2024, 11 25, 07:20:37
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok  (Megtekintve 146300 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nfeco22

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
  • PDA ROM: Ditto Note 3 V3.1
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #550 Dátum: 2013, 01 05, 00:27:43 »
latja az odin a készüléket, az első kocka alatt kéken jelez,viszont ha ujraindul download módba, akkor nemlátja csak. kiest nem telepitettem.
letoltottem a cf-autorootot. csak simán betallózom odinba pda menübe és start?
win7 32bites rendszerem van, a telefon pedig T-mobile-os,alj3 buildszámu.
ha a rootolás sikerült utána mi a legfontosabb és hogyan csináljam? :)
köszi

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #551 Dátum: 2013, 01 05, 00:52:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
latja az odin a készüléket, az első kocka alatt kéken jelez,viszont ha ujraindul download módba, akkor nemlátja csak. kiest nem telepitettem.
letoltottem a cf-autorootot. csak simán betallózom odinba pda menübe és start?
win7 32bites rendszerem van, a telefon pedig T-mobile-os,alj3 buildszámu.
ha a rootolás sikerült utána mi a legfontosabb és hogyan csináljam? :)
köszi

-" ha ujraindul download módba, akkor nemlátja "---ezt nem ertem, kifejtened?
-a Rar fajlt bontsd ki, abban van az md5 fajl,az kell!

-"csak simán betallózom odinba pda menübe és start? " ---Igen!
-amikor ujraindul a keszülek akkor megjelenik a "SuperSU" az alkalmazasok között.
-- A legfontosabb az EFS mappa mentese a rendszerröl, amit erdemes több helyre is elmenteni, pc-re, külsö vinyora stb.Ezt Rootexplorer-vel erdemes csinalni, amit a PlayAruhazban erdemes megvasarolni.
--ha meg nem, de ezutan erdemes a FAQ-ot olvasgatni, mivel latom meg nem nagyon tetted!
Minden szepen le van irva, megtalalod az alap dolgokat amikböl kiindulva jobban atlatod az uj keszülekedet.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #552 Dátum: 2013, 01 05, 00:57:50 »
-" ha ujraindul download módba, akkor nemlátja "---ezt nem ertem, kifejtened?
-a Rar fajlt bontsd ki, abban van az md5 fajl,az kell!

Bocs, hogy belekotkot, de .tar a fájl kiterjesztés... az nem biztos, hogy md5 kódja is van mindig... :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #553 Dátum: 2013, 01 05, 01:09:59 »
Bocs, hogy belekotkot, de .tar a fájl kiterjesztés... az nem biztos, hogy md5 kódja is van mindig... :)
de ez tar.MD5 fajl. Nem irtam "tar" fajlt (mivel kezdö es a pc-en MD5 fajlkent jelenik meg). Rar-t irtam, amit pontosithattam is volna rar.zip-re, hogy azt meg ki kell bontani.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nfeco22

« Reply #554 Dátum: 2013, 01 05, 01:20:19 »
nem vagyok teljesen kezdő, csak még uj nekem ez a odin nevü alkalmazással való rootolás, rom csere, flashelés stb.
2éve van htc desire-em, azt is rootoltam, csereberéltem a romokat, csak azt még nem igy kellett, odáig meg eljutottam az xda-s angol leirás alapján is hogy hogyan kell feltenni.
"a download módba nem látja": a toolkittel próbálkoztam, és mielött az odin elindult volna bevolt dugva pcbe a note, ujraindult download módba addigra nem jelezte az odin az első kocka alatt hogy pl com:7 .

A LÉNYEG: mostse sikerült volna, ha nem restartolom magamtól recoverybe a telefont, ujraindult, rányomtam startra odinba, és már csinálta is. szóval KÉSZ A ROOTOLÁS :)
köszönöm a segítséget.
hogyis van ez a flash counter nullázás? :)
ezt nem találtam a F.A.Q.-ba!
majd holnap jövök :)
jó éjt mindenki

Nem elérhető nfeco22

Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #555 Dátum: 2013, 01 08, 20:49:50 »
Nalatok mennyire pontosak az illesztesek az elolapi uvegnek? Mert nalam pl alul teljesen hozzaer az uveg a fenyes kerethez, jobb oldalt felul meg van egy pici rés. Az elolapi kamera sincs a kozeppontban a neki hagyott helyhez kepest. Mintha el lenne csuszva az egesz uveg lefele. Ez nalatok is igy van vagy csak en vagyok ennyire szorszalhasogato?

rstwingo

• Vendég
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #556 Dátum: 2013, 01 08, 21:02:10 »
Nalatok mennyire pontosak az illesztesek az elolapi uvegnek? Mert nalam pl alul teljesen hozzaer az uveg a fenyes kerethez, jobb oldalt felul meg van egy pici rés. Az elolapi kamera sincs a kozeppontban a neki hagyott helyhez kepest. Mintha el lenne csuszva az egesz uveg lefele. Ez nalatok is igy van vagy csak en vagyok ennyire szorszalhasogato?

