Igazad van mert lebeceztem a pc-em, igy pontosabb: emulált 8 mag
Intel® Core™ i7 processzor tulajdonságai
Négymagos processzor
Négy független végrehajtó mag van ugyanazon a processzortokozáson belül. A négy dedikált feldolgozó mag nagyobb teljesítményt hoz ki az operációs rendszerekből és az alkalmazásokból, a végfelhasználók így sokféle alkalmazás és munkaterhelés futtatása közben jobb multitasking-teljesítményt és többszálú teljesítményt tapasztalhatnak.
Intel® Hyper-Threading technológia3
Az egyes fizikai magokra két feldolgozó szál jut, tehát összesen 8 szál gondoskodik a masszív számítási teljesítményről. A HT technológiával a sok szálon futó alkalmazások több munkát tudnak végezni egyszerre, és hamarabb végeznek a feladatokkal. Több szál áll az operációs rendszer rendelkezésére, így még könnyebben tud több feladatot párhuzamosan futtatni. Ez a csodálatos processzor több párhuzamosan futó alkalmazást tud kezelni, így a felhasználó rövidebb várakozási idővel több dolgot végezhet el.
Integrált memóriavezérlő
Az integrált memóriavezérlő három 1066 MHz-es DDR3 csatornával akár 25,6 GB/mp-es memóriateljesítményt nyújt. A memóriavezérlő rövidebb várakozási ideje és nagyobb memória-sávszélessége a processzor igen hatékony előbehívási algoritmusaival kombinálva bámulatos teljesítményt kínál az adatintenzív alkalmazásokhoz.
....stb.
Nincs ilyen, a kiadott ROM-mal jól működnek, ez nem mondható el a többi gyártóra, akik még ezen felül jól le is védik, hogy nehezen bindzsizd.
Annyira legalábbis mindegyik működik a gyárilag rakott ROM-mal, mint bárkié, akár az Apple-é is.
Mellette pedig sokkal többet tud.
ahham! Emlekszek mind az SGSI es SGSII megjelenesere.Majd fel ev kellett, hogy kapjunk egy olyan gyari romot, hogy minden pöc-röfre induljon.Soroljam:GPS,tererö,wifi.... es ugy laggoltak mint a fene az elsö romok, vagy mar nem emlekszel???
Ezeket a filingeket meg egyre jobban bearazzak! Pont ezert olyan az ara az iPhon-nak mert nem adnak ki fel munkat a kezükböl!
Nem hajlok az iPhone fele, de ha az 5-ös olyan parameterekkel jelenik meg ami megnyerö, cserelni fogok.
Miert baj egy markan belüli kompatibilitas?Ez az ara?Akkor ez az ara! Meg mar vettem egy iPad3-at, amit nem bantunk meg!
Most közel 2K-ert mit kapsz? Nem csak azert mert ertesz hozza.Vki aki nincs tisztaban ezekkel, söt a letezeseröl sem tud az ilyen XDA-as fejlesztöknek(azok el vannak a GB-vel!Igen,de en nem ök vagyok ahogyan TE sem.Van mar egy elvarasom ennyi penzert!) ,akik a megjelenest követö ket het utan jobb kerneleket dobnak össze annak erdekeben, hogy a mar felsorolt funkciok jobban müködjenek.Azutan egy hozzabbertövel talalkozik es csak csodalkozik,hogy jobban is tud müködni a keszülek?Vagy elgondolkozik, hogy mit vett, vagy ra sem jön, hogy vhol You are not allowed to view links.
Register or Login ha a hardver kepes a jobbra, akkor miert nem kapod meg ra a maximalis fejlesztest?
Nem ertem neha ezt az iPhone gyülöletedet, miert akkora? Megvertek vele?
Szerintem ki kell probalnod vmelyik Apple termeket, de nem 10 percre.
