2024, 11 25, 05:24:00
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok  (Megtekintve 146298 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető k5.20

Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #500 Dátum: 2012, 12 20, 07:58:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Leszedném ezt a kernelt én is de valami nem jó. Azt írja 137mb. :shock:

Innen:

vagy, ha -zip-re vágysz, akkor indulj el innen:
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #501 Dátum: 2012, 12 20, 09:16:08 »
Leszedném ezt a kernelt én is de valami nem jó. Azt írja 137mb. :shock:

Itt a forrását is megkapod, azért ilyen nagy.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #502 Dátum: 2012, 12 20, 11:26:29 »
Innen:

vagy, ha -zip-re vágysz, akkor indulj el innen:
Az AbyssN2 kernel itt van...

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #503 Dátum: 2012, 12 20, 12:13:15 »

Köszi. :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #504 Dátum: 2012, 12 20, 14:19:11 »

Felraktam, azóta már két fagyás volt (bekapcsolásra semmi reakció, csak fekete képernyő)...

Ment a levesbe.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #505 Dátum: 2012, 12 20, 15:15:29 »
Felraktam, azóta már két fagyás volt (bekapcsolásra semmi reakció, csak fekete képernyő)...

Ment a levesbe.
Ha neked úgy, akkor úgy... én ezt használtam a két utolsó főzelékhez is (monxDIFIED, HaWKiSH) és most pár napja a gyári XXDLK7-hez is... semmi problémám vele... de az akkuidő fergeteges!... és mindez úgy, hogy nem lassul vagy akad a készülék...
Ezek az én tapasztalataim... lehet, másnál máshogy viselkedik... semmi extra nincs a felrakásban sem.  :hmm:

Nem elérhető k5.20

« Reply #506 Dátum: 2012, 12 20, 15:18:16 »
Ha neked úgy, akkor úgy... én ezt használtam a két utolsó főzelékhez is (monxDIFIED, HaWKiSH) és most pár napja a gyári XXDLK7-hez is... semmi problémám vele... de az akkuidő fergeteges!... és mindez úgy, hogy nem lassul vagy akad a készülék...
Ezek az én tapasztalataim... lehet, másnál máshogy viselkedik... semmi extra nincs a felrakásban sem.  :hmm:

Off.

A "hírek"' nyitóoldalra lépve nektek is valami felugró reklám veszi át az irányítást?
Vagy csak az én gépem vacakol???

ON.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #507 Dátum: 2012, 12 20, 15:20:21 »
Off.

A "hírek"' nyitóoldalra lépve nektek is valami felugró reklám veszi át az irányítást?
Vagy csak az én gépem vacakol???

ON.
Ez nagyon facza!! >:(... nálam is!

Nem elérhető k5.20

« Reply #508 Dátum: 2012, 12 20, 15:32:05 »
Ez nagyon facza!! >:(... nálam is!

Ezek szerint valaki feltörte az oldalt...

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #509 Dátum: 2012, 12 20, 15:49:35 »
Ezek szerint valaki feltörte az oldalt...
Nálam minden ok

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #510 Dátum: 2012, 12 20, 15:55:48 »
Nálam minden ok

Nálam csak a Maxthon-ban és az IE-ben csinálja ezt... A Chrome-ban és a Firefox-ban nincs ilyen probléma.

Nem elérhető k5.20

« Reply #511 Dátum: 2012, 12 20, 16:03:54 »
Nálam csak a Maxthon-ban és az IE-ben csinálja ezt... A Chrome-ban és a Firefox-ban nincs ilyen probléma.

Ez érdekes: nálam - asztali gép - chrome alól.
...és megnéztem: firefox-ban is.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #512 Dátum: 2012, 12 20, 16:19:15 »
Ez érdekes: nálam - asztali gép - chrome alól.
...és megnéztem: firefox-ban is.
Nálam is..  :hmm:

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #513 Dátum: 2012, 12 20, 16:23:21 »
Nálam is..  :hmm:
Nálam minden ok.

Nem elérhető Biggeorge

• Kattanj Rá!
  • PDA: Note 3 N9005
  • PDA ROM: AP: N9005XXUENC3 CP:N9005XXUENC2 CSC: N9005TMHENC1
« Reply #514 Dátum: 2012, 12 20, 16:30:45 »
Nálam minden ok.
Nálam is jön az átirányítás. Annak nem a .hu-ra kellene mutatnia? Én úgy látom, hogy csak a fórum van a .com-on.