Rés nincs, de a kamera úgy van, de az szerintem szándékos, mert így a felülről jövő fényt szűri meg, árnyékol magának

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #557 Dátum: 2013, 01 08, 21:05:38 »

Nálam ugyan az, mint nálad, de most nem kedvellek, mert eddig nem is vettem észre :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nfeco22

« Reply #558 Dátum: 2013, 01 08, 21:16:37 »
Bocsanat hogy felhivtam ra a figyelmed, meg azert is hogy rossz topicba irtam, helyezze at egy illetekes kerem.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #559 Dátum: 2013, 01 08, 21:19:19 »
Bocsanat hogy felhivtam ra a figyelmed, meg azert is hogy rossz topicba irtam, helyezze at egy illetekes kerem.
Ez nem szemrehányás volt, figyelj az emotikonokra :D Igazából ha nem nézem erősen, nem is látszik.....bár mostmár tudom :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #560 Dátum: 2013, 01 08, 21:39:14 »

Na ezt még sosem néztem, valahogy nem érdekel. Most megnéztem, de így félárnyékban nem látok számomra kivetni valót.

Nem elérhető nfeco22

« Reply #561 Dátum: 2013, 01 08, 21:39:20 »
Igy van, csak ha arra koncentral az ember akkor veszi eszre, csak gondoltam lehet egyedi hiba, de akkor nem, meg mondjuk nem is zavar. Es eszrevettem a smilet. :)

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #562 Dátum: 2013, 01 08, 21:45:34 »

Fehér jószág, rés nincs és a kamera is pontosan középen figyel.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #563 Dátum: 2013, 01 09, 10:53:09 »
Fehér jószág, rés nincs és a kamera is pontosan középen figyel.
szürke joszag, uaz..... nem latok semmi eltolodast.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #564 Dátum: 2013, 01 09, 16:51:08 »
szürke joszag, uaz..... nem latok semmi eltolodast.
szürke jószág, én sem látok semmi eltolódást.

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #565 Dátum: 2013, 01 09, 17:05:40 »
szürke jószág, én sem látok semmi eltolódást.

Szerintem a szín nem fontos, nálam sem mutatkozik semmi aberráció ezen a téren (sem), bár ez is szürke ;) Vissza kellene vinni szerintem a szóban forgó egyedet, vagy jószágot :D
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #566 Dátum: 2013, 01 09, 17:42:42 »

Nálam semmi hasonló gond nincs. A kamera is mértani pontossággal középen van. Szürke egyed.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető torril

• PDA: SGN2, Asus TF701t
  • PDA ROM: DN3 v4 RC2 (Ditto)
« Reply #567 Dátum: 2013, 01 09, 18:09:17 »

A kamera középpontja kb 0,5 mm-rel van feljebb az én szürkémben.
Egyébként minden  :ok: . ..., de nem mindegy?

Nem elérhető uby40

« Reply #568 Dátum: 2013, 01 09, 18:48:15 »

A kamera középpontja kb 0,5 mm-rel van feljebb az én szürkémben.
Egyébként minden  :ok: . ..., de nem mindegy?

Nekem sem lenne mindegy ha akkora eltérések lennének, mint amit leírt a fórumtárs. A Kamera biztosan nem tűnt volna fel neki sem  :)

rstwingo

• Vendég
« Reply #569 Dátum: 2013, 01 09, 18:53:48 »
Attól függ, hogy milyen szögben tartom és nézem, lehet középen is, meg nem is  ;) :D

Nem elérhető uby40

« Reply #570 Dátum: 2013, 01 09, 18:59:34 »
Attól függ, hogy milyen szögben tartom és nézem, lehet középen is, meg nem is  ;) :D

A kamera nem is annyira fontos, pont azért amit írtál. Az üveg, és a keret viszonya azért lényeges!

Nem elérhető koldin

• PDA: LG G3
« Reply #571 Dátum: 2013, 01 11, 10:48:10 »
Sziasztok!

