2024, 11 24, 00:45:05
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982442 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #600 Dátum: 2012, 05 17, 18:35:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem megint felmásztál egy magas lónak látszó tárgyra....  :D :D :D :D
:D :D
Most hazafelé gondolkodtam,hogy miért írtam ilyen nagy hévvel az S3-ról ha úgysem veszem meg. Az ilyen dolgok amit eldöntök általában gyorsan kiesnek a látókörömből. Aztán rájöttem. :shock:

Anno sokat vártam az első PDA+telefon kombókra, mert volt egy HP2210-es és utána egy Acer PDa-am, de a kezdeti modellek nagyon bénák voltak és maradtam a külön telefon és külön PDa felállásban.
Aztán...megjelent az iphone..furcsa, de már akkor is idegen volt nekem és rögtön megjelent az omnia !!! (Ráadásul akkor még szolgáltatónál jóárasítás létezett 60 rongyért!!) Vígan neki estem és 1 hét mulva ki akartam dobni a p-icsába, mert vodás romal valami eszméletlen f.o.s volt. És jött a megvilágosodás: Pati i900.eu oldala,mintha egy másik telefon vált volna a jó öreg omniából a jó romok miatt. És inenntől nem volt megállás. Samsung forever! Jött az i8000 váuu,micsoda kijelző,fénykép,videó,jött az első (nekem)androidos i9000 nagyon váuu,gyorsaság,android,egyszerúség (sztm a legszebb designe)még jobb video,aztám kijött az i9100 ...óóóó brutál gyorsaság szép nagy (még szebb)kijelző, 8mpx kamera (!), 1 gb ram ami soha nem fogy el,stb szóval vauu... ÉS most kijött az S3 és.....izé...nincs csere kényszerem...ezt most miért kellett kedves Samu? Pedig tényleg nagyon vártem én is ezt a készüléket...és most ettől a kis örömtől megfosztottak. Várhatok még egy évet...tuningolhatom az S2-öt szépen nyugodtan.
Na ezért pörögtem egy kicsit itt,de már elmúlt.....nem off-olok tovább. :p :zzz:

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #601 Dátum: 2012, 05 17, 18:37:06 »

Keversz dolgokat.
Mondtam, hogy ez nem PC, hanem mobil eszköz.
A PC-n a RAM mennyisége nem kötődik a CPU-hoz, mellesleg 12GB RAM nem jó választás (hacsak nem 4db 3GB modul van benne, de olyanról nem tudok...), csak triple chanel memóriavezérlőhöz (tehát 3*4GB), az meg i7, abban meg nincs 8 magos.

Nekem 6 mag van és 16GB, ez volt a négymagosnál is, ezzel ne is foglalkozzunk tovább.

Hova kell 2GB RAM és minek? Futottál már bele abba, hogy kevés a RAM az SGS2-n? Én nem, pedig van párszáz progi fent és aztán ha valaki, én nekiállok egyszerre futtatni nem kis progikat. De ha kell, meg fogod találni azt a készüléket, amiben lesz, de az még drágább lesz. Mellesleg, szifonban mennyi a RAM? Na, akkor hova ugrálunk?

Arra pedig, hogy mennyire kell frissítgetni, meg főzött ROM-okkal bombázni egy Android-ost egyszerű a válasz: semennyire nem KELL. LEHET!!! Az nagyon más!

Én simán ellennék a GB ROM-on is, ahogyan sokmillióan el is vannak rajta. Nincs igazán szükség semmi frissítésre, én azért csinálgatom, mert értek valamennyire hozzá és szórakoztat, de meséld el, mi fontosban van elmaradva bárki, akinek gyári ROM fityeg rajta, akár GB is? Semmi lényeges.

Tehát ezt hagyjuk már.

Mindenki a világon ugyanazt a szifont kapja, ok. ÉS? Egyféle hozzáállás, a többieknél másfajta, még a Galaxy-kból is más az európai és az USA modell. Érdekel ez valakit? Zavaró? Akinek az, küzdjön vele.
Jóval olcsóbbnak kellene lennia szifonnak pontosan ezért! Ezt már végiggondoltad? Mégsem az, miért is?

Sokan hiányolnak is variánsokat iPhone-ból, nekik mit üzensz? Mert bár azt mondod, nem hasonlítgatod, mégis tetted már rég, nem miattam. Pl. teljesen feleslegesen erős a GPU a 4S-ben azért, hogy könnyebb legyen a dolguk az iPad-dal közösen fejleszteni rá, te meg csak fizesd ki szerintük. Most meg szerinted kell az SGS3-ba 2GB RAM, de nekem nem kell, jobb lenne, ha lenne neked való drágábban, meg nekem való olcsóbban.
Ugyanez a helyzet a kijelző felbontásban, 3,5"-os kijelző 960 sorral, mi a tosznak? Csak a kompatibilitás érdekében az iPad-del. A birka meg fizesse ki és mantrázza  baromságot, hogy neki Retina kijelzője van, de hogy mekkora ökörség, azt csak mi tudjuk, szektán kívüliek.

Én azt nem tudom megérteni, Nálad hogy jött képbe a szifon az SGS3 helyett, de szerintem nem is fogom.