Nem elérhető norbert6612

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: N7100xxdlk7
« Reply #515 Dátum: 2012, 12 23, 21:33:09 »
Sziasztok.

Telefon vásárlás előtt állok és első körben s3 és az lg 4x hd között vacilláltam.Sok-sok olvasás és ott tartok,hogy az lg készülékét elvetettem azért,mert nem láttam sehol mintadarabot kirakva és a support hiánya miatt.Itt az oldalon is nagyon keveset írnak róla.Ezek után elkezdtem olvasni az s3-ról....itt futottam össze a foltos kijelző,repedező keret...stb problémákkal.Jelenleg a note II-őn gondolkodom,mert sokkal minőségibbnek tűnik az s3-nál.Az s3 műanyaga gagyibbnak tűnikés az illesztések sem olyan szépek,mint a note-nál.A note méretétől félek egy picit.Nem tudom zavarna-e a mindennapokban nadrágzsebben.1-2 útbaigazító tanácsot szívesen fogadnék,elsősorban olyan fórumtárstól,akinek volt szerencséje mindkét készülékhez.

Köszi.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #516 Dátum: 2012, 12 23, 23:16:52 »
Sziasztok.

Telefon vásárlás előtt állok és első körben s3 és az lg 4x hd között vacilláltam.Sok-sok olvasás és ott tartok,hogy az lg készülékét elvetettem azért,mert nem láttam sehol mintadarabot kirakva és a support hiánya miatt.Itt az oldalon is nagyon keveset írnak róla.Ezek után elkezdtem olvasni az s3-ról....itt futottam össze a foltos kijelző,repedező keret...stb problémákkal.Jelenleg a note II-őn gondolkodom,mert sokkal minőségibbnek tűnik az s3-nál.Az s3 műanyaga gagyibbnak tűnikés az illesztések sem olyan szépek,mint a note-nál.A note méretétől félek egy picit.Nem tudom zavarna-e a mindennapokban nadrágzsebben.1-2 útbaigazító tanácsot szívesen fogadnék,elsősorban olyan fórumtárstól,akinek volt szerencséje mindkét készülékhez.

Köszi.
Vedd meg! :D  :ok:

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #517 Dátum: 2012, 12 23, 23:30:27 »
Sziasztok.

Köszi.
Szia. Nekem volt S3 is. Két hét után lekopott a keret, amit rögtön garanciában cseréltek, a saját otthonomban (komplett kijelzővel) egy óra alatt : ) szóval a szerviz nagyon rendben van...
Ne vacilálj vedd meg a note ot! Vérbeli munkaeszköz. Az S3 nem annyival kisebb a notenál, hogy érdemes lenne kihagynod a note álltal nyújtott teljes szabadságot.
-Brutál akku idő
-S pen álltal nyújtott számtalan plussz lehetőség
-nagyobb kijelző álltal nyújtott előnyök
-brutál szaggatásmentes működés gyári szoftverrel is.
Sorolhatnám még sokáig a finomságokat, melyek a mindennapokban természetesek már.

A méretet két nap alatt megszokod és nem a note lesz nagy hanem minden más kicsi. Amúgy olyan az ergonomiája a készüléknek hogy teljesen jól haszálható, nekem a note1 hez képest is kényelmesebb pedig az kisebb készülék.

Èn csak ajánlani tudom. A valaha használt legjobb készülékem, szeretnék negativumot mondani de nem nagyon tudok..

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #518 Dátum: 2012, 12 23, 23:52:59 »
Sziasztok.

Köszi.

Note 2-vel jársz a legjobban ezek közül, de...
Optimus 4X jó, olcsó is, de kompromisszumokkal teli. Elsősorban support szinten, másodsorban a zárt bootloader miatt, aztán ott van még az 1GB RAM, a kevésbé minőségi DAC, gari idő, és a support is. A két telefon között van legalább 40-50k árkülönbség, ami nem feltétlen van egyenes arányban a kompromisszumokkal (szerintem). Ha nem akarsz romolni, módosítgatni, akkor az LG is jó választás lehet, mert 50k a zsebedben marad. S3 jó, de annyival nem olcsóbb mint a Note 2, ellenben hardveresen az utóbbi minőségibb lett.
El kell döntened mire akarod használni, és az 50k különbség mennyire kell másra. Ha nem tervezel hosszabb távra, elég lehet a 4X is, ha egy darabig a seggeden akarsz ülni hátradőlve, akkor Note 2, amivel így láttatlanban 1,5-2 évet simán ki lehet húzni. LG-nél a gyári gari 1 év, ami behatárolja a nyugodt használatot 1 év leteltével. Samu kevésbé röghöz kötött gondolkodása miatt a gari is megnyugtatóbb, a Premium szolgáltatás pedig hab a tortán.