Meg tudja esetleg valaki mondani, hogy hol tudom átállítani a különböző előre beállított mikrofon érzékenységeket?
Én sokat használom autóban az eszközt úgy, hogy rá van kötve a hangszórókra a fejhallgató csatlakozón keresztül. Így egy mikrofon nélküli fejhallgatónak érzi a Note. A bajom vele, az, hogy mivel ilyenkor messze van tőlem a teló, így nagyon nehezen hallanak engem a beszélgetőpartnerek. Ugyanakkor ha átállítom a telefon a saját kihangosítójára (így ugye a saját hangszóróját használja, ami kocsiban elég halk), akkor tökéletesen hallanak.
Tehát csak a  mikrofon érzékenysége van másképp kalibrálva a kér beállítástípusban (kihangosító, mikrofon nélküli-fülhallgató).
Kérdésem tehát, hogy tudja-e valaki, hogy ezen érzékenységeket hol tudom átkalibrálni?

Elnézést a szóf..sásért, remélem így érthető a problémám, a válaszokat előre is köszönöm! :)

rstwingo

• Vendég
« Reply #572 Dátum: 2013, 01 11, 13:27:33 »
Sziasztok!

Meg tudja esetleg valaki mondani, hogy hol tudom átállítani a különböző előre beállított mikrofon érzékenységeket?
Én sokat használom autóban az eszközt úgy, hogy rá van kötve a hangszórókra a fejhallgató csatlakozón keresztül. Így egy mikrofon nélküli fejhallgatónak érzi a Note. A bajom vele, az, hogy mivel ilyenkor messze van tőlem a teló, így nagyon nehezen hallanak engem a beszélgetőpartnerek. Ugyanakkor ha átállítom a telefon a saját kihangosítójára (így ugye a saját hangszóróját használja, ami kocsiban elég halk), akkor tökéletesen hallanak.
Tehát csak a  mikrofon érzékenysége van másképp kalibrálva a kér beállítástípusban (kihangosító, mikrofon nélküli-fülhallgató).
Kérdésem tehát, hogy tudja-e valaki, hogy ezen érzékenységeket hol tudom átkalibrálni?

Elnézést a szóf..sásért, remélem így érthető a problémám, a válaszokat előre is köszönöm! :)

Érthető csak nem így van a mikrofonokkal kapcsolatban
Ha sima fülhallgatót használsz, akkor úgy veszi, mintha simán beszélnél és az alsó mikrofont használja, ami ugye közel van a szádhoz alapesetben, ezért ott nincs jelerősítés, inkább csillapítás használnak
ha viszont átkapcsolod ki hangosításra, akkor a felső mikrofon kapcsol be , aminél már van jelerősítés
Én anno azt csináltam, hogy vettem egy olcsó kompatibilis fülest, levágtam a hangszóró részt és tettem rá egy jack dugót és így használtam

Nem elérhető koldin

• PDA: LG G3
« Reply #573 Dátum: 2013, 01 11, 14:12:44 »
Érthető csak nem így van a mikrofonokkal kapcsolatban
Ha sima fülhallgatót használsz, akkor úgy veszi, mintha simán beszélnél és az alsó mikrofont használja, ami ugye közel van a szádhoz alapesetben, ezért ott nincs jelerősítés, inkább csillapítás használnak
ha viszont átkapcsolod ki hangosításra, akkor a felső mikrofon kapcsol be , aminél már van jelerősítés
Én anno azt csináltam, hogy vettem egy olcsó kompatibilis fülest, levágtam a hangszóró részt és tettem rá egy jack dugót és így használtam

Lehet félreértelek, de szerintem, ha beleteszek egy olcsó fülest,a jack kimenetbe, akkor letiltja a kihangosítást, így megint az alsó mikit használja.
Nekem az kellene, hogy a fülest bedugva (most is benne vagy egy jack, az megy a kocsi audió rendszerébe) is az érzékenyebb felső mikit használja.

rstwingo

• Vendég
« Reply #574 Dátum: 2013, 01 11, 16:53:58 »
Lehet félreértelek, de szerintem, ha beleteszek egy olcsó fülest,a jack kimenetbe, akkor letiltja a kihangosítást, így megint az alsó mikit használja.
Nekem az kellene, hogy a fülest bedugva (most is benne vagy egy jack, az megy a kocsi audió rendszerébe) is az érzékenyebb felső mikit használja.

Az olcsó kompatibilis fülesen, olyat értettem, amin van mikrofon is  és így azt tudod használni, nem pedig a telefonét
de mondhatnám azt is, hogy vegyél egy bluetoothos fülest, mondjuk egy MW600-st és azzal is tudsz jó kihangosítót csinálni