Az én SGS2-met kézbe veszed és kitűnően tudod, hogy nem a tiéd, mert teljesen máshogy néz ki. Ha az a cél, hogy ez ne így legyen, akkor gyári állapotút kell kézbe vegyél, vagy szifont, az ugyanolyan mindenkinek, aki nem túr bele. Aki meg beletúr, az megint lökött?

Mondj egy Samsung telefont a közelmúltból, amire ez igaz, amit mondasz, hogy az XDA-soktól várja a Samsung, hogy megcsinálja, mert rosszul működik!

Nincs ilyen, a kiadott ROM-mal jól működnek, ez nem mondható el a többi gyártóra, akik még ezen felül jól le is védik, hogy nehezen bindzsizd.
Annyira legalábbis mindegyik működik a gyárilag rakott ROM-mal, mint bárkié, akár az Apple-é is.
Mellette pedig sokkal többet tud.
Igazad van mert lebeceztem a pc-em, igy pontosabb: emulált 8 mag
Intel® Core™ i7 processzor tulajdonságai
Négymagos processzor

Négy független végrehajtó mag van ugyanazon a processzortokozáson belül. A négy dedikált feldolgozó mag nagyobb teljesítményt hoz ki az operációs rendszerekből és az alkalmazásokból, a végfelhasználók így sokféle alkalmazás és munkaterhelés futtatása közben jobb multitasking-teljesítményt és többszálú teljesítményt tapasztalhatnak.

Intel® Hyper-Threading technológia3

Az egyes fizikai magokra két feldolgozó szál jut, tehát összesen 8 szál gondoskodik a masszív számítási teljesítményről. A HT technológiával a sok szálon futó alkalmazások több munkát tudnak végezni egyszerre, és hamarabb végeznek a feladatokkal. Több szál áll az operációs rendszer rendelkezésére, így még könnyebben tud több feladatot párhuzamosan futtatni. Ez a csodálatos processzor több párhuzamosan futó alkalmazást tud kezelni, így a felhasználó rövidebb várakozási idővel több dolgot végezhet el.

Integrált memóriavezérlő

Az integrált memóriavezérlő három 1066 MHz-es DDR3 csatornával akár 25,6 GB/mp-es memóriateljesítményt nyújt. A memóriavezérlő rövidebb várakozási ideje és nagyobb memória-sávszélessége a processzor igen hatékony előbehívási algoritmusaival kombinálva bámulatos teljesítményt kínál az adatintenzív alkalmazásokhoz.

....stb.  :)

Nincs ilyen, a kiadott ROM-mal jól működnek, ez nem mondható el a többi gyártóra, akik még ezen felül jól le is védik, hogy nehezen bindzsizd.
Annyira legalábbis mindegyik működik a gyárilag rakott ROM-mal, mint bárkié, akár az Apple-é is.

ahham! Emlekszek mind az SGSI es SGSII megjelenesere.Majd fel ev kellett, hogy kapjunk egy olyan gyari romot, hogy minden pöc-röfre induljon.Soroljam:GPS,tererö,wifi.... es ugy laggoltak mint a fene az elsö romok, vagy mar nem emlekszel???  :hmm:
Ezeket a filingeket meg egyre jobban bearazzak!  :shock: Pont ezert olyan az ara az iPhon-nak mert nem adnak ki fel munkat a kezükböl!
Nem hajlok az iPhone fele, de ha az 5-ös olyan parameterekkel jelenik meg ami megnyerö, cserelni fogok.
Miert baj egy markan belüli kompatibilitas?Ez az ara?Akkor ez az ara! Meg  mar vettem egy iPad3-at, amit nem bantunk meg!
Most közel 2K-ert mit kapsz? Nem csak azert mert ertesz hozza.Vki aki nincs tisztaban ezekkel, söt a letezeseröl sem tud az ilyen XDA-as fejlesztöknek(azok el vannak a GB-vel!Igen,de en nem ök vagyok ahogyan TE sem.Van mar egy elvarasom ennyi penzert!) ,akik a megjelenest követö ket het utan jobb kerneleket dobnak össze annak erdekeben, hogy a mar felsorolt funkciok jobban müködjenek.Azutan egy hozzabbertövel talalkozik es csak csodalkozik,hogy jobban is tud müködni a keszülek?Vagy elgondolkozik, hogy mit vett, vagy ra sem jön, hogy vhol You are not allowed to view links. Register or Login ha a hardver kepes a jobbra, akkor miert nem kapod meg ra a maximalis fejlesztest?
Nem ertem neha ezt az iPhone gyülöletedet, miert akkora? Megvertek vele?  ;) :D
Szerintem ki kell probalnod vmelyik Apple termeket, de nem 10 percre.
Mivel nem vagyunk egyformak nincs ertelme ezen lovagolni. Egy sör mellett jobb volna veled is beszelgetni ezekröl, mert sajnos irasban mashogyan jön le az erzesünk, velemenyünk.Ezert en befejezem, mert jo fejnek tartalak es nem szeretnek senkivel ertelmetlen haragot.  :) :ok:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #602 Dátum: 2012, 05 17, 18:43:14 »
Négymagos processzor