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető norbert6612

• PDA ROM: N7100xxdlk7
« Reply #519 Dátum: 2012, 12 24, 10:09:27 »
Köszi a válaszokat!Akkor mégsem olyan rossz az LG....bár szerintem note lesz:)

Nem elérhető gootibi

• PFC Fan
  • PDA: -
  • PDA ROM: -
« Reply #520 Dátum: 2012, 12 24, 13:35:26 »
Sziasztok!

Most jött meg a teló,  :D :D :D :D :D :D :D :D :D , mindegy ezt inkább később...
Van egy kis problémám, nem tudom csatlakoztatni hozzá a microSD kártyát amit rendeltem mellé.
32 G-os, de talán ez mindegy is, a kérdésem az lenne, hogy formázni kell előtte, mert mindig kiírja, hogy hiba keresése, de utána leáll és kiírja, hogy most már eltávolíthatom ...
Köszönöm előre is a segítséget!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Nem elérhető gootibi

• PFC Fan
  • PDA: -
« Reply #521 Dátum: 2012, 12 24, 14:09:53 »
Nem tudom miért, de csak felismerte, beraktam egy régi telefonba és utána újra a NOTE 2-be és már látja... Érdekes, de megy!

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #522 Dátum: 2012, 12 24, 14:29:34 »
Sziasztok!

Most jött meg a teló,  :D :D :D :D :D :D :D :D :D
de szep Karacsony!  :D :taps: :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető see

• PFC Fan
  • PDA: N7100 - Galaxy Note 2
« Reply #523 Dátum: 2012, 12 24, 21:05:35 »
Üdv Mindenkinek!

Két napja érkezett meg a telefonom! Ahogyan azt korábban már írtam is, leginkább a méretétől tartottam. Nos, azt kell, hogy mondjam, hogy akit csak ez az egy dolog tart vissza vásárlás ügyben, az ne gondolkodjon tovább, vegye 
meg! Nagyon hamar meg lehet szokni a méretét, onnantól kezdve pedig  minden más telefon egérmozi. Az egész nagyon tetszik, hiper gyors, brutál hardver,  eddig röccenéstelenül fut minden rajta.
Egy dologban viszont kérnék egy kis segítséget. Az első bekapcsolást követően, a gmail szinkronizáció alatt/előtt kérdezte a rendszer a szinkronizálási  gyakoriságot. Akkor letiltottam, illetve manuálisra állítottam. Azóta meg szeretném változtatni és többször áttúrtam a menüt, nem találom, hogy hogyan lehetne átállítani a szinkron beállításokat. Ha előszedem a beállítások/fiókok/google menüt, ott annyi van, hogy szinkronizálás letiltva. Ha arra rányomok, akkor tudom manuálisan szinkronizálni, de változtatni nem tudok benne.

Köszönöm előre is a választ!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Nem elérhető endaer

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Stock, rooted
« Reply #524 Dátum: 2012, 12 25, 01:43:40 »
Sziasztok!

Most már jó 2 hónapja van Note2-m, én is a PartNero-nál vettem, lengyel dobozos, lengyel FW is volt rajta. Imádom. :)

Mint előtte más telefonjaimat, ezt is azonnal rootoltam, és azóta kipróbáltam többféle főzött ROMot is, de vhogy mindig visszatértem a NAND backuppal lementett gyári romomhoz. Az egyszerűen zseniális, verhetetlen, míg a többinél mindig találtam vmi kivetnivalót, ha mást nem, akkor azt, hogy a Skype videóhívások során a hátsó kamera nem működött idegen ROMmal, csak a gyárival. Ez nem igazán vészes, hiszen mindig visszaváltok a gyári FW-re, ha el is kalandoztam pár napra vmilyen irányba... de ezzel, vagy hasonló jelenséggel más is találkozott már? A kernelekkel is variáltam olykor, de az nem okozott gondot egyszer sem, csak a ROMok; illetve, a RedPill kernel a kivétel, mert azzal állandóan FC-zett a telefon minden 5-10 percben, random programoknál. A Perseus és a Note2Core pl. mindig jól teljesített (a gyári kernel mellett).