Ertelek Levi! Nincs gond!
Tudod min vitazunk? Miböl indult?Azon, hogy szerintem illö lett volna a 4G LTE es 2GB Ram. Ha ez benne volna mar meg is rendelem.(mert ugy is buheralom, hogy kihozzam belöle a legjobbat.)Ezt felvetve zudult a tömeg," hogy minek az!Nincs tökeletes!" (LG hardveresen megcsinalta, de azt is irtam, hogy nem veszek LG-t.)Bezzeg ,ha benne lett volna , akkor meg: huuuuu, de Kiraly! Nem vagyok Samu ellenes!Viszont be kell latnom, hogy most tulzasba viszi a kisteso-nagyteso gyartasat kihagyva vagy hozza pakolva egy-egy hardver elemet.Ez nem szimpi nekem!!!
Mertem felvetni azokat a hibakat amiket elkövet, mert a KK5 elött azert volt nehany olyan rom, ami persze hasznalhato, de a hardver kepessegeihez egy "O"-volt.Ez faj mindenkinek?Pedig ez igaz!Ezt nem ismerjük be.....!!! Ez lesz most is vele, vagy fel evig es milyen arazassal.Ertesz mar Te is?
Értelek én, persze.
Te is érts engem: más dolgok is lehetnének benne, de az árát növelnék vele.
marcedli írta, nem lesz mindenkinek jó, nem is lehet.
Egyáltalán nem értek egyet avval, hogy évente cserélni kell, több okból, ezeket már leírtam.
Azt viszont Te értsd meg, hogy ma így működik a piac, hozzák az újakat sűrűn.
Nincs mindenkinek S2, így bőven van olyan, akit az S3 fog cserére ösztönözni. Pl. marcedli, aki szintén ezt próbálja magyarázni Nektek.
Tehát, annyira nem rossz ez így, amennyire kikészültetek páran.
De megint vitáznék, bár a KK5 valóban egy kiemelkedően jó ROM szerintem is, az előtte levők sem voltak kritikán aluliak és bevallom, nem is tudom, mire gondolsz, milyen képességeket nem használtak ki.
De legyen, voltak hibák. Nem tesznek szerinted eleget azért, hogy ezeket javítsák?
Én úgy látom, tesznek. Fontos, ne egy főzött ROM tulajdonságait nézd. Én a KK5-ből gyárit használtam és ami tetszett főzött ROM-okban, JKay, HomeMyHome, stb., ráraktam. Stabilabb volt így, mint egy főzött.
Örülök, hogy Veled jól meg tudjuk beszélni ezeket, mert bennünk a szándék, hogy értsük a másikat, sajna van ellenpélda, de le van ejtve szegény...