....ahham! Emlekszek mind az SGSI es SGSII megjelenesere.Majd fel ev kellett, hogy kapjunk egy olyan gyari romot, hogy minden pöc-röfre induljon.Soroljam:GPS,tererö,wifi.... es ugy laggoltak mint a fene az elsö romok, vagy mar nem emlekszel???  :hmm:
Ezeket a filingeket meg egyre jobban bearazzak!  :shock: Pont ezert olyan az ara az iPhon-nak mert nem adnak ki fel munkat a kezükböl!
Nem hajlok az iPhone fele, de ha az 5-ös olyan parameterekkel jelenik meg ami megnyerö, cserelni fogok.
Miert baj egy markan belüli kompatibilitas?Ez az ara?Akkor ez az ara! Meg  mar vettem egy iPad3-at, amit nem bantunk meg!
Most közel 2K-ert mit kapsz? Nem csak azert mert ertesz hozza.Vki aki nincs tisztaban ezekkel, söt a letezeseröl sem tud az ilyen XDA-as fejlesztöknek(azok el vannak a GB-vel!Igen,de en nem ök vagyok ahogyan TE sem.Van mar egy elvarasom ennyi penzert!) ,akik a megjelenest követö ket het utan jobb kerneleket dobnak össze annak erdekeben, hogy a mar felsorolt funkciok jobban müködjenek.Azutan egy hozzabbertövel talalkozik es csak csodalkozik,hogy jobban is tud müködni a keszülek?Vagy elgondolkozik, hogy mit vett, vagy ra sem jön, hogy vhol You are not allowed to view links. Register or Login ha a hardver kepes a jobbra, akkor miert nem kapod meg ra a maximalis fejlesztest?
Mivel nem vagyunk egyformak nincs ertelme ezen lovagolni. Egy sör mellett jobb volna veled is beszelgetni ezekröl, mert sajnos irasban mashogyan jön le az erzesünk, velemenyünk.Ezert en befejezem, mert jo fejnek tartalak es nemszeretnek senkivel ertelmetlen haragot.  :) :ok:

Most öszíntén  az androidos társadalmat sokkolná ha tökéletes rommal jönne ki egy készülék nem? ;)
Semmi buherálás,javítgatás....ááá,rossz bele gondolni. :)
Más.
Sztm Pati egy nagyon ésszerú dolog mellett döntött amikor az i9000+ipad2 mellett döntött, mert tök felesleges egy csúcs PDA,ha van veled Pad vagy Tab. Most én is ezen gondolkodom,hogy inkább egy ipad2-esre ruháznék be(vagy lenyúlom az asszony transformerét..), nézzük mit tud az apple??

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #603 Dátum: 2012, 05 17, 19:01:03 »
Most öszíntén  az androidos társadalmat sokkolná ha tökéletes rommal jönne ki egy készülék nem? ;)
Semmi buherálás,javítgatás....ááá,rossz bele gondolni. :)
Más.
Sztm Pati egy nagyon ésszerú dolog mellett döntött amikor az i9000+ipad2 mellett döntött, mert tök felesleges egy csúcs PDA,ha van veled Pad vagy Tab. Most én is ezen gondolkodom,hogy inkább egy ipad2-esre ruháznék be(vagy lenyúlom az asszony transformerét..), nézzük mit tud az apple??
persze buheraljunk, mert en is szeretem,de akkor nem ertesz.Miert nem olyan alapokrol indul a buhera, hogy az mar eleve JO! Nem pedig 50%-rol felhozni a keszüleket elfogadhatora.  :)

ajanlom! Engem is Pati fertözött meg!  :D Jo valasztas.  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: TheNextGalaxy
« Reply #604 Dátum: 2012, 05 17, 19:09:03 »
Nem tudom mit kell rinyálni! Akinek nem tetszik ne vegye! Nekem kimondottan tetszik a kinézete, jobb lett volna egy kocka? S2 szerintem csúnya, s1 hasonlít az s3ra mégis olyan van nektek. S1 nem volt csúnya? Ami az anyag használatot illeti, jobb is h műanyag, mivel biztos el fogom ejteni. Sírtok, hogy nem lett egetverő újítás...  Azért csak telefononról beszélünk, nem egy számítógépről. Igenis megfogom venni. Ámen

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Sok sikert hozzá!! :D :D
De még mindig vélemény és szólásszabadság van!
És az nem azt jelenti, hogy csak a pro a vélemény és kontra meg a "rinyálás"....  ;)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #605 Dátum: 2012, 05 17, 19:11:44 »
persze buheraljunk, mert en is szeretem,de akkor nem ertesz.Miert nem olyan alapokrol indul a buhera, hogy az mar eleve JO! Nem pedig 50%-rol felhozni a keszüleket elfogadhatora.  :)

ajanlom! Engem is Pati fertözött meg!  :D Jo valasztas.  :ok:
De értelek,csak vicceltem... ;)
Írok is Patinak. Sztm most ha 100 körül van az új ipad2-es találok én 70-80 körül fél éveset.
(ez az érdekes,hogy most ez jobban pörget,mint az S3.. :( )