Mivel nem vagyunk egyformak nincs ertelme ezen lovagolni. Egy sör mellett jobb volna veled is beszelgetni ezekröl, mert sajnos irasban mashogyan jön le az erzesünk, velemenyünk.Ezert en befejezem, mert jo fejnek tartalak es nem szeretnek senkivel ertelmetlen haragot.
Nem biztos, hogy kell oktatnod Pc processzorokról, de biztos, hogy nem itt kell.
A Hyper-Threading-ről szóló marketing pedig soha nem bűvölt meg, kicsit nagyobb a füstje, mint a lángja, természetesen ettől még jó dolog, bár az árát nem éri meg. Integrált memóriavezérlővel meg régen megismerkedtem, az AMD jóvoltából.
Elég lett volna annyit írnod, igen, i7-esem van és az triple channel, így helyénvaló a 12GB RAM.
De a legfontosabb, a magok számának semmi köze az ideális RAM mennyiségéhez. Egyetlen oprendszer és platform esetén sem.
Ezt itt be is fejezhetjük.
Nézd, én nem emlékszem olyanra, hogy gyári ROM-mal annyira nagy bajok lettek volna, nálam legalábbis nem volt ilyen, anno az SGS-t nem tudtam lepadlóztatni, pedig, mint említettem, abban jó vagyok. Az SGS2-n is a legstabilabbnak a gyári ROM-ok bizonyultak, nálam mindenképp, de sokaknál szintén.
Ezt az Apple-nél „nem adnak ki fel munkat a kezükböl!” mondatot eléggé csodálkozva olvastam, én eléggé máshogy tudom. Ráadásul igen lassan jönnek ki azok a nagy dolgok rá, amik fik@ Android-os kütyükön, sőt régebbi vasakon hosszú ideje megvannak.
„Nem hajlok az iPhone fele, de ha az 5-ös olyan parameterekkel jelenik meg ami megnyerö, cserelni fogok.”
Ne haragudj, azóta vitázunk, mióta ennek az ellenkezőjét felvetetted. De tőlem, vedd meg!
Mennyibe fog kerülni az, ami Neked megfelelő paraméterekkel rendelkezik majd, annak fényében, hogy az SGS3 ócska szerinted?
Kerneleket csak a Google és a gyártók dobnak össze, ahogyan a főzött ROM-ok sem a rommer saját termékei, hanem egy alapból főzik azokat. Nem lekicsinyelve természetesen a munkájukat, amit önzetlenül végeznek, ahogy azt már WinMo idején is megtapasztalhattam.
Nem érted az iPhone gyűlöletemet? Mert nincs. Apple-féle hozzáállás gyűlöletem az van és annak van azért alapja, ezt Te is tudod. Neked alakult ki frissen egy Samsung-fóbiád, amit meg én nem értek.
Most közel 2k-ért Te mit kapsz? Mert az SGS3-mal vetélkedni képes eszközt nem, az biztos.
Két tábor van e szempontból: ROM-olgatók, meg a nem ROM-olgatók.
Nem értünk egyet abban, hogy a nem ROM-olgatók annyira rosszul járnának, hiszen egyrészt semmi baja nem lesz senkinek, ha egy stabil gyári ROM-on van, másrészt Te is, én is a Samsung-tól kapjuk közvetve még a főzött ROM-okat is.
Én most ICS LP9-en vagyok és nagyszerű, de időnként igenis elfog a vágy, hogy ( bár sok jópofaság van benne, mégis ki tudom akasztani) visszatérnék a megtartott gyári atom stabil KK5 mentésemre, amin épphogy egy CF kernel van, ami ugye gyári, csak ROOT-olt. Nem osztom tehát a nézetedet, hogy csak a legfrissebb ROM a jó és azt állandóan frissíteni kell. A KK5-tel még KPA modemet használtam, azóta meg számtalan modem jött ki, még sincs igazán különbség, ugyanis az kitűnőre sikeredett, a frissebbek meg kb. ugyanolyanok, bár néha egy-egy ROM, vagy kernel hibáját javítják.
