztett ahol dolgozom, így még többet tudom használni a note2-t a munkámban, ezért most jobban érdekel, hogy mit bír a kicsike.
Az automatelt programmal tudok szabályokat létrehozni. Ez a program hasonló a tasker progihoz, bár nem tud annyit, viszont nekem egyelőre elég és jobban illeszkedik a felülete is napjaink elvárásaihoz. Szóval itthon mindig wifi van bekapcsolva és a munkahelyemen is, viszont a kettő között is kell, hogy elérjenek illetve nekem is el kell érnem a cég gépeit VNC-n. Így ha elindulok itthonról és megszakad a kapcsolat a wifivel azonnal kapcsol a 3G, tudom, hogy vannak prioritások a wifi és 3G között, de az nem elég, mert akkor is megy a 3g ha wifi be van kapcsolva, tehát fogyaszt. Az automatelt-el ki tudom kapcsolni vagy éppen be a 3G-t, attól függően, hogy éppen hol vagyok, mindezt ugye automatikusan...
Este viszont kikapcsolok mindent, így a pda 1-2%-nál többet nem veszít....Reggel tehát az este 100%-ra töltött aksi 98%-n áll, ez így már nekem jó, estig lemegy 30-35%-ra.
És a pro van neked vagy az ingyenes  automatelt?

• TOPIKGAZDA
« Reply #613 Dátum: 2013, 02 03, 11:30:01 »
És a pro van neked vagy az ingyenes  automatelt?

Megvettem a pro-t....

• TOPIKGAZDA
« Reply #614 Dátum: 2013, 02 03, 11:39:11 »
Van olyan, hogy komolyabb használat mellett is egész jól bírja a note2, a htc sensation ilyen használat mellett már 2x kérte volna a töltést:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #615 Dátum: 2013, 02 03, 14:14:29 »
Nálam elég jó teljesít az új DMA6-tal.

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #616 Dátum: 2013, 02 05, 15:03:52 »
Töltsd le a CPUSpy nevű progit, free, megmutatja Neked, milyan frekin dolgozik a procid. Szinte biztos, hogy valami progi nem engedi el DeepSleep-be, akkor fogyaszt ennyire...

Általában elég egy restart neki, de van, hogy következetesen 200 MHz-en pörgeti valamelyik progi, na azt nem lesz egyszerű kideríteni... De annál nagyobb lesz az öröm és nyugalom, ha sikerült megtalálni.

Nézd a jó oldalát, ha az utóbbi a probléma, 2-3 hétre meg van oldva az összes szabadidőd hasznos eltöltése! ;)
Szia! Megnéznéd ezt a két képet hogy neked  mi a véleményed róla. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #617 Dátum: 2013, 02 05, 16:46:51 »
Szia! Megnéznéd ezt a két képet hogy neked  mi a véleményed róla. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Én nagyon elfogadnám ezt a saját telefonommal...
33 óra után 27%-on lenni jó dolog. Szerintem.
Főleg, hogy közben megy a 3G folyamatosan, ami azt jelenti, mintha folyamatosan telefonálnál...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #618 Dátum: 2013, 02 05, 17:54:45 »
Én nagyon elfogadnám ezt a saját telefonommal...
33 óra után 27%-on lenni jó dolog. Szerintem.
Főleg, hogy közben megy a 3G folyamatosan, ami azt jelenti, mintha folyamatosan telefonálnál...
Annyit azért hozzáteszek hogy 49% volt mikor repülő módba tetem este és reggel 4.55-kor 6%-ot eset és 43%-on tetem  edgére  mivel a melóhelyem egy ipari parkban van és nemigazán van 3G csak az udvaron.Ezek után is ez a véleményed? És még annyit hogy nem értem hogy az android rendszer az miért ilyen magas 22% You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Szerinted nincs szükség restartra?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #619 Dátum: 2013, 02 05, 18:49:56 »
Annyit azért hozzáteszek hogy 49% volt mikor repülő módba tetem este és reggel 4.55-kor 6%-ot eset és 43%-on tetem  edgére  mivel a melóhelyem egy ipari parkban van és nemigazán van 3G csak az udvaron.Ezek után is ez a véleményed? És még annyit hogy nem értem hogy az android rendszer az miért ilyen magas 22% You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Szerinted nincs szükség restartra?
Nálam épp most 25% az Android rendszer.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #620 Dátum: 2013, 02 05, 19:01:32 »
Nálam épp most 25% az Android rendszer.
És az normális dolog hogy töltöm fel és jelez hogy Figyelem-Az akku túl meleg 65%-nál(39 C-fok) még előtte is jelzet.

Nem elérhető penell

« Reply #621 Dátum: 2013, 02 05, 19:12:53 »
És az normális dolog hogy töltöm fel és jelez hogy Figyelem-Az akku túl meleg 65%-nál(39 C-fok) még előtte is jelzet.
És az a progi jelez amit mondtál GSam Battery Monitor Pro és nem világit a piros led a töltésnél. 

Nem elérhető penell

« Reply #622 Dátum: 2013, 02 05, 19:22:58 »
És az a progi jelez amit mondtál GSam Battery Monitor Pro és nem világit a piros led a töltésnél. De tölt csak a led nem piros.De 80%-tol amint látom folyamatosan világit. Érdekes a progi ilyen vagy van valami gubanc az aksival.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #623 Dátum: 2013, 02 05, 19:53:28 »
Soha nem csinált még olyat nekem. De egyik Androidos telefonom se, eddig.

A gyári töltővel töltöd?
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #624 Dátum: 2013, 02 05, 19:54:38 »
És az a progi jelez amit mondtál GSam Battery Monitor Pro és nem világit a piros led a töltésnél.
A piros LED az nem izgat, ha a képernyőn az akksi-ikon töltést jelez, akkor nincs gond.
Sir Winston Churchill