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #606 Dátum: 2012, 05 17, 19:19:02 »
Sok sikert hozzá!! :D :D
De még mindig vélemény és szólásszabadság van!
És az nem azt jelenti, hogy csak a pro a vélemény és kontra meg a "rinyálás"....  ;)
szabadság van még :-D

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #607 Dátum: 2012, 05 17, 19:19:49 »
nekem továbbra is tetszik, hogy eltérő álláspontok találkoznak :D

megint kezdtek egyébként idealizmusba fordulni

csak hogy visszaálljatok

tökéletes rom nincs
legjobb hardver nincs
mindenkinek nem lesz jó
úgyis meg fogjátok venni, ha nem ezt, majd a következőt, és samsung lesz, mert az jó

egyébként meg a samu tanul is

s2 sokkal jobb, mint az s, s3 pedig sokkal jobb lesz, mint az s2

ha látod, miért, ha nem, a következő zászlóshajó az s3, és többen fogják megvenni, mint az s2-t. miért? mert jobb...

Tapatalked, swyped from cm9 nightly
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #608 Dátum: 2012, 05 17, 19:23:52 »
szabadság van még :-D

Ez a "még" kitétel kicsit aggaszt... hallottál valamit?  :shock:

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #609 Dátum: 2012, 05 17, 19:58:23 »
Szerintem megint felmásztál egy magas lónak látszó tárgyra....  :D :D :D :D

Onnan úgy látszik?

Akkor biztos úgy van....

Amikor már ötödször próbálom elmagyarázni és helyretenni a nem teljesen ésszerűen és logikusan kifejtett véleményeket, akkor már bunkó vagyok, mi?
Aztán megint a számba lépsz jön?

Ami butaság, az butaság és igen, jól látod, nehezen viselem.

Te se észérvvel jössz, hanem először megkóstolsz, aztán majd megint megfenyegetsz.

Milyen ökör dolog ez: cúnya számszúng, én nyem ilyet álmodtaaaaam!!

Menjetek már.

Milyen érdekes, marcedlinek miért nem írkáltok ilyen hévvel? Ugyanazt mondja, amit én...

- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #610 Dátum: 2012, 05 17, 20:38:42 »
Huhh, tök jó kezd lenni ez a topik....

Írok már én is mindjárt egy 86 soros, a témához abszolút nem illő/tartozó valamiről, amiben közben meg is próbálom bebizonyítani, hogy mennyire nagyon értek hozzá.  :ok:

Mondjuk az MDI/TDI gyártás során keletkező sósavgáz felhasználásával --> OXY reaktor segítségével történő DKE gyártásról, melyből DKE bontókemencék segítségével jó minőségű VCM gyártható.... vagy valami ilyesmiről.

(ez picit sarkított példa volt mondjuk...de tényleg lehet leírom, hátha érdekel valakit)
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #611 Dátum: 2012, 05 17, 21:10:58 »
Négymagos processzor

Négy független végrehajtó mag van ugyanazon a processzortokozáson belül. A négy dedikált feldolgozó mag nagyobb teljesítményt hoz ki az operációs rendszerekből és az alkalmazásokból, a végfelhasználók így sokféle alkalmazás és munkaterhelés futtatása közben jobb multitasking-teljesítményt és többszálú teljesítményt tapasztalhatnak.

Intel® Hyper-Threading technológia3

Az egyes fizikai magokra két feldolgozó szál jut, tehát összesen 8 szál gondoskodik a masszív számítási teljesítményről. A HT technológiával a sok szálon futó alkalmazások több munkát tudnak végezni egyszerre, és hamarabb végeznek a feladatokkal. Több szál áll az operációs rendszer rendelkezésére, így még könnyebben tud több feladatot párhuzamosan futtatni. Ez a csodálatos processzor több párhuzamosan futó alkalmazást tud kezelni, így a felhasználó rövidebb várakozási idővel több dolgot végezhet el.

Integrált memóriavezérlő

Az integrált memóriavezérlő három 1066 MHz-es DDR3 csatornával akár 25,6 GB/mp-es memóriateljesítményt nyújt. A memóriavezérlő rövidebb várakozási ideje és nagyobb memória-sávszélessége a processzor igen hatékony előbehívási algoritmusaival kombinálva bámulatos teljesítményt kínál az adatintenzív alkalmazásokhoz.

....stb.  :)

ahham! Emlekszek mind az SGSI es SGSII megjelenesere.Majd fel ev kellett, hogy kapjunk egy olyan gyari romot, hogy minden pöc-röfre induljon.Soroljam:GPS,tererö,wifi.... es ugy laggoltak mint a fene az elsö romok, vagy mar nem emlekszel???  :hmm:
Mivel nem vagyunk egyformak nincs ertelme ezen lovagolni. Egy sör mellett jobb volna veled is beszelgetni ezekröl, mert sajnos irasban mashogyan jön le az erzesünk, velemenyünk.Ezert en befejezem, mert jo fejnek tartalak es nem szeretnek senkivel ertelmetlen haragot.  :) :ok:

Nem biztos, hogy kell oktatnod Pc processzorokról, de biztos, hogy nem itt kell.
A Hyper-Threading-ről szóló marketing pedig soha nem bűvölt meg, kicsit nagyobb a füstje, mint a lángja, természetesen ettől még jó dolog, bár az árát nem éri meg. Integrált memóriavezérlővel meg régen megismerkedtem, az AMD jóvoltából.
Elég lett volna annyit írnod, igen, i7-esem van és az triple channel, így helyénvaló a 12GB RAM.
De a legfontosabb, a magok számának semmi köze az ideális RAM mennyiségéhez. Egyetlen oprendszer és platform esetén sem.
Ezt itt be is fejezhetjük.