Tehát, nem látom azt, amit mondasz, hogy egy nem hozzáértő „Azutan egy hozzabbertövel talalkozik es csak csodalkozik,hogy jobban is tud müködni a keszülek?” Van egy rakat dolog, amit egy nem hozzáértő telepíthet simán és jobb lesz tőle a PDA-ja.( Itt meg kell említenem a sima iPhone-os találkozását egy JB-elt iPhone-nal…)
Valóban, havernek én is megmutattam, mennyivel másabb, sőt gyorsabb az én gépem most, 1,5GHz-re húzva, kicsit ovis dolognak is éreztem, mert közben kitűnően tudom, hogy normál használat mellett nem jön ki ez a sebességkülönbség és nincs átb.szva ő sem. Mitől lenne, simán megkapja mindenki a frissebb ROM-okat, amivel az eszköze jobban kihasználható. Én GB-vel kaptam az SGS2-t és most ICS lenne rajta a Samsung szándéka szerint is, hol az átvágás? Ő most vette, LPH van rajta, ha jól emlékszem.
Ne várd már, hogy a Samsung garanciát vállaljon arra, hogy mi a torkán lenyúlva a végbeléig túrjuk a kütyüt, sőt maga a Samsung adjon nekünk ilyen ROM-ot!
Olyat ad, amiért felelősséget vállal, nem hiszem, hogy bármelyikünk máshogy állna ehhez.
Kicsit hosszú lett, de még biztosítanom kell arról, hogy nem ismeretlenek az Apple cuccai, ilyenkor kénytelen vagyok elmondani, előfordulhat, hogy hamarabb forgattam és nem tíz percre, mint sokan.
Hidd el, képben vagyok velük és míg az iPhone-t nehéz lenne rám tukmálni, iPad-del semmi bajom, sokkal jobb az ár-érték aránya, mint sok egyéb kütyünek, csak nekem semmi szükségem nincs rá, mert a nekem szükséges dolgok egyik részéhez túlzás, a másik részéhez meg smafu, így az SGS2 és az eléggé korszerű otthoni gépeim és a laptopom kombója mellett nincs olyan terület, amit kitölthetne.
Ha lenne, vettem volna régen. Telefonálni nem jó, ugye, netezni kicsi, filmet nézni kicsi, játszani kicsi.
A gépem VGA-jának árából majdnem vehettem volna, de én játékvezérlővel, 27”-on játszom.
Anyusnak felajánlottam, hogy veszünk neki egyet, hogy a kibe
ott Smurfs’ Village-t játszhassa rajta, mert arra hamarabb jelenik meg a frissítés, meg eleve jobb rajta, de visszautasította. Így valóban szívás az életem, mert neki a CM7 miatt, nekem a DPI változtatás és agyon túrás miatt nem jelenik meg a játék a Play-n.
Nem vagyok gazdag, de amire szükségem van, valahogy megszerzem mindig, nem tisztességtelenül, természetesen.
Az SGS3-ra nincs szükségem, mert egyelőre nem nőttem ki a 2-est.
Ha kinövöm, vagy belebolondulok, meg fogom venni.
Ha pedig pontosan úgy nézne ki, mint az SGS2, vagy a Note, akkor teljesen biztos, hogy megvenném.
Állítólag azt is az Apple-nek köszönhetjük, hogy ilyen a kinézete, mert nem szeretnének megint pert kapni a Samu-sok…
De ebbe se mennék itt bele… Kár, hogy a színes kijelző, meg a bekapcsoló gomb nincs szabadalmaztatva….
Nos, semmi bajom Veled, hidd el, csak most nem értünk egyet, ami nem is kötelező.
Kérlek, olvasd végig az összeset, amit írtam, mert biztos, hogy közelíteni tud az álláspontunk, ha az érzelmektől és vélt sérelmektől megszabadulva kezeljük a dolgokat.