2024, 11 25, 09:42:53
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok  (Megtekintve 146307 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető penell

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: HTC one
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #625 Dátum: 2013, 02 05, 20:03:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Soha nem csinált még olyat nekem. De egyik Androidos telefonom se, eddig.

A gyári töltővel töltöd?
Igen ami a dobozában volt. Jóbra fent egy kis zöld ikon jelzi a töltést és van benne olyan villám figura .Gondolom az lesz nem?

Nem elérhető penell

« Reply #626 Dátum: 2013, 02 05, 20:22:13 »
Igen ami a dobozában volt. Jóbra fent egy kis zöld ikon jelzi a töltést és van benne olyan villám figura .Gondolom az lesz nem?
Így néz ki.You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Nem elérhető o21

• Navigáció / Navigation: Google MAPS,
  • PDA: SAMSUNG Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: stock MJ3-XEH
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #627 Dátum: 2013, 02 05, 21:01:43 »
Így néz ki.You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Talán érdemes lenne egy factory reset, majd 20% alá meríteni és ráengedni a battery dr saver-t töltő módban.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #628 Dátum: 2013, 02 05, 21:20:44 »
Ez OK, így is kell kinézzen, ha töltöd...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #629 Dátum: 2013, 02 07, 07:07:15 »
Szia! Az miért van hogy tegnap este 20.45 és reggel 4.55-ig merült 19%.43%-ról 24%-ra de hozzáteszen hogy edgén.Van otthon 3G és H+ de kiakartam probálni hogy GSM-ben mennyit fogyaszt.Ja és energia takarékos módban volt. Akkor ahol van 3G és edgére van téve jobban fogyasztana?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #630 Dátum: 2013, 02 07, 16:13:51 »
Szia! Az miért van hogy tegnap este 20.45 és reggel 4.55-ig merült 19%.43%-ról 24%-ra de hozzáteszen hogy edgén.Van otthon 3G és H+ de kiakartam probálni hogy GSM-ben mennyit fogyaszt.Ja és energia takarékos módban volt. Akkor ahol van 3G és edgére van téve jobban fogyasztana?
Ha folyamatosan megy a GPRS kapcsolat, akkor ez NAGYON jó fogyasztás.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #631 Dátum: 2013, 02 07, 16:20:24 »

Nem gondolnám, hogy jó. Nálam is minden fut folyamatosan, és felét sem zabálja.  :shock:

Nem elérhető penell

« Reply #632 Dátum: 2013, 02 07, 16:33:00 »
Ezt hogy érted ha folyamatosan megy  a GPRS? Alvómódban volt. 3G-én full feltöltve merült  8% reggelig. Vagy az sem mindegy hogy 100% feltöltésnél merül, vagy 43%-ról? Ezt nem értem.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #633 Dátum: 2013, 02 07, 18:36:16 »
Ezt hogy érted ha folyamatosan megy  a GPRS? Alvómódban volt. 3G-én full feltöltve merült  8% reggelig. Vagy az sem mindegy hogy 100% feltöltésnél merül, vagy 43%-ról? Ezt nem értem.
Ha engedélyezve van a GPRS kapcsolat. Nem tudom máshogyan mondani...
Ha a térerőjelző mellett ott van az E/3G/H/H+ jelzés valamelyike.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #634 Dátum: 2013, 02 07, 18:37:46 »
Nem gondolnám, hogy jó. Nálam is minden fut folyamatosan, és felét sem zabálja.  :shock:
Nem mindegy, hogy 50 méterre, vagy 600-ra vagy a bázisállomástól, valamint az sem, hogy esetleg nem vagy-e cellahatáron, ezáltal időről-időre váltogatva a két cella között.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #635 Dátum: 2013, 02 07, 19:18:50 »
Nem mindegy, hogy 50 méterre, vagy 600-ra vagy a bázisállomástól, valamint az sem, hogy esetleg nem vagy-e cellahatáron, ezáltal időről-időre váltogatva a két cella között.
És volna értelme egy  gyári adatok visszaállításának? Csak azt nem tudom hogy érdemes csinálni ha csinálók egy mentés és visszaállítást akkor mind a két helyről vegyem ki a pipát? És a másik dolog írja hogy (És a gyári adatok visszaállítása után az SD-kártya nem használható.) Ez alatt mit ért? Előtte vegyem ki?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #636 Dátum: 2013, 02 07, 19:46:13 »
És volna értelme egy  gyári adatok visszaállításának? Csak azt nem tudom hogy érdemes csinálni ha csinálók egy mentés és visszaállítást akkor mind a két helyről vegyem ki a pipát? És a másik dolog írja hogy (És a gyári adatok visszaállítása után az SD-kártya nem használható.) Ez alatt mit ért? Előtte vegyem ki?
SD-kártya = BELSŐ 16 GB-os SD! Szerintem ne vedd ki...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #637 Dátum: 2013, 02 07, 19:52:54 »
SD-kártya = BELSŐ 16 GB-os SD! Szerintem ne vedd ki...
Bocsi ez király volt összekevertem a memória kártyával.De lényegében ez alatt mit ért hogy gyári adatok visszaállítása után az SD-kártya nem használható? És szerinted megcsináljam javíthat valamit az aksin?

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #638 Dátum: 2013, 02 07, 19:57:28 »
Bocsi ez király volt összekevertem a memória kártyával.De lényegében ez alatt mit ért hogy gyári adatok visszaállítása után az SD-kártya nem használható? És szerinted megcsináljam javíthat valamit az aksin?