Nézd, én nem emlékszem olyanra, hogy gyári ROM-mal annyira nagy bajok lettek volna, nálam legalábbis nem volt ilyen, anno az SGS-t nem tudtam lepadlóztatni, pedig, mint említettem, abban jó vagyok. Az SGS2-n is a legstabilabbnak a gyári ROM-ok bizonyultak, nálam mindenképp, de sokaknál szintén.

Ezt az Apple-nél „nem adnak ki fel munkat a kezükböl!” mondatot eléggé csodálkozva olvastam, én eléggé máshogy tudom. Ráadásul igen lassan jönnek ki azok a nagy dolgok rá, amik fik@ Android-os kütyükön, sőt régebbi vasakon hosszú ideje megvannak.

„Nem hajlok az iPhone fele, de ha az 5-ös olyan parameterekkel jelenik meg ami megnyerö, cserelni fogok.”
Ne haragudj, azóta vitázunk, mióta ennek az ellenkezőjét felvetetted. De tőlem, vedd meg!
Mennyibe fog kerülni az, ami Neked megfelelő paraméterekkel rendelkezik majd, annak fényében, hogy az SGS3 ócska szerinted?

Kerneleket csak a Google és a gyártók dobnak össze, ahogyan a főzött ROM-ok sem a rommer saját termékei, hanem egy alapból főzik azokat. Nem lekicsinyelve természetesen a munkájukat, amit önzetlenül végeznek, ahogy azt már WinMo idején is megtapasztalhattam.

Nem érted az iPhone gyűlöletemet? Mert nincs. Apple-féle hozzáállás gyűlöletem az van és annak van azért alapja, ezt Te is tudod. Neked alakult ki frissen egy Samsung-fóbiád, amit meg én nem értek.

Most közel 2k-ért Te mit kapsz? Mert az SGS3-mal vetélkedni képes eszközt nem, az biztos.

Két tábor van e szempontból: ROM-olgatók, meg a nem ROM-olgatók.
Nem értünk egyet abban, hogy a nem ROM-olgatók annyira rosszul járnának, hiszen egyrészt semmi baja nem lesz senkinek, ha egy stabil gyári ROM-on van, másrészt Te is, én is a Samsung-tól kapjuk közvetve még a főzött ROM-okat is.

Én most ICS LP9-en vagyok és nagyszerű, de időnként igenis elfog a vágy, hogy ( bár sok jópofaság van benne, mégis ki tudom akasztani) visszatérnék a megtartott gyári atom stabil KK5 mentésemre, amin épphogy egy CF kernel van, ami ugye gyári, csak ROOT-olt. Nem osztom tehát a nézetedet, hogy csak a legfrissebb ROM a jó és azt állandóan frissíteni kell. A KK5-tel még KPA modemet használtam, azóta meg számtalan modem jött ki, még sincs igazán különbség, ugyanis az kitűnőre sikeredett, a frissebbek meg kb. ugyanolyanok, bár néha egy-egy ROM, vagy kernel hibáját javítják.

Tehát, nem látom azt, amit mondasz, hogy egy nem hozzáértő „Azutan egy hozzabbertövel talalkozik es csak csodalkozik,hogy jobban is tud müködni a keszülek?” Van egy rakat dolog, amit egy nem hozzáértő telepíthet simán és jobb lesz tőle a PDA-ja.( Itt meg kell említenem a sima iPhone-os találkozását egy JB-elt iPhone-nal…)

Valóban, havernek én is megmutattam, mennyivel másabb, sőt gyorsabb az én gépem most, 1,5GHz-re húzva, kicsit ovis dolognak is éreztem, mert közben kitűnően tudom, hogy normál használat mellett nem jön ki ez a sebességkülönbség és nincs átb.szva ő sem. Mitől lenne, simán megkapja mindenki a frissebb ROM-okat, amivel az eszköze jobban kihasználható. Én GB-vel kaptam az SGS2-t és most ICS lenne rajta a Samsung szándéka szerint is, hol az átvágás? Ő most vette, LPH van rajta, ha jól emlékszem.
Ne várd már, hogy a Samsung garanciát vállaljon arra, hogy mi a torkán lenyúlva a végbeléig túrjuk a kütyüt, sőt maga a Samsung adjon nekünk ilyen ROM-ot!
Olyat ad, amiért felelősséget vállal, nem hiszem, hogy bármelyikünk máshogy állna ehhez.

Kicsit hosszú lett, de még biztosítanom kell arról, hogy nem ismeretlenek az Apple cuccai, ilyenkor kénytelen vagyok elmondani, előfordulhat, hogy hamarabb forgattam és nem tíz percre, mint sokan.
Hidd el, képben vagyok velük és míg az iPhone-t nehéz lenne rám tukmálni, iPad-del semmi bajom, sokkal jobb az ár-érték aránya, mint sok egyéb kütyünek, csak nekem semmi szükségem nincs rá, mert a nekem szükséges dolgok egyik részéhez túlzás, a másik részéhez meg smafu, így az SGS2 és az eléggé korszerű otthoni gépeim és a laptopom kombója mellett nincs olyan terület, amit kitölthetne.
Ha lenne, vettem volna régen. Telefonálni nem jó, ugye, netezni kicsi, filmet nézni kicsi, játszani kicsi.
A gépem VGA-jának árából majdnem vehettem volna, de én játékvezérlővel, 27”-on játszom.

Anyusnak felajánlottam, hogy veszünk neki egyet, hogy a kibe censored ott Smurfs’ Village-t játszhassa rajta, mert arra hamarabb jelenik meg a frissítés, meg eleve jobb rajta, de visszautasította. Így valóban szívás az életem, mert neki a CM7 miatt, nekem a DPI változtatás és agyon túrás miatt nem jelenik meg a játék a Play-n.

Nem vagyok gazdag, de amire szükségem van, valahogy megszerzem mindig, nem tisztességtelenül, természetesen.
 Az SGS3-ra nincs szükségem, mert egyelőre nem nőttem ki a 2-est.
Ha kinövöm, vagy belebolondulok, meg fogom venni.
Ha pedig pontosan úgy nézne ki, mint az SGS2, vagy a Note, akkor teljesen biztos, hogy megvenném.

Állítólag azt is az Apple-nek köszönhetjük, hogy ilyen a kinézete, mert nem szeretnének megint pert kapni a Samu-sok…
De ebbe se mennék itt bele… Kár, hogy a színes kijelző, meg a bekapcsoló gomb nincs szabadalmaztatva….

Nos, semmi bajom Veled, hidd el, csak most nem értünk egyet, ami nem is kötelező.
Kérlek, olvasd végig az összeset, amit írtam, mert biztos, hogy közelíteni tud az álláspontunk, ha az érzelmektől és vélt sérelmektől megszabadulva kezeljük a dolgokat.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

« Reply #612 Dátum: 2012, 05 17, 21:11:49 »
Huhh, tök jó kezd lenni ez a topik....

Írok már én is mindjárt egy 86 soros, a témához abszolút nem illő/tartozó valamiről, amiben közben meg is próbálom bebizonyítani, hogy mennyire nagyon értek hozzá.  :ok:

Mondjuk az MDI/TDI gyártás során keletkező sósavgáz felhasználásával --> OXY reaktor segítségével történő DKE gyártásról, melyből DKE bontókemencék segítségével jó minőségű VCM gyártható.... vagy valami ilyesmiről.

(ez picit sarkított példa volt mondjuk...de tényleg lehet leírom, hátha érdekel valakit)

Én meg is írtam, hehe!

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #613 Dátum: 2012, 05 17, 21:24:00 »

Milyen érdekes, marcedlinek miért nem írkáltok ilyen hévvel? Ugyanazt mondja, amit én...

nemár! most olyan jó, hogy nem engem csesztet mindenki :D

levi fogd vissza magad, majd a talin jól ott leszünk, és aki azt mondja, hogy az s3 nem sokkal több, mint az s2, azzal először teszteltetjük, aztán addig itatjuk, amíg meggondolja magát :)

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #614 Dátum: 2012, 05 17, 21:30:24 »

Onnan úgy látszik?

Akkor biztos úgy van....

Amikor már ötödször próbálom elmagyarázni és helyretenni a nem teljesen ésszerűen és logikusan kifejtett véleményeket, akkor már bunkó vagyok, mi?
Aztán megint a számba lépsz jön?

Ami butaság, az butaság és igen, jól látod, nehezen viselem.

Te se észérvvel jössz, hanem először megkóstolsz, aztán majd megint megfenyegetsz.

Milyen ökör dolog ez: cúnya számszúng, én nyem ilyet álmodtaaaaam!!

Menjetek már.

Na az a ló már el is szállt veled.... Te itt ne butázz le senkit és főleg ne gúnyolódj mások véleményén!!
PLÁNE ÚGY, HOGY A GÚNY SEMMILYEN FORMÁJÁT NEM VISELED EL!!! (Mint az a fenti reakciódból is tisztán világlik!)

Az az arrogancia és mérhetetlen önteltség, mely azt hiteti el veled, hogy te itt "helyretehetsz" véleményeket, elmekórtani eset... nekem ezzel nincs dolgom.
Itt mindenki láthatja, hogy mit és milyen módon reagáltál az egyetlen hozzád intézett mondatomra... és levonhatja a személyre szabott következtetését!  :p
Dehogy fenyegetlek én téged, te szerencsétlen!!...  (azért tanulok én is  ;))... Van neked bajod elég!  :D

Én inkább nem foglalkozom veled...  a szabadidőmet inkább Emberekkel töltöm...  :D :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #615 Dátum: 2012, 05 17, 21:35:47 »
Na az a ló már el is szállt veled.... Te itt ne butázz le senkit és főleg ne gúnyolódj mások véleményén!!
PLÁNE ÚGY, HOGY A GÚNY SEMMILYEN FORMÁJÁT NEM VISELED EL!!! (Mint az a fenti reakciódból is tisztán világlik!)