Sok program a mentéseit a belső SD-re teszi, mentsd a tartalmát, mert ha ilyesmit olvastál, az törli a teljes SD-t.

Utána visszamásolhatod, ami kell. Nem mindent persze.

De valamit félreolvashattál, mert hogy nem lesz használható, az nem egy kecsegtető dolog...  :D
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #639 Dátum: 2013, 02 07, 20:01:52 »
Szerintem felületesen olvastad, nem az SD-kártya nem lesz használható utána, hanem a rajta lévő adatok.
Merthogy elvesznek. Mind.
Szerintem.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető penell

« Reply #640 Dátum: 2013, 02 07, 20:03:11 »

Sok program a mentéseit a belső SD-re teszi, mentsd a tartalmát, mert ha ilyesmit olvastál, az törli a teljes SD-t.

Utána visszamásolhatod, ami kell. Nem mindent persze.

De valamit félreolvashattál, mert hogy nem lesz használható, az nem egy kecsegtető dolog...  :D
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #641 Dátum: 2013, 02 07, 20:25:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ha a kártyát kódoltad és úgy törlöd, hogy előtte ezt nem oldod fel, akkor a továbbiakban nem lesz használható. Ezt jelenti az üzenet.

Nem elérhető penell

« Reply #642 Dátum: 2013, 02 07, 20:34:05 »
Ha a kártyát kódoltad és úgy törlöd, hogy előtte ezt nem oldod fel, akkor a továbbiakban nem lesz használható. Ezt jelenti az üzenet.
Bocsi de ezt nem vágom. Milyen kártya?

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #643 Dátum: 2013, 02 07, 20:37:32 »
Bocsi de ezt nem vágom. Milyen kártya?

A külső memóriakártyát ;)
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #644 Dátum: 2013, 02 07, 20:49:00 »

Nem.

Az ócska magyar fordítás miatt van ilyen f.@.szság odaírva, jesszusom, ezért utálom a magyarított dolgokat és használom minden telefonom angolul.

A kulcs, amivel esetleg titkosítottál file-okat a belső SD-n törlődik szintén, emiatt az azzal a kulccsal titkosított file-ok nem lesznek használhatók!

- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető nfeco22

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
  • PDA ROM: Ditto Note 3 V3.1
« Reply #645 Dátum: 2013, 02 07, 20:52:12 »
Sziasztok. Oszinten megmondom nem note2nel fordul elo de itt porog a topik azert irok ide, szoval olyan tortenik hogy hivasnal ha a fulhoz emeljuk a telefont ugye elsotetedik a kijelzo, es ha elvesszuk felebred. Na most az ebredes nem tortenik meg, csak ha a masik fel megszakitja a beszelgetest. Semmire se reagal. Tudnatok erre valami megoldast? Koszonom

Nem elérhető Mordon

« Reply #646 Dátum: 2013, 02 07, 21:14:40 »
Nem.

Az ócska magyar fordítás miatt van ilyen f.@.szság odaírva, jesszusom, ezért utálom a magyarított dolgokat és használom minden telefonom angolul.

A kulcs, amivel esetleg titkosítottál file-okat a belső SD-n törlődik szintén, emiatt az azzal a kulccsal titkosított file-ok nem lesznek használhatók!

Próbáltad? Mert nálam már járt ilyen memóriakártya és semmit nem lehetett vele tenni, nem csak a fájlok nem érhetők el, hanem a fájlrendszer sem és hiába törlöd, vagy particionálod, utána sem lesz használható. Elvileg ez hardveres megoldás, amit a kártya kezel le.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #647 Dátum: 2013, 02 07, 22:48:54 »
Próbáltad? Mert nálam már járt ilyen memóriakártya és semmit nem lehetett vele tenni, nem csak a fájlok nem érhetők el, hanem a fájlrendszer sem és hiába törlöd, vagy particionálod, utána sem lesz használható. Elvileg ez hardveres megoldás, amit a kártya kezel le.
Persze, Nokiákból.
Ez most ingoványos talaj, ne menj tovább szerintem.

A Nokiákból származó titkosított microSD kártyák valóban eldobhatóak, nincs semmilyen ismert módszer letörölni és újra használhatóvá tenni. Na persze, ezért hívják secure digitalnak.

Belső SD-ről volt szó. Tudtommal a gyári alap androidban nincs semmiféle fájltitkosítás, ami gyári alapállapotba állítás után a belső memóriát tönkretenné.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Mordon

« Reply #648 Dátum: 2013, 02 08, 09:07:58 »
Persze, Nokiákból.
Ez most ingoványos talaj, ne menj tovább szerintem.

A Nokiákból származó titkosított microSD kártyák valóban eldobhatóak, nincs semmilyen ismert módszer letörölni és újra használhatóvá tenni. Na persze, ezért hívják secure digitalnak.

Belső SD-ről volt szó. Tudtommal a gyári alap androidban nincs semmiféle fájltitkosítás, ami gyári alapállapotba állítás után a belső memóriát tönkretenné.

A lényeg a "próbáltad?" kérdés volt.
Elméletben szerintem is neked van igazad, de azért nem tesztelném le :)

Nem elérhető le_vente

« Reply #649 Dátum: 2013, 02 08, 17:50:04 »
A lényeg a "próbáltad?" kérdés volt.
Elméletben szerintem is neked van igazad, de azért nem tesztelném le :)

Ultra szuper egyszerű:

átállítod a nyelvet szépen angolra és ilyen barom fordítás nem jelenik meg az adott helyen, hanem az eredeti, világos és értelmes angol szöveg, nincs mit próbálni.

;)