Az az arrogancia és mérhetetlen önteltség, mely azt hiteti el veled, hogy te itt "helyretehetsz" véleményeket, elmekórtani eset... nekem ezzel nincs dolgom.
Itt mindenki láthatja, hogy mit és milyen módon reagáltál az egyetlen hozzád intézett mondatomra... és levonhatja a személyre szabott következtetését!  :p
Dehogy fenyegetlek én téged, te szerencsétlen!!...  (azért tanulok én is  ;))... Van neked bajod elég!  :D

Én inkább nem foglalkozom veled...  a szabadidőmet inkább Emberekkel töltöm...  :D :D

:ok:

Nem elérhető le_vente

« Reply #616 Dátum: 2012, 05 17, 21:40:37 »
:D :D
Most hazafelé gondolkodtam,hogy miért írtam ilyen nagy hévvel az S3-ról ha úgysem veszem meg. Az ilyen dolgok amit eldöntök általában gyorsan kiesnek a látókörömből. Aztán rájöttem. :shock:

Anno sokat vártam az első PDA+telefon kombókra, mert volt egy HP2210-es és utána egy Acer PDa-am, de a kezdeti modellek nagyon bénák voltak és maradtam a külön telefon és külön PDa felállásban.
Aztán...megjelent az iphone..furcsa, de már akkor is idegen volt nekem és rögtön megjelent az omnia !!! (Ráadásul akkor még szolgáltatónál jóárasítás létezett 60 rongyért!!) Vígan neki estem és 1 hét mulva ki akartam dobni a p-icsába, mert vodás romal valami eszméletlen f.o.s volt. És jött a megvilágosodás: Pati i900.eu oldala,mintha egy másik telefon vált volna a jó öreg omniából a jó romok miatt. És inenntől nem volt megállás. Samsung forever! Jött az i8000 váuu,micsoda kijelző,fénykép,videó,jött az első (nekem)androidos i9000 nagyon váuu,gyorsaság,android,egyszerúség (sztm a legszebb designe)még jobb video,aztám kijött az i9100 ...óóóó brutál gyorsaság szép nagy (még szebb)kijelző, 8mpx kamera (!), 1 gb ram ami soha nem fogy el,stb szóval vauu... ÉS most kijött az S3 és.....izé...nincs csere kényszerem...ezt most miért kellett kedves Samu? Pedig tényleg nagyon vártem én is ezt a készüléket...és most ettől a kis örömtől megfosztottak. Várhatok még egy évet...tuningolhatom az S2-öt szépen nyugodtan.
Na ezért pörögtem egy kicsit itt,de már elmúlt.....nem off-olok tovább. :p :zzz:

Nincs csere kényszered és ez zavar? Örülj neki. Valahol én is így vagyok, nincs csere kényszerem és örülök neki.

Miért kellene évente lecserélni? Engem nem hajt rá semmi.
Egyszerűen nincs itt az ideje, hogy az S2-ről tovább lépjek. Samsung pedig elkészült a legújabb, négymagos SoC-jével és azt nem fejelte meg teljesen felesleges további hardware elemekkel, ennyi.
Japánba igen, ott 2GB RAM lesz benne. De minek????????????
Más telefonban meg 12MPixeles kamera van, de minek? Az a telefon úgy se ütőképes a mai piacon, az S3 meg nélküle is. Tessék egy fényképezőgépet venni, a méreténél fogva abban elférő jó minőségű érzékelőlapkával, ami nem pixelháborút, hanem valóban komoly képeket eredményez akár 5MP-vel is, ha komoly fényképeket akar valaki.
LTE kell? Melyik négymagosban van?

Ami meg a legfontosabb: b.szni is meg szűzen maradni is (a hagyományos módon) nem lehet.
Szeretnétek eszméletlen hardware-t, de az ára meg maradjon az S2 árán?
Hmmmm, ez az Apple politikája, eleve s.ggreejtő árak, aztán az újat már könnyebb azon az áron adni, amekkora a régi kezdő ára volt.

Kíváncsi lennék, ha lenne több verzió az S3-ból, melyiket vennétek, azt ahogy most jön, vagy azt, ami a elképzeléseiteket tükrözné: 2GB RAM, 12MP kamera, LTE chip, kerámia burkolat, titán-magnézium váz, kevlár tok, stb... és hogy mennyivel többet áldoznátok rá szívesen. Mert a Samsung se jótékonyságból él...
Sőt, mára annyira megerősödött, hogy az utolsó igazán jó akciós Samsung a mi 14 ezerért házhoz hozott SGS-ünk volt. Miért várjuk el azt tőlük, aminek a szele sem érintett meg másokat, még azokat sem, akiket csípek, nemhogy pl. az Apple-t, aki piszkosul szemtelen árképzéssel nyitott a mobil piac felé és abból nemigen engedett, a hívek meg prémium motyóróról beszélnek akkor is, mikor a kezükben egy normál körülmények közt elszíneződött, repedt burkolatú telefon van.

Igen, ahogyan páran mondtuk még tavaly, a következő evil a Samsung lesz.
Felverekedte magát a valóban elég ócska telefonoktól a csúcsra.
Most ők tarolnak, aztán, ha rosszul csinálják, letaszítódnak, mint már páran.
Hülyék meg mindig vannak, nekem még mindig van egy D900-am, amit anno kétszáz-ezerért is képesek voltak egyesek megvenni, én kb. 22 ezerért vettem a T-től, mondván, ennyiért legyen egy.
Lehet, hogy több fogyna S3-ból is, ha 300 pénzért adnák, mert azért avval már jobban lehetne menőzni, azt az árat tudná mindenki és felismerne a raj csávót a telefonjáról...

Nem elérhető le_vente

« Reply #617 Dátum: 2012, 05 17, 21:43:18 »

Ha így lenne, akkor azt az egy mondatot se hánytad volna be.

Az meg ne az én hibám legyen, ha te nem emlékszel arra, hogy fenyegetőzéssel intézted el anno, hogy zokon vettem a hozzá nem értésedet és annyit mertem mondani, nem segítek akkor többet, mert értetlen vagy...

Nem elérhető le_vente

« Reply #618 Dátum: 2012, 05 17, 21:46:07 »

levi fogd vissza magad, majd a talin jól ott leszünk, és aki azt mondja, hogy az s3 nem sokkal több, mint az s2, azzal először teszteltetjük, aztán addig itatjuk, amíg meggondolja magát :)

Igen, az jó, de sajna nálam a gyávaság netovábbja, ha egy, a fórumon tekintélyes embernek nem mer beszólni valaki, csak a kisembernek. Ennél még SÖ is gerincesebb volt.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #619 Dátum: 2012, 05 17, 21:46:33 »
Verjétek agyon egymást XD

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #620 Dátum: 2012, 05 17, 21:48:24 »
Ez a "még" kitétel kicsit aggaszt... hallottál valamit?  :shock:
ha így folynak a dolgok, lassan ezen jogunk is korlátozva lesz :D

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #621 Dátum: 2012, 05 17, 21:55:09 »
 :shock: Mi van itt ma ?? Tán megkértek benneteket hogy töltsétek meg pár Mb (rifúz témával) a Fórum szerverét ??
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #622 Dátum: 2012, 05 17, 22:01:16 »

Nos, semmi bajom Veled, hidd el, csak most nem értünk egyet, ami nem is kötelező.
Kérlek, olvasd végig az összeset, amit írtam, mert biztos, hogy közelíteni tud az álláspontunk, ha az érzelmektől és vélt sérelmektől megszabadulva kezeljük a dolgokat.

:ok: Ertelek Levi! Nincs gond!
Tudod min vitazunk? Miböl indult?Azon, hogy szerintem illö lett volna a 4G LTE es 2GB Ram. Ha ez benne volna mar meg is rendelem.(mert ugy is buheralom, hogy kihozzam belöle a legjobbat.)Ezt felvetve zudult a tömeg," hogy minek az!Nincs tökeletes!" (LG hardveresen megcsinalta, de azt is irtam, hogy nem veszek LG-t.)Bezzeg ,ha benne lett volna , akkor meg: huuuuu, de Kiraly! Nem vagyok Samu ellenes!Viszont be kell latnom, hogy most tulzasba viszi a kisteso-nagyteso gyartasat kihagyva vagy hozza pakolva egy-egy hardver elemet.Ez nem szimpi nekem!!!
Mertem felvetni azokat a hibakat amiket elkövet, mert a KK5 elött azert volt nehany olyan rom, ami persze hasznalhato, de a hardver kepessegeihez egy "O"-volt.Ez faj mindenkinek?Pedig ez igaz!Ezt nem ismerjük be.....!!! :( :hmm:  Ez lesz most is vele, vagy fel evig es milyen arazassal.Ertesz mar Te is?  :ima:

Nem elérhető saca

• Navigáció / Navigation: Google - Sygic
  • PDA: OnePlus 9Pro
« Reply #623 Dátum: 2012, 05 17, 22:13:15 »
Abból látszik,hogy jó készülék lesz,hogy ennyire megosztja a topikot....valaki akarja,valaki nem...az élet más területén is hasonló a helyzet...az egyértelmű dolgok ,amik jók, a megjelenésük után hamar fényt vesztenek és elfelejtődnek,a rosszak egyértelműen buknak és ennél a helyzetnél pedig fenntartható lesz az érdeklődés pontosan a megosztottság miatt.....ezt csak egy valami tudja felülírni:   a kipróbálás utáni tapasztalatok megosztása és vélemény nyilvánítások!!!!!

Have a break, have a kit-kat      :ok:  :D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #624 Dátum: 2012, 05 17, 22:19:25 »

:D :taps: es itt a PONT a temara!!